Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Building a Poly House: Πολυκατοικία σε Γερά Θεμέλια…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Master V, στις 30 Απριλίου 2009.

 1. Master V

  Master V Regular Member

  Είχα την τύχη και την ατυχία να μην έχω έναν μοναδικό δάσκαλο- πρότυπο, αλλά πολλούς διαφορετικούς σε νοοτροπία, ικανότητες και κοινωνική θέση, και από τον καθένα, στη διάρκεια της ζωής μου, πήρα μερικά σημαντικά και καθοριστικά μαθήματα. Ένα από αυτά ήταν η σχεδόν μαγική συνταγή της ‘ισορροπίας πέντε’, που με δίδαξε ένας πολύ αγαπητός δάσκαλος, φίλος και συνεργάτης (ο οποίος ζει ακόμα, πιστός και συνεπής στις αρχές του). Παρεμπιπτόντως ο ίδιος μου έμαθε και τις πρώτες βασικές συμβάσεις στο bridge μεταξύ των οποίων και τον χειρισμό της απάντησης stayman!

  Μου έλεγε λοιπόν ο αγαπητός Θ. την εξαιρετική επιτυχία του απολυταρχικού πολύσπιτου (δηλ. της πολυγαμικής οικίας οργανωμένης όχι σε χίπικα ελευθεριακά πρότυπα αλλά σε αυστηρές πατριαρχικές βάσεις με πολλές σκλάβες – σκλάβους, στην υπηρεσία ενός αφέντη) το οποίο ο ίδιος διατηρούσε και συνεχίζει απ΄ όσο ξέρω να διατηρεί. Το μυστικό όπως προείπα, ήταν η ισορροπία των πέντε. Πέντε σκλάβες – συμβίες (–ίοι) σε αρμονία μεταξύ τους και υπό τον έλεγχο του Αφέντη Ήλιου. Ούτε μια λιγότερη, Ούτε μία παραπάνω…

  Σε σχετική απορία μου, απάντησε επεξηγηματικά:
  -Η μία συμπληρώνει την άλλη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει αλληλοκάλυψη.
  Η μία είναι η Ντάμα κούπα, όπως έλεγε. Η γυναίκα της καρδιάς σου. Η άλλη η Ντάμα σπαθί (quenn of clubs). Η σκλάβα των Ηδονών. Η τρίτη, είναι ο Βαλές σπαθί. Η σκλάβα των Ανέσεων και της καθημερινής Φροντίδας. Η τέταρτη, αυτή που φθονούν οι άλλες. Ο Άσσος πίκα. Η σκλάβα προς Επίδειξη και κοινωνική Συναναστροφή. Έτσι είσαι κομπλέ, μου έλεγε.
  -Μα, αυτές είναι τέσσερις, είχα παρατηρήσει!!
  -Ναι, σωστά, υπάρχει και η πέμπτη. Η πέμπτη είναι το δύο σπαθί, ή το έξι κούπα, ή το δέκα καρό, ή το οτιδήποτε άλλο θέλεις. Πάντα πρέπει να έχεις μια περιστασιακή ερωμένη στο σπίτι. Μια μικρή ή μαθητευόμενη, ή περιστασιακή σκλάβα, που θα φθονούν όλες και θα φοβούνται μήπως τις αντικαταστήσει.

  Υποδειγματικός δανδής ο Θ. εφάρμοζε την ισορροπία του 5 και σε άλλες πτυχές της ζωής του. Είχε 5 σημεία διαμονής, 5 αγαπημένα εστιατόρια, 5 μεταφορικά μέσα, 5 πελάτες (εργαζόταν ως σύμβουλος πολιτικών και επιχειρηματιών) κλπ.

  Κάνοντας τον απολογισμό της ηλικίας των 40 ζύγισα πόσο μακριά και πόσο κοντά βρίσκομαι στην οικοδόμηση ενός τέτοιου μοντέλου. Λιγοστοί φίλοι και φίλες με τους οποίους έχω την οικειότητα να μοιραστώ μια τέτοια σκέψη (χωρίς να φάω λεμονόκουπες) με αποθάρρυναν λέγοντάς ότι το μοντέλο είναι μακριά από την εποχή και τα ήθη ακόμα και για την προχωρημένη bdsm ική κουλτούρα. Εγώ ακάθεκτος σκάβω για τα θεμέλια. lol

  Θα ήθελα τις δικές σας σκέψεις επί του θέματος. Πως θα βλέπατε ένα τέτοιο σπίτι; Θα θέλατε να συμμετέχετε; Σας προκαλεί ή σας αποθαρρύνει; Θα ζηλεύατε ή θα καυλώνατε; Οι Κυρίαρχοι, τι κινδύνους και τι ευκαιρίες διαβλέπετε. Θα το επιχειρούσατε; Έχει κανείς σας ανάλογη εμπειρία; (προσοχή δεν μιλάμε απλώς για polyamory αλλά για πολυγαμική βδσμική συμβίωση. Πολυκατοικία με τα Όλα της!!!). Εκφραστείτε ελεύθερα : )  ...
   
 2. Zondag

  Zondag Regular Member

  με μερικά εκατομυρια ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό μπορείς να κάνεις ότι θες, ακόμα και να
  το παίζεις θεός Ήλιος σε 5 γυναίκες - τραπουλόχαρτα. Ξεκινα απο αυτό λοιπόν, βρες τα φράγκα, και
  απο εκεί και πέρα να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω που θα εκαναν τα πάντα
  γιαυτα...χμμμ για σένα τον Αφέντη τους εννοώ  

  Το τι εϊδους γυναϊκες θα είναι αυτές βέβαια είναι μια άλλη υπόθεση...
   
 3. Emma

  Emma Contributor

  Είσαι σαδιστής ε;  
   
 4. anchor

  anchor Regular Member

  Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται τίποτε άλλο εκτός από επιμονή και εργατικότητα για να πραγματοποιήσει κάποιος τα όνειρά του. Για μένα προσωπικά, ένα παρόμοιο μοντέλλο είναι πρακτικά ανέφικτο. Ωστόσο θεωρητικά το έχω σκεφτεί πολλές φορές και άλλες τόσες το έχουμε συζητήσει με τον Κύριό μου για πιθανή μελλοντική εφαρμογή. Προσωπικά μπλοκάρω στο τί γίνεται καθώς τα χρόνια περνάνε για όλες τις σκλάβες και πώς αυτό επηρεάζει το ρόλο της καθεμιάς μέσα στο σπίτι στο πέρασμα του χρόνου.
  Εύχομαι καλή επιτυχία 
   
 5. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: Building a Poly House: Πολυκατοικία σε Γερά Θεμέλια…

  Ερώτησεις: οι σκλάβες θα είναι Ελληνίδες? Πού είναι η Ντάμα Μπαστούνι και η Ντάμα Καρό? Θα μένουν σε μεζονέτα, σε ξεχωριστά διαμερίσματα, ή σε ένα τεράστιο διαμέρισμα? Άμα ο Βαλές Πίκα, ήτοι το δουλικό για όλες τις δουλειές αρρωσταίνει, ποιά θα αναλαμβάνει... Η Άσσος Πίκα θα φοράει Armani και οι λοιπές Η & Μ, Ζαρα κλπ? Ο Μάστερ, καλή του ώρα και ευλογημένος πάντα, θα μπορεί να δίνει χαρά στα σκέλια και των πέντε σκλαβών ή θα βγει νοκ άουτ και πρέπει να μεριμνήσουμε για τις βιταμίνες του και την καλή διατροφή του? Τέλος μπουντρούμι θα υπάρχει για ευνόητους λόγους, που δε θέλω να αναφέρω για να μην προκαλέσω flame.

  Παρακαλώ, αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις για να κατανοήσω καλύτερα την πρότασή σας και να μπορέσω (αν μπορέσω) με όλη την εναπομείνουσα πνευματική δύναμή μου, η οποία υπολείπεται σημαντικά του μέσου όρου, να συνεισφέρω ουσιαστικά στο νήμα σας.

  ΥΓ. Τις προάλλες στο ΣΚΑΙ είχε μια ωραιότατη εκπομπή με έναν αμερικάνο πρώην ιερέα, ο οποίος έγινε ιπποφορβέας και διατηρούσε στη φάρμα του εκτός από τα άλογά του και οκτώ γυναίκες με τα παιδιά του, οι οποίοι όλοι δουλεύανε σκληρά και αφοσιωμένα κλπ κλπ κλπ. Ήτο συγκινητικό, ειδικά το βράδυ, πριν το φαγητό που κάνανε την προσευχή τους... Πάντως όλες οι γυναίκες, έλεγαν ότι περνούσαν ωραία και ήταν πολύ ευτυχισμένες... 

  Ευχαριστώ.
   
 6. camera_obscura

  camera_obscura Regular Member

  Re: Απάντηση: Building a Poly House: Πολυκατοικία σε Γερά Θεμέλια…

  Ομολογώ ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκε το βρόμικο και συμφεροντολογικό μου μυαλό, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις σχετικές συζητήσεις περί πολυγυνίας. Είναι γνωστό ότι όταν δεν καλύπτονται οι σεξουαλικές ανάγκες κανένα σχήμα δεν προχωράει, είτε πρόκειται για την αγία δυάδα, είτε για λόχο.

  Ως προς τα λοιπά δεν το βρίσκω κι άσχημο σενάριο. Κυρίες μου, πριν βιαστείτε να το απορρίψετε σκεφτείτε τα εξής:
  1. Δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις κάθε μέρα, πράγμα που ισχύει στο 90% τουλάχιστον των μονογαμικών σχέσεων όπου ο καθόλα βανιλοπρεπής άρρεν απλώς αδυνατεί...
  2. Δεν έχεις κάποιον να σου τα πρήζει καθημερινά με τα βάσανά του στη δουλειά.
  3. Έχεις τζάμπα μπέιμπι σίτινκ.
  4. Είσαι σίγουρη ότι δε σε απατά (αν έχει να κουλαντρίσει 5 πού να βρει το κουράγιο!)
  5. Έχεις αδελφές ψυχές με τις οποίες μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα όταν τα παίρνεις μαζί του. Άλλωστε αν μην ξεχνάμε ότι ουδέν ισχυρότερο από τον συνασπισμό γυναικών, αρκεί να μην περάσει η αρχή "διαίρει και βασίλευε" για την οποία είχε προνοήσει ο πονηρός Θ.

  Για (ποιητική) επιμόρφωση σχετικά με το θέμα, προτείνω την ταινία "Σήκωσε τα κόκκινα φανάρια".
   
 7. gaby

  gaby Guest

  Όλα καλά με την πεντάδα, που κάτι μου θυμίζει και όχι απαραίτητα μπριτζ...

  Τούτο δω όμως και ιδίως το υπογραμμισμένο, μου τα χάλασε όλα,

  γιατί δείχνει ότι θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρχει σε κάποιες στιγμές κακή ατμόσφαιρα σ ένα τέτοιο σπιτικό, όπου αν ένας απ όλους δεν περνάει πραγματικά καλά, δεν χαίρεται κάθε μέρα που κινείται σ αυτό το πλαίσιο και δεν αγαπάει, με κάποιον τρόπο, τους υπόλοιπους, γράψτε αλίμονο, κρίμα και άδικο.

  Θα αυτοπροτεινόμουν για αντικατάσταση σε μια τέτοια περίπτωση και θα έψαχνα για άλλο household...  
   
  Last edited by a moderator: 30 Απριλίου 2009
 8. Kaveiros

  Kaveiros Regular Member

  Απάντηση: Building a Poly House: Πολυκατοικία σε Γερά Θεμέλια…

  Διαβαζοντας το νιωθεις μια ελξη ομως πολλες οι αναγκες(του κυριαρχου)
  χαμενος στη μεταφραση...
   
 9. whipmarks

  whipmarks Regular Member

  Ο δικος μου μαγικος αριθμος ειναι το 10.{bo derek]
   
 10. Master V

  Master V Regular Member

  Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας και χαίρομαι που δεν με πήρατε με τις λεμονόκουπες lol..
  Ορισμένες διευκρινήσεις:

  Μια πολυκατοικία δεν απαιτεί να είσαι Ωνάσης. Αν δεν έχεις παιδιά, 3 υπνοδωμάτια κι ένας ξενώνας είναι αρκετά. Μια μονοκατοικία με υπόγειο είναι ότι πρέπει. Εξ άλλου δεν λέει κανείς ότι οι σκλάβες δεν εργάζονται και δεν συνεισφέρουν οικονομικά στο σπιτικό (τουλάχιστον κάποιες από αυτές μπορεί να το κάνουν). Βέβαια αν σε τρώει το μυστρί - το πηλοφόρι ολημερίς, καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου. Τότε όμως η συντήρηση ενός τέτοιου σπιτιού δεν είναι το μόνο πρόβλημα!!

  @elfcat: Προσωπικά προτιμώ ελληνίδες, τιμώντας την προτροπή της γιαγιάς μου «παπούτσι απ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο». Θα μπορούσε σε άλλους Μ να λειτουργήσει και πολυπολιτισμικά. Σχετικά με την Άσσο πίκα. Δεν είπα ότι είναι σε πλεονεκτική θέση ούτε ότι χαίρει της προσοχής του Μ. Κάθε άλλο. Απλώς είναι προς επίδειξη. Ο Θ. συνήθιζε να λέει ότι αρκεί μια νέα – ψηλή- όμορφη και χαζή. Τώρα για το αν προλαβαίνει ο Μ. τι να σου πω. Το σεξ καθεαυτό δεν είναι σε όλους το ζητούμενο και οι ορμές ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία κλπ κλπ. Άλλωστε ένας καλός Μ ξέρει να διαχειρίζεται και να διαμορφώνει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των σκλάβων του.

  Χαίρομαι που η camera odscura, ως πρακτικό μυαλό βρίσκει πολλαπλά οφέλη στο σχήμα. Είμαι περίεργος αν εκείνη κάτω από ορισμένες ιδανικές (για αυτήν) συνθήκες θα μπορούσε να ενταχθεί σε ένα τέτοιο σχήμα… Τα κόκκινα φανάρια εξαιρετικό παράδειγμα (αν και δεν δούλεψε τελικά το σχήμα)

  Στην αγαπητή tender lilly να πω ότι ο έκτος άνθρωπος (η πέμπτη σκλάβα) είναι το κλειδί της επιτυχίας στο σχήμα. Είναι το μπότοξ, η βιταμίνη, η ανανεωτική νότα που σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας (αν μπορεί να μιλήσει κανείς για ρουτίνα στη πολυκατοικία!! ) Οι κακές στιγμές υπάρχουν βέβαια όπως σε κάθε σπίτι αλλά όχι εξ αιτίας της “πέντε”. Αν η θέση της πέντε είναι θεσμοθετημένη δεν βλέπω πρόβλημα. Η ζήλια και η ανασφάλεια είναι κατά μία έννοια κινητήρια δύναμη στις σχέσεις υπό εξέλιξη. Σε καταστάσεις βαθιάς σκλαβιάς εκλείπει σταδιακά. Οπότε εκεί δεν τίθεται το πρόβλημα που λες.

  Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω με περισσότερα : )  ...
   
 11. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Απάντηση: Building a Poly House: Πολυκατοικία σε Γερά Θεμέλια…

  ερώτηση προς το νηματοθέτη:

  γιατί η Ντάμα κούπα αποκαλείται γυναίκα και οι υπόλοιπες σκλάβες;

  γλώσσα λανθάνουσα;  
   
 12. gaby

  gaby Guest

  Αυτό σκεπτόμουν κι εγώ, εκ των υστέρων, ότι η πέμπτη ή η έκτη ή η έβδομη γυναίκα - δεν έχουν όλοι το αυστηρό αριθμητικό κριτήριο του Θ. - η περαστική, θα γίνεται κατ αρχήν αντιληπτή ως ένας ενισχυτικός της συνοχής των υπόλοιπων παράγων, πλέον της σεξουαλικής ανανέωσης που θα επιφέρει.

  Όμως, δεν έθεσα εγώ το πρόβλημα, αυτό ετέθη με την εκφώνηση, γιατί τα περί φθόνου δεν ήταν δική μου ιδέα, αλλά του Θ. Εγώ σχολίασα τον φθόνο, όχι την παρουσία της περαστικής ερωμένης ή μαθητευόμενης.

  Θα μου πείτε, γιατί θα μπορούσε να με απασχολεί; Γιατί είναι τρομερό το βλέμμα του γυναικείου φθόνου καρφωμένο σε άλλα γυναικεία οπίσθια, ως και οσφυαλγία στην ευαίσθητη φθονούμενη θα μπορούσε να φέρει.

  Ας σκεφτούμε μια που θέλει να βρει ένα M/s household να περάσει τις διακοπές της. Υπηρετώντας, μαθαίνοντας, δίνοντας ηδονή και ηδονιζόμενη. Επικοινωνόντας με όλους εκεί. Πόσο αποτρεπτικό θα πρέπει να της είναι ότι οι άλλες θα νιώσουν άσκημα εξαιτίας της παρουσίας της; Εκτός και αν είναι τελείως ... χαλαρή, ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη, και δεν το αντιληφθεί ή αν το επιδιώκει, χάλια πολύ δεν είναι το τελευταίο αυτό;
   
  Last edited by a moderator: 30 Απριλίου 2009