Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Case study 1: Ο Απατεώνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 23 Μαϊου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. whipmarks

whipmarks Regular Member

Που πηγε το V απο το προφιλ?ελπιζω μακρια μια και το D ειναι πιο ωραιο απο μονο του.Οσο για την απορια σου,σαν γατα σε κοβω,παντα με τα ποδια προσγιωνεσε οσο φορες και αν πεσεις.Υ.Γ Τρακαρα το αμαξι μου,μηπως σε περισευουν καμια χιλια ευρω?

2. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Case study 1: Ο Απατεώνας

Δεν καταλαβαίνω.
    Αν στη θέση αυτού του Master ήταν κάποιος με status slave θα ήταν εντάξει;

Κάποτε είχα διαβάσει στον τοίχο μιας σχολής (το έχω αναφέρει αρκετές φορές, στους τοίχους διαβάζεις κανείς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα),
    «Τι 20, τι 30 τι 40, ο μαλάκας πάντα μαλάκας παραμένει».

Παραφράζοντας λοιπόν μπορούμε να πούμε το εξής:
    «Τι Master, τι slave, τι pervert, τι submissive, ο μαλάκας πάντα μαλάκας παραμένει».

3. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Ντόρα, πιστεύω ότι σ αυτόν τον κύριο φέρθηκες πολύ Ανθρώπινα. Δώθηκες με ψυχή και σώμα. Τον εμπιστεύτηκες και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημμα δεν τον εξέθεσες. Ήσουν πολύ Κυρία... και αυτός πολύ υπο....΄Ομως καλά έκανες και το γνωστοποίησες στο φόρουμ για να προσέχουμε κ εμείς τα <νεα ψάρια>

Όσο για το... <ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ η απάντηση μου είναι η εξής:

Αυτό που λείπει τελευταία από την ευρύτερη κοινωνία μας είναι να βρίσκουμε ανθρώπους γύρω μας πρόθυμους να μας βοηθήσουν υλικά και να μας σταθούν συναισθηματικά (στις δύσκολες στιγμές μας) και αυτό εγώ το θεωρώ <σπάνιο προσόν> για έναν άνθρωπο και όχι <βλακεία>

Προχώρησε μπροστά στην ζωή σου όντας περήφανη για τα πεπραγμένα σου και άσε τους άλλους να σκεφθούν τους λάθος χειρισμούς τους που φυσικά τους στερούν την αξιοπρέπειά τους.
    Όσο για τα χρήματα... ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!    

4. Uther

Uther Contributor

Συγγνώμη αν ζητούσε να υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση θα την έκανε λιγότερο άνθρωπο ή λιγότερο "υ"?

Απορώ πως δεν υποψιάστηκε τίποτα όταν ο Κ της δεν το ανέφερε από μόνος του. Ας πούμε ότι αν είσαι καλοπροαίρετος θα υποθέσεις ότι το ξέχασε μέσα στα προβλήματα του. Οπότε το παίρνεις, το γράφεις, το υπογράφεις και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ίδιος είναι να υπογράψει...

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Πρίν γίνουμε όχλος, θα ήθελα να σταθούμε λίγο και να σκεφτούμε λογικά. Ο λόγος που άνοιξα το νήμα δεν ήταν να καταστρέψω την φήμη ενός ανθρώπου. Δεν παρέθεσα το όνομά του δημοσίως, σκέφτηκα ότι όποια έχει κάποιο λόγο να το κάνει, θα με ρωτήσει πριβέ. Όπως και έγινε. Μετά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για κάποια "τακτική", αλλά και πάλι είμαι μάλλον απρόθυμη να πετάξω στα σκουπίδια έναν άνθρωπο με τόσες ικανότητες, τόσο μεγάλη συνέπεια στον ρόλο του ως Κ μέσα στη σχέση, τόση δοτικότητα προς εμένα - ένα εντελώς άπειρο τότε Υ. Με καθοδήγησε σωστά. Δεν με έβλαψε στο παραμικρό. Γνωρίζω ότι είχε οικονομικά προβλήματα - και ποιος δεν έχει στις μέρες μας - και δεν πιστεύω ότι ένας Κ πρέπει απαραίτητα να είναι πλούσιος ή να έχει τα οικονομικά του λυμένα.

Το νήμα μπήκε για να σκεφτούν όλα αυτά τα ρομαντικά, δοτικά, καλόψυχα Υ, ότι σε BDSM σχέσεις, όταν καλούμαστε να εμπιστευθούμε τον άλλον με τη ζωή μας, με την υγεία μας, με την ψυχή μας, ότι μπορεί και να κάνουμε λάθος. Και ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε την κρίση μας πολύ προσεκτικά. Και ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στη διάρκεια. Είναι κομμάτι της ενηλικότητας. Κάνω λάθος και το πληρώνω. Εντάξει, τα χρήματα ήταν αρκετά, αλλά όχι και τόσα πολλά ώστε να πω ότι καταστράφηκα. Όμως, η απογοήτευση; Η ακύρωση της εμπιστοσύνης; Η ξεφτίλα στην κοινότητα; (μισή δική μου, μισή δική του).

Έπρεπε ως Μάστερ να τακτοποιήσει το θέμα με αξιοπρέπεια. Κατά την άποψή μου δεν δικαιούται να δηλώνει Μάστερ γιατί ένας Μάστερ φέρεται με αξιοπρέπεια. Παρένθεση: Αν είναι πολυγαμικός το λέει εξ αρχής κι εμένα δεν με πειράζει καθόλου, κι εγώ πολυγαμική είμαι εξάλλου - αυτό για να απαντήσω σε ένα σχόλιο ανωτέρω που τα τσουβάλιασε όλα μαζί. lais, δεν κατάλαβα πού δεν είχες την αλληλεγύη, by the way, δεν γνωρίζω όλα τα κουτσομπολιά του χώρου, μόνο τα μισά. Σαφώς δεν ασχολούμαι με τα κέρατα του ενός και του άλλου, γιατί δεν πιστεύω καν στην σεξουαλική πίστη, την οποία θεωρώ σκλαβιά απύθμενης βλακείας. Κλείνει η παρένθεση.

dementedjoker, εννοείται ότι έχω απόδειξη ότι μετέφερα τα χρήματα από τον λογαριασμό μου στον δικό του. Δεν κυκλοφορώ στα Ιντερνέτια για να καταστρέφω αθώους ανθρώπους. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε όχλος, ειλικρινά. Να πετάγεται ο κάθε ένας και να κρίνει ότι κακώς τον εμπιστεύθηκα, ότι μόνο λόγια ήταν, ότι έγραφε σεντόνια...Ε όχι δα. Πού ήταν όλοι αυτοί όταν εγώ έτρεμα μέσα στο αυτοκίνητό μου, στην άκρη του δρόμου προς τον Βόλο, καθώς πήγαινα σε μια κηδεία, κι ο άνθρωπος αυτός μου μιλούσε μια ώρα στο τηλέφωνο για να με καθησυχάσει και να μην τρακάρω; Δεν μπορώ να απορρίψω όλο το πακέτο, επειδή ο άνθρωπος έκανε αυτό το λάθος...

Ας αντιμετωπίσει τις ευθύνες του, ας παραδεχτεί το λάθος του και ας επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε, λίγα κάθε μήνα. Ας φερθεί ως Μάστερ, έστω και τώρα. Αυτό λέω και είναι τραγικά απλό.

Το νήμα αυτό μπήκε στο training techniques, γιατί πιστεύω ότι όταν μιλούμε για BDSM αναλωνόμαστε σε πολλές θεωρίες και όταν έρθει η στιγμή της πράξης δεν ξέρουμε τί να κάνουμε. Εάν λοιπόν με ρωτήσετε - και αυτό θα έπρεπε να είναι το μόνο ερώτημα εδώ, όχι αν ο Μάστερ ήταν απατεώνας - αν θα εμπιστευθώ κάποιον ξανά στο μέλλον τόσο απόλυτα, μετά από αυτό το χουνέρι, θα σας πω, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ. Θα το κάνω. Σε όποιον μου εμπνεύσει την εμπιστοσύνη θα το κάνω (το έκανα και στην τελευταία μου σχέση και δεν το μετανιώνω, αν και η σχέση έληξε εντελώς ξαφνικά). Δεν μπορώ να κάνω M/s άνευ εμπιστοσύνης. That's a fact, Jack.

Αλλά αυτό που θέλω να πω - και γι αυτό βρίσκομαι σ' αυτό το section, και όχι στα Personal Experiences, ούτε στο Ανελέητο Κουτσομπολιό - είναι ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί. Ο,τιδήποτε. Δεν είμαστε μωρά. Γι αυτό μπήκε το νήμα. Και όχι για να λιθοβολήσουμε κάποιον - όσο απολαυστικό και αν μας φαίνεται αυτό.

6. beltedgirl

beltedgirl Regular Member

Δεν είμαι μεγας γνώστης του φόρουμ, όμως όταν υποτίθεται πως εμπιστεύεσαι, εμπιστεύεσαι..

Καθόλου κακή η ιδέα σου περι υπογραφής αλλά μεταξύ γνωστών ή ζευγαριού δεν έχω ακούσει να πέφτουν υπογραφές.. Υπογραφές παίρνεις από τριτους και όχι από δικόυς σου... που κανονικά βέβαια θα έπρεπε και ουσιαστικά συμφωνώ μαζί σου αλλά στην πράξη κανείς μας δεν το εφαρμόζει.

7. Nesaea

Nesaea Guest

*χαμογελαει και προσφερει μια μυγοσκοτωστρα στη Δωρα για τη μυγα που την ενοχλησε...*

Υ.Γ. ...α και οσο για τη σκλαβια που σου προκαλει η σεξουαλικη πιστη, ειναι κι αυτη μια σκλαβια σαν ολες τις αλλες που σε ελευθερωνουν. Για οσο σε ελευθερωνουν ειναι ευπροσδεκτες...Οταν αρχιζεις να δυστυχεις, pack your bags and find another hut...Προσωπικη αποψη.

Last edited by a moderator: 24 Μαϊου 2010
  8. Uther

Uther Contributor

Τι να πω τότε..να φταίει ότι έχω συγγενή δικηγόρο και παρατήρησα ότι το κάνει σε όλους όσους θέλει να πάρει τα χρήματα πίσω?
    Αν μη τι άλλο εγώ θα παραξενευόμουν αν δεν μου το πρότεινε ο ίδιος που μου ζητάει τα λεφτά.

@D..Συμφωνώ ας μην μπλέκουμε το στάτους με την προσωπική καφρίλα.

ΥΓ. 'Άλλο η απόδειξη μεταφοράς χρημάτων (που μπορεί να υποστηρίξει ότι ήταν δικό σου δώρο) και άλλο η υπεύθυνη δήλωση. Ακόμα και σαν πράξεις δείχνουν άλλου είδους υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου....

9. ariadni

ariadni Regular Member

10000 case studies να γράψεις, το ίδιο κάνει. Το ξέρουμε ότι εκεί έξω κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι - σιγά το νέο. Το ζητούμενο είναι να έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά και να βάζουμε ενίοτε και το μυαλό μας να δουλέψει. Κυρίως όμως πρέπει να αξιολογούμε. Το ότι κάποιος δηλώνει Κ, δεν σημαίνει απαραίτητως πως είναι κιόλας.

Το δυστυχημα όμως έχω την εντύπωση πως ξεκινάει σχεδόν πάντα από τα υ, που περιμένουν να βρούνε ως δια μαγείας ξαφνικά σε αυτό το χώρο, τον Αφέντη που θα τα καθοδηγήσει, τον αφέντη που θα τα προστατέυσει και άλλα πολλά ωραία και ρομαντικά που πολλές φορές εμείς τα κοριτσάκια ονειρευόμαστε από τα γεννοφάσκια μας. Οι Κ δεν είναι μπαμπάδες μας, ούτε και πρόσκοποι – άνθρωποι είναι και καμιά φορά μπορεί και ανθρωπάκια (τα πάντα εξαρτώνται από το σύστημα αναφοράς).

Προτού λοιπόν εμπιστευτούμε και προτού αφεθούμε καλό είναι να αφήσουμε ένα ικανό διάστημα χρόνου για να κρίνουμε και για να είμαστε σίγουρες/οι ότι πάμε καλά. Από κει και πέρα κακώς κείμενα πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και αν κάτι στραβώσει, ή στην πορεία δούμε οτι κάτι δεν μας κουμπώνει, ανεξάρτητα από το εαν θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε ή θα πάρουμε την απόφαση να πάμε παρακάτω, το θέμα είναι να μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις επιλογές μας και να συνεχίσουμε να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, ακόμη και στην περίπτωση που στο μέλλον συμβεί να απογοητευτούμε.
    Γιατί κι αυτό είναι μια πιθανότητα που πάντα παίζει καθώς όσο καλές κι αν είναι οι συστάσεις που έχουμε, όσο καλά κι αν τα έχουμε σκεφτεί τα πράγματα, η πραγματικότητα έχει το δικό της μαγικό τρόπο της να κάνει τα απίθανα πιθανά.

Όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν. Και όποιος πάλι θέλει να εθελοτυφλεί εικάζω ότι και 100 προειδοποιήσεις να του δοθουν, αν έχει τους λόγους του θα συνεχίσει στο ρυθμό του. Δεν βρισκόμαστε σε χώρο ανηλίκων ή ανόητων.
    Τα σφάλματά μας τα κάνουμε για να μάθουμε από αυτά και προσωπικά όποτε μπαίνω στο mood να αισθανθώ ριγμένη, αδικημένη και τα λοιπά, θυμάμαι αγαπημένη φράση της μάνας μου...
    “Παιδάκι μου, σου έκανε κανείς κουλούρα; Μόνη σου δεν έκανες τις επιλογές σου; Λούσου τα τώρα” .
    Και ως δια μαγείας ηρεμώ  

10. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Case study 1: Ο Απατεώνας

Αναφέρθηκα στη γνωστή ρήση της Σιμόν ντε Μπωβουάρ, είναι δική της αυτή η άποψη περί σεξουαλικής πίστης που οδηγεί στη σκλαβιά, και τυχαίνει να την συμμερίζομαι. Η Σιμόν πουθενά δεν ανέφερε ότι είναι μια σκλαβιά που ελευθερώνει, καταλαβαίνω δε απόλυτα γιατί το πίστευε αυτό. Αλλά εγώ είμαι μάλλον παλιών αρχών, πώς να το κάνουμε... 

@ariadni, συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου. Όμως, είμαι fighter, survivor. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τόσο εύκολα αυτή τη φάση. Δεν πρόκειται να λουστώ τίποτα για το οποίο δεν φταίω εγώ. Καλό θα ήταν αυτό να το καταλάβουν όσοι επιθυμούν να εξαπατήσουν εμένα και τους εκατοντάδες άλλους βιτσιόζους που διεκδικούν τα όνειρά τους, από την αποκάτω, ταπεινότητα ή όχι ταπεινότητα. Φαίνομαι για loser; Όποιος επιθυμεί να εξαπατήσει εμένα ή και άλλα Υ, να ξέρει ότι ενδέχεται και να φτύσει αίμα. Στην δική μου περίπτωση δε, αυτό δεν ενδέχεται, αλλά είναι βέβαιο.

Αυτά είναι τα καλά της εκπαίδευσης. Ένα καλό Υ είναι ένα δυνατό Υ. Ας μην παραπονιούνται τώρα οι Κύριοι...

11. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Και νομιζα οτι μονο σε μενα συμβαινουν αυτα!!!!!!!Ουτε καν γραμμενο δεν θελω να το βλεπω αυτο το case study, γιατι με τυραναει 3 ολοκληρα χρονια! Και εκει ποθ δουλευα 4 ωρες δουλευω 14 για ενα τετοιο περιστατικο 

12. Emma

Emma Contributor

Μου προκαλούν λύπη τέτοια νήματα...

Thread Status:
Not open for further replies.