Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Color Test for submission

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 29 Ιουλίου 2005.

 1. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  Ειναι καλοκαιρι γιαυτο ας ασχοληθουμε με κατι λιγο αναλαφρο. Ο Dr Max Luscher δημιουργησε ενα χρωματικο ψυχολογικο τεστ. Μια συντομευμενη εκδοση του οποιου μπορειτε να βρειτε στη διευθυνση http://www.colorquiz.com
  Κανετε πρωτα το test Σημειωστε τις απαντησεις σας και διαβαστε το υπολοιπο του post  Αν ειστε υποτακτικες/οι το τεστ ανιχνευει μαζοχιστικες τασεις με δυο τροπους ως εξης:
  1)Αν επιλεξατε το κοκκινο χρωμα εκτο ή εβδομο ή ογδοο και ταυτοχρονα επιλεξατε το μπλε σκουρο χρωμα πρωτο.
  2)Αν επιλεξατε το κιτρινο χρωμα εκτο ή εβδομο ή ογδοο και ταυτοχρονα επιλεξατε το μπλε σκουρο χρωμα πρωτο.
  Αυτα αντανακλουν την ταση να κρατηθει καποιος στο οικειο και την επιθυμια για ησυχια και ενοτητα πρκειμενου να επελθει καποια ικανοποιηση. Αυτο ερμηνευεται ως ενας μαζοχιστικος τυπος δεσμου.

  Αν ειστε Κυριαρχοι/ες μαλλον δεν ανιχνευει κατι σχετικο. Ισως αν το πρωτο χρώμα ειναι το πρασινο που υποδηλωνει την αναγκη να αναγνωριστει και να επιβαλεται η γνωμη του παρα την αντιθεση και αντισταση των αλλων. Αυστηροτητα αντιληψης.
  Για να δουμε θα επαληθευτει η ικανοτητα του τεστ να βρισκει τετοιες τασεις? εννοειται πως θεωρω την ,μαρτυρια των υποτακτικων πιο αξιοπιστη απο αυτη του τεστ αν τυχον δεν καταφερει να ανιχνευσει τις τασεις τους που θεωρω πως ουτως η αλλως εχουν.
   
  Last edited by a moderator: 11 Δεκεμβρίου 2007
 2. gaby

  gaby Guest

  Αρκετά ακριβές κουίζ. Και διασκεδαστικό - μ'έκανε να θυμηθώ το νηπιαγωγείο  

  Με βγάζει υποτακτική αλλά θεωρεί τη ροπή μου προς υποταγή ως δευτερογενές χαρακτηριστικό μου. Ότι δεν είμαι ιδιαίτερα μαζοχίστρια (δεν επέλεξα τα χρώματα με τη σειρά που λες ότι αποδεικνύουν μαζοχιστικές τάσεις) το ήξερα.

  Να τον ξέρουμε τον δόκτορα, μπορεί και να χρειαστεί  
   
 3. latexduck

  latexduck Contributor

  ωραίο!! Έχεις δίκιο tender lilly να τον έχουμε υπόψιν...
   
 4. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  Εμενα παλι μ'εβγαλε οτι δυσκολα αντεχω οποιαδηποτε μορφη υποταγης!  (
   
 5. sakiss3000

  sakiss3000 Regular Member

  Για μένα έβγαλε αυτά αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω. όποιος δεν βαριέται ας μου πει τι λέει

  Your Existing Situation
  Volatile and outgoing. Needs to feel that events are developing along desired lines, otherwise irritation can lead to changeability or superficial activities.

  Your Stress Sources
  Resists any form of pressure from others and insists on his independence as an individual. Wants to make up his own mind without interference, to draw his own conclusions and arrive at his own decisions. Detests uniformity and mediocrity. As he wants to be regarded as one who gives authoritative opinions, he find it difficult to admit to being wrong, while at times he is reluctant to accept or understand another's point of view.

  Your Restrained Characteristics
  Circumstances are such that he feels forced to compromise for the time being if he is to avoid being cut off from affection or from full participation.
  Remains emotionally unattached even when involved in a close relationship.
  An unadmitted lack of confidence makes him careful to avoid open conflict and he feels he must make the best of things as they are.

  Your Desired Objective
  Needs to feel identified with someone or something and wishes to win support by his charm and amiability. Sentimental and yearns for a romantic tenderness.

  Your Actual Problem
  Greatly impressed by the unique, by originality, and by individuals of outstanding characteristics. Tries to emulate the characteristics he admires and to display originality in his own personality.

  Your Actual Problem #2
  Seeks to avoid criticism and to prevent restriction of his freedom to act, and to decide for himself by the exercise of great personal charm in his dealings with others.
   
 6. lorelai

  lorelai Guest

  Για τον sakiss3000:

  Η παρούσα σας κατάσταση

  Ασταθής και εξωστρεφής.Εχεις ανάγκη να νιώσεις ότι τα γεγονότα αναπτύσσονται μέσα στα πλαίσια του επιθυμητού, αλλιώς ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγή και επιφανειακές δραστηριότητες.

  Πηγή του στρες σου

  Αντιστέκεσαι σε κάθε μορφή πίεσης από τους άλλους και επιμένεις στην ανεξαρτησία σου ως άτομο. Θέλεις να αποφασίζεις μόνος σου χωρίς παρεμβάσεις έτσι ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Απεχθάνεσαι την ομοιομορφία και την μετριότητα. Επειδή θέλεις να σε αντιμετωπίζουν ως έναν που χειρίζεται την εξουσία το βρίσκεις δύσκολο να παραδεχτείς ότι έχεις λάθος ενώ κάποιες φορές φαίνεσαι απρόθυμος να δεχτείς ή να αποδεχτείς κάποιου άλλου την άποψη.

  Τα χαρακτηριστικά που σε εμποδίζουν, που σε συγκρατούν (δεν είμαι σίγουρη εδώ)

  Οι καταστάσεις είναι τέτοιες που νιώθεις αναγκασμένος να συμβιβαστείς για λίγο καιρό προκειμένου να αποφύγεις να αποκοπείς από την αφοσίωση/την στοργή ή από την πλήρη συμμετοχή.
  Παραμένεις συναισθηματικά αδέσμευτος ακόμα και σε μία στενή σχέση.
  Μια ανομολόγητη έλλειψη αυτοπεποίθησης σε κάνει να προσέχεις έτσι ώστε να αποφέυγεις ανοιχτές συγκρούσεις και νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο δυνατό με βάση την παρούσα κατάσταση.

  Ο επιθυμητός αντικειμενικός σκοπός σου
  Εχεις ανάγκη να νιώσεις να ταυτίζεσαι με κάποιον ή κάτι και ελπίζεις να κερδίσεις υποστήριξη με την γοητεία και την φιλικότητά σου.Είσαι συναισθηματικός και λαχταράς ρομαντική τρυφερότητα.

  Το πραγματικό σου πρόβλημα

  Εντυπωσιάζεσαι εξαιρετικά από την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία και από άτομα με εξέχοντες προσωπικότητες. Προσπαθείς να μιμηθείς τα χαρακτηριστικά που θαυμάζεις και να επιδείξεις πρωτοτυπία στην δικιά σου προσωπικότητα.

  Το πραγματικό σου πρόβλημα #2

  Επιζητάς τρόπους να αποφύγεις την κριτική,να αποτρέψεις περιορισμό της ελευθερίας στη δράση σου και να αποφασίσεις από μόνος σου χρησιμοποιώντας την γοητεία σου στις σχέσεις σου με τους άλλους.

  Προσπάθησα να το μεταφράσω όσο καλύτερα μπορούσα  
   
 7. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  "Η υπάρχουσα κατάστασή σας πτητική και εξερχόμενη. Πρέπει να θεωρήσει ότι τα γεγονότα αναπτύσσονται σύμφωνα με τις επιθυμητές γραμμές, διαφορετικά η ενόχληση μπορεί να οδηγήσει στο changeability ή τις επιφανειακές δραστηριότητες. Οι πηγές πίεσής σας αντιστέκονται σε οποιαδήποτε μορφή πίεσης από άλλες και επιμένουν στην ανεξαρτησία του ως άτομο. Θέλει να αποφασίσει του χωρίς παρέμβαση, να συναγάγει τα συμπεράσματά του και να λάβει τις αποφάσεις του. Απεχθάνεται την ομοιομορφία και τη μετριότητα. Δεδομένου ότι θέλει να θεωρηθεί ως ένας που εκφέρει τις επιτακτικές γνώμεις, το βρίσκει δύσκολο να αναγνωρίσει να κάνει λάθος, ενώ κατά περιόδους είναι απρόθυμος να δεχτεί ή να καταλάβει την του άλλου άποψη. Τα σταματημένα χαρακτηριστικά σας C???umstances είναι τέτοια που αισθάνεται αναγκασμένος για να συμβιβάσει προς το παρόν εάν πρόκειται να αποφύγει να κοπεί από την αγάπη ή από την πλήρη συμμετοχή. Παραμένει συναισθηματικά ασύνδετος ακόμα και όταν περιλήφθείτε σε μια στενή σχέση. Η έλλειψη εμπιστοσύνης τον καθιστά προσεκτικό για να αποφύγει την ανοικτή σύγκρουση και αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει το καλύτερο των πραγμάτων όπως είναι. Οι επιθυμητές αντικειμενικές ανάγκες σας να αισθανθείτε προσδιορισμένος με κάποιο ή κάτι και τις επιθυμίες να κερδηθεί η υποστήριξη από τη γοητεία και την προσήνειά του. Συναισθηματικός και yearns για μια ρομαντική τρυφερότητα. Το πραγματικό πρόβλημά σας που εντυπωσιάζεται πολύ από το μοναδικό, από την πρωτοτυπία, και από τα άτομα των σημαντικών χαρακτηριστικών. Προσπαθεί να μιμηθεί τα χαρακτηριστικά που θαυμάζει και για να επιδείξει την πρωτοτυπία στην προσωπικότητά του. Το πραγματικό πρόβλημά σας #2 επιδιώκει να αποφύγει την κριτική και να αποτρέψει τον περιορισμό της ελευθερίας του να ενεργήσει, και να αποφασίσει για τον με την άσκηση της μεγάλης προσωπικής γοητείας στις συναλλαγές του με άλλες."
  Ειναι μια αυτοματη μετρια μεταφραση. Για οσους ενδιαφερονται για μεταφραση απο αγγλικα στα ελληνικα αυτοματα ας πανε στο http://babelfish.altavista.com/
   
 8. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: Color Test for submission

  Ίσως να παίζει ρόλο το τι διάθεση είχες εκείνη τη στιγμή slv hana   μου έχει φανεί αρκετά ευαίσθητο τεστ, "πιάνει" μεταβολές διαθέσεων.
   
 9. lorelai

  lorelai Guest

  Xaxaxa DeSade άλλη φορά πρέπει να συννενοηθούμε. Τυχερέ sakkiss3000, ποιος τη χάρη σου,δύο μεταφράσεις για να το εμπεδώσεις καλύτερα  
   
 10. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  Καταπληκτικος συντονισμος lorelei ουτε να το σχεδιαζαμε  .
  Το μικρο test Luscher μπορει να γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα εφοσον εχει προκυψει καποια σχετικα σημαντικη αλλαγη στη ζωη σου η την διαθεση σου γιατι οντως ειναι πολυ ευαισθητο στις αλλαγες της διαθεσης.
  Δεν ειναι το στυλ τεστ οπου το κανεις μια φορα μονο.
  Enjoy
   
 11. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  sakiss3000 κι εμενα ακριβως τα ιδια με σενα μου εβγαλε!Λες να ειμαι κι εγω switch?  
   
 12. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  Δε το πιστευω!!Το ξανακανα με αλλα χρωματα και γρηγορα για να μη προλαβω να σκεφτω και μου εβγαλε παλι οτι θελω να ειμαι ανεξαρτητη και να παιρνω μονη μου αποφασεις!   Πως γινεται ενα τεστ να με βγαζει gorean slave και ενα αλλο τελειως ανεξαρτητη γυναικα???!!