Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Crossdressers

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 11 Ιανουαρίου 2007.

 1. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Vanda,this is an absolutely ridiculous answer.As a matter of fact, it's not even an answer!And besides,why would you need Panacotta of Doom's help ,are you not able to give an answer of your own? My thread is a serious one so, don't make fun out of it
   
  Last edited: 19 Ιανουαρίου 2007
 2. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Crossdressers

  Officer!I need a ba(u)ck up!
   
 3. Princess_of_Pain

  Princess_of_Pain Regular Member

  Τι το κακό έχουν οι Crossdressers;
  Μία χαρά τους βρίσκω και τους έχω και αδυναμία  
  Τώρα όσον αφορά τον ανδρισμό τους.....πολλοί από αυτούς είναι παντρεμένοι με παιδάκια, οπότε πιστεύω ότι είναι αρκετά άντρες  
  Υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό από Crossdressers οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι αλλά αυτό δεν έχει θέση εδώ.
  Οι γνήσιοι δεν είναι δισεξουαλικοί και πάνε μόνο με Αφέντρες.
   
 4. Panacotta_of_Doom

  Panacotta_of_Doom Regular Member

  Το φαινόμενο είναι μυστηριώδες και ακατάληπτο και για μας. Η συζήτηση άλλωστε γίνεται σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, οπότε δε μπορούμε να συνεισφέρουμε. Το αρσενικό ήμισύ μας νιώθει μια κρίση ταυτότητας όμως και αναρωτιέται αν υπάρχει τελικά. Πάμπολλες φορές έχει διαβάσει πρόσφατα στο forum ότι η ύπαρξή του είναι των αδυνάτων αδύνατη.  

  Kidnap the Sandy Claws! Lock him in a box! Bury him for ninety years, then see if he talks! (ωραία, τώρα θα μου κολλήσει)


  Η Mistress Vanda δε ζητάει τη βοήθειά μας (είναι ικανότατη να εκφραστεί χωρίς βοήθεια) αλλά τη συνεισφορά μας, κρίνοντας ότι έχουμε μία κάποια εμπειρία στο υπό συζήτηση θέμα (και γειτνιάζουσες απόψεις).
   
 5. female

  female Contributor  Γιατί το crossdressing φέρνει κατά κύριο λόγο εικόνα άντρα με γυναικεία ρούχα και όχι γυναίκα με αντρικά;

  Τα δυτικά μας εθιμικά δεν τρομάζουν διόλου όταν μια γυναίκα ντυθεί με αντρικά ρούχα, ούτε γελάει. Το να δοκιμάσει ένας άντρας, ένα αγόρι γυναικεία ρούχα, από την άλλη, είναι τρομερό ταμπού. Μια μητέρα που βλέπει την κόρη να δοκιμάζει το σακάκι του πατέρα δεν θα το θεωρήσει περίεργο, αν δει το γιο όμως να φοράει το φουστάνι της θα φρικάρει. Ο ενδυματολογικός πειραματισμός τέτοιου είδους απαγορεύεται στα αγόρια με τιμωρία στίγματος και κατακραυγής, ενώ στα κορίτσια όχι, και πολλές φορές σε νέες ηλικίες δεν είναι παρά αυτό - πειραματισμός, εξερεύνηση. Φαντάζομαι ένα εντελώς straight αγόρι να φοράει ένα φόρεμα σκεπτόμενο, "Πώς να νοιώθει μια γυναίκα μέσα σε αυτό το πράγμα;" - όμως αν τον ανακαλύψουν να το δοκιμάζει... την έβαψε -- "πούστης" με τη μία, κι ας μην έχει καμία τέτοια κλίση! Απλώς "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" !

  Επιτρέπεται μόνο στις Απόκριες, αλλά με το πνεύμα και υπό το πρίσμα της κοροϊδίας της θηλυκής ένδυσης -- ένας μουστακαλής, μούσιας, αξύριστος με μακιγιάζ και τακούνια για να γελάμε με τα ρούχα που ενδύονται τα θήλεα και τους συμβολισμούς τους.

  Τελικά πρόκειται για ταμπού και απαγόρευση. Συχνά το απαγορευμένο δεν είναι και πιο ελκυστικό; Δεν ξέρω αν, σε μόνιμη βάση, άπτεται και της ομο- ή της αμφιφυλίας. Σίγουρα όμως πιστεύω πως αν δεν ήταν και τόσο ταμπού δεν θα είχε και τόσους θιασώτες.

   
 6. Princess_of_Pain

  Princess_of_Pain Regular Member

  Δεν νομίζω να χρειάζεται να ντυθούν αντρικά οι γυναίκες...
  Μήπως κάθε μέρα δεν ντυνόμαστε αντρικά φορώντας παντελόνια;;
  Μιλάω πρώτα για τον εαυτό μου που αγόρασα δύο φορέματα πρόσφατα και είπα επιτέλους θα ντυθώ γυναίκα  
   
 7. Panacotta_of_Doom

  Panacotta_of_Doom Regular Member

  Εντοπίζουμε δύο σημεία εδώ, και δεν είναι υποχρεωτικά συσχετιζόμενα: το ένα είναι το ταμπού, γιατί υπάρχει, και γιατί είναι ασύμμετρο (δηλ. το γυναικείο crossdressing δε θεωρείται καθόλου ιδιαίτερο στο δυτικό πολιτισμό). Το άλλο είναι η πεποίθηση ότι ο crossdresser είναι ομοφυλόφιλος.

  Και τα δύο είναι σημαντικά μέρη της συζήτησης.

  Επίσης, αφού το συζητήσαμε χτες το βράδυ, καταλήξαμε ότι υπάρχει μια σύγχιση σ'αυτό το thread: υπάρχει ο όρος 'crossdresser' ως ταυτότητα, και ο όρος crossdressing ως δραστηριότητα. Η ταυτότητα του crossdresser εμπεριέχει την δραστηριότητα, αλλά η δραστηριότητα εμφανίζεται και ανεξάρτητα της ταυτότητας (π.χ. στις Απόκριες, όπως έγραψες). Η δραστηριότητα, δε, δεν απορρέει υποχρεωτικά από ανάγκη πειραματισμού. Μπορεί να είναι και συνειδητοποιημένη επιλογή, για πάμπολλους λόγους (π.χ επαγγελματικούς -- βλ. τους ηθοποιούς πολλών burlesque και λοιπών παραστάσεων όπως το Rocky Horror Show)

  Νομίζουμε πως αυτές οι δύο έννοιες χρησιμοποιούνται λανθασμένα και χωρίς συνοχή σ'αυτή τη συζήτηση, και γι'αυτό βλέπουμε τόσο διαφορετικές απόψεις ως προς τα κίνητρα και τις πεποιθήσεις.
   
 8. Mistress_Vanda

  Mistress_Vanda Regular Member

  Πάρα πολύ σωστά...από την αρχή δέν έγινε η απαραίτητη διευκρίνηση, αλλά υπήρξαν κάποιες αρκετά ενδιαφέσουσες απαντήσεις.

  female: "Το να δοκιμάσει ένας άντρας, ένα αγόρι γυναικεία ρούχα, από την άλλη, είναι τρομερό ταμπού. Μια μητέρα που βλέπει την κόρη να δοκιμάζει το σακάκι του πατέρα δεν θα το θεωρήσει περίεργο, αν δει το γιο όμως να φοράει το φουστάνι της θα φρικάρει."

  Συμφωνώ μέχρις ενός βαθμού. Το να βάλεις το σακάκι του πατέρα σου δέν θεωρω ότι είναι ένδειξη crossdressιng. Η μόνη εικόνα που πλησιάζει στο γυναικείο crossdressing εμπεριέχοντας την ταυτότητα του crossdresser είναι τα androgynous - βλέπε A. Lenox. Παρ' όλα αυτά η εικόνα της Marlen με το ανδρικό Tuxedo και το καπέλο μέχρι σήμερα αμέσως παραπέμπει σε κάτι διαφορετικό και όχι απλά σε κάποια γυναίκα πού φόρεσε το κοστούμι του οποιουδήποτε.

  MsAliki "Vanda,this is an absolutely ridiculous answer.As a matter of fact, it's not even an answer!And besides,why would you need Panacotta of Doom's help ,are you not able to give an answer of your own? My thread is a serious one so, don't make fun out of it"

  Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δέν ασχολούμαι συχνά με online forums! Δυστυχώς πολύ συχνά καταντάνε μικρογραφίες λαικής γειτονιάς. The end.
   
 9. blindfold

  blindfold Contributor

  συμφωνώ αλλά αν μου Ζήταγε να προχωρήσω και να βγω έξω ντυμένος έτσι θα ήταν κάτι ανάλογο με άλμα από 3ο όροφο...


  anyway θα συνεχίσω λίγο ακόμα στο "μετά" δηλαδή τι γίνετε όταν βάλει τα γυναικεία ρούχα και αν του αρέσουν, τότε θα πρέπει να ανατρέξουμε σε μελέτες ασιάτων ψυχολόγων όσο αφορά το φαινόμενο του cosplay ειλικρίνα αξίζει να το ψάξετε,δεν επεκτείνομε πάνω σε αυτό απλά αναφέρω ότι συνήθως ο υποδη'ομενος ψυχολογικά ταυτίζετε με αυτό που υποδύετε

  αυτά
   
 10. Chao

  Chao Member

  Εκτός τις περίπτωσης που ζητείται από την αφέντρα...
  το crossdressing προέρχεται από μία αγάπη προς το γυναικείο φύλο. Αγάπη που φτάνει έως την ταύτιση. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Όσος φορές το δοκίμασα από αυτό προήλθε.

  Επίσης μην ξεχνάμε ότι στην κοινωνία μας δεν επιτρέπεται στους άνδρες να φοράν αισθησιακά ρούχα. Η αρρενωπότητα σχετίζεται με τον νταλικέρη και με χονδροειδή πρότυπα.

  Είμαι αρσενικός, αλλά υπάρχουν φορές που μου αρέσει να φοράω "γυναικεία" ρούχα. Όμως δεν με ελκύουν οι άνδρες. Εκτός και αν είναι trans ή crossdressers. Το φετίχ του crossdressing δεν σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία. Αλλά με την αγάπη προς το θηλυκό!
   
 11. misunderstood

  misunderstood Member

  Αν και είμαι 100% ετεροφυλόφιλος και δεν θα έλεγα ότι είμαι καθόλου θυληπρεπής και δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται ποτέ ότι έστω για λίγο θα ήθελα να είμαι γυναίκα, είναι από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου να με ντύνει γυναικεία η Κυρία μου, να γίνομαι η καμαριέρα της και να με φωνάζει με γυναικεία ονόματα...αν και δεν έχει τύχει να το ζήσω(ακόμη)..... 
  Δεν ξέρω γιατί....
   
 12. Miss_Kirlian

  Miss_Kirlian Regular Member  Όντως, έτσι είναι.Εχει τύχει όμως να γνωρίσω και Κυρίαρχο ετεροφυλόφυλο Crossdresser. Άντε δηλαδή να δεις τον Αφέντη σου μια ωραία ημέρα ως crossdresser...