Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Crossdressing και Κυριαρχία!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 21 Απριλίου 2008.

 1. El_Gato

  El_Gato Regular Member

  Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα σχετικά με το crossdressing και το ζήτημα της κυριαρχίας και της υποταγής. Διάβασα ένα σχετικό thread, στο οποίο ο συντάκτης αναρωτιόταν αν κάποιος/α crossdresser θα μπορούσε να έχει κυριαρχικό status. Μάλιστα γράφτηκαν απόψεις του στυλ ότι το crossdressing είναι χαρακτηριστικό υποταγής συγχέοντας το με το forced feminization φετίχ!!!

  Θα ξεκινήσω από την πρωσική μου εμπειρία! Είμαι crossdresser και δεν έχω υποταχτική ψυχολογία. Είμαι ένα παράδειγμα που καταρρίπτει αυτό τον μύθο. Γουστάρω να ντύνομαι με ρούχα που είναι γυναικεία και να έχω την σχετική συμπεριφορά αλλά δυσκολεύομαι να υποταχτώ όσο και αν προσπαθώ. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ερωτική μου συμπεριφορά αλλά και με την ζωή μου γενικά.

  Σαν άτομο δεν είμαι κανένα "φλωράκι" ή sissiy boy. Πιστεύω ότι είμαι πολύ πιο άγρια και ατίθαση από τους περισσότερους άνδρες. Έχω κάνει πράγματα που οι περισσότεροι θα κολλούσαν. Μάλιστα και σαν αγόρι έχω το θάρος να βγω στο δρόμο με μακιγιάζ και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, συμπληρώνοντας το goth / androgynous στυλ μου, δείχνοντας ευθέως ότι γουστάρω να ντύνομαι και να συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο. Μάλιστα όσοι άνδρες με ειρωνεύτηκαν, έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια όταν τους τσαμπουκαλεύτηκα για τα κακοήθη σχόλια τους.

  Το crossdressing είναι ένα φετίχ πάνω από όλα. άσχετο με το staus. Αισθάνομαι ότι σαν άνδρας, όχι με την βιολογική αλλά με την κοινωνική και νοητική έννοια, δεν μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου. Μάλιστα ακόμη πιο πέρα δεν μπορώ να εκφράσω τον κυριαρχικό - αισθησιακό εαυτό μου. Το "αντριλίκι" με περιορίζει και με ευνουχίζει!!! Ναι, με ευνουχίζει!!! Όσο πιο μάτσο, τόσο λιγότερη ερωτική διάθεση μου βγαίνει. Όταν φοράω τα τακούνια μου κτλ τόσο περισσότερο αισθάνομαι το πέος μου να σκληραίνει!!! Ναι να σκληραίνει!!!

  Ναι, ναι, θέλω να φοράω τακούνια και να τραβάω τους/τις σκλάβες μου από το κεφάλι και να τους /τις ρίχνω στα πόδια μου! Μάλιστα έχω το φετίχ να θέλω σαν cd να "βιάσω" τον άνδρα μπροστά στην γυναίκα του και να μου την προσφέρει σαν τρόπαιο. Σας φαίνεται αυτό sub?

  Η γυναικεία νοημοσύνη μου δεν είναι αδυναμία!!! Είναι δύναμη!!! Και μάλιστα ερωτική δύναμη! Σαν την ερωτική υπεροχή της γυναικείας νύχτας έναντι της αρρενωπής μέρας!!! Όσοι /ες έχετε αρρενωπή νοημοσύνη υποκλιθείτε μπροστά σε όσους /ες έχουν θηλυκή νοημοσύνη! Και όσοι το παίζουν άντρακλες, ας μου απαντήσουν γιατί έχουν ρώγες στο στήθος τους!!! Μήπως όσοι γεννηθήκαμε άνδρες, είμαστε βιολογικά διαφοροποιημένες γυναίκες (χρωμοσώματα ΧΥ) στην μακρόχρονη διαδρομή της βιολογικής εξέλιξης? Όποιος δεν γνωρίζει και δεν ζήσει τον γυναικείο εαυτό του, απλούστατα δεν έχει γνώση του εαυτό του!!! Και καθώς η γνώση είναι δύναμη, αν δεν αξίζει σαν γυναίκα δεν θα αξίζει και σαν άνδρας!!!


  Φιλιά!!!

  Ζιζελ!!!
   
  Last edited by a moderator: 21 Απριλίου 2008
 2. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Απάντηση: Crossdressing και Κυριαρχία!

  ενδιαφέρουσα κατάθεση ψυχής  

  αν μου επιτρέπεις όμως, θεωρώ την τελευταία σου παράγραφο απόλυτη
   
 3. Αν και πίσω από το εισαγωγικό τσαμπουκαλεμένο σου στυλάκι διακρίνεται μια κάποια ανασφάλεια (με την ασπίδα "Πίσω και σας έφαγα") καλώς ήρθες.
  Στην τελευταία παράγραφο εκτροχιάζεσαι παντελώς (τουλάχιστον κατεμέ).
  Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου.
   
 4. iJ

  iJ Regular Member

  Απάντηση: Crossdressing και Κυριαρχία!

  Έχω την αίσθηση ότι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για κάτι...

  Καλώς ήρθες και απο μένα.
   
 5. El_Gato

  El_Gato Regular Member

  Φυσικά και το ύφος του κειμένου είναι "τσαμπουκαλεμένο"! Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι, σε έναν κόσμο εμποτισμένο με την πατριαρχική αυταπάτη? Σε έναν κόσμο όπου:

  α) Όταν κάποια γυναίκα είναι θαρραλέα την αποκαλούν "γυναίκα με αρχίδια" - λες και οι όρχεις είναι αυτές που δίνουν σε έναν άνθρωπο θάρρος.

  β) Που τον μη θαρραλέο άνδρα των αποκαλούν αδερφή = θηλυπρεπή ή gay. Λες και δεν υπήρξαν γυναίκες με απεριόριστο θάρρος ή πολλοί πολεμιστές όπως π.χ. οι samurai ήταν ομοφυλόφιλοι ή δεν υπάρχουν μη θαρραλέοι ετεροφυλόφιλοι άνδρες.

  γ) Όταν υπάρχει η καθημερινή έκφραση "Τι τα φοράμε τα παντελόνια". Λες και τα ρούχα καθορίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου.

  Θα ήθελα επίσης να επισημάνω τον ρατσισμό που δέχεται το crossdressing και ο τραβεστιτικός (μεταενδυματικός) φετιχισμός τόσο από μερίδα ανδρών όσο και γυναικών. Μία γυναίκα που θα βάλει π.χ. στρατιωτικά ρούχα (παραλλαγή και άρβυλα) δεν θα αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού. Αντίθετα ο άνδρα που θα βάλει γόβες, φούστα και μακιγιάζ θα αποτελέσει ακόμη και στην νυχτερινή έξοδο αντικείμενο σχολιασμού. Πόσο μάλιστα στον χώρο εργασίας. Σκεφτείτε σε τι σκοταδιστική περίοδο ζούμε!!!

  Επειδή γεννηθήκαμε αγόρια η κοινωνία έμμεσα μας στερεί το δικαίωμα να ντυνόμαστε και να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε. Μπορεί να μην αντιμετωπίζουμε ποινικές διώξεις, αντιμετωπίζουμε όμως την προκατάληψη.

  Καθώς σπάμε το κυρίαρχο μοντέλο - εικόνα του άνδρα θεωρούμαστε έκπτωτοι. Αρνητές του θειου δώρου που μας δόθηκε. Παραβάτες τις "αντρικής" νοοτροπίας. Μη σας ακούγεται ακραίο ή υπερβολικό. Δυστυχώς είναι μια κατάσταση υπαρκτή, η οποία πρέπει να διαλυθεί.

  Και η επιθετικότητα που βγαίνει δεν έχει να κάνει με εσάς αγαπητοί συν-φετιχιστές. Αλλά με την νοοτροπία που υπάρχει γύρω μας. Νοοτροπία που ενδεχομένως και εσείς άθελα - ασυνείδητα να αναπαράγεται καθώς ζείτε σε αυτό το περιβάλλον.

  Δεν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για κάτι. Προσπαθώ να δείξω την πολύμορφη σεξουαλικότητα που υπάρχει. Ότι δηλαδή το crossdressing είναι άσχετο με το status. Όπως επίσης και να δείξω και στους υπόλοιπους άνδρες ότι βάση της βιολογικής επιστήμης έχουν και έμφυτα γυναικεία χαρακτηριστικά. Όταν τα αποδεχθούμε θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να βαδίσουμε με περισσότερη αυτογνωσία στα υπέροχα μονοπάτια των κολασμένων επιθυμιών μας!!!

  Αναφέρομαι στην προσωπική μου εμπειρία όχι μόνο ως crossdresser. Στην απόπειρα να παίξω sub ρόλο και στην αποτυχία που είχα στην εκπλήρωση αυτού του ρόλου.

  Ναι όντως παράλληλα απαντώ στις προκαταλήψεις τόσο της bdsm όσο και της vanila κοινής γνώμης, όπως σωστά συμπεραίνεις από τα γραφόμενα μου.

  Καθώς γίνομαι δέκτης αυτών των προκαταλήψεων είναι φυσικό να γράφω σε αυτό τον λυρικό - επιθετικό τόνο της τελευταίας παραγράφου, ως μία απόπειρα του να επαναφέρω την χαμένη ισορροπία. Όταν σε έχουν βάλει στην γωνία ο μόνος τρόπος για να ξεφύγεις είναι αντεπιτεθείς!!!
   
  Last edited: 21 Απριλίου 2008
 6. Elysium

  Elysium Contributor

  Καλώς ή κακώς τα παραδείγματα γενναιότητας στην ιστορία προέρχονται κυρίως από άνδρες.
  Σχετικά εξάλλου με το παραπάνω είναι το παράσημο "ανδρείας".

  Οι πολεμιστές Samurai ήταν ομοφυλόφιλοι;!!

  Ανέκαθεν τα παντελόνια ήταν ανδρικά ρούχα. Επομένως η παραπάνω έκφραση χρησιμοποιείται συμβολικά για να καταδείξει πως ο άνδρας που φορά ανάλογα ρούχα, τιμά το φύλο και τις αρετές που είναι σχετικές με αυτό.

  Κατά τα άλλα φαντάζομαι (και συμφωνώ) πως οι cross dressers δεν είναι κατ’ ανάγκη υποτακτικές.
   
 7. El_Gato

  El_Gato Regular Member

  Originally Posted by Zizel_X View Post

  α) Όταν κάποια γυναίκα είναι θαρραλέα την αποκαλούν "γυναίκα με αρχίδια" - λες και οι όρχεις είναι αυτές που δίνουν σε έναν άνθρωπο θάρρος.

  Καλώς ή κακώς τα παραδείγματα γενναιότητας στην ιστορία προέρχονται κυρίως από άνδρες.

  Θα απαντήσω με τα απομνημονεύματα ενός πράγματι θαρραλέου άνδρα. Του Γάλλου ληστή Ζακ Μερσίν. Ο οποίος πέρα από το αποτελέσει τον νούμερο ένα "δημόσιο κίνδυνο" και να πεθάνει με το όπλο στο χέρι είχε πάρει και παράσημο ανδρείας στον πόλεμο της Αλγερίας. Ο Ζακ, στο βιβλίο του το Ένστικτο του Θανάτου, γράφει ότι οι γυναίκες και μάλιστα οι ερωτευμένες γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος φόβος του κράτους. Είναι αδύνατον να τις υποτάξει οποιοσδήποτε. Λίγο μετά αναφέρεται στους ψευτόμαγκες νταήδες στην φυλακή και γράφει χαρακτηριστικά ότι να ήξεραν οι γυναίκες τους, οι νταήδες τους, πόσο ποταπά σκουλήκια γινόντουσαν μπροστά στους δεσμοφύλακες θα γινόντουσαν λεσβίες από αηδία.

  Μάλλον δεν θα έχεις ακούσεις για τις Σουλιώτισσες ή για τις πολλές ηρωίδες που έχει να δείξει η ιστορία?
   
 8. Elysium

  Elysium Contributor

  Δεν αμφισβητώ πως υπήρξαν γενναίες γυναίκες και ίσως γενναιότερες από αρκετούς άνδρες, αλλά μάλλον δεν είναι αυτός ο κανόνας. Εξάλλου ο άνδρας είχε ανέκαθεν το ρόλο του υπερασπιστή.
  1 ή 2 διαφορετικά παραδείγματα δεν είναι ικανά να αναιρέσουν την πραγματικότητα.
   
 9. El_Gato

  El_Gato Regular Member

  Οι ρόλοι είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Όπως έλεγε και η θεία Σιμόν: το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα!

  Δηλαδή το θηλυκό δεν έχει τον ρόλο του υπερασπιστή όταν προφυλάγει τα παιδιά του? Και δεν γράφω μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα. Ας δοκιμάσει κάποιος να πάει να πειράξει τα νεογέννητα μιας γατούλας και αν νομίζει ότι δεν θα τον ξεσκίσει είναι πολύ γελασμένος!!!

  Ο διαχωρισμός τον ρόλων είναι ένα κατασκεύασμα που προκύπτει από τις εκάστοτε κοινωνικές ανάγκες. Ένας άνθρωπος που θέλει να βαδίσει προς τον εαυτό του ωφέλει να δει πέρα από τους ρόλους που του έχουν αποδώσει!
   
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Συμφωνώ απόλυτα. Γιατί όμως να υπάρχει διαχωρισμός, που πρέπει να υποσκελίζουμε; Τι αξία τελικά έχουν οι ρόλοι, αν κανείς δεν πιστεύει σε αυτούς;
   
 11. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  το εχω ξαναγραψει , θα το πω και παλι ...
  Ζιζελ ... σε οτι λες δεν διαφωνω καθολου ... μα τι θελεις να πετυχεις με την διακυρηξη αυτη ????
  τι σε ωθει να γραψεις ολα αυτα με τοσο παθος ??
  ΟΛΑ ξεκινανε απο το μυαλο ΜΑΣ για ΕΜΑΣ και μονο ... καμια αποψη τριτου για το τι σου αρεσει εσενα και πως θα πρεπει να ονομαζεται , δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι ανωτερη απο την δικη σου ...
   
 12. Elysium

  Elysium Contributor

  Τα κοινωνικά «κατασκευάσματα» πάντα είχαν λόγο ύπαρξης.
  Ο άνδρας είναι μυϊκά ανώτερος από τη γυναίκα και λόγω αυτού του γεγονότος ανέλαβε το ρόλο του υπερασπιστή.
  Ότι κάτι είναι κοινωνικό κατασκεύασμα δεν το κάνει αυτόματα κατακριτέο ή αβάσιμο.

  Υ.Γ. Σαν πολύ με τις «κοινωνίες» να τα έχουμε βάλει τελευταία...