Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος vanessapret, στις 1 Νοεμβρίου 2025 at 01:45.

1. vanessapret

vanessapret Regular Member

Kαλησπέρα σας μετά απο χρόνια στον χώρο άλλες φορές με ενεργή παρουσία άλλες όχι διαπίστωσα ότι το crossdressing είναι κατάρα αν δεν το ζείς βίωσα μόνο οικονομική και συναισθηματική εκμετάλλευση και στερήθηκα πολλά πράγματα για αυτό για μένα δεν είναι φετίχ ήθελα να το έχω στη ζωή μου στην καθημερινοτητά μου σαν τρόπος ζωής γιατί είναι κάτι που με εξιτάρει πάρα πολύ και προσωπικά για μένα είναι ένας τρόπος να δείξω την αγάπη μου προς τις γυναίκες...
    Νιώθω πολύ απογοήτευση γιατί δεν μπορώ να βρώ κάποια παρτενέρ εκτός απο επαγγελματίες το οποίο είναι κάτι που δεν με καλύπτει εδώ και χρόνια και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για cross υποτακτικού χαρακτήρα όπως εγώ σε αντίθεση με τις γυναίκες που υπάρχουν άπειρες επιλογές συμφωνώ ότι δεν είναι πάντα καλό αυτό μπορεί να βρούνε κακοποιητική συμπεριφορά και άσχημη αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί ο κατάλληλος κατάλληλη ενώ αν δεν έχεις καθόλου επιλογές ή ελάχιστες είναι αυτονόητο ότι είναι σχεδόν απίθανο
    Νιώθω ότι έχασα χρόνο ενέργεια και στιγμές απο την ζωή μου και δεν πήρα σχεδόν τίποτα αν είχα επιλογή θα έκαιγα τα πάντα και θα προχωρούσα το σκέφτηκα να το κάνω πριν 2μιση χρόνια με αφορμή ένα ατύχημα που είχα αλλά δεν είχα την δύναμη να το κάνω το συζήτησα και με την ψ μου αρκετά τότε
    Ήθελα απλά να πω δημόσια πως νιώθω και ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν το βλέπεις σαν κατάρα, πολύ δύσκολα θα καταφέρεις, να βρεις κάποια που να το αποδεχτεί, όπως θα ήθελες. Πάντα στην σφαίρα της υποθέσεως τα γραφόμενα μου και στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται.

Έχεις δοκιμάσει με την όποια παρτενέρ σου, να δείξεις όλα σου τα κομμάτια, σταδιακά, δίχως να πιέσεις να αποδεχτεί το συγκεκριμένο? Δηλαδή το κομμάτι του puzzle σου, υποτακτικό cross άτομο ψάχνει?

Αν είναι κάτι που θα ήθελες να είναι η καθημερινότητα σου, απλά παίρνεις την απόφαση με τις όποιες συνέπειες της και το κάνεις καθημερινότητά σου. Το crossιλίκι εννοώ, για να ικανοποιήσεις και το υποτακτικό στοιχείο της "συνταγής", χρειάζεται και άλλο άτομο. Αλλά δεν είναι ότι σου δίνω τις οδηγίες για το πώς ζεσταίνεται το νερό.

Μετά, έχει και το δικό του βάρος το πώς βιώνεις το crossdressing και μέχρι ποιου σημείου θα ήθελες να το πας. Αδύνατο δεν είναι τίποτα, ούτε να βρεις, κάποια που να της άρεσε στο σημείο που θα το ήθελες εσύ. Απλά είναι θέμα τύχης και συγκυριών.

Εγώ είμαι εν υπνώσει και στο θέμα του crossdressing. Λίγο μια πολύ δύσκολη πατρότητα, αρκετά προβλήματα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά μου έχουν αφαιρέσει παντελώς το γούστο εδώ και 2-3 χρόνια. Αλλά με πιστεύεις ή όχι, δεν ήταν λίγες οι γυναίκες με τις οποίες "μπλέχτηκα" στη ζωή μου, που αν και σε αρκετές δεν είχε καν περάσει από το μυαλό. Στο τέλος τους άρεσε από αρκετά ως παρά πολύ. Μπορεί και να έτυχε βέβαια. Μπορεί και να βοήθησε, ότι δεν ήμουν υποτακτικής ψυχοσύνθεσης - δίχως αυτό να είναι μομφή προς τους άνδρες υ. Μην παρεξηγηθώ -.

Κλείνοντας και αν δεν παρανόησα το post σου. Θα ήταν λάθος να κάψεις τα πάντα. Γιατί θα ήταν σαν να καις ένα κομμάτι του ποιος είσαι. Αν κάποιος θέλει να είναι στη ζωή μας. Για όσο καιρό θα μείνει - γιατί όλα είναι αιώνια, για όσο διαρκούν -, ή μας "παίρνει" ολόκληρους, ακόμη και με τα κομμάτια μας που δεν καταλαβαίνει/δεν του αρέσουν. Ή δεν παίρνει τίποτε. Αλλά για να μπορεί να αποφασίσει, πρέπει να γνωρίζει, δίχως σκιές, δίχως "μισόλογα". Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.

Ότι το καλύτερο σου εύχομαι. Από καρδιάς

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2025 at 16:44