Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος vanessapret, στις 1 Νοεμβρίου 2025.

1. vanessapret

vanessapret Regular Member

Kαλησπέρα σας μετά απο χρόνια στον χώρο άλλες φορές με ενεργή παρουσία άλλες όχι διαπίστωσα ότι το crossdressing είναι κατάρα αν δεν το ζείς βίωσα μόνο οικονομική και συναισθηματική εκμετάλλευση και στερήθηκα πολλά πράγματα για αυτό για μένα δεν είναι φετίχ ήθελα να το έχω στη ζωή μου στην καθημερινοτητά μου σαν τρόπος ζωής γιατί είναι κάτι που με εξιτάρει πάρα πολύ και προσωπικά για μένα είναι ένας τρόπος να δείξω την αγάπη μου προς τις γυναίκες...
    Νιώθω πολύ απογοήτευση γιατί δεν μπορώ να βρώ κάποια παρτενέρ εκτός απο επαγγελματίες το οποίο είναι κάτι που δεν με καλύπτει εδώ και χρόνια και δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για cross υποτακτικού χαρακτήρα όπως εγώ σε αντίθεση με τις γυναίκες που υπάρχουν άπειρες επιλογές συμφωνώ ότι δεν είναι πάντα καλό αυτό μπορεί να βρούνε κακοποιητική συμπεριφορά και άσχημη αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί ο κατάλληλος κατάλληλη ενώ αν δεν έχεις καθόλου επιλογές ή ελάχιστες είναι αυτονόητο ότι είναι σχεδόν απίθανο
    Νιώθω ότι έχασα χρόνο ενέργεια και στιγμές απο την ζωή μου και δεν πήρα σχεδόν τίποτα αν είχα επιλογή θα έκαιγα τα πάντα και θα προχωρούσα το σκέφτηκα να το κάνω πριν 2μιση χρόνια με αφορμή ένα ατύχημα που είχα αλλά δεν είχα την δύναμη να το κάνω το συζήτησα και με την ψ μου αρκετά τότε
    Ήθελα απλά να πω δημόσια πως νιώθω και ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν το βλέπεις σαν κατάρα, πολύ δύσκολα θα καταφέρεις, να βρεις κάποια που να το αποδεχτεί, όπως θα ήθελες. Πάντα στην σφαίρα της υποθέσεως τα γραφόμενα μου και στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται.

Έχεις δοκιμάσει με την όποια παρτενέρ σου, να δείξεις όλα σου τα κομμάτια, σταδιακά, δίχως να πιέσεις να αποδεχτεί το συγκεκριμένο? Δηλαδή το κομμάτι του puzzle σου, υποτακτικό cross άτομο ψάχνει?

Αν είναι κάτι που θα ήθελες να είναι η καθημερινότητα σου, απλά παίρνεις την απόφαση με τις όποιες συνέπειες της και το κάνεις καθημερινότητά σου. Το crossιλίκι εννοώ, για να ικανοποιήσεις και το υποτακτικό στοιχείο της "συνταγής", χρειάζεται και άλλο άτομο. Αλλά δεν είναι ότι σου δίνω τις οδηγίες για το πώς ζεσταίνεται το νερό.

Μετά, έχει και το δικό του βάρος το πώς βιώνεις το crossdressing και μέχρι ποιου σημείου θα ήθελες να το πας. Αδύνατο δεν είναι τίποτα, ούτε να βρεις, κάποια που να της άρεσε στο σημείο που θα το ήθελες εσύ. Απλά είναι θέμα τύχης και συγκυριών.

Εγώ είμαι εν υπνώσει και στο θέμα του crossdressing. Λίγο μια πολύ δύσκολη πατρότητα, αρκετά προβλήματα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά μου έχουν αφαιρέσει παντελώς το γούστο εδώ και 2-3 χρόνια. Αλλά με πιστεύεις ή όχι, δεν ήταν λίγες οι γυναίκες με τις οποίες "μπλέχτηκα" στη ζωή μου, που αν και σε αρκετές δεν είχε καν περάσει από το μυαλό. Στο τέλος τους άρεσε από αρκετά ως παρά πολύ. Μπορεί και να έτυχε βέβαια. Μπορεί και να βοήθησε, ότι δεν ήμουν υποτακτικής ψυχοσύνθεσης - δίχως αυτό να είναι μομφή προς τους άνδρες υ. Μην παρεξηγηθώ -.

Κλείνοντας και αν δεν παρανόησα το post σου. Θα ήταν λάθος να κάψεις τα πάντα. Γιατί θα ήταν σαν να καις ένα κομμάτι του ποιος είσαι. Αν κάποιος θέλει να είναι στη ζωή μας. Για όσο καιρό θα μείνει - γιατί όλα είναι αιώνια, για όσο διαρκούν -, ή μας "παίρνει" ολόκληρους, ακόμη και με τα κομμάτια μας που δεν καταλαβαίνει/δεν του αρέσουν. Ή δεν παίρνει τίποτε. Αλλά για να μπορεί να αποφασίσει, πρέπει να γνωρίζει, δίχως σκιές, δίχως "μισόλογα". Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.

Ότι το καλύτερο σου εύχομαι. Από καρδιάς

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2025
  3. vanessapret

Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
    Ναι μπορεί να ακούγεται βαριά η λέξη "κατάρα" αλλά μου στερεί πολλά πράγματα χρόνο ενέργεια στιγμές το crossdressing και έχω πάρει ψίχουλα για να μην μπω τίποτα.
    Το γνωρίζω ότι χρειάζεται παρτενέρ για να το ζήσω και αυτό είναι το πρόβλημα μόνο επαγγελματίες αφεντρες υπάρχουν διαθέσιμες δυστυχώς έχω πάει και σε πάρτι event's κατά καιρούς χωρίς κανένα αποτέλεσμα κάποιες φίλες φίλους έχω κάνει μόνο από τον χώρο τίποτα άλλο και νιώθω απογοήτευση .....

4. vanessapret

Σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο ότι δεν ήσουν υποτακτικης ψυχολογίας είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις παρτενέρ δεν είμαι αρνητική σε αυτό απλά η μέχρι τώρα εμπειρίες μου είναι σε παθητικό ρόλο.....Έκανα λάθος προσέγγιση το ξέρω συν είχα μια στεβλη εικόνα σχετικά με τις δυναμικές γυναίκες αφεντρες

5. Tenebra_Silente

Εγώ σε ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσες. Κοίτα, δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα στο τρόπο που προσεγγίζεις αυτό το ζήτημα. Είναι και θέμα τύχης. Το ξέρω ότι σου στερεί πολλά πράγματα, αλλά είναι μέρος του ποιος είσαι. Το ξέρω επίσης ότι υπάρχουν στιγμές, που είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς μαζί του. Αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όπως όλα τα σημαντικά για μας πράγματα, όσο τα καταπιέζουμε, τόσο μια μέρα επιστρέφουν πιο δυνατά από πριν και μας στοιχειώνουν.

Θα σου έγραφα, να μην απογοητεύεσαι. Αλλά αυτό είναι ένα συναίσθημα δικό σου και οτιδήποτε σου πει ο οποιοσδήποτε, είναι σαν τη στάλα μέσα στη βροχή. Χάνεται.

Πάντως, όλοι έχουμε εκείνον/η που είναι κομμένος/η και ραμμένος/η στα μέτρα μας. Τώρα που βρίσκεται και αν και πότε τον βρίσκουμε, αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Παρά μόνο όταν τον/την βρει. Τις περισσότερες, αν όχι όλες τις φορές συμβαίνει, όταν πια έχουμε κατεβάσει τα χέρια. Σε κάθε περίπτωση δεν είχα ποτέ μου την παραμικρή αλληλεπίδραση με επαγγελματίες. Δεν το κατακρίνω, μην με παρεξηγείς. Απλά δεν μου είπαν ποτέ κάτι. Δεν είναι αναγκαίο να συναντήσεις, εκείνη που αναζητάς εδώ. Μην περιορίζεις το "πεδίο" σου. Μπορεί "έξω" να φαντάζει πιο δύσκολο. Αλλά ίσως και να εκπλαγείς.

Σου εύχομαι ότι το καλύτερο και ξανά ευχαριστώ για την κουβεντούλα.

Last edited: 4 Νοεμβρίου 2025 at 13:20
  6. vanessapret

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και πάλι
    Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που έγραψες ότι εσύ δεν ήσουν υποτακτικής ψυχολογίας αυτό δεν ελκύει τις γυναίκες για τις αφέντρες ήταν μονόδρομος δεν με κάλυπτε απλά δεν είχα άλλες επιλογές

7. Tenebra_Silente

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, τις περισσότερες δεν ελκύει ούτε το crossdressing και με κάθε ειλικρίνεια, δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Δεν είναι μόνο θέμα υποτακτικής ψυχολογίας ή όχι. Σε κάθε περίπτωση κάθε συνάντηση/αλληλεπίδραση/πες την όπως θέλεις, είναι μια ιστορία από μόνη της. Εγώ βγήκα από αρκετές σχέσεις με τον χειρότερο τρόπο, κατάφερα να προσθέσω στο βιογραφικό μου ακόμη και ένα γάμο που ήταν πλήρης αποτυχία - και με μεγάλο δικό μου μερίδιο σε αυτό -. Το crossdressing δεν ήταν ούτε κατά διάνοια η αιτία για καμιά από τις ως άνω αποτυχίες. Πάντως, ούτε ποτέ φραγκάτος ήμουν, ούτε κανείς Άδωνις. Άσε που ήμουν και τώρα είμαι περισσότερο από ποτέ πολύ δύσκολος άνθρωπος. Κι όμως...
    Αλλά είπαμε, ο καθένας με τον δρόμο και την τύχη του.

Και εδώ σταματώ, γιατί παρά καταχράστηκα του χρόνου και της φιλοξενίας σου. Ότι το καλύτερο ξανά, από καρδιάς.

Last edited: 4 Νοεμβρίου 2025 at 22:45
  8. Shrewd

Shrewd We all live in a bubble

Γλυκιά μου, νομίζω πως αυτό που περιγράφεις είναι πιο σύνθετο από το cross dressing. Αφού αυτοπροσδιορίζεσαι ως θηλυκού γένους, έχεις διαφορετική ταυτότητα φύλου από την βιολογική. Αν κατάλαβα καλά θέλεις ωστόσο να είσαι ζευγάρι με γυναίκα; Γιατί όλο αυτό σαν συνθήκη αυξάνει την δυσκολία της συντροφικότητας. Αν μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο, ίσως θα μπορέσω να σου πω κι εγώ κάτι από την δική μου εμπειρία. Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ με τον @Tenebra_Silente ότι οι άνθρωποι είμαστε η ολότητα μας και όποιος μας θέλει, ο μόνος τρόπος είναι να μας θέλει ολόκληρους, όπως είμαστε. Ψηλά το κεφάλι, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, όχι μόνο δυσάρεστες, αλλά και ευχάριστες, πότε δεν ξέρεις. Αν αποδέχεσαι εσύ εσένα, είναι πολύ πιο εύκολο να σε αποδεχτούν και οι άλλοι.  

Last edited: 5 Νοεμβρίου 2025 at 08:13
  9. vanessapret

Ναι έχεις δικιο ειναι πιο σύνθετο απο το crossdressing.... εμένα όλο αυτό προέκυψε λόγω της αγάπης μου προς τις γυναίκες και ταύτισης μου κάνοντας πράγματα "γυναικεία "ντύσιμο σεξυ τακούνια αποτρίχωση κερί laser πεντικιούρ περιποιησεις προσώπου σε κέντρα αισθητικής σχολή νύχια μπαλέτο pole dancing exotic κτλ
    Ξεκίνησε τελείως διαφορετικά το έβλεπα σαν κάτι πολύ όμορφο το να παραδοθω σε μια γυναίκα να αφοσιωθώ σε εκείνη να ακούσω τις ανάγκες της και να υποταχτω και να δώσω αγάπη πίστη αφοσίωση και λατρεία στα πλαίσια μιας σχέσης και όχι μόνο sessions...
    Έκανα λάθη στην προσέγγιση μου και ήταν από μόνο του δύσκολο έτσι και αλλιώς...
    Αποδέχομαι περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν ωστόσο υπάρχουν στιγμές που τρώω φρίκες
    Αυτό που θα μου ταίριαζε περισσότερο πιστεύω θα ήταν να ήμουν ζευγάρι με γυναίκα λεσβια νιώθοντας και εγώ λεσβια

10. Shrewd

Shrewd We all live in a bubble

Άρα φίλη μου, ο όρος cross dresser μάλλον δεν σε καλύπτει. Θα έλεγα πως η ιδιαιτερότητα σου είναι η γυναικοφιλία, ενώ ταυτόχρονα ταυτίζεσαι με το γυναικείο φύλο. Κι όπως το είπες, νιώθεις λεσβία. Πάντως, να ξέρεις, δεν είσαι η μόνη. Και δεν είναι καθόλου κακό να μιλάς γι'αυτα που θέλεις και γι αυτό που είσαι. Virtual αγκαλιά, μεγάλη! Το τέλος του πόνου ίσως να αρχίζει με την αυτό-αποδοχή 

11. vanessapret

Ναι πολύ σωστά το έθεσες γλυκιά μου είναι παραπάνω από ένα φετίχ νιώθω ταύτιση με τις γυναίκες και να νιώθω λεσβια περισσότερο ....
    Θυμάμαι την δασκάλα μου στο μπαλέτο που πήγα σε μεγάλη ηλικία πόσο πολύ την θαύμαζα πόσο ανυπομονούσα να έρθει το Σάββατο για το μάθημα μας να φορέσω τ καλσόν την φουστίτσα κορμάκι να βάλω το κραγιόν και να προσπαθώ να αποκτήσω χάρη και στις ασκήσεις η πόσο την θαύμαζα ζήλευα όταν βαφοταν....

12. vanessapret

Όταν βαφοταν ήθελα να γράψω....