Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s με Π/παντρεμένο/η

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 20 Σεπτεμβρίου 2005.

 1. Blitzkrieg

  Blitzkrieg Guest

  RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Θα συμφωνήσω με την άποψη αλλά η όλη ιστορία κρύβει κρυφούς κινδύνους. Καλό θα είναι από την αρχή της σχέσης να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα για να μην τρέχει κάποιος μετά...
   
 2. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Λοιπόν, διάβασα με προσοχή το thread και ακόμη δεν έχω πειστεί ότι συζητάμε κάποιες όψεις των σχέσεων με παντρεμένους/ες που άπτονται του D/s. Διαβάζω για κλασικά προβλήματα μοιχείας. Δεν το βρίσκω ενοχλητικό, απλώς θέλω να το επισημάνω.

  Οι ιδέες για την αδυναμία συνεχούς παρουσίας έχουν ίσως να κάνουν με ένα κομμάτι του D/s, το 24/7 αλλά μην τρελλαθούμε, δεν είναι μόνο αυτό D/s. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορεί ένας πιλότος να έχει σχέσεις D/s; (την έχω την πετριά μου με τα αεροπλάνα, ε; ... Αλλάζω παράδειγμα: ένας καπετάνιος; Ένας νταλικιέρης 

  Μπορεί και παραμπορεί σας λέω εγώ, και μια που το ανέφερα, μία από τις πιο έντονες D/s σχέσεις μου ήταν με μια παντρεμένη αεροσυνοδό. Συναντιόμασταν κάθε 10 μέρες περίπου, για λιγότερο από 48 ώρες, σχεδόν κάθε φορά σε διαφορετικές χώρες, και τον υπόλοιπο καιρό ζούσαμε μαζί. Χωριστά.

  Αν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία για τη «διδασκαλία», κάτι δεν πάει καλά. Εξαιρείται το πρώτο χρονικό διάστημα και ιδίως αν ο ένας από τους δύο κάνει στροφή από vanilla.

  Σωστά αναφέρει ο MasterJp κάπου αλλού ότι ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο. Αλλά, πριν συμφωνήσω θα ήθελα να ρωτήσω (σειρά μου!) ποιός χρόνος; Εγώ λέω ο εσωτερικός χρόνος, και φοβάμαι πως αυτόν πάνε να ξορκίσουν όσοι ομνύουν στην συνεχή παρουσία.

  Εκτός πάλι αν πιστεύετε ότι μια D/s σχέση είναι πολύ πιο ενεργοβόρα από μια vanilla. Δεν το πιστεύω.

  Δεν κακίζω τα «δεν είμαι εγώ αντροχωρίστρα» και τα την «θέλω δικιά μου, δικιά μου και μόνο δικιά μου» αλλά να μην μασκαρεύουμε τις λέξεις: D/s, ξε-D/s εξακολουθούμε να αναζητούμε όλοι τον Σημαντικό Άλλο, αυτόν που θα ντύσουμε με τις σημασίες που θέλουμε και που με τη σειρά του, θα ντύσει αυτός με τις σημασίες του τη ζωή μας. Γι αυτό είναι εύκολο να ανεχτούμε να οδηγάει νταλίκα όταν δεν είναι δίπλα μας, αλλά δεν είναι εύκολο να ανεχτούμε να δίνει την φροντίδα ή το ενδιαφέρον του αλλού – ακόμη κι αν το «αλλού» ήταν επιλογή του ερήμην μας μια 10ετία πριν τον γνωρίσουμε, φερ΄ειπέιν. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ότι κάτι τέτοιο είναι κατάλοιπο vanilla ή μικροαστικό. Ακόμη κι εκείνος που άλλαξε τη ροή της ανθρωπότητας συντρίβοντας την τελευταία βεβαιότητα, την βεβαιότητα για τον έλεγχο του Εγώ, αναγκάστηκε να παραδεχτεί: «Στο ανώτατο σημείο του έρωτα τείνει να εξαλειφθεί το σύνορο ανάμεσα στο Εγώ και το αντικείμενο». Και κανείς μας δεν είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τις αντικειμενικές προϋποθέσεις γι αυτήν την (φρούδα  ελπίδα.

  Ας μη νομιστεί επίσης ότι επειδή δεν βλέπω τίποτα «κακό» σε σχέσεις με παντρεμένους/ες πα‘ να πει ότι βλέπω και κάτι «καλό». Οι παρατηρήσεις της Αστάρτης, πειθαρχία και περιορισμός είναι μεν κομμάτια μιας πιθανής D/s εκπαίδευσης, αλλά ως εργαλεία επιλογής του Κυρίαρχου, όχι ως αναγκαίο κακό. Αν σας πλησιάζουν έτσι, υπενθυμίστε τους την αρχαία παροιμία για την ανάγκη και την φιλοτιμία, για να μην πω την σύγχρονη για το προϊόν αφόδευσης και το παξιμάδι!

  Με αφορμή αυτή την κουβέντα, θα ήθελα να δώσω κάποιες διαστάσεις σχέσεων με παντρεμένους/ες που έχουν να κάνουν όπως προείπα με ένα είδος BDSM. Ίσως τις βρείτε ενδιαφέρουσες, μακάρι και χρήσιμες.

  Οι απόψεις μου αυτές προκύπτουν από βίωμα και παρατήρηση. Εξάλλου, ξεκίνησα την «ερωτική καριέρα» μου πριν – αχέμ – κάμποσα χρόνια με μια νεαρή, φρεσκοπαντρεμένη και ευτυχισμένη (!) κυρία. Επανέλαβα την άσκηση με διάφορες παραλλαγές έκτοτε, με D/s και χωρίς, και σίγουρα σε κάποια sessions εν αγνοία μου, χώρια αυτά που γίνανε εν γνώσει μου. Φυσικά η εμπειρία των 17 μου, κανοναρχεί τις υπόλοιπες αναμνήσεις. Είναι δε άπειρες οι ώρες συζητήσεων που έχω με άνδρες μοιχούς. Λιγότερες, αλλά αρκετές, με μοιχαλίδες. Κρίμα που δεν ακούσαμε την meira να μιλά από πρώτο χέρι.

  Πριν διαβάσετε τα παρακάτω παρακαλώ κάντε ένα καλό λούσιμο με το σαμπουάν της λειτουργικής γενίκευσης με κόκκους παράλειψης των αυτονόητων για να μην έχουμε πάλι τα ίδια. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ BDSM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ή/ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

  Ένας άνθρωπος που βγαίνει από τον γάμο του πριν αυτός λήξει, πολλές φορές το κάνει επειδή νιώθει ακυρωμένος. Είτε είναι πρωτοβουλία του η έξοδος, είτε αντίδραση. Η ακύρωση αυτή είναι ακύρωση σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα στο ερωτικό. Νιώθει ότι τον αρνήθηκαν. Ολοκληρωτικά. Όσο πιο δεμένος είναι κανείς με τα κοινωνικά στερεότυπα άνδρας / γυναίκα, τόσο πιο έντονο είναι το τραύμα, και δυστυχώς τόσο πιο προβλέψιμη η αντίδραση.

  Ο άνδρας, σύμφωνα με το στερότυπο, έχει τρωθεί στον ανδρισμό του. Είναι αναμενόμενο (αλλά όχι αποδεκτό) να θέλει να αντιδράσει με βία, με τιμωρία, με εξευτελισμό και ταπείνωση μιας εκπροσώπου του άλλου φύλου, όχι απαραίτητα αυτής που τον πλήγωσε. Είναι εύκολο να στραφεί στο βίαιο σεξ και να «ανακαλύψει» την κλίση του για D/s σχέσεις. Εξάλλου, ένα σωρό μικρές τσούλες είναι εκεί έξω (τώρα πια και στα τσατ ρουμς!) που το θέλει η ψυχούλα τους να τις γαμάς και να τις δέρνεις. Ψέμματα;

  Φυσικά, υπάρχουν και παντρεμένοι άνδρες (μάλλον μικρότερο ποσοστό) που βιώνουν την απόρριψη / ακύρωση με αυτοταπείνωση και προσφυγή στην υποταγή σε μια γυναίκα.

  Η γυναίκα, σύμφωνα με το στερότυπο, έχει εγκαταληφθεί. Δηλ. έχει σφάλλει. Μα χαρτοπαίχτης, μπεκρής, φονιάς, που την εγκατέλειψε να είναι ο άνδρας της, αυτή έπρεπε να τον κρατήσει. Ήταν ανάξια, γι αυτό την άφησε. Γιατί το σύνδρομο ενοχών της, πάντα αν ζει σύμφωνα με το στερότυπο, της λέει ότι ακόμη κι αν εκείνη φεύγει, ουσιαστικά αυτός την άφησε, «παραμελώντας», δηλ. εγκαταλείποντάς την. Κι αν δεν την έχει «παραμελήσει», πόση ντροπή άραγε της πρέπει να νιώθει για τις παραπανίσιες επιθυμίες της, ε; Είναι μια ελεεινή αμαρτωλή που πρέπει να τιμωρηθεί, να εξευτελιστεί και να ταπεινωθεί, μπας και φύγει από πάνω της το μίασμα. Είναι ώρα να ανακαλύψει ότι της αξίζει (και άρα της αρέσει) η σωματική και ψυχική κακοποίηση. Να βρει το μάστορά της.

  Φυσικά υπάρχουν και παντρεμένες γυναίκες (μικρό ποσοστό) που βιώνουν την απόρριψη / ακύρωση με κρίση κυριαρχίας και αναζητούν έναν υποτακτικό άνδρα να εξουσιάσουν.

  Επανάληψη αυτονοήτων: δεν περιγράφονται όλοι οι παντρεμένοι στο χώρο του BDSM από τα παραπάνω.

  Οι στερεοτυπικοί μοιχοί που περιέγραψα είναι πολύ επικίνδυνοι. Εν αγνοία τους. Ακόμη χειρότερα, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τους ξεχωρίσεις γιατί το ζουν το έργο. Έχοντας φάει τα μούτρα μου, μπορώ να κορδώνομαι εκ των υστέρων, ότι γνωρίζω ένα απαράβατο χαρακτηριστικό τους. Κινούνται σε ένα απόλυτο δίπολο αξίας-απαξίας όσον αφορά τις BDSM ερωτικές επαφές και τις D/s σχέσεις. Τις βλέπουν δηλ. τη μια στιγμή θεϊκές και την άλλη παπαριές. Αυτή η παλινδρόμηση μεταξύ αξίας και απαξίας κάνει κόλαση τη ζωή όσων τους πλησιάζουν. Θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα μόλις βρεθούν στη φάση της απαξίωσης. Γιατί θα τους θυμίζεις το πόσο «χαμηλά» έπεσαν, με τα δικά τους κριτήρια πάντα.

  Σίγουρα θα υπάρχουν τέτοιοι και μέσα σε αυτό το φόρουμ. Μπορεί και να διαβάζουν αυτό το thread. Μακάρι να βοήθησα λίγο, μήπως και σταματήσουν να «βασανίζουν» και να «βασανίζονται». Κυριολεκτικά και μεταφορικά.


  ---------------
  “People are fragile things, you should know by now,
  Be careful what you put them through…”

  The Editors – “Munich”, ψάξτε το, αξίζει.
   
 3. ioanna

  ioanna Regular Member

  Κύριε DreamMaster όπως όλα σας τα Posts και αυτό δείχνει το πόσο προβληματισμένος και πόσο μου αρέσει να σας διαβάζω . Θα μου επιτρέψετε να κάνω μερικές παρατηρήσεις για το γενικό θέμα το D/s με παντρεμένο.
  Από την μικρή εμπειρία που έχω θα έλεγα ότι όλοι αυτοί οι παντρεμένοι που αυτοαποκαλούνται μέλη μιας D/s σχέσεις έχουν ένα πράγμα στο μυαλό “να πηδήξουν” Γενικεύω και συγχωρήστε με για αυτό αλλά όταν βρίσκουμε προφάσεις το D/s για να διαπράξουμε μοιχεία κάνουμε διπλό κακό και την γυναίκα που παντρευτήκαν απαιτούν και την γυναίκα/σκλάβα παραμυθιάζουν . Επιτρέψτε μου να θεωρήσω ως την υπέρτατη αναξιοπρέπεια την στάση αυτή παντρεμένων που κινούνται στα σκοτάδια με διπλή ζωή και περιόδους που εξαφανίζονται που κρύβονται και γενικά φοβούνται δημόσιες εμφανίσεις για όλους αυτούς υπάρχουν επαγγελματίες που με μερικά ευρώ κάνουν θαυμάσια δουλειά
   
 4. Maley

  Maley Contributor

  Οι παντρεμενοι. ανδρες-γυναικες, που επιζητουν μια D/s σχεση αναμφιβολλα θέλουν και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο..αλλα αυτο ειναι σαφες οτι δεν γινεται. Θα θέσω ομως ενα γνωστο slogan της εποχης: Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη..τι λετε σε αυτη την περίπτωση?
   
 5. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Έχουν αναμφίβολα έχουν Κύριε μόνο που αυτό δεν τους δίνει δικαίωμα να πειραματίζονται με την δική μας αν θέλουν άλλη σχέση να χωρίσουν να ξεβολευτούν αλλιως δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που πολύ σωστά παρατήρησε ο Κύριος DreamMaster απλοί μοιχοί και προσθέτω αναξιοπαθούντες ερωτικά στερημένοι
   
 6. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  RE: RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Χα-χα.. Φυσικά και έχουν ψυχή, και φυσικά δεν παρατήρησα ότι είναι "απλοί μοιχοί". Για την ακρίβεια, παρατήρησα ότι έχουν ψυχή και μάλιστα κάποιοι από αυτούς βασανισμένη. Αυτό που παρατήρησα είναι πως δεν την ανοίγουν την ψυχή τους, όσο πρέπει. "Πρέπει", εννοώ για λειτουργικούς λόγους. Γι αυτούς και για τους άλλους. Οι ειλικρινείς απλοί μοιχοί είναι μες στην τρελλή χαρά, δεν έχουν ανάγκη.

  Έχουμε ήδη μια πόλωση σε αυτό το community, BDSM εναντίον vanilla, μην κάνουμε κι άλλην τώρα, παντρεμένοι vs. ανύπαντροι.

  Και μη γελιέστε: μπροστά στην μέσα άβυσσο των επιθυμιών μας, είμαστε όλοι ερωτικά στερημένοι. Καμμιά φορά ανοίγει το καπάκι της αβύσσου από μόνο του, και δεν κοιτάει αν είσαι παντρεμένη ή ανύπαντρη. Ούτε άλλα εξίσου ασήμαντα, όπως το ζώδιο.
   
 7. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Αν Κύριε ανοίξει η άβυσσος τότε να πάρει αποφάσεις όχι όλα δικά μας.
  Όλο αυτό μου θύμισε ένα τραγούδι του Lou Reed που προσάρμοσε στα Ελληνικά ο Σαβόπουλος "Μέρα όμορφη της πάπιες ταΐσαμε σινεμά και σπιτάκι μετά" δεν θα κάνω άλλο σχόλιο θα πώ αυτό που είπε όταν άκουσε το παραπάνω τραγούδι ένας καλός μου φίλος "Χίλιες φορές πρεζάκιας Χίλιες φορές πρεζάκιας "
  Και πάλι ζητώ συγνώμη για τον κυνισμό μου
   
 8. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Δεν νομιζω να προσπαθήσει κάποιος να πειραματιστεί με τη ψυχή κανενός αν αυτός ο κανενας δεν δώσει τη συγκαταθεση του. Οπότε αυτά του στύλ "είμαι θύμα γιατί είναι παντρεμένος και με κοροιδευει", από κάποια που γνώριζε εκ των προτέρων πως έμπλεκε με παντρεμένο τα βρίσκω προσπάθεια για έμπνευση οίκτου από κάποιο που δεν αξίζει να τον λυπάται κανείς, μια και είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και τα αποτελέσματα τους.

  Εγώ προσωπικά είχα ένα πάρε δώσε με παντρεμένο πριν πολλά χρόνια σε βανίλλα σχέση για πολύ λίγο και από τότε απλά επέλεξα να μην ξαναμπλέξω γιατί κάτι τέτοιο δεν με κάλυπτε και δεν με έκφραζε.

  Από κει και πέρα το να κατηγορούμε τους άλλους και να προβάλλουμε ευθύνες στους άλλους για δικές μας αποφάσεις και επιλογές είναι κατά την ταπεινή μου άποψη τουλάχιστο ανώριμο.

  Διαφοροποιείται η κατάσταση, αν ο άλλος μας έχει κρύψει τον γάμο του, αλλά κι εκεί δεν μπορεί! Αν όντος θέλουμε να δούμε, θα δούμε τα σημάδια, όπως κλειστά κινητά, να μην μας δίνει το σταθερό του κ.ο.κ. Μπορεί και να είναι βέβαια πολύ προετοιμασμένος, οπότε εκεί μιλάμε για παγίδα.

  Εκείνο που συμβαίνει κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πως μερικές φορές, είναι τέτοια η ανάγκη μας για Ds και η έλλειψη ξεχωριστών Κυριάρχων γεγονός, που κάνουμε τα στραβά μάτια, μπαίνουμε στη σχέση χωρίς να το καλοσκεφτούμε και μετα βγαίνουμε παραπονούμενες γιατί δεν είμαστε οι μοναδικές στη ζωή Του, άσχετο αν το γνωρίζαμε αυτό εξ΄αρχής και φέρνουμε τα πάνω κάτω.

  Ποιος σε τέτοια περίπτωση τελικά παίζει με ποιόν? Απλά αναρωτιέμαι....
   
 9. meira

  meira Regular Member

  Κακά τα ψέματα... ας μη γελιόμαστε... υπάρχει κι αυτή η κατηγορία αυτών που μπαίνουν σε μια εξωσυζυγική σχέση μόνο και μόνο για να πηδήξουν ή να τους πηδήξουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το κόστος μιας τέτοιας σχέσης πουλώντας έντεχνα ότι έχει ανάγκη ή θέλει ο άλλος να ακούσει, να νιώσει, να γευτεί. Και δυστυχώς σ' αυτή την κατηγορία υπάρχουν πάρα πολλοί.

  Αλλά υπάρχει και αυτή η κατηγορία των ανθρώπων που μπαίνουν σε μια εξωσυζυγική σχέση γιατί δεν μπορούν να εκφραστούν μέσα στον γάμο τους. Αυτοί είναι που βασανίζονται διπλά. Από τη μία ο γάμος που δεν τον θέλουν που δεν τους εκφράζει και που δεν τους γεμίζει και από την άλλη μια σχέση, D/s ή όχι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να τους γεμίσει απόλυτα λόγω των περιορισμών της. Τους δίνει κάτι, καταλαγιάζει για λίγο την πείνα τους, μετά όμως? από πείρα σας λέω ότι αφήνει μεγαλύτερο κενό και όσο περνάει ο καιρός η θλίψη γίνεται αφόρητη.

  Χρειάζεται απίστευτη δύναμη και κουράγιο για να μπορέσεις, αφού συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη, να το κάνεις και πραγματικότητα.
   
 10. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η

  Ωραία θα προσπαθήσω να το δώσω παραστατικά . Γνωρίζεις ένα “Αφέντη” που σου λέει ότι είμαι παντρεμένος και συναινείς . Δεν σου λέει όμως μόνο αυτό σου λέει και άλλα. Σου λέει ο γάμος μου είναι χωρίς νόημα ( δεν τον αφήνει όμως γιατί κάποια δουλάρα πρέπει να του πλύνει τα ρούχα ) Αλλά αυτή η δουλάρα δεν του κάνει τα “άλλα κόλπα” όταν της είπε για deepthroat αυτή σκέφτηκε πως θα χαλάσει η μάσκα από αβοκάντο αρα τι κάνει ο “Αφέντης” μας ; Απαντώ μόνη βρίσκει μια άλλη δουλάρα της πουλάει φούμαρα για τη ζωή για το πόση δύναμη και εξουσία ασκεί πάνω της δεν της λέει ότι το προηγούμενο βράδι η πρώτη δουλάρα τον κατσάδιασε γιατί ξέχασε να της πάρει το σοκ από το περίπτερο. Σου λέει πως θα σε διδάξει αλλά εξαφανίζετε μέρες ούτε ένα τηλέφωνο σε κάνει να νοιώθεις ένα σκουπίδι αναρωτιέσαι γιατί δεν ξέρεις όμως ότι αυτός βρισκόταν παρέα με την γυναικούλα του και ένα τάπερ κεφτέδες σε παραλία του ΕΟΤ. Μπορεί βέβαια να σου πει ότι ήταν στη Ριβιέρα για επαγγελματικό συμπόσιο αλλά η Ραφήνα είναι μάλλον η αλήθεια .
  Δεν συνεχίζω συγχύστηκα.
   
 11. sklavin

  sklavin Guest

  RE: RE: RE: RE: RE: D/s με Π/παντρεμένο/η


  Έλα βρε ioanna και ποιος φταίει σε αυτήν την περίπτωση ?
  Εκείνος που σου πούλησε τα φούμαρα η εσύ που τα πίστεψες ( δεν λέω εσύ προσωπικά ) ?
  Αν σου πει ότι δεν πάει καλά ο γάμος και ότι είναι χωρίς νόημα ,
  απαντάς απλά ‘’χώρισε τότε και τα λέμε μετά ‘’ ,
  αν συναινείς σε αυτά και θες να πειστείς με αυτά που σου λέει , καλά να πάθεις !

  Σε τρώει απλά , όποτε και το αποτέλεσμα είναι το ανάλογο !
   
 12. BaD_HabitS

  BaD_HabitS Regular Member

  ioanna δεν καταλαβενω γιατι συγχυστηκες!αυτος φταιει αν εσυ ηθελες να ακουσεις καποια συνκεκριμενα πραγματα?και εν τελη αν καταφερε να εχει και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο?κακα τα ψεματα μιλαμε για 2 διαφορετικα οντα!αντρας-γυναικα!με διαφορετικο τροπο σκεψεις!και νομιζω ειναι καιρος να σταματισουμε να τα συνκρινουμε!(προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι παντρεμενος