Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dia*logs*

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 30 Απριλίου 2020.

1. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Παίζει, προσωπικά είμαι της άποψης, ότι θέλει να μάθω, θα μου το πει.
    Γενικά με τους ανθρώπους το κάνω αυτό.

2. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Πολύ αγαπάω τον τρόπο που γράφεις , αλλά ξαναδιάβασε τους διαλόγους. Πως μιλάει , πως παίρνει αδεια για όλα ( χωρίς καν να είναι Κ της) ,πως τα δέχεται όλα....Απλα χαμηλών τόνων δεν την λες

3. jasmin sg

Εσυ είσαι χρόνια στον χώρο και εκπαιδευμένη νομίζω ?

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Επίσης μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που οι καταστάσεις (πχ πολύ υψηλή θέση στην εργασία τους, είναι δημόσια πρόσωπα, είναι παντρεμένοι κλπ) τους κάνουν να μη δίνουν εύκολα πληροφορίες, ειδικά σε κάποιον σε ένα forum.

Last edited: 6 Μαϊου 2020
  5. jasmin sg

Συνεχίστηκε αυτό και όταν βγήκατε όμως και έκανε πράγματα για εσένα ?

6. Arioch

Δεν μπορώ να σου δείξω προσωπικούς διαλόγους αλλά υπάρχουν *ΠΟΛΛΕΣ* που μιλάνε έτσι ακόμα και σε μένα που ξεκόβω εξ αρχής ότι δεν ψάχνομαι.

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Όχι όχι ανεξάρτητα.... Δεν μιλάω για όλους τους διαλόγους κτλ που γράφει, σου απάντησα μόνο για το συγκεκριμένο το οποίο είναι κάτι που κάνω γενικώς. Δεν ρωτάω.

Δεν το κάνω επίτηδες απλά δεν μου βγαίνει, έχω πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου που αν δεν μου είχαν πει από μόνοι τους κάποια πράγματα ή λεπτομέρειες δεν θα ρωτούσα ποτέ. Ο,τι είναι να μου δώσουν το θέλω επειδή θέλουν να το έχω.

Οπότε θεωρώ ότι παίζει.

8. jasmin sg

Συμφωνώ ! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται καν οι ερωτήσεις  

9. Arioch

Έμαθε τι ακριβώς κάνω τη δεύτερη μέρα. Την πρώτη μέρα είχε μόνο σεξ και παιχνίδι  

10. jasmin sg

Δεν εχω κανει τσατ με υποτακτικές . Οσες γνωρίζω είναι από κοντά ,οπότε θα δεχτω αυτό που λες .

11. Arioch

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την κριτική και χαίρομαι που ακόμα και έτσι σου αρέσουν οι ιστορίες μου  

Σ' ευχαριστώ!

12. jasmin sg

Το δέχομαι , αν και εξακολουθεί να μου φαίνεται εξωπραγματικό  .