Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dia*logs*

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 30 Απριλίου 2020.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Μου αρέσουν πάρα πολύ και ελπίζω να έχεις σκεφτεί να τις εκδόσεις .

2. -Volt-

-Volt- Contributor

Ούτε εγώ τη δική σας, υπάρχει ένα δρακάκι που θα σας την ξερίζωνε.

3. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Ούτε κι εγώ ρωτάω εύκολα. Όπως ακριβώς το λες. Δε μου βγαίνει. Σε κάποιες περιπτώσεις νιώθω απλά ότι δε με αφορά ή ότι δεν έχω λόγο να είμαι περίεργη.

@jasmin sg
    Επί ένα χρόνο έκανα φύλαξη σε ένα παιδάκι και δε ρώτησα ποτέ τι δουλειά κάνουν οι γονείς. Μου έφτανε που κάθε 15 μέρες με πλήρωναν.
    Για τη μαμά έμαθα όταν μια μέρα λόγω ασθένειας έμεινε μαζί μου στο σπίτι και το ανέφερε μόνη της.
    Για τον πατέρα δεν έμαθα ποτέ.
    Ηλικίες τους δεν έμαθα ποτέ. Και είχα αλληλεπίδραση και με τους δυο.

Δεν το κάνω πάντα. Το κάνω όμως πολύ συχνά.
    Και σε ερωτική μου σχέση για μήνες δεν ήξερα τι δουλειά κάνει.
    Και σε φιλικές σχέσεις υπάρχουν φορές που δε ρωτάω πολύ βασικά πράγματα.

4. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Επιβεβαιωμένο!

5. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που μπήκε στο τρυπακι να τον αποκαλεί κύριε πριν καν κάνουνε σχέση ή όπως είπε και ο συγγραφεύς, δεν είναι ακόμα κύριος της. Δεν ξέρω αν το κάνουν πολλές, εμένα μ εκπλήσσει πάντως.

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Το κάνουν και το κύριε δε σημαίνει ότι είσαι κύριός της, είναι από ευγένεια. Δεν έχει γραφεί στους διαλόγους "κύριέ μου", το μόνο που έχει γραφτεί είναι "το κορίτσι του."

Ακόμα και στην εργασία που την έβαλε να κάνει λέει "Ο κύριος μου έστειλε μήνυμα ότι είναι από κάτω." και όχι "ο κύριός μου μού έστειλε μήνυμα ότι είναι από κάτω"

7. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ευγένεια. Όχι την γραφή σου, αλλά ως πραγματικότητα. Τι να πω; μάλλον δικά μου θέματα είναι τα ακαταλαβίστικα μου.

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ξέρεις, παλιά αυτό με εκνεύριζε και ζήταγα να κοπούν πληθυντικός και κύριε μαχαίρι. Πλέον δε με ενδιαφέρει, και να σου πω, έχει και τη δική του γοητεία.

9. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Ο δικος μου εμαθε (του ειπα) τι ακριβως δουλεια κανω μετα απο δυο μηνες που ηδη βγαιναμε. Και οχι, δε ρωτησε

10. jasmin sg

Πως μπορείς ? Ίσως επειδή εγώ είμαι περίεργη ,τι να πω ...Πάντα κάνω πολλές ερωτήσεις χαχα

11. jasmin sg

Εμένα μου αρέσει να ''παίζω'' με την περιέργεια όποιου ρωτάει . Δεν μου εχει τύχει να μην ρωτήσει κάποιος /α .

12. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Εγω παλι, οταν δεν εχω δωσει λαβη για τετοιες ερωτησεις, αθσθανομαι λιγο....παρεισφρυση. Οχι τοσο αδιακρισια οσο....invasion (πως το λενε εντω στο ελλαντα)