Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Αν αυτό κατάλαβες, έχεις την απόλυτη συμπάθεια μου.
     
  2. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Kατόπιν αναγνώσεως τού σχολίου τούτου, μια ομόραση την έπαθα από τα γέλια, δεν το κρύβω !
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ανυπόστατες φήμες αναφέρουν πως εις εξ υμών όταν έφτιαξε ένα κανονικό σάντουιτς, λιποθύμησε, γιατί δεν πίστευε στα μάτια του, που το κατάφερε...    

    Φήμες πως άτομα που λένε την γνωστή φράση "όλα τα λεφτά" θα διαμορφώσουν νέα λίστα στο Υπουργείο Οικονομίας για συμμετοχή σε ύποπτες εξωχώριες εταιρείες, σκάνδαλα, διαπλοκή στις προμήθειες όπλων και φοροδιαφυγή εισέτι ερευνάται, λόγω της εσπευσμένης εισαγωγής τους σε νοσοκομεία εξ αιτίας ακατασχέτου γέλωτος και ως εκ τούτου την αδυναμία τους να παρουσιαστούν ενώπιον των διωκτικών αρχών του οικονομικού εγκλήματος.
       ...
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    υπάρχει η έννοια μετατρολλ ή ανακαλύφθηκε σήμερα εδώ;
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2017
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Πολυτρόλ θα έλεγα, πάνε δυο-δυο τελευταία  
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τα introduce yourself έχουν καταντήσει τεστ νοημοσύνης  
     
  7. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ναι, ναι, ναι, αυτό με τα «δυό-δυό» το ΄χω προσέξει κι εγώ. Σκάει, δηλαδή, ο ένας και το ξέρεις ότι σε μισό λεπτό θα σκάσει και η άλλη από πίσω. Σαν αμάξι με τροχόσπιτο ! Αυτό πια δεν είναι δεσμός, κοτσαδόρος είναι ! Τζήζας...

    Άσχετο, εσείς οι εμπειρότεροι μπορεί και να ξέρετε : - Η λεξιλαγνεία συγκαταλέγεται επισήμως στα φετίχ, ομού με τις λοιπές λαγνείες ; Ρωτάω, επειδή είναι ένας, λέει, που διαβάζει το μεγάλο του Μπαμπινιώτη λες κι είναι το Playboy. Έχει περάσει τις λέξεις για κουνελάκια ! -Πώς ο άλλος γουρλώνει μάτια με τα μεγάλα βυζά, ε, αυτός σιάχνεται με τις ζόρικες λεξούλες. Τώρα, το δύσκολο κομμάτι είναι να τις βάλει σε μια αράδα ΚΑΙ να βγαίνει και κάποιο νόημα, αλλά δε βαριέσαι, σάμπως και στα πάρτι του Χέφνερ της Βαβυλωνίας το κάγκελο δε γινότανε ; Σημασία έχει να περνάει καλά ο κόσμος, τζέρτζελο να γίνεται κι άμα τώρα ο άλλος θέλει να πιστεύει ότι είναι εκ των επτά σοφών, ε, δε βαριέσαι, φόρουμ είναι εδώ, δεν είναι δα κι η Αρχαία Αγορά ν’ ανεβαίνει στο βράχο να μας λωλαίνει στη μπαρούφα κι άειντε μετά να μαζέψεις έξι χιλιάδες όστρακα για πάρτη του Αντιλαμβανόμενου, μπας κι ησυχάσουνε τ’ αυτάκια σου για δέκα χρόνια....
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2017
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η υπερβολή (ως μέθοδολογία], έλεγε ο J. Taylor, είναι η βασιλική οδός προς την σοφία.
    Ως κουβέντα βέβαια το παραπάνω, δεν εκόμισε καμιά γλαύκα σε κάποιον που ασχολείται έστω και με στοιχειώδη μαθηματικά.

    Εξ όσων ...θυμάμαι, δεν υπήρχε ποτέ κάποιος μόνος του και αν υπήρχε στα αρχίδια του... Σωστά... Μόνο που διαγράφεται ως στοιχείο συλλογισμού εν προκειμένω, ένεκα καπούτ data.

    Όμως, επί του προκειμένου, παίζουν δυο πραματάκια σε ένα (σαν σαμπουάν):
    Ένα πραματάκι είναι η πάρτη μας μέσα και απέναντι στην δεδομένη ανθρωποκοινωνία που λειτουργούμε...
    Δυο πραματάκια είναι το ανάποδο, δηλ. το πώς μας αντιλαμβάνεται, προσδιορίζει, περιμένει η κενωνία από εμάς.

    Φυσικά για να αυτοπροσδιοριστεί κάποιος είναι συνάρτηση της υπάρχουσας νοησιοκρατίας στον δεδομένο τόπο και χρόνο.
    Δεν έτρεχε κάστανο να αυτοπροσδιοριστείς ως χριστιανός το 39 μ.α.χ στην Αλεξάνδρεια, έτρεχαν όμως τα λιοντάρια μη σε χάσουν ως κοψίδι το 65 μ.α.χ στη Ρώμη.
    Ακριβώς με τον τρόπο που λες...

    Και στις δυο περιπτώσεις αν αυτοπροσδιοριζόσουν ως ο Μέγας Μάγιστρος μελετητής τεχνοτροπίας χάραξης σκαραβαίων στον χαλαζία, στα παπάρια όλων τους.
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    @rea..

    Αφού θέλετε να πάμε στην ουσία του θέματος, η ουσία είναι αυτή που σας είπε η @Gloriana Majestica


    Η προσβολή στη @Seras Victoria απαντήθηκε αναλόγως από την @brenda και εσείς αντιδράσατε στην προσβολή της @brenda όπως αντιδράσατε, και προσπαθήσατε μετά να δικαιολογήσετε την πρώτη προσβολή, βαφτίζοντάς την "διαφωνία" και λέγοντας ότι υπάρχει διαφορά στο "μέγεθος" κι ότι "δεν σας αφορούσε".

    Όταν επιχειρείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα αυτός που σας δείχνει τις ασυνέπειες του συλλογισμού σας δεν είναι μικροπρεπής, ούτε αδιάφορος για τη συζήτηση ούτε λειτουργεί με προκατάληψη ούτε έχει εχθρική διάθεση. Εσείς μπορεί να το εκλαμβάνετε βέβαια έτσι, σε περίπτωση κατά την οποία, λυπάμαι, αλλά είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που λέω κι όχι γι’ αυτά που θέλετε να καταλάβετε.

    Και η ουσία αυτού που λέω από την αρχή, είναι ότι όποιος επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης και της εριστικότητας (και το επιλέγει μάλιστα πρώτος κάτι που έχει τη σημασία του, κι ας μην σας συμφέρει να την έχει τώρα), κάποτε θα του απαντήσουν, θα αμυνθούν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κι αυτό δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει.

    Για τα υπόλοιπα που λέτε, σας υπενθυμίζω ότι στην κουβέντα με μένα (όχι με τους υπόλοιπους) μιλάτε με μένα για κάτι συγκεκριμένο που έγινε στο "τώρα". Δεν μιλάτε με καμία ομάδα για κάτι που έγινε στο παρελθόν. Για κάποια από αυτά που λέτε, δεν έχω καταλάβει καν σε τι αναφέρεστε.

    Και πάλι σας ευχαριστώ για την κουβέντα κι ας μην πιστεύετε ότι την έκανα καλόπιστα.
     
  10. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    με δικά μου απλά λόγια , το να ξάχνεις απαντησεις σε τετοια θέματα , τοσο " ουτοπικά " πισω απο την ασφάλεια και την αυλοσυνη του διαδικτύου , μονο αυλες και πιθανον " πακεταρισμενες " απαντησεις θα παιρνεις. 24/7 .. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΑΝΤΕΞΕΙ . Και μετα μιλάμε τα περι μαστεριλικιων και λοιπων τσουμπλκιων που λεει μια ψυχη  
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σωστός ο παίχτης. Είπαμε, η γνώση δεν είναι ποτέ κρυφή, σε κείνον που θα την ποθούσε. Το μέσον από μόνο του δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό. Το τι παράγει, εξαρτάται κατά πολύ απ' τον εκάστοτε χειριστή/χρήστη του. Να βρεις εδώ κάποιον - στην προκειμένη Master -, που να ικανοποιούσε την εικόνα που θα είχες για δαύτον στο μυαλό σου, δεν είναι αδύνατο.
    Αλλά ούτε σημαίνει, πως αν δεν τον βρεις, δεν θα υπήρχε σαν φιγούρα.

    Υ.Γ.

    Πάλι καλά που υπάρχει το edit, γιατί ώρες ώρες κάνω κάτι ορθογραφικά μαργαριτάρια, που σαν τα βλέπω μου έρχεται να πάω σε δεκαήμερο φεστιβάλ "σκύλου" γι' αυτοτιμωρία χαχα.  
     
  12. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    H αποδόμηση ειναι ευκολακη...Το να προσπαθήσεις για κατι πάνω απο εσένα ειναι το αγγούρι, .Α