Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eρωτήσεις & απορίες για το sex στην σχέση Mistress & sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Despoina, στις 19 Σεπτεμβρίου 2006.

 1. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Και αφου τα Είπατε Κύριε, Επιτρέψτε μου να συνυπογράψω 
   
 2. iJ

  iJ Regular Member

  Απάντηση: Eρωτήσεις & απορίες για το sex στην σχέση Mistress & sub

  Νομίζω οτι τις απαντήσεις μου τις έδωσα. Και όσον αφορα τί γεύση μου άφησαν τα ερωτήματα που έθεσες αλλά και την άποψη μου σχετικά με το σέξ μεταξύ Κυριάρχου/υποτακτικού.
  Και επειδή σαν άνθρωπος δε μου αρέσει να γράφω μακροσκελείς απαντήσεις για τα ευνόητα η για πράγματα που έχουν επαναδιατυπωθεί από άλλα μέλη του forum, απλά θα σε παραπέμψω στα πόστ του KyriosG τα οποία με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη
   
 3. G_E

  G_E Contributor

  ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
  Χάινριχ πως να σε ευχαριστήσω; Ανεκτίμητη πληροφορία από μέρους σου και κεφαλαιώδης βλακεία από πλευράς μου. Δεκαετίες τώρα για να γράψω «;» γυρίζω στο Αγγλικό πληκτρολόγιο, μου τη σπάει και χρησιμοποιώ κάποιες φορές το ?.

  Χρωστάω καλό κέρασμα.

  ;;;;;;;

  ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Το θέμα μοιάζει να είναι η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από τα ερωτήματα.

  Από την οπτική την δική μου είναι πάρα πολύ δύσκολο για lifestyle υποτακτικό με βιώματα lifestyle υποτακτικού να βγει πλέον εδώ και να εκθέσει μία τρωτή πλευρά του και να μιλήσει για σεξ με το κυρίαρχο στοιχείο. Είναι σχεδόν αδύνατο πιά να μιλήσει κανείς για θέματα lifestyle στον χώρο τούτο, πόσο μάλλον όταν αυτά τον καίνε...

  Άλλος υποτακτικός μπορεί να θέλει σεξ αλλά να μη του επιτραπεί, άλλος μπορεί να θέλει και να του επιτραπεί και μετά πράγματι ν αλλάζει ως προς την Κυρά του που είχε ανάγκες γυναίκας αλλά παραμένει Κυρίαρχη, ακόμα και αν αγωνίζεται να παραμείνει υποτακτικός, υπάρχουν 1002 που δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε για τον FemDom/malesub χώρο, δεν είναι απαραίτητα συμμετρικός με τον MaleDom/femsub χώρο.

  Γενικά, έχω την γνώμη ότι καλό να βάζουμε και κανένα θέμα με πρακτικές προεκτάσεις στην καθημερινότητα των lifestylers και να μπορεί αυτό ν αναπτυχθεί σε όσο βάθος επιτρέπει η εμπειρία που υπάρχει σ αυτό το φόρουμ, χωρίς να νιώθουν αυτοί που το έβαλαν ότι "βάλλονται". Αν πρέπει για ένα νήμα που κάποιος άνοιξε, και έχει λόγους που το άνοιξε και που συνήθως αφορούν τον ίδιον και δεν το άνοιξε εναντίον κανενός, να πρέπει να βγάλει και άλλα 3-4 απολογητικά - επεξηγηματικά ποστ για να εξηγήσει ότι έχει κάποιους λόγους που ρωτάει, δεν είναι ότι του διαφεύγει το προφανές που βλέπουν όλοι οι άλλοι όσοι γράφουν... τότε έχουμε κάποιο πρόβλημα εδώ μέσα.
  ...............................................................................................................................

  Αν για κάποιους υποτακτικούς όντως την υποσκάπτει; Αν το συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπαίνει θεωρητικά;

  Με τη λέξη "συνήθως', εννοείτε στο FemDom/malesub lifestyle;

  Έτσι όπως διάβασα το θέμα, δεν μπήκε θεωρητικά. Και όταν ένας άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα αντιμετωπίζει μία κατάσταση που ο ίδιος την θεωρεί ως σεξουαλικό πρόβλημα, το ζητούμενό του δεν είναι συνήθως να φτιάξει μία θεωρία γενικής εφαρμογής γύρω απ αυτό. Είναι να λύσει το πρόβλημα, όπως και αν μπορέσει.

  ...............................................................................................................................

  Mistress_Despoina:α) Πόσο "ελεύθερα" νιώθει μια Mistress κάνοντας έρωτα με τον υποτακτικό της?

  Χαινριχ_φον_Κλαιστ: Όσο της επιτρέπουν τα λουριά που είναι δεμένη

  tender lilly: ως femsub δεν ντρέπομαι να ζητήσω λίγο οίκτο, επειδή επέλεξαν "να εκτεθούν" και τις βρήκατε με "τα λουριά δεμένες", πρέπει και να βαράτε κιόλας Κύριε φον Κλαιστ;

  Mistress_Despoina: β) Νιώθει άραγε τόσο "άνετη" όπως αν θα έκανε sex σε μια σχέση vanilla?

  Χαινριχ_φον_Κλαιστ: Μπα

  tender lilly: Αυτό ακριβώς σας λένε οι Κυρίες ότι μπορεί να συμβαίνει, Κύριε φον Κλαιστ "μπα". Και αν κατάλαβα καλά, δεν το θέλουν. Έπεται ότι δεν πρέπει να θέλουν να επιλύσουν το συγκεκριμένο ζήτημα στην πράξη;

  Mistress_Despoina:γ) Θα με ενδιέφερε επίσης να μάθω το πώς νιώθει ένας υποτακτικός για την Αφέντρα του μετά το τέλος της ερωτικής τους συνεύρεσης?

  Χαινριχ_φον_Κλαιστ: Υποψιάζομαι πως ανάβει τσιγάρο

  tender lilly: Χωρίς άδεια; Γίνεται; Πώς γίνεται;

  Προσοχή, δεν ειρωνεύομαι...

  Mistress_Despoina: δ) Όπως επίσης, πως εισπράττει την "παράδοση" Της σε αυτόν?

  Χαινριχ_φον_Κλαιστ: Κάς, πίστωσις δεν δίδετε

  tender lilly: Ασφαλώς και δεν υπάρχει άντρας που να μην κεφαλαιοποιήσει την "παράδοση", το θέμα είναι, εφόσον λέτε "με μετρητά" σε τί νόμισμα; καθαρό νόμισμα υποταγής, ή νοθευμένο με ολίγην κυριαρχία σε ελεύθερο φορμάτ;

  Mistress_Despoina: ε) Την βλέπει άραγε το ίδιο όπως την έβλεπε πριν την πράξη?
  Εξακολουθεί δηλαδή να την βλέπει με το ίδιο δέος, με την ίδια λατρεία, ή μήπως κάπου έχει καταρρεύσει το image της Αφέντρας του στα δικά του μάτια?

  Χάινριχ_φον_Κλαιστ: Και πρίν δεν ήταν δεος , λατρεία κλπ κάβλα ήταν.

  tender lilly: Στενοχωρεθήκαμε τώρα! Ότι και να ήταν βασιζόταν ενδεχομένως σ αυτό που ο υποτακτικός, ο αυτοαποκαλούμενος (για να χρησιμοποιήσω έκφραση Κυρίαρχου προς εμάς τις υποτακτικές) lifestyle υποτακτικός εκλάμβανε ως εικόνα της Κυρίαρχης στα μάτια του. Καταρρέει αυτή η εικόνα όταν την βλέπει να ιδρώνει και να βογκάει και να ηδονίζεται και να φτάνει σε οργασμό από ενέργειες δικές του; Και κάβλα να ήταν, δεν είν' κακό πράγμα η κάβλα, ήταν κάβλα ως προς το πρότυπο, ή ως προς το πρωτότυπο;

  Χάινριχ_φον_Κλαιστ: Υ.Γ Το ελληνικό ερωτηματικό Δεσποινιό είναι το πλήκτρο με το γράμμα q στο πληκτρολόγιο. Ερωτήσεις με λατινικό ερωτηματικό πάνε ; δεν πάνε!

  tender lilly: Σωστά ομιλήσατε εδώ. Στο θέμα αυτό, χειρισμού μέσου νετ είστε άφθαστος και πάντα σας παρακολουθώ προσεκτικά με πρόθεση να σας ακολουθώ  

  ΥΓ. Χάρηκα που σας ξανάδα να γράφετε Κύριε φον Κλαιστ, εκείνα τα γράμματα της Ενριέττας προς Χαϊνριχ, μήπως θα μπορούσατε αν το επιθυμείτε να μας τα φέρετε και κατά δω; Ευχαριστώ
   
 5. Louis112

  Louis112 New Member

  Απάντηση: Re: Απάντηση: Eρωτήσεις & απορίες για το sex στην σχέση Mistress & sub

  Καθε υποτακτικος ειναι υποτακτικος επειδη κατι αποκομιζει απ αυτο, μεσα απο την κυριαρχια της Mistress νοιωθει ομορφα νοιωθει ελευθερος. Αν η Mistress του δεν εχει τον τροπο να του ανανεωνει αυτο το συναισθημα το πιο πιθανο ειναι να ψαξει να το βρει αλλου.
   
 6. Mistress_Despoina

  Mistress_Despoina Regular Member

  Για να μπορέσεις να ειρωνευτείς κάποιον θα πρέπει να έχεις δύναμη να ειρωνευτείς πρώτα τον εαυτό σου.
  Δεν σε θεωρώ και το καταλληλότερο πρόσωπο για να δώσεις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου.
  ....Kαι που είσαι Μανωλάκη???????????????????
  Εγώ δεν δήλωσα ποτέ γνώστρια των υπολογιστών.
  Εγώ μιλάω με την Ψυχή χωρίς να με ενδιαφέρουν οι τελείες και τα “κόμματα”  
  ΄Οπως επίσης Μανωλάκη μου...το ¨"Δεσποινιό" απο τα χέρια σου γραμμένο, δεν με κάνει να νοιώθω λιγότερο Κυρία!
   
 7. G_E

  G_E Contributor

  tender lilly, με το που μπήκα σ' αυτό το φόρουμ δε δήλωσα ειδικός στο lifestyle, ούτε θεωρητικός του bdms. Αλλά αυτά να τα πούμε μια άλλη φορά.

  Το πρόβλημα εδώ μέσα, δεν είναι το να εκφράζουν ορισμένοι άνθρωποι τις λογικές αντιρρήσεις τους αλλά η μείωση των ανθρώπων αυτών.

  Όσο για το συγκεκριμένο θέμα, οι όποιες αντιρρήσεις (και όχι βολές) βοηθούν στην ανάπτυξή του. Διάβασα με ενδιαφέρον το thread περί "ατροφίας κόλπου" που το θεωρώ εντελώς σχετικό με το παρόν, όπου δίνεται μια νέα διάσταση που δεν είχα σκεφτεί. Η διάσταση της συμπεριφοράς και συμμετοχής του υποτακτικού στο πρόβλημα.
   
  Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2006
 8. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Το thread με θέμα "Η "Ατροφια του Κολπου" η Τονια και... Μεις!!" KyriosG καλα το καταλαβες οτι εχει αμεση σχεση με αυτο το νημα.
  Παντα ενα θεμα εχει πολλες διαστασεις αλλα και προεκτασεις.
  Γι αυτο πριν εκφερουμε αποψη θα πρεπει να το εχουμε δει σφαιρικα και απο ολες του τις πιθανες πλευρες.
  Ημουν σιγουρη για σενα οτι στο τελος θα επιανες καλα το θεμα!
   
 9. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Καθώς θεωρώ ανούσιο να επαναλάβω όσα εκτενώς συζητήθηκαν σε ανάλογο νήμα παλαιότερα, θα αρκεσθώ να αναφέρω πως η τοποθέτηση του αγαπητού εν Γιαραμπή αδελφού Χάινριχ με καλύπτει. Μια ολιά μετριοπαθής σε έκφραση (άτιμο κοινωνικό κέντρο...) μα εξαιρετικά εύστοχη.

  Apropos, παρατηρώ πως ο ποτέ υφέρπων λαϊκισμός έχει λάβει διαστάσεις tabloid εσχάτως.
  Ανιμένω οσονούπω εμβριθείς τοποθετήσεις περί femdom στις έγκριτες Bild και Sun.
   
 10. G_E

  G_E Contributor

  Μπερδεύτηκα με τα πολλά threads. Που να γράψω? Θα γράψω εδώ αν και αντλώ προβληματισμό από το thread ..."ατροφία του κόλπου..."

  Εκείνο λοιπόν το thread δεν το διάβασα ως η «ιατρική περίπτωση της Τόνιας» ή ως «το πρόβλημα σχέσης της Τόνιας» αλλά ως εξής:

  “Μια γυναίκα Κυρίαρχη μπορεί να θέλει να έχει ολοκληρωμένο sex ως γυναίκα, να νιώσει τον άντρα μέσα της, να λυθεί και να απολαύσει, αλλά οι υποτακτικοί άντρες δύσκολα μπορούν να της το δώσουν. Κι αυτό είναι πρόβλημα»

  Αυτή η τοποθέτηση διαφέρει από το «η Κυρίαρχη δεν κάνει η sex με τον υποτακτικό της γιατί θα πέσει στα μάτια του» τo οποίο σχολίασα «ως κυριαρχία υπό όρους» και εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη.

  Με κίνδυνο να θεωρηθώ κουραστικός θα σχολιάσω τη νέα αυτή διάσταση.

  Μια Mistress, «παραδιδόμενη» στον έρωτα (όπως κάθε γυναίκα) χάνει την εξουσιαστική της φύση και μετατρέπεται σε εξουσιαζόμενο θηλυκό – «στα τέσσερα»; όπως είπε και κάποιος ειδήμων. Η άποψή μου είναι πως όχι απαραίτητα. Δεν είμαι γυναίκα για να ξέρω, αλλά έχω κάνει «άγριο έρωτα» με γυναίκες που «παραδόθηκαν» χωρίς ποτέ να κυριαρχήσω ουσιαστικά επάνω τους και χωρίς να νιώθω δονητής τους. Όλες αυτές οι καλές μου φίλες που μοιραστήκαμε ηδονές, συνωμοσίες και αμαρτίες, ούτε με χρησιμοποίησαν ούτε τις υπόταξα. Περισσότερες λεπτομέρειες δε χρειάζονται. Επίσης έχουμε την περίπτωση των Κυριάρχων αντρών που τους αρέσει το bottoming ή πανσεξουαλικών αντρών που μπορεί να έχουν «παθητικές» απολαύσεις. Ο Ντε Σαντ περιγράφει, καθόλου απαξιωτικά, ανάλογες σκηνές. Όλοι τούτοι χάνουν τον ανδρισμό τους ή την όποια κυριαρχικότητα; Με την πουριτανο-χριστιανική ηθική ναι, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο σ’ ετούτο το forum;

  Είναι δυνατόν ένας σκλάβος, με δεδομένη την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσει με τη Mistress να λειτουργήσει ως άνδρας και όχι ως ανδρικός δονητής? Και αυτό θα ήταν αποδεκτό από τη Mistress?. Φαντάζομαι πως όχι, όσο η πουριτανικό-χριστιανική ηθική που ανέφερα πρωτύτερα υποβόσκει μυαλό και των δύο (ακόμα κι αν λογικά απορρίπτεται). Εδώ μάλλον είναι δυσκολία του να είσαι Mistress σε μια ανδροκρατική κοινωνία. Οι συμβουλές των γονιών «πρόσεχε μη σε πηδήξουν» και το «πήδα τες αγόρι μου όλες» που δίνονται ταυτόχρονα στην κόρη και το γιό, δε λένε να ξεκολλήσουν απ’ το μυαλό μας.

  Μήπως λοιπόν αντί οι Κυριαρχικοί να αρχίζουν και να τελειώνουν την εκπαίδευσή τους στη σωστή χρήση του μαστιγίου, και οι υποτακτικοί στη σωστή στάση τιμωρίας, μήπως λέω θα ήταν πιο χρήσιμο να περάσουμε όλοι ένα βασικό στάδιο εκπαίδευσης που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μελέτη της ιστορίας της σεξουαλικότητας και της φιλοσοφίας της ελευθεριότητας;

  ΥΓ.
  (μου άρεσε η σχετική θεση του peterpan στο προηγούμενα αναφερόμενο thread)
   
  Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2006
 11. DOMGE

  DOMGE Member

  Re:Σκεψεις για τα θεματα αυτα..

  Συμμετεχοντας στους προβληματισμους αυτους...Θεωρω οτι Τιποτα δεν ειναι μονιμο και δεδομενο ΑΚΟΜΑ και μετα ιδια προσωπα ,στους ιδιους ακριβως ρολους.Εξαρταται απο τα ιδια τα προσωπα να ορισουν -ενα μονο μικρο περιγραμμα- και να βιωσουν εμπειριες μεταξυ τους,αναζητωντας τες ΠΑΝΤΑ μεσα στο πλαισιο που διαλεξαν D/s .Αλλοτε ειναι να βαριεται ο Κυριαρχος οταν τελειωσει- και να το ζητα , και αλλοτε ειναι να αντλει Υπεροχη απο το να μην τελειωσει ,ασκωντας καθε συμφωνημενο τροπο ωστε η sub ΤΟΥ ,να τελειωνει και να υποχρεωνεται εκεινη να Ξανατελεισει..ικανοποιωντας την Εντολη ΤΟΥ για Ηδονη.Αραγε μηπως καποιες τετοιες αναζητησεις δεν κανουν την σχεση D/s ,Ιδιαιτερη και Ακορεστη ??Αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα μονον.
   
 12. makonen

  makonen Member

  Απάντηση: Eρωτήσεις & απορίες για το sex στην σχέση Mistress & sub

  Απάντηση στο ερώτημα (α),
  Θα μπορεί να κάνει έρωτα με τον υποτακτικό της
  1)όταν & όπωτε το θελήσει,
  2)όπως θα το θελήσει π.χ. στην στάση που την "βολεύει" περισσότερο &
  έχοντας τον sub δεμένο,
  3)καθορίζοντας τους κανόνες π.χ. για το αν θα "τελειώσει" ο sub ή όχι
  4)κάνοντας την όλη διαδικασία ένα ακόμη "παιχνίδι" κυριαρχίας και υποταγής και
  εφόσον είναι μία real Mistress θα είναι τελείως αυθόρμητο και ναι θα
  αισθάνεται απολύτως ελύθερα.