Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eρωτήσεις & απορίες για το sex στην σχέση Mistress & sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Mistress_Despoina, στις 19 Σεπτεμβρίου 2006.

 1. UnderYourFeet

  UnderYourFeet Regular Member

  Προσωπικά, θεωρώ πως ειδικά στον τομέα του sex, η Mistress ίσως να αισθάνεται πιο άνετα με τον υποτακτικό της. Πιθανό είναι να νιώθει και πιο άνετα από μια σχέση vanilla. Αφού εκείνη μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει ή να λήξει ένα ερωτικό παιχνίδι.

  Όσον αφορά την «παράδοση», αγαπημένη Mistress Despoina, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω –με όλο το σεβασμό- πως μάλλον κινδυνεύουμε να πέσουμε στην παγίδα της κλασσικής αντίληψης περί ανδρικής έπαρσης, που περιλαμβάνει και το sex. Και εξηγώ: το ότι μια Mistress μπορεί να απολαμβάνει μια σεξουαλική συνεύρεση με τον υποτακτικό της, δε σημαίνει ότι ταράσσονται και οι ρόλοι μεταξύ των δύο. Καταλαβαίνω πως εννοείτε τον όρο «παράδοση», αλλά εδώ μάλλον η τοποθέτησή του να είναι άτοπη.

  Η Αφέντρα απαιτεί σεξουαλική ικανοποίηση και ο σκλάβος της ανταποκρίνεται επιτόπου, δεν υπάρχουν περιθώρια άρνησης, οπότε δεν τίθεται καν θέμα παράδοσης. Όσο για τον ‘υπό’… είναι ίσως μια από τις στιγμές που δικαιώνεται (αν καταφέρει να ευχαριστήσει την Κυρία του φυσικά!). Όταν πέσει για ύπνο θα κοιμηθεί όντας και ο ίδιος ικανοποιημένος.

  Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον…
   
 2. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Νομίζω ότι η ικανοποίηση της Αφέντρας είναι η μέγιστη. Έχει κάποιον που αγαπά. Κάνει σεξ έτσι όπως θέλει αυτή. Ελέγχει τον οργασμό του και τον οργασμό της. Κάνει σεξ μετά από μια πραχτική bdsm. Είναι από επάνω (σημαντικό αυτό). Αν δεν είναι ευχαριστημένη δεν τον απορρίπτει, αλλά τον τιμωρεί. Έχει επιλογή στάσεων. Να πω και άλλα; Όσες φορές έχω κάνει σεξ με Αφέντρες το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο, πολλές φορές είχα πολλαπλούς οργασμούς σε λίγα λεπτά (κάτι που δε μου συμβαίνει συχνά).
   
 3. hugger

  hugger Regular Member

  Μια καλη αρχη για απαντησεις θα μπορουσε να ειναι εδω http://www.beautifulagony.com/
  Νομιζω καποιοι απο εμας θα καναμε τελειο βιντεακι για το site αυτο αν μας τραβουσαν την ωρα που ποσταρουμε στο φορουμ γιατι πολλα απο αυτα τα ποστς σε κανουν να απορεις, ειναι η κανει το μαλακα?


   
   
 4. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Κάπως έτσι τα αντιλαμβάνομαι κι εγώ.

  Και ναι υπάρχουν υποτακτικοί που επιθυμούν να είναι εύνουχοι, όπως και γυναίκες που για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν το σεξ. Βέβαια σε ένα σεμινάριο που παρακολούθησα για τους γυναικίους καρκίνους, είπαν πως ενώ ο καρκίνος του τράχηλου είναι διαδεδομένος στις πόρνες (πολύ σεξ) , ο καρκίνος της μήτρας είναι διαδεδομένος στις μοναχές (καθόλου σεξ). Αλλά είναι επιλογές στην τελική και σεβαστές.

  Εκείνο που δεν κουμπώνει είναι όταν δεν είναι στην κατηγορία που φοβάται/δεν θέλει το σεξ, και δεν κάνει αυτό που θέλει, δηλαδή η ανικανότητα της κυριαρχικής να επιβάλει και να επιβληθεί. Για μένα μια τέτοια κατάσταση μπορεί να σημαίνει είτε πως η κυρίαρχη δεν είναι και πολύ κυρίαρχη, είτε ο υποτακτικός δεν είναι και πολύ υποτακτικός, όταν δεν απολαμβάνει την υπακοή στις δικές της επιθυμίες.
   
 5. Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τα γραπτά της lara [E-P] τόσο όσο και με τα οσα αναφέρει ο makonen.

  Δεν υπάρχουνε πράκτικες στο σέξ ή στο SM κομμάτι που να προδικάζουνε τα στάτους ή να περιορίζουνε απαραίτητα τα στατους αναλογα με τις πράξεις... αυτό θα ήτανε γελοίο.
   
 6. savra

  savra Guest

  Ότι πει η Κυρία δηλαδή...  
  Φυσιολογικό
   
 7. Syrah

  Syrah Contributor

  Για εμένα η ώρα του sex είναι η ώρα της τέλειας απόλαυσης. Η ώρα που λειτουργώ ψυχικά και σωματικά απολύτως αυθόρμητα.

  Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω την αντίστοιχη vanilla εμπειρία αλλά υποθέτω πως είμαι πιο άνετη καθώς βρίσκομαι σε θέση ισχύος και έτσι γίνεται ακριβώς ό,τι επιθυμώ ΕΓΩ.  

  Έχω παρατηρήσει μικρές αλλαγές μόνο όμως μετά την πρώτη ερωτική συνεύρεση. Συνήθως οι άνδρες γίνονται πιο υποτακτικοί.

  Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το πώς αισθάνεται ο υποτακτικός, οι μόνες ενδείξεις που έχω είναι αυτές που ανέφερα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση όμως η λέξη "παράδοση" δεν μου ταιριάζει. Δεν αισθάνομαι παραδομένη όταν κάνω σεξ. Δίνω διαταγές, ζητάω ακριβώς αυτά που θέλω, τα παίρνω και ικανοποιούμαι σωματικά. Έχω απλουστεύει τη ζωή μου. Γιατί όμως επέλεξες αυτή τη λέξη? Είναι ο προσωπικός σου τρόπος να βιώνεις τη σεξουαλική πράξη? Αν θέλεις μου απαντάς.

  Η ερώτηση είναι η ίδια με την 3η, οπότε δίνεται η ίδια απάντηση.


  Σημείωση: Έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ καχύποπτη σχετικά με την ύπαρξη της σεξουαλικής ζωής πολλών εκ των συνομιλητών μου...