Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Enslavement

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

 1. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Η Διαδικασία της Υποδούλωσης

  της Yaldahtovh

  Μάιος 2000

  Ο Αφέντης αφαιρεί από την σκλάβα του την ελεύθερη χρήση του χρόνου της. Ο χρόνος της δεν της ανήκει πια. Ξυπνάει το πρωί όταν την διατάξει και η χρήση του χρόνου της είναι στη διάθεση του Αφέντη της. Θα εργαστεί σε ότι την διατάξει ο Αφέντης της όταν της πει. Αν εργάζεται έξω από το σπίτι, την περιμένει να γυρίσει μία συγκεκριμένη στιγμή, ο χρόνος της του ανήκει. Πότε θα φάει, θα κοιμηθεί, ίσως χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, πότε θα κάνει τις οικιακές εργασίες, και πότε και αν θα έχει ελεύθερο χρόνο, οι αποφάσεις γι αυτά δεν εξαρτώνται από την ίδια. Ο χρόνος της δεν της ανήκει. Αν ο Αφέντης την καλέσει δίπλα του, αυτή πηγαίνει, ότι κι αν κάνει εκείνη τη στιγμή. Ο χρόνος της δεν της ανήκει, ανήκει στον Αφέντη. Όταν αφαιρείς την ελεύθερη χρήση του χρόνου μιας γυναίκας, δεν της ανήκει πλέον, αλλά γίνεται ο χρόνος του Αφέντη. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο δυνατή ψυχολογική εμπειρία από το να μην σου ανήκει ο χρόνος σου.

  Σωματικά: Η εμπειρία του δικού μας σώματος σαν να μην είναι δικό μας. Το σώμα μιας σκλάβας δεν της ανήκει. Παίρνει διαταγές πώς να χτενίσει τα μαλλιά της, αν και πως θα χρησιμοποιήσει μακιγιάζ, πότε θα ντυθεί, τι θα φορέσει, πότε θα γδυθεί, πώς θα φροντίσει το δέρμα της και τα νύχια της. Μπορεί ο Αφέντης να την γδύσει και να την εξετάσει όποτε θέλει. Της απαγορεύεται η ελεύθερη πρόσβαση στην ίδια της την ευχαρίστηση. Δεν μπορεί να αυνανιστεί χωρίς άδεια. Δεν μπορεί να έρθει σε οργασμό χωρίς άδεια. Δεν μπορεί να πάρει ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο χωρίς άδεια. Κάνει σεξ όταν, όπως και με όποιον αποφασίζει ο Αφέντης. Πρέπει να υποστεί όποιον πόνο της επιβληθεί. Δεν έχει το δικαίωμα να λέει «όχι» σε οποιαδήποτε χρήση του σώματός της. Μετά από κάποιο διάστημα, η ψυχολογική της πραγματικότητα γίνεται «το σώμα μου δεν μου ανήκει πλέον.» Όταν αφαιρείς την ελεύθερη χρήση και διαχείριση του σώματος μιας γυναίκας από την ίδια, δεν της ανήκει πλέον αλλά γίνεται ιδιοκτησία του Αφέντη της. Είναι ένα δυνατό σοκ η πρώτη στιγμή που μία γυναίκα καταλαβαίνει ότι το σώμα της δεν είναι πλέον δικό της.

  Ιδιωτικός χώρος: Εμείς τα ελεύθερα πλάσματα είμαστε συνηθισμένα στο δικαίωμά μας να έχουμε ιδιωτικό χώρο. Κλείνουμε την πόρτα του μπάνιου. Επιτελούμε τον καθαρισμό μας ιδιωτικά. Προτιμούμε να είμαστε μόνοι μας όταν είμαστε άρρωστοι, ίσως, όταν έχουμε τα νεύρα μας, ή όταν η εμφάνισή μας δεν είναι πολύ καλή. Κρύβουμε τα αποδεικτικά στοιχεία της περιόδου μας: ρίχνουμε στην τουαλέτα τα ταμπόν, τυλίγουμε τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες. Παίρνουμε τους βαθύτερους φόβους μας, τον πιο έντονο θυμό μας, τα παράλογα αρχέγονα συναισθήματά μας και τα κρύβουμε από τους άλλους, μη τυχόν μας απορρίψουν οι άλλοι από αηδία ή φόβο. Θυμόμαστε τα όνειρά μας το πρωί και τα καταχωρούμε στον κόσμο του ονείρου από όπου προήλθαν. Μας ταράζουν και θέλουμε να τα ξεχάσουμε. Ένας σκλάβος δεν έχει το δικαίωμα σε αυτό τον ιδιωτικό χώρο. Δεν υπάρχει ιδιωτικός χώρος όπου μία σκλάβα να μπορεί να κρυφτεί από τον Αφέντη της, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Δεν μπορεί να κλείσει την πόρτα του μπάνιου. Αν ο Αφέντης της θέλει η σκλάβα να νιώσει την έλλειψη ιδιωτικού χώρου, μπορεί να επιλέξει να είναι παρών στις λειτουργίες της στο μπάνιο. Δεν της επιτρέπεται να κρύψει τους φόβους της, τους θυμούς της, τα συναισθήματά της, γιατί όταν ο Αφέντης διαισθανθεί ότι είναι ταραγμένη, θα βρίσκεται συνέχεια μπροστά της μέχρι η σκλάβα να του τα ανοίξει όλα. Όταν μία γυναίκα δεν έχει ιδιωτικό χώρο, ούτε σωματικό ούτε ψυχολογικό, δεν της ανήκει πλέον ο χώρος της, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά. Όταν αφαιρείς από μία γυναίκα τον ιδιωτικό της χώρο, δεν της ανήκει πλέον ούτε ο εσωτερικός ούτε ο εξωτερικός της χώρος, η ίδια η ουσία της ανήκει στον Αφέντη.

  Βλέπουμε γιατί αυτό παίρνει καιρό. Παίρνει χρόνο γιατί πρέπει κάποιος συνεχώς, σταθερά, επίμονα, να οικειοποιείται τον χρόνο και το σώμα μιας γυναίκας και να της αφαιρεί το δικαίωμα στον ιδιωτικό χώρο. Δεν είναι παράξενο λοιπόν που στη διάρκεια υπάρχει αντίσταση: δεν είναι μόνο το πείσμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά αντίσταση λόγω του φόβου όταν μία γυναίκα αρχίζει να μεταμορφώνεται, όταν νιώθει την ιδιοκτησία του χρόνου της να διαβρώνεται, την ιδιοκτησία του σώματός της να αφαιρείται, τον ιδιωτικό της χώρο να χάνεται. Μία γυναίκα μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία ένα ελεύθερο άτομο, βολεμένη σε μία οικειότητα με τον εαυτό της και μεταμορφώνεται πραγματικά.

  Γίνεται σκλάβα.

  Τελευταία επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2001.

  Πηγή:Enslavement
  Μετάφραση: dora_salonica
   
 2. Lady in Corslet

  Lady in Corslet Mind the gap...

  Απάντηση: Enslavement

  υπεροχη οδυνηρη διαδικασια...
   
 3. danos

  danos Regular Member

  Απάντηση: Enslavement

  Ωραία ιστορία αλλά αν υπήρχαν στην πραγματικότητα τέτοιες γυναίκες θα ήμουν και εγώ παντρεμένος .
  Πρέπει να χάνει σαββατοκύριακα η άλλη, όποτε δυστυχώς …………………………………… ελεύθερος .
   
 4. XplorR

  XplorR Regular Member

  Απάντηση: Enslavement

  Καλά, εκτός που είναι άθλος για τη σκλάβα... αλλά δεν είναι και λίγο κουραστικός και για τον Αφέντη τόσο απόλυτος έλεγχος;
  Εκτός αν έχει δώσει ακριβείς οδηγίες κι έχει ήσυχο το κεφάλι του...
   
 5. Lady in Corslet

  Lady in Corslet Mind the gap...

  Απάντηση: Enslavement

  εγω εχω καταλαβει οτι ενας Κυριος αρεσκεται να εχει τοσο ελεγχο...εξαλλου εφοσων η σκλαβα Του χαριζει την ελευθερια της αρα νομιζω οτι αξιζει να κοπιασει κι Αυτος λιγο...οδηγειες κατα γραμμα ακομα και τα pc δεν μπορουν να ακολουθησουν...
   
 6. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Απάντηση: Enslavement

  Πολύ καλό το άρθρο, σ ευχαριστώ για τη μετάφραση dora.

  @danos τέτοιες γυναίκες υπάρχουν, αλλά είναι δημιούργημα Αντίστοιχων Αντρών ανάμεσα σε άλλα.
   
 7. danos

  danos Regular Member

  Απάντηση: Enslavement

  Άρα lara δεν προϋπάρχουν αλλά δημιουργούνται .
  Θα πρέπει κανείς να σπαταλήσει τη ζωή του για να φτιάξει τη γυναίκα όνειρο .
  Εμ έτσι τι να λέει ? και πότε τι χαίρεσαι ? όταν γεράσεις ?
  Συγγνώμη που τα λέω έτσι , αλλά αυτά που λένε όλα τα κοριτσάκια είναι απλώς φασαρία γιατί στην πράξη λειτουργούν εντελώς διαφορετικά
  Ίσως να υπάρχουν σε άλλες ηλικίες που είναι μακριά από τη δική μου οπότε και να μην της βλέπω  
   
 8. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Re: Απάντηση: Enslavement

  Aγαπητέ danos, σεβαστή η δυσπιστία σου επί του θέματος και την κατανοώ. Είναι απόλυτα πιθανό να μην έχεις γνωρίσει ποτέ ζευγάρια που ζουν το M/s σε βάση 24/7. Υπάρχουν όμως πολλά τέτοια ζευγάρια που έχουν καταθέσει τις εμπειρίες τους και στο Ίντερνετ και σε βιβλία συναφούς περιεχομένου και σε φόρα του εξωτερικού, αν ξέρεις αγγλικά μπορείς να βρεις τις μαρτυρίες τους ή μπορώ να σου δώσω τα λινκς, αλλά κι εγώ προσωπικά προτίθεμαι να μεταφράσω αρκετά κείμενα που βρήκα ενδιαφέροντα και που θα τα παραθέσω στο φόρουμ μας. Επίσης υπάρχουν αρκετά ζευγάρια και στην Ελλάδα και αν έρθεις ποτέ στην Αθήνα θα χαρώ να σου γνωρίσω μερικά και μπορείς να συζητήσεις μαζί τους το πώς ζουν και αν χάνουν σαββατοκύριακα.

  Σε γενικές γραμμές, από την δική μου εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ απλό το να ζεις μια ζωή η οποία είναι σαφώς οριοθετημένη. Είναι μία ήρεμη ζωή. Δεν ζητάω την άδεια για να πάω στην τουαλέτα, ούτε για να πάω στην δουλειά μου. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ασφαλώς, δεν γνωρίζω τί θα μου ζητηθεί εκ των προτέρων. Σαφώς ζητάω την άδεια για να βγω έξω, να πηδηχτώ ή να κόψω τα μαλλιά μου πολύ κοντά. Αυτά τα πράγματα γίνονται κατανοητά μετά από μερικούς μήνες μέσα στη σχέση, ένα ένα προκύπτουν και γίνονται κτήμα της σκλάβας. Δηλαδή ξέρω ότι ο Κύριός μου θέλει να περνάω τις μέρες μου ήρεμα και δημιουργικά (γράφω, διαβάζω κλπ), και έτσι τις περνάω, με μετρημένες διασκεδάσεις, όπως σινεμά και κάποιες εξόδους πότε πότε, με κάποιες φιλίες που έχω, ουσιαστικά ζω περιμένοντας την επικοινωνία και την συνάντηση μαζί του καθώς και την επόμενη πρόκληση, στόχο ή task που θα μου θέσει. Σπάνια ξεχνιέμαι ή αφαιρούμαι τόσο ώστε να μην νιώθω το πλαίσιο στο οποίο ζω. Ακόμη και όταν περπατώ στο δρόμο νιώθω την διαφορετικότητά μου από τους άλλους ανθρώπους. Συχνά νιώθω περήφανη γι αυτό που είμαι, ήρεμη, χαρούμενη και γεμάτη.

  Ένας άλλος λόγος που δεν ξεχνιέμαι είναι, όχι μόνο επειδή η σκέψη μου είναι επικεντρωμένη στην σχέση, επειδή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα πάντα, και είναι η πρώτη μου σκέψη όταν ξυπνάω (είμαι ευτυχισμένη όταν ξυπνάω) και η τελευταία μου σκέψη όταν κοιμάμαι (είμαι ευτυχισμένη όταν πηγαίνω για ύπνο), αλλά και επειδή εκ των πραγμάτων, πρέπει να τσεκάρω συχνά το κινητό μου, μήπως υπάρχει κάποιο μήνυμα για κάτι πιεστικό και γιατί δεν μου αρέσει να κάνω τον Κύριο να περιμένει, ή πρέπει να ζητήσω την άδεια για κάποια έξοδο αν κάποιος φίλος μου τηλεφωνήσει ή απλά σκέφτομαι κάτι και νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ με τον Κύριο οπότε του το στέλνω σε μήνυμα. Κυρίως επειδή πρέπει να κανονίσω τον χρόνο μου έτσι ώστε να προλάβω να τελειώσω τα τασκ που είναι τμήμα της ζωής μου σύμφωνα με τις επιθυμίες του Κυρίου μου (γυμναστήριο, φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών, κάποια γραπτά κλπ). Η σχέση είναι κάτι που αποτελεί βάση όλης της ημέρας μου και όλων μου των δραστηριοτήτων, εδώ και πολύ καιρό. Δεν θεωρώ τον χρόνο μου δικό μου, επομένως, και δεν είναι. Αν θέλω να τεμπελιάσω, θα πρέπει να ζητήσω την άδεια γι αυτό ή να απολογηθώ μετά ή να τιμωρηθώ.

  Ούτε έχω μυστικά και κρυφές σκέψεις από τον Κύριό μου. Εκφράζω ότι σκέφτομαι και ότι αισθάνομαι, ακόμη και όταν είμαι "θυμωμένη" για κάτι μαζί του, εκτενώς και λεπτομερώς και χωρίς φόβο. Και φυσικά το σώμα μου του ανήκει. Με όποιον τρόπο θελήσει ο ίδιος. Δεν το λέω με επιπολαιότητα αυτό που λέω. Οι σκλάβες δεν είναι επιπόλαια άτομα γιατί έχουν πονέσει πολύ και έχουν κοπιάσει πολύ και έχουν τρομακτικά δυνατή θέληση, υπομονή κι επιμονή. Είναι dead serious γι αυτό που κάνουν.

  Άλλα ζευγάρια ζουν και μαζί, αλλά εγώ έχω μικρά παιδιά και δεν γίνεται κι εξάλλου ζω στην Θεσσαλονίκη και ο Κύριός μου στην Αθήνα, προς το παρόν τουλάχιστον. Ο καθένας βρίσκει τον τρόπο να κάνει τη σχέση του να δουλέψει όπως μπορεί καλύτερα.

  Υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι εδώ πέρα με διαφορετικούς ερωτικούς προσανατολισμούς και έχουν τον τρόπο να τους ζήσουν. Βρίσκω ότι τα σχόλια σου είναι σαν να λες στην Λάρα και σε μένα και σε τόσους άλλους εδώ μέσα ότι δεν υπάρχουμε. Είναι προφανές ότι υπάρχουμε και ότι είμαστε εδώ για να μοιραστούμε και να συζητήσουμε τις εμπειρίες μας με ομοίους μας ή με άτομα που ενδιαφέρονται γι αυτές τις εμπειρίες.

  Όχι τη ζωή του. Αλλά σίγουρα η απόκτηση της γνώσης για το πώς μπορεί να το κάνει απαιτεί ένα μεγάλο διάστημα ενασχόλησης και καλούς μέντορες. Επίσης κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να δημιουργήσει το πλαίσιο όπου η συγκεκριμένη σκλάβα θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα και θα είναι ευτυχισμένη και θα μάθει να προσφέρει αυτό που θα της ζητάει ο συγκεκριμένος Αφέντης, όπως θα της το ζητάει. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά όσοι το κάνουν προφανώς θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο. Πιστεύω μάλιστα ότι όσοι το κάνουν, δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν αλλιώς...
   
 9. Maley

  Maley Contributor

  Απάντηση: Enslavement

  θελει πολυ υπομονη danos..τιποτα αλλο..
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Απάντηση: Enslavement

  Δημιουργούνται ναι αλλά και πάλι μόνο όταν υπάρχει και το αντίστοιχο υλικό και η διάθεση να κοπιασεις, να πονέσεις, να πεσεις, να ξαναδοκιμάσεις κ.ο.κ.

  Όσο για το όνειρο... " Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει"  
  Και για μένα μόνο έτσι - μπορεί να λέει κάτι.

   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 11. danos

  danos Regular Member

  Απάντηση: Enslavement

  dora μου το πήρες στραβά. σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχετε .
  είπα ότι δεν γνωρίζω εγώ τέτοιες περιπτώσεις . Έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες που δηλώνουν υποτακτικές αλλά στην ουσία δεν είναι . ανέφερα επίσης το θέμα της ηλικίας , σε τι ηλικίες είναι τα ζευγάρια που αναφέρεις ?
  εγώ είμαι 34 όμως με ένα πολύ νεανικό προφίλ .
  βάση αυτού καταλαβαίνεις ότι και οι κοπέλες που συναναστρέφομαι είναι μικρής ηλικίας .
  από τα 20 ως τα 28 οι κοπέλες λένε πολλές ιστορίες κατά βάση ψεύτικες γιαυτο και τέτοιες ιστορίες και καλά ‘’ ζωής ‘’ δεν της παίρνω στα σοβαρά .
  μια παρομοια περίπτωση με την δική σου είχα ξεκινήσει και εγώ στη Θεσσαλονίκη με ένα κορίτσι συνομήλικο μου , που απ ότι φαινοτανε ήταν πραγματικό και σίγουρα το ζούσε έντονα .
  δυστυχώς κάποια στιγμή διέκοψα τη σχέση [ για να απαντήσω και στον Maley ] λόγο απόστασης , μιας και την έβλεπα 1-2 φορές την εβδομάδα .θέλει υπομονή αλλά οι έλληνες είμαστε ‘’ πέσε πίτα να σε φάω ‘’ . ίσως λάθος μου αλλά έτσι λειτούργησα και εγώ , βρήκα κάποια άλλη εδώ στο βόλο ,και σταμάτησα κάτι πολύ όμορφο που είχα ξεκινήσει .
  δεν μιλώ για ακρότητες όπως είπες και εσύ να ζηταει άδεια να πάει στην τουαλέτα ,[ τα ακούω πολλές φορές και γελαω ] αλλά δεν δέχομαι και ότι πάνω απ όλα ότι πει ο αφέντης .
  παράδειγμα έχεις παιδιά αλλά δεν τα έχεις κάνει με τον αφέντη σου .
  αν λοιπόν σε ζητούσε να μην τα ξαναδείς , η να τα ρήξεις γι αυτόν κατά πάσα πιθανότητα [ και έτσι θα έπρεπε ]θα τον έκανες ‘’ καροτσάκι ‘’ .άρα δεν είναι πάνω απ όλα ,και δεν ζεις γι αυτόν . έχεις άλλες προτεραιότητες πολύ πιο σοβαρές .
  σωστά μιλαει η λαρα ,κοπιάζεις , πονάς ,αλλά με μια διαφορά αυτά τα κάνεις και σε vanillia σχέσεις .
  δεν υπάρχει καμία διαφορά .
  δεν αποποιούμαι των ευθηνών μου , στο ότι δεν γνωρίζω τέτοιες γυναίκες έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης αλλά σίγουρα δεν φταίω μόνο εγώ .
  δεν είναι δυνατών να τα βλέπω όλα λάθος
   
 12. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Re: Απάντηση: Enslavement

  Το νήμα αναφέρεται σε σκλάβες. Μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με το τί σημαίνει αυτό από πάρα πολλά νήματα στο παρόν φόρουμ.

  Οι σχέσεις M/s δεν αποτελούν τον κανόνα. Παρέθεσα το κείμενο για να δει αυτός που ενδιαφέρεται μία πιθανή προσέγγιση. Ποια είναι η μέθοδος που κάποιος μπορεί να ακολουθήσει για να το καταφέρει αυτό; Ποιος ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να το ανακαλύψει, να το διδαχθεί και να το εξασκήσει, και να ζει έτσι; Και όπως πολύ σωστά αναρωτήθηκες, πόσο καιρό θα έπαιρνε αυτό; Όποιος νοιάζεται αρκετά μαθαίνει. Όποιος θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, όταν τον ενοχλεί αρκετά ώστε να αισθάνεται το κενό και να ψάχνει κάτι άλλο, με όσα εφόδια έχει στη διάθεσή του, και κυρίως με όσα δεν έχει, θα βρει ίσως τέτοια κείμενα χρήσιμα. Οι υπόλοιποι, όχι. Θα τα απορρίψουν με ένα νεύμα και μία φράση, κάπως όπως έκανες κι εσύ. Τα κείμενα αυτά απευθύνονται στην μειοψηφία και το ξέρω καλά αυτό. Καλό θα ήταν να το αναγνωρίσουμε δημοσίως αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

  Σε κάποια συνομιλία με τον Κύριό μου, μου ζητούσε κάτι πολύ δύσκολο και απάντησα: "Θα κάνω ότι μπορώ. Κυρίως, θα κάνω ότι δεν μπορώ. Αυτό που μπορούν το κάνουν όλοι. Οι σκλάβες κάνουν αυτό που δεν μπορούν. Αυτή είναι η διαφορά τους."

  Θα μου πεις, τα κοριτσάκια αλλιώς το κάνουν. Ναι, έτσι είναι. Έχεις δίκιο.

  Οι γυναίκες/σκλάβες που γνωρίζω είναι άνω των 35. Γνωρίζω και δύο γυναίκες που είναι υλικό σκλάβας, η μία γύρω στα 20, η άλλη 27. Οι άντρες Αφέντες που γνωρίζω είναι στα σαράντα τους. Γνωρίζω και έναν εν δυνάμει Αφέντη (εννοώ ότι αυτή την εποχή δεν έχει σκλάβα) που είναι τριαντάρης.

  Κάνεις λάθος. Η βία της λογικής και η βία του Αφέντη ταυτίζονται πάντα. Αν όχι, σημαίνει ότι αυτός δεν είναι Αφέντης. Δεν έχω υποχρέωση να υπακούσω σε κανέναν Αφέντη που αναιρεί τον εαυτό του, εννοώ την ίδια του την ταυτότητα. Έχω μάλλον την υποχρέωση να είμαι συνειδητοποιημένη σχετικά με αυτό που κάνω, να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μία τέτοια σχέση και να φεύγω όταν αυτή είναι ένα κακέκτυπο τέτοιας σχέσης. Προσωπικά, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να μείνω "αδέσποτη" αν κάποιος πάει να μου πασάρει ένα κακέκτυπο Μ/s σχέσης. Τα κακέκτυπα είναι αντιαισθητικά και κυρίως βλαβερά...

  Υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Οι M/s σχέσεις είναι σχέσεις ελέγχου, πράγμα που προαπαιτεί την ύπαρξη συνειδητής βούλησης και δυνατότητας δράσης επ' αυτής, και από τις δύο πλευρές. Επίσης συνήθως απαιτούν μία πολύ καλή σχέση με τον πόνο, από δώθε κι από κείθε. Στις βανίλλα σχέσεις ασχολούμαστε κυρίως με ανταλλαξιμότητα μετρήσιμων αγαθών, ego contests και προβολές. Ο δε πόνος εκεί έρχεται τυχαία - πάει στράφι δηλαδή... 

  http://clubs.pathfinder.gr/parthenon/304667