Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Exhibitionism Το φετίχ της επιδειξιμανίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 18 Μαϊου 2008.

 1. latexduck

  latexduck Contributor

  To Exhibitionism, η αλλιώς σύνδρομο της Godiva είναι ψυχολογική ανάγκη και μορφή συμπεριφοράς που περιλαμβάνει την έκθεση των μερών του σώματος σε ένα άλλο πρόσωπο με μια τάση προκλητική, συνήθως για να προσελκύσει την προσοχή σε μια ανοικτή επίδειξη γυμνισμού.

   

  Μία άλλη μορφή του είναι όταν κάνουμε την εμφάνιση μας αισθητή με ποικίλους τρόπους. όπως το να ντυνόμαστε προκλητικά ή να προσπαθούμε να τραβάμε την προσοχή παίζοντας ερωτικά με τον/την σύντροφο μας ή κάποιον/α άγνωστο/η δημόσια π.χ φιλί. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μόνο από αυτό αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση και πολλές φορές αντικαθιστούν το ιδιωτικό σεξ με αυτό.
  Όσον αφορά το BDSM η επιδειξιμανία εκεί έχει να κάνει πιό πολύ με το ντύσιμο και το πόσα πολλά μπορείς να προσφέρεις, αν είσαι σκλάβος με το να μετατρέπεις τον εαυτό σου σε αντικείμενο πολλών Κυριών ταυτόχρονα ενώ αν είσαι Κυρίαρχος/η να χρησιμοποιείς στον/στην σκλάβο/α κάποια toys δημόσια και να κάνεις επίδειξη των γνώσεών σου για να δείξεις πόσο καλά τον/την έχεις εκπαιδεύσει.