Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

FEMDOM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος bimalestraponfun, στις 10 Αυγούστου 2005.

 1. bimalestraponfun

  bimalestraponfun New Member

  Στις λίγες ημέρες που βρίσκομαι εδώ δεν έχω δει και πολλές συζητήσεις σχετικά με το femdom...μήπως έχει να κάνει με την έλλειψη ενδιαφέροντος ; στο εξωτερικό είναι το πρώτο που αναφέρεται σαν κύριο ενδιαφέρον bdsm και κυρίως όταν ο master διατάζει την slave του να κάνει femdom σε άντρα slave ή όταν η mistress το χρησιμοποιεί σαν ανταμοιβή έμπιστου και καλού σκλάβου... προσωπικά εγώ το βρίσκω ως μια από τις καλύτερες τεχνικές και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά εδώ δεν βλέπω να πολυσυζητιέται... κρίμα
   
 2. savra

  savra Guest

  Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Mistresses είναι λίγες, και αυτές που συμετέχουν στις συζητήσεις δύο, τρεις το πολύ. Βέβαια αυτό το λέω με επιφύλαξη, βάση δεδομένων, γιατί δυστυχώς μπορεί να δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση.
   
 3. bimalestraponfun

  bimalestraponfun New Member

  μαλλον δίκιο έχεις, και εγώ υποθέτω το ίδιο... θα ήθελα πάντως την γνώμη τους σχετικά...
   
 4. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Τέτοιου είδους μορφή Femdom δεν νομίζω να υπάρχει και αν γίνεται κάτι τέτοιο είναι υπό μορφή role play μεταξύ switches η topping . Πάντως δεν είναι Femdom κατά την αποψή μου
   
 5. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Θα συμφωνήσω με τον Konstantino,δεν έχω ακούσει κάτι παρομοιο και παρακαλώ bimalestraponfun να διευκρινίσεις τι εννοείς με το :
  όταν η mistress το χρησιμοποιεί σαν ανταμοιβή έμπιστου και καλού σκλάβου
   
 6. James_Bondage

  James_Bondage Regular Member

  RE: RE: FEMDOM

  when it's about TPE anything goes.
   
 7. savra

  savra Guest

  Pε παιδιά δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα καλούπι. Με το να τοποθετούμε όρια ή να λέμε "αυτό" ανήκει ενώ αυτό δεν ανήκει στα Femdom είναι επιπόλαιο και περιορίζουμε κάποιες καταστάσεις χωρίς λόγο. Ο καθένας έχει την δική του αντίληψη. Το τι είναι FemDom δεν καθορίζετε από κάποιο "ιερό" κανόνα ή "το μεγάλο βιβλίο". Ο κάθε χαρακτήρας προσδιορίζει μόνος του αυτό που τον ενδιαφέρει και που τον συγκινεί.
   
 8. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Διαφωνώ savra.Και κανόνες υπάρχουν-και μάλιστα αυστηροί- και βιβλία που ασχολούνται διεξοδικά με το Female Domination.
  Το οτι κάθε χαρακτήρας επιλέγει διαφορετική μορφή είτε για το lifestyle του είτε απλά για sessions που περιορίζονται στο σεξουαλικό επίπεδο,είναι άλλο θέμα.
  Σαφώς και καθένας κάνει αυτό που του αρέσει,τον εκφράζει και τον καλύπτει ψυχικά και σωματικά.Όταν όμως δεσμευτεί να το κάνει,είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει και συγκεκριμένους κανόνες.
   
 9. savra

  savra Guest

  RE: RE: FEMDOM

  Και εγώ διαφωνώ μαζί σου. Στο σεξ κανόνες δεν υπάρχουν, ο καθένας θα αυτοσχεδιάσει. Και αν δεν ακολουθήσω πιστά τους "κανόνες" ε και τι έγινε? Θα μπω φυλακή? Αυτό είναι μεταξύ εμένα και της συντρόφου μου και το αν ακολουθούμε τους "κανόνες" ή όχι (και ποιος ορίζει τους κανόνες δηλαδή?) είναι κάτι που αφορά εμάς, κανέναν άλλον. Εσείς παιδιά έχετε τους "κανόνες" σας, εμείς θα έχουμε τα "βίτσια" μας.
  Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, σε καλούπι οι συμπεριφορές δεν μπαίνουν.
   
 10. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Άλλο ζήτημα ο τομέας σεξ και άλλο ζήτημα το lifestyle και πως φέρονται μέσα σ'αυτό Mistess και slave.Εδώ υπάρχουν κανόνες και υποχρεώσεις που ισχύουν και για τους δύο.
  Σαφώς και στο σεξ δεν υπάρχουν όριο.Ούτε καν στις vanilla σχέσεις,πόσο μάλλον σε D/s σχέση.
  Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το D/s και την καθημερινότητά του,θα συμφωνήσεις μαζί μου
   
 11. gaby

  gaby Guest

  Είχα την εντύπωση ότι ως FEMDOM χαρακτηρίζουμε γενικά το lifestyle όπου Κυρίαρχος είναι η γυναίκα και όχι συγκεκριμένες πρακτικές που έχουν να κάνουν με την παραχώρηση του σκλάβου.
  Μπορεί όμως και να κάνω λάθος.

  Αυτό μήπως είναι μεν FEMDOM ως προς τον σκλάβο αλλά MALEDOM ως προς τη σκλάβα αφού αυτή συνεχίζει να ελέγχεται από τον Αφέντη της;

  Για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλαβαίνω το τελευταίο. Για να είναι κάποια Mistress το lifestyle που ακολουθεί το ζευγάρι είναι έτσι και αλλιώς FEMDOM και σε αυτό το πλαίσιο θεωρείται κάποιος σκλάβος. Οπότε η ανταμοιβή που είναι;

  Για το θέμα των κανόνων που έθεσε η GreekMistress, τείνω να συμφωνήσω. Είναι άλλο να είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε τον προσανατολισμό Μ/μας στο lifestyle και άλλο να είμαστε "όπως Μ/μας καπνίσει" εφόσον έχουμε κάνει τις επιλογές Μ/μας και έχουμε αυτοπροσδιοριστεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

  Σίγουρα, σε κάποιο βαθμό θα αυτοσχεδιάσει το ζευγάρι, αλλά αν εγώ π.χ. νομίζω ότι μπορώ να φωνάζω στον Αφέντη μου "τρέχα ζωντόβολο να βγάλεις το ταψί από το φούρνο" ή "α παράτα μας τώρα έχω πονοκέφαλο" ή "τι βλακεία έργο ήταν αυτό που ήθελες να δούμε και στριμωχτήκαμε στο σινεμά" και ο Αφέντης μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, τότε θα πρέπει και οι Δ/δύο να σκεφτούμε αν θέλουμε να είμαστε στο lifestyle. Δεν είναι ντροπή να τα παρατήσουμε αν δε Μ/μας ταιριάζει.

  Εχω προβληματιστει αρκετές φορές για την χρησιμότητα να γίνει μία συζήτηση γύρω από τα πρωτόκολλα, που είναι και διεθνώς ένα "ζωντανό" θέμα αλλά...πάντα κάτι τυχαίνει   Ίσως να είναι ενδιαφέρον πάντως.
   
 12. Artemis

  Artemis Guest

  GreekMistress αναφερεις ποιο πανω καποια βιβλια που ασχολουνται με το Female Domination. Εχεις να μου προτεινεις μερικα που να ειναι στα ελληνικα?