Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 12 Μαρτίου 2009.

 1. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Υπάρχουν πραγματικά Femme Fatale?

  ...ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο?

  Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες, θέλουν δίπλα τους έναν άντρα αποφασιστικό, τολμηρό, δυνατό συναισθηματικά και σωματικά, να τις αγγίζει, να τις συγκινεί, να τις κάνει να γελούν, να είναι ευτυχισμένες, να τους παρέχει ασφάλεια και φροντίδα, να τις καυλώνει, να τις αγαπά, να είναι τρυφερός όταν πρέπει και σκληρός όταν χρειάζεται, να τις κάνει να τον σκέφτονται και στον ύπνο και στον ξύπνιο, να τον αγαπούν, να ζουν και να νοιάζονται και να λένε "του ανήκω, μου ανήκει και είμαι ευτυχισμένη". Έτσι αρχίζουν από μικρές ηλικίες να ερωτεύονται συνήθως μεγαλύτερους άντρες και αρκετές φορές πιο μεγάλους κι από τον πατέρα τους, μέχρι να έρθει ο υποτιθέμενος "μεγάλος" έρωτας. Αυτός που θα νοιώσουν και θα νομίζουν ότι βρήκαν όλα τα πιο πάνω, αλλά που τελικά αποδεικνύετε ….. "άνθρακας" ο θησαυρός.

  Μέσες άκρες αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ζητούν σε έναν άντρα οι γυναίκες. Τα βρίσκουν φυσικά σε ελάχιστους άντρες, μιας και οι περισσότεροι σήμερα είναι ή μαμμόθρεφτα ή καθάρματα. Έτσι ερωτεύονται το πρώτο τους κάθαρμα, αφού ερωτεύτηκαν και κάποια μαμμόθρεφτα πριν και τώρα νομίζουν ότι ολοκληρώθηκαν σαν γυναίκες.

  Ξαφνικά το κάθαρμα δείχνει ποιος είναι πραγματικά, αρχίζει να τις πονά, να τις κάνουν να κλαίνε και να τις βλέπουν υποφέρουν (για λάθος λόγους φυσικά). Το κακό είναι ότι παρόλα τα τόσα δεινά που τραβάνε, νομίζουν ότι τις αγαπούν και αυτές τους το ανταποδίδουν με μεγαλύτερη αγάπη. Ίσως κάποτε ξυπνήσουν και ξεφύγουν από αυτό τον πλάνη που ζουν. Τότε καταφέρνουν να ξεπεράσουν το κάθαρμα και ξαναερωτεύονται κάποιο μαμμόθρεφτο. Η διαφορά όμως είναι, ότι το συναίσθημα δεν είναι το ίδιο. Ώσπου ξαφνικά και πάλι ξαναμπαίνει στη ζωή τους ένα νέο κάθαρμα που τους παίρνει το μυαλό και σουτάρουν το μαμμόθρεφτο αφήνοντας το να κλαίει στην αγκαλιά της μαμάς του. Αυτές πέφτουν και πάλι στα ίδια, από την αρχή και μέχρι το τέλος... Η διάφορα όμως είναι ότι τώρα πια είναι πιο ώριμες στο μυαλό, αλλά…. συναισθηματικά κατεστραμμένες. Αυτήν είναι η στιγμή που γεννιούνται οι περίφημες Femme Fatale.

  Αφού έχει πλέον φωλιάσει ο φόβος μέσα τους, όποιον άντρα νοιώσουν ότι τους ελκύει, τους ξυπνά αυτό τον "φόβο του καθάρματος". Το συναίσθημα που ζουν είναι ωραίο, αλλά ο πόνος είναι μεγάλος και ο φόβος πολύ μεγαλύτερος. Όπως και να το κάνουμε, το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να τους ξανασυμβούν τα ίδια και δεν έχουν και πολλές επιλογές.

  Να ερωτευτούν ξανά ένα μαμμόθρεφτο, αυτό αποκλείεται. Αυτό που αποζητούν απεγνωσμένα, είναι να ερωτευτούν ένα "πραγματικό" άνδρα. Αυτό είναι το όνειρο τους. Που να τον βρουν όμως?

  Οι περισσότεροι "πραγματικοί" άνδρες, είναι παντρεμένοι και οι ελάχιστοι που είναι ελεύθεροι άνδρες είναι περιζήτητοι, αλλά και ορκισμένοι εργένηδες. Τι τους μένει λοιπόν? Να αγαπήσουν οτιδήποτε άλλο και να απολαμβάνουν το σεξ με οποιοδήποτε αρσενικό θεωρούν καταλληλότερο και βρίσκεται στον δρόμο τους.

  Αυτές οι γυναίκες είναι ομολογουμένως πολύ έξυπνες και έχουν αρκετά ανεπτυγμένο ένστικτο. Είναι πολύ εύκολο γι αυτές να βρουν κάποιον άντρα να τις ικανοποιήσει, ειδικά επειδή ξέρουν πώς να τον ικανοποιήσουν και αυτές. Στην έσχατη περίπτωση, θα καταφύγουν στο one night stand, έστω και αν δεν βρουν την πλήρη ικανοποίηση, αφού είναι πεπεισμένες πια ότι δύσκολα θα βρεθεί στο δρόμο τους ο κατάλληλος.

  Τι αγαπάνε αυτές οι γυναίκες?
  Κάποιες παντρεύονται για να κάνουν παιδιά και γίνονται καλές μητέρες αφού λατρεύουν τα παιδιά τους. Απλά ξενοπηδιούνται μόνο και μόνο για να πάρουν δύναμη γεμίζοντας τις μπαταρίες τους και να συνεχίσουν να ζουν με τον μαμμόθρεφτο που παντρεύτηκαν, ασχέτως αν είναι ωραίος, πλούσιος και καλό παιδί. Κάποιες από αυτές αφοσιώνονται στην καριέρα τους και είναι αδίστακτες. Κάποιες αφοσιώνονται στα ζώα, κάποιες στο περιβάλλον, κάποιες στην τέχνη, κάποιες σε συνδέσμους για τα παιδιά, τους ανάπηρους κλπ. Αυτά όλα επειδή η καρδιά τους είναι γεμάτη από αγάπη που θέλουν να δώσουν και κανείς δε βρίσκεται να την πάρει.

  Κάποτε ίσως και να βρεθεί ο "κατάλληλος" που θα αγαπήσουν. Η γυναίκα όσο δυσκολοπίστευτο και αν είναι, αγαπά έναν άντρα για ολόκληρη την ζωή της, αλλά είναι περίεργο….σπάνια τον παντρεύεται. Ο "κατάλληλος" είναι συνήθως παντρεμένος και σπάνιες φορές είναι είναι ορκισμένος εργένης. Εκείνη το νοιώθει ότι είναι διαφορετικός, ότι θα έχει ότι θέλει από αυτόν και πιστεύει ότι μπορεί και να την αγαπήσει. Εκεί που είναι έτοιμες να αφεθούν για να τον ερωτευτούν, ξυπνά μέσα τους ένας άλλος φόβος. Όχι ο φόβος ότι πάλι έχουν να κάνουν με ένα κάθαρμα, αλλά εκείνος ο φόβος ότι έχουν μια ζωή που τους αρέσει με το μαμμόθρεφτο και δε μπορούν να τη χαλάσουν για κάτι που δεν θα έχει σίγουρο μέλλον... τουλάχιστο φυσικό.

  Εκεί είναι που αρχίζουν να αντιδρούν απρόβλεπτα και ανάποδα. Προσπαθούν να φανούν κακές, κάνουν τα πάντα για να τον διώξουν, να τον κάνουν να τις απορρίψει, μόνον και μόνο για να έχουν μια δικαιολογία για να πάψουν να τον αγαπούν. Μάταια όμως γιατί είναι πλέον αργά… Τον έχουν ήδη αγαπήσει και θα τον αγαπούν για πάντα. Τότε είναι που αποκτούν μια μόνιμη φίλη, που θα τις συντροφεύει για όλη τους τη ζωή, μαζί με την αγάπη τους γι αυτόν. Αυτή η φίλη λέγεται Θλίψη. Έρχεται στην ζωή τους όταν αυτόν που αγάπησαν, δεν μπορούν να τον έχουν για πάντα δικό τους.

  Κάποιες γυναίκες, που έχουν σχετικά ποιο ώριμη σκέψη, αναγνωρίζουν το τι συμβαίνει και προσπαθούν να έχουν κοντά τους τον έρωτα τους με διάφορους τρόπους, έστω και περιστασιακά, αφού ξέρουν ότι είναι ο άντρας της ζωής τους και δε μπορούν να τον έχουν για πάντα.

  Οι περισσότερες όμως, δεν αντέχουν αυτά τα συναισθήματα και δεν υιοθετούν αυτόν τον τρόπο, με αποτέλεσμα να πέφτουν σε ακρότητες. Πέφτουν στα ποτά, το άγριο σεξ, τα όργια και μεταμορφώνονται από τρυφερές γάτες, σε ...σκύλες. Μάταια όλα αυτά και πάλι. Κάθε φορά που περνά η ηδονή της στιγμής, ξανάρχεται η θλίψη της έλλειψής του ακόμα πιο δυνατή, μέχρι να συνηθίσουν και αυτές στην ιδέα, ότι τελικά βρήκαν τον άνδρα της ζωής τους. Απλώς γι αυτές είναι χειρότερα, γιατί ξέρουν ότι μπορούσαν να είχαν ωραίες στιγμές μαζί του, αλλά …τις σκότωσαν.

  Πότε οι γυναίκες μεταμορφώνονται σε Femme Fatale?
  Ακριβώς όταν είναι στην κατάσταση της σκύλας και μάλιστα της λυσσασμένης σκύλας. Αυτή είναι κατάσταση που μπορεί να κρατήσει μέχρι και πολλά χρόνια. Το θέμα είναι ότι όλα τα καθάρματα που θα είναι μαζί τους, γι αυτούς τους λόγους, θα περάσουν καλά. Όσοι βρεθούν μαζί τους μόνο για να περάσουν κάποιες νύκτες ή έστω και λίγες ώρες και ας μην τις ικανοποιήσουν πλήρως, είτε σε εκδρομές, είτε για ποτό, είτε για σεξ, τουλάχιστον εκείνοι είναι οι μόνοι που θα περάσουν καλά.

  Αυτοί που την περνάνε τα πάνδεινα και παθαίνουν άσχημα μαζί τους, είναι όσοι τις ερωτευτούν. Αυτοί οι άντρες είναι συνήθως υποτακτικής ψυχολογίας και πιθανόν να έχουν και κάποιες τάσεις μαζοχισμού. Είναι όμως γι αυτούς η "τέλεια" γυναίκα. Έξυπνη, ελκυστική, όμορφη, δυναμική, απόμακρη, συνάμα ευχάριστη, αλλά… η καρδιά της ανήκει αλλού. Ίσως να φαίνονταν πιο τυχεροί, αν την γνώριζαν πριν αγαπήσει τον άνδρα της ζωής της. Τουλάχιστον θα τους λυπόταν από την αρχή και θα τους έδιωχνε ευγενικά από την ζωή της. Τώρα όμως σε αυτήν την κατάσταση, τους φέρεται ανελέητα και χωρίς οίκτο, τους μιλά σαν να μιλά σε σκουλήκια, χωρίς καμία ντροπή και ενδοιασμό, τους διώχνει άγρια από κοντά της.

  Αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές όχι επειδή δεν της προσφέρουν πολλά, αλλά επειδή ξυπνά μέσα της ο πόνος που ο άντρας που έχει απέναντί της και είναι ερωτευμένος μαζί της, δεν έχει καμία σχέση με τον άνδρα που επιθυμεί η καρδιά της. Γι αυτόν τον λόγο τον τιμωρεί και τον εξευτελίζει, επειδή ήταν αυτός ο άτυχος κακόμοιρος που τόλμησε να τις αγαπήσει...

  Υπάρχουν πραγματικά Femme Fatale?
  Εγώ λέω όχι!! Πιστεύω ότι αυτές οι γυναίκες είναι μόνο στο μυαλό μας, και υπάρχουν μόνο στη ζωή κάποιων υποτακτικών και ευγενικών αντρών, που δεν είναι καθόλου δυναμικής προσωπικότητας και που λανθασμένα νοιώθουν να έχουν ολοκληρωθεί μαζί τους. Ξαφνικά όμως αυτοί οι άντρες συνειδητοποιούν ότι είναι γι αυτές που λατρεύουν, ένα μεγάλο μηδενικό….Ένα μεγάλο τίποτε.

  Εκείνες που πραγματικά υπάρχουν ανάμεσα μας, είναι γυναίκες που έχουν τρυφερή, ευαίσθητη και πονεμένη ψυχή. Αυτές που επιθυμούν να αγαπηθούν με τέτοιο τρόπο, ικανό να σκοτώσει τους φόβους και τις ανασφάλειες τους. Όπως επίσης να καταφέρουν να τους αφανίσουν την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχουν προς τους άνδρες. Να καταφέρουν να τους ανοίξουν την καρδιά με τρόπο τέτοιο, που όλη εκείνη η αγάπη που υπάρχει και φυλάνε καλά μέσα τους φυλακισμένη, να απελευθερωθεί στο σύμπαν.

  Ωραία!!
  Δεν υπάρχουν Femme Fatale... !!
  Σωστοί άραγε άνδρες υπάρχουν?

  [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]​

  Που το ξετρύπωσα?
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 2. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  Μια διευκρινιστική ερώτηση, παρακαλώ :
  Κατά την άποψή σου, πλειοψηφικά στον ανδρικό πληθυσμό υπερισχύουν, τα καθάρματα και οι μαμόθρεφτοι?
   
 3. sklabosgiorgos

  sklabosgiorgos Regular Member

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  μαλλον τα καθαρματα ειναι πολυ λιγα γιαυτο και οι γυναικες ειναι δυστιχισμενες. Ενας αντρας ειναι καθαρμα παντα μεσα στο μυαλο τους, τη βρισκουν αγρια να τις ξεχεζεις. Εγω οσες ξεχεσει εχω μεινει εκπληκτος ενω θα επρεπε να εχουν φυγει, φτιαχτηκαν και με κοιταγαν με ποθο και λαγνεια. εγω τις εχω γραμεννες μπορω ανετα δημοσια να τους επιτεθω φραστικα, να τους την μπω αγρια και σταρχιδια μου ποιος με βλεπει οποιος εχει αντιρρηση ας ερθει να μου το πει. τις εχω ξεχεση και μπροστα στους γκομενους τους η οποιοι φυσικα δεν τολμουν να μου την μπουν γιατι θα γινουν ασηκωτοι. οχι δεν ειμαι κακος αλλα επειδη πολλες φορες ειναι προκλητικες τους απαντω οπως δεν περιμενουν, γιατι νομιζουν οτι θα ειμαι ενας φλωρος οπως ολλοι. ομως εγω πιστεβω οτι οι γυναικες αυτες φοβουνται να αγαπησουν οταν ειναι πληγωμενες οπως λες απο ενα καθαρμα και αν νιωσουν αγαπη ξαφνικα, τρεχουν να φυγουν μην ξαναπαθουν τα ιδια ξερεις, εχω γνορισει πολλες femme fatale και απο την εμπειρια μου θα σου πω οτι ψωφανε για αγαπη, αρκει να εισαι δυνατος αληθινα για να τις προστατευσεις.
   
 4. black_pearl

  black_pearl Regular Member

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  Αγαπητέ sklabosgiorgos.
  Δεν ξέρω με τι Γυναίκες έχεις μπλέξει στην ζωή σου και δεν με αφορά. Αλλά θα σου πω ένα και μόνον πράγμα. Δεν το λέω μα κακία υπόψην Αγαπητέ.
  Αν ήμουν κάπου με οποιαδήποτε Γυναίκα και ερχόσουν να την προσβάλεις μπροστά μου στα καλά καθούμενα, να είσαι σίγουρος ότι η αντίδραση μου θα είναι τόσο άμεση και αστραπιαία, που δεν θα προλαβαινες να μιλήσεις. Οχι μόνο εσύ, οποιοσδήποτε άντρας και αν ήταν εκεί εκείνη την στιγμή. Διότι τις Γυναίκες που έχω δίπλα μου τις προσέχω, και τις προστατεύω σαν τα μάτια μου. Και δεν δέχομαι απο κανέναν να τις ενοχλεί.

  Να ξέρεις ότι τα καθάρματα δεν τα θέλουν η Γυναίκες, και μάλλον έχεις μπερδευτεί.
  Απλά την Γυναίκα, αν τις φτήσεις τότε σε θέλου περισσότερο.
   
 5. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Μάλλον elfcat, δεν πρόσεξες καλά αυτά που έγραψα….και με βάζεις να κάνω υπερ-αναλύσεις.

  Φυσικά και δεν υπάρχουν μόνο οι άντρες καθάρματα και μαμμόθρεφτα....Απλά στο άνωθεν κείμενο αναφέρθηκα μόνο σε αυτό το είδος- συνομοταξία  
  Όπου και αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε αντρολίβαδα γεμάτα από διάφορων ειδών άντρες!
  Μέσα σε αυτά υπάρχουν άντρες σε διάφορα σχέδια και ευχαρίστα χρωματάκια που τους βγάζει το εργοστάσιο κατασκευής τους πχ μαύρους, κόκκινους, κίτρινους, ξανθούς, ζουμπουρλούδικους και που στολίζουν τον άχαρο κόσμο μας.
  Υπάρχουν και αυτοί οι άντρες που βλέπουν τη ζωή με μια αβάσταχτη ελαφρότητα… και αυτό είναι κάτι που το γράφουν και στην ούγια τους…(ευτυχώς γιατί είναι αυτοί που μου φτιάχνουν την διάθεση, αλλά δεν θα τους παντρευόμουν).

  Υπάρχουν άντρες που εμπλουτίζουν το ζωικό μας βασίλειο εχοντας μια αδυναμία που εκμεταλλεύομαι και εγώ, στο να αντικαθιστούν τα σκυλιά, τα γατιά και άλλα αγαπημένα μας pet. Τους ευγνωμονώ διότι στην πολυκατοικία που μένω απαγορεύετε να φέρω πραγματικά κατοικίδια… Έτσι παίζω μαζί τους αθόρυβα.

  Υπάρχουν οι φιλοσοφημένοι και οι πολύ κουλτουριάρηδες που με μαθαίνουν ωραία πραγματάκια και που με τρέχουν από gallery σε gallery, από μουσείο για μουσείο και φυσικά σε διάφορα σεμινάρια για το πώς θα εξασκήσω τις εσωτερικές δυνατότητες μου. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί με έχουν συνέχεα στην μάθηση και μου δημιουργούν την αίσθηση όταν μου απευθύνουν τον λόγο ότι δίνω εξετάσεις στην φιλοσοφική και το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσω την τάξη, αφού θα την κάνω την πατάτα μου. Εκεί που με ξεκουράζουν γαμώτο…εκεί με αγχώνουν.

  Υπάρχουν άντρες που παίρνουν την ζωή πολύ στα σοβαρά και ομολογώ ότι μερικές αυτή η σοβαρότητα με πνίγει αφού μου στερεί το humor. Αυτοί που δεν με πνίγουν, ευτυχώς είναι παντρεμένοι με άλλες!! Φυσικά και καλά να πάθουν αυτοί έχασαν!!

  Υπάρχουν βέβαια και τα αγαπημένα μου μπακούρια και ορκισμένοι εργένηδες… Με αυτούς κάνω παρέα. Με κουράζουν βέβαια με τις απίστευτες περιγραφές τους για τις γκομενοδουλειές τους και τις επιδόσεις τους στο sex (οι παλιοψεύτες) αλλά ας όψεται η ανιδιοτελής αγάπη μου γι αυτούς… Τους κάνω απλά υπομονή γιατί τα καλύτερα πάντα έρχονται!!
  .
  Α, Ξέχασα !! Υπάρχουν και αυτοί που φοράνε σώβρακα με αρκουδάκια, άλλοι που φορούν string D&G, κάποιοι με σκελέα Pοlartec (οι πιο μουράτοι βασιλικές), και άλλοι που φορούν σλιπάκια Yiannis Ziros!
  Το κοινό που έχουν όλοι αυτοί οι άντρες βρέξει χιονίσει, είναι το σήμα κατατεθέν τους ….. Φοράνε τζινάκια και κάτι κρύβουν πάντα, μέσα σε αυτά!

   
   
 6. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  Συγνώμη, ίσως να μη διατύπωσα σωστά το΄ερώτημά μου:
  Οι παραπάνω κατηγορίες που αναφέρεις, ανήκουν κατ' εσέ σε αυτούς που αποκαλείς "πραγματικούς" άντρες?

  Ποιο ποσοστό τον ανδρικού πληθυσμού αντιστοιχεί στους "πραγματικούς" άντρες κατά την άποψή σου... Στη δεύτερη παράγραφό του κειμένου αναφέρεις 'ελάχιστους" πραγματικούς άνδρες, σε αντίθεση με τα καθάρματα και τα μαμόθρεφτα, γι αυτό διατύπωσα και τα ερωτήματά μου...

  Οι ερωτήσεις μου είναι απολύτως διευκρινιστικές.

  Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι αν η αναλογία 'πραγματικών'' γυναικών και "πραγματικών" ανδρών είναι μεγάλη, ήτοι πχ ένας "πραγματικός" άνδρας για 100 "πραγματικές' γυναίκες τότε το φαινόμενο που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικό και άρα αποδεκτό...
  Αν όμως δεν ισχύει αυτό τότε ίσως μπορεί κάποιος να έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει παραπάνω...

  Σε ευχαριστώ
   
  Last edited: 12 Μαρτίου 2009
 7. sklabosgiorgos

  sklabosgiorgos Regular Member

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  να σου πω ειμαι πολυ αυθορμητος και δεν ενοχλω κανεναν, αν ομως με ενοχλησεις ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα, θα φας τα μουτρα σου απλα τις γυναικες τις προστατεβει ο νομος, δεν μπορεις να χτυπησεις γυναικα ακομα και αν τα θελει ο κωλος της. εκτος βεβαια αν τη βρισκει. επειδη ομως ειναι πολη πουτανακια και βαζουν τους αντρς να μαλωσουν για να αισθανθουν γυναικες, θα εδερνα αυτην και μετα αυτον, γιατι ειναι μαλακας και τον εσερνει ενα μουνι. εμενα αν μου πειραζανε την γκομενα και εφταιγε θα τις ετρωγε αυτη και θα ζηταγα συγνωμμη απο τον τυπο, η διαφορα μας ειναι φιλε οτι εσενα σε σερνει το μουνι ενω εμενα οχι. το θα την προστατεβω που λες ειναι αυτο που σου εχουν βαλει στο μυαλο οτι πρεπει να κανεις ως αντρας, για να τις προστατεβεις καταφερες να με νευριασεις μπραβο σου.
   
 8. Ηλίας

  Ηλίας Guest

 9. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Όλες οι κατηγορίες έχουν στους κόλπους τους "πραγματικούς" άντρες. Το δύσκολο είναι να τους ανακαλύψει κάποια γυναίκα μέσα σε αυτό τον συφερτό, κάνοντας όσο πιο λίγες διαδρομές, για να μην αναλώνει την πολύτιμη ενέργεια της, κλοτσώντας σκουπίδια από εδώ και από εκεί ή δοκιμάζοντας στρώματα.. Άντε και τον βρήκαμε τον πραγματικό άντρα…. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το πως θα τον κρατήσει κάποια ή πως θα τον…αξιοποιήσει για να απολαύσει τους καρπούς του στο έπακρο.

  Ίσως να κάνω και λάθος, αφού όπως αντιλαμβάνεσαι δεν ασχολούμαι με στατιστικές και έρευνες, αλλά από την προσωπική μου εμπειρία, πιστεύω ότι "πραγματικοί" άντρες είναι όντως 'ελάχιστοι" σε σχέση με τους υπόλοιπους.

  Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω τα αντίθετα για τις γυναίκες του σήμερα και φυσικά δεν έχω και την καλύτερη γνώμη….(Μιλώ γενικά)

  Κατά την κρίση μου πάντα, νομίζω ότι τα ποσοστά είναι περίπου τα ίδια με πολύ μικρή διαφορά που κλίνει προς τις γυναίκες. Υπάρχουν επίσης γυναίκες 'καθάρματα" και γυναίκες "μαμμόθρεφτα".

  Μπορεί οι γυναίκες του σήμερα να είναι χειραφετημένες, μοντέρνες, όμορφες, καριέρας και δυναμικές, αλλά δυστυχώς, όλα αυτά τα προσόντα πιστεύω ότι τα έστρεψαν σαν όπλα εναντίον τους, αντί να τα αξιοποιήσουν σωστά και υπέρ τους.


  Ηλία ευχαριστώ, αλλά δεν νομίζω... Κάπου αλλού το βρήκα…
   
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
   
 11. black_pearl

  black_pearl Regular Member

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  1. Δεν με σέρνει το μουνί.
  2. Δεν θα μαλώσω με κάποιον άντρα για μια Γυναίκα, αν ξέρω ότι έχει άδικο η Γυναίκα. Αυτά τα ξεκαθαρίζεις απο πριν.
  3. Γιατί μιλάς έτσι Για τις Γυναίκες εφόσον είσαι σκλάβος       Περίεργο μου ακούγετε.  
  4. Το κακό είναι ότι δεν με ξέρεις. Και ότι εγώ εκτιμώ και Σέβομαι τις Γυναίκες. Η Διαφορά μας είναι τεράστια.
  5. Καλύτερα να το σταματήσω εδώ.
  Να περνάς καλά!!!!
   
 12. sklabosgiorgos

  sklabosgiorgos Regular Member

  Απάντηση: Femme Fatale...Υπάρχουν Πραγματικά?

  μηπως επειδη συναναστρεφεσαι με σκλαβους κανεις λαθος, μηπως ζηταμε πολλα απο εναν ανδρα, γιαυτο δεν υπαρχουν. μηπως ο αντρας που ζητατε τελικα ειναι μονο στην φαντασια σας, γιατι εγω εβα διαπιστωνω οτι η παλια, εβαισθητη, ρομαντικη, ναζιαρα, θηληκη γυναικα που ντρεποταν να φορεσει κοντη φουστα, εχει χαθει. μηπως τελικα αυτο ψαχνουν οι αληθινοι αντρες και δεν το εχεται καταλαβει, και γινατε ολλες αφεντρες. μηπως ειστε ψηχρες, με τουπε υπεροψια και δειχνεται απροσιτες και δυσκολα προσβασιμες, γιαυτο οι αντρες δεν σας πιλσιαζουν ξεροντας οτι θα τους φτησεται και γνοριζωντας, οτι κατα βαση προτιματε το χρημα. μην εστιαζεις τοσο πολη στους αντρες εβα μου.