Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Forced male orgasm.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος commcosmos, στις 28 Ιουλίου 2005.

 1. commcosmos

  commcosmos Regular Member

  Γεια σας.
  Θα ήθελα να ρωτήσω της αφέντρες του φόρουμ και τους υποτακτικούς αν έχουν ποτέ αναγκάσει/στεί σε πολλαπλούς οργασμούς (τον ένα μετά τον άλλο) και πόσους και αν υπάρχουν κάποια γενικά όρια του αντρικού οργανισμού σε αυτό (ή έχει να κάνει με τις αντοχές του καθένα).
  Επίσης δεν έχω καταλάβει την διαφορά του masturbation και milking.  
   
 2. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Υπάρχουν mistresses που αναγκάζουν τους subs σε πολλαπλούς οργασμούς. Η διαδικασία λέγεται depletion= εξάντληση . Το σχέδιο είναι απλό:Ο άνδρας έχει τόσους οργασμούς,που η διέγερση και το κέφι του χάνονται λόγω της επανάληψης και της εξάντλησης. Δεν υπάρχει standard αριθμός οργασμών για να πούμε πως έχουμε σωστό αποτέλεσμα στο depletion.Έχει να κάνει με την ανδρική αντοχή.άλλοι αντέχουν τρεις αλλοι δέκα οργασμούς τη μέρα.Ένα λογικό νούμερο για πετυχημένο depletion είναι οι έξι οργασμοί την ημέρα απ'οσο έχω διαβάσει.Είναι θέμα εμπειρίας και προσωπικά δεν ασχολούμαι με depletion.
  Το masturbation έχει να κάνει με το πέος και ο άνδρας έχει έναν κανονικό οργασμό με τον οποίο ικανοποιείται.Το milking γίνεται με το δάχτυλο από τη mistress στον ανδρικό πρωκτό,(υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία), ο άνδρας χύνει αλλά δεν αισθάνεται την ικανοποίηση ενός οργασμού.Είναι απλά μία ανακούφιση σαν να έχει ουρήσει.
   
 3. inlx

  inlx Regular Member

  Συμπληρώνοντας αυτά που γράφει η GreekMistress, η λέξη milking όπως ίσως να ξέρεις στα Αγγλικά σημαίνει "άρμεγμα". Δεν χρησιμοποιείται πάντοτε απ΄ όλους με την ίδια έννοια και αναλόγως μπορεί να χρησιμοποιηθεί:
  - Ως ένας υποτιμητικός όρος για την ικανοποίηση του σκλάβου από την αφέντρα με το χέρι (κάτι για το οποίο χρησιμοποιούνται συνήθως οι όροι masturbation ή handjob)
  - Ως ένας ειδικός όρος για μια μορφή handjob όπου ο άντρας κάθεται στα τέσσερα και η γυναίκα πιάνει το πέος του από κάτω του με τον αντίχειρα και τα δύο δάχτυλα και το "αρμέγει" περίπου όπως αρμέγει κανείς μία αγελάδα. Υποτίθεται ότι η διαδικασία αυτή δίνει έναν αργό και επίπονο οργασμό στον άνδρα που δεν τον ευχαριστεί
  - Για την διαδικασία που αναφέρει η GreekMistress δηλαδή prostate milking που γίνεται με την εισαγωγή του δάχτυλου στον πρωκτό και την πίεση στον προστάτη ώστε να αδειάσει το προστατικό υγρό, οπότε συμβαίνει αυτό που λέει η GreekMistress
   
 4. commcosmos

  commcosmos Regular Member

  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

  GreekMistress η διαδικασία depletion είναι ακριβώς το αντίστροφο με την διαδικασία της άρνησης οργασμού? Δηλαδή και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τιμωρία, απ' ότι κατάλαβα.

  Μπορεί κάποιος να κάνει την διαδικασία του milking μόνος του? Είναι επικύνδυνο για την υγεία?

  Και επίσης έχει κανείς εμπειρία όπου με το που χύνει να αναγκάζεται να συνεχίσει για να φτάσει ξανά, χωρίς να σταματήσει καθόλου? Το έχω προσπαθήσει μόνος μου αλλά δεν το έχω καταφέρει.

  Πάντως όντως στο διαδίκτυο το milking αναφέρεται με διάφορες έννοιες γι' αυτό δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είναι.
   
 5. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Ακριβώς.Το depletion είναι το αντίθετο του orgasm denial.Η λέξη σημαίνει: εξάντληση-μείωση-κένωση-άδειασμα.Το milking δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να το κάνει μόνος του,πάντως είναι μία διαδικασία της οποίας την ευθύνη και επιλoγή έχει η mistress.Επικίνδυνο δεν είναι απλά, ο sub ΄πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένη στάση,το καλύτερο είναι μπρούμυτα,να εντοπισθει από τη mistress ο προστάτης και να κινεί εκεί τα δάχτυλά της.Τα υπόλοιπα νομίζω τα έχεις διαβάσει.
   
 6. ioanna

  ioanna Regular Member

  Δεν ξέρω για τους άντρες αλλά πριν καιρό είχα μια σχέση και ο φίλος μου μπορούσε ότι και να έκανα εγώ να κρατήσει χωρίς να εκσπερματίσει για όση ώρα ήθελε ήταν φανταστικό αλλά με πιαναν τα διαόλια μου γιατί δεν μπορούσα να τον κάνω να τελειώσει αλλά τέλειωνε μόνο όταν με είχε εξαντλήσει δεν λέω μου άρεσε.