Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Gangbang

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Δεκεμβρίου 2008.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Gang Bang Zombi

  Σεξουαλική συνεύρεση ενός ατόμου με τρία ή περισσότερα άτομα.

  Ποια θα μπορούσε να είναι η συνεισφορά αυτής της πρακτικής στον σαδομαζοχισμό ή σε μία σχέση D/s ή M/s;

  Ποιος ο κίνδυνος για την σωματική ή την ψυχική ακεραιότητα του ατόμου που βρίσκεται στο κέντρο; Ποια τα μέτρα προφύλαξης;

  Στο κέντρο το υποτακτικό μέλος ή θα μπορούσε και το κυριαρχικό; Σε τι θα αποσκοπούσε από σαδομαζοχιστικής άποψης, κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις;

  Πώς στήνεται και πώς διαχειρίζεται κάποιος μία τέτοια συνεύρεση;

  Θα ήθελα την άποψη σας, την τυχόν εμπειρία σας, ακόμα και τις τυχόν απορίες σας, για αυτήν την πρακτική σε αυτό το νήμα.

  Υ.Γ. Θα επανέλθω.
   
 2. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Gangbang

  Το gangbang έχει να κάνει κυρίως με το anal ή hard sex.Ακόμα και σε sado επίπεδο αν ξεκινήσει πάλι εκεί καταλήγει,εφόσον δε μπορούνε όλοι να ασκήσουν ταυτόχρονα δύναμη,βία και εξουσία σε ένα άτομο.Σε D/s πάλι κάποιος Κυριαρχικός κατευθύνει τον υποτακτικό για να "ικανοποιήσει" τους υπόλοιπους αν γίνει αυτό.Θεωρώ ότι σαν κατάσταση όπως το ρωτάς βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίωσης,εκτός και μόνο αν συμβεί σε κάποιο play party.Και να σου εξηγήσω το γιατί :οποιοσδήποτε top,Dom,Master και κάθε είδους ενεργητικός δε μπαίνει εύκολα στη διαδικασία να περιμένει στην "ουρά" για να παίξει λίγο..
  Όσες φορές προσγλήθηκα σε gangbangs δεν πήγα για τον εξής λόγο:σιγά μην πάω να δώσω χαρά στη φαντασίωση του οποιουδήποτε παθητικού ή υποτακτικού(που το gangbang αποτελεί το μέγιστο ιδανικό του 98% αυτών),ξεροσταλιάζοντας ταυτόχρονα ο ίδιος.. 
  Πάντως αν εσένα σου έχει τύχει,αναφορικά με την ιστορία σου θα χαρώ να το συζητήσουμε  
   
 3. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Ένας κυρίαρχος δίνει εντολή στον/ην υπό να ικανοποιήσει σεξουαλικά μία ομάδα ατόμων και η ικανοποίηση η δική του, η εικόνα του/της. Είτε ως μία διαδικασία ταπείνωσης (αν ο υπό το αντιλαμβάνεται έτσι), είτε ως μία διαδικασία απελευθέρωσης του ζωώδης σεξουαλικού ενστίκτου του υπό.

  Ένας κυρίαρχος στο κέντρο και ο υπό στην άκρη να παρακολουθεί, ως μία τακτική βασανισμού της κτητικής διάθεσης του υπό.

  Τι λες Δαίμονα;
   
 4. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Gangbang

  Δίκιο έχεις,αλλά δέξου κάτι.Πως εσύ ίσως να το έβλεπες έτσι που (και το εννοώ πως παίρνει φωτιά το μυαλό σου  ) ,όμως στον ταπεινό ρεαλιστικό κόσμο,λειτουργεί και η έννοια της κτητικότητας.Δηλαδή ,εδώ με το ζόρι ο Κυρίαρχος να "δώσει" τον υποτακτικό του σε κάποιους ατομικά,πόσο μάλλον σε όλους μαζί  .
  Το σωστό και καβλιάρικο της υπόθεσης στάνταρ είναι το σενάριο σου   ,αρκεί να απασχολούνται πέραν του ματιού και οι υπόλοιποι Κυριαρχοί,αλλιώς προβλέπω η αλλαξοκ@λιά να πέσει βροχή  ..

  Αρκετά με το βιωματισμό και τον εμπειρισμό μου!Γουστάρω τη φαντασίωση σου.Εξάλλου η ταπείνωση προέρχεται όχι τόσο από τις όποιες δραστηριότητες,αλλά από τα σχόλια όλων την ώρα αυτών.Η ανάλογη αναλλαγή ατάκας και κυρίως των αστεϊσμών θα κάνει τον υποτακτικό να νιώσει εντελώς πουτανάκι.Θα ζήσει κατάσταση που θα τη διηγείται ξανά και ξανά στα εγγόνια του που λέει ο λόγος.Όμως ποιος κερδίζει πιο πολύ,αυτός ή εσύ;
  Το υγιές αντίβαρο για αυτή την ευτυχία που θα του δώσεις,θα ήταν μετά να του ζητήσεις ως αντάλλαγμα κάτι πολύ μεγάλο..Και εκεί πραγματικά με ιντριγκάρεις ως τι θα του ζητούσες ειδικά εσύ...     
   
 5. llazouli

  llazouli Contributor

  Επιτέλους, και μία γοητευτική ανατροπή από το κλασικό σενάριο! Το κέντρο βάρος μετατοπίζεται, ο υπό δεν είναι πια το κέντρο του σύμπαντος, ο κυρίαρχος τού κλέβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
  Με προβληματίζει βέβαια ότι τελείται στα πλαίσια εκπαιδευτικών σεμιναρίων μη κτητικών διαθέσεων. Άστον πια, μια φορά κι αυτόν τον ταλαίπωρο κυρίαρχο να ευχαριστηθεί, χωρίς τον αυστηρά ενοχικό καναναγκασμό, ότι εκπαιδεύει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

  Ξέρεις κανέναν που θα άντεχε τέτοια απορύθμιση; Μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
   
 6. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Gangbang

  Σωστά όπως είπε και η llazoyli..Πόσοι Κυρίαρχοι θα το έκαναν αυτό όμως;Και πόσοι θα κρατούσαν τον υποτακτικό κοντά τους μετα απ'αυτό  

  Μάλλον τα κρίνεις με τα δεδομένα γυναίκα παρακολουθει,άντρας γίνεται τόπι.Εκεί κάποιες λίγες γυναίκες ίσως να ανεχτούν την εικόνα αυτή.Αλλά στη σχέση Κ/υ δε νομίζω κάποιος/α υπο να το δεχθεί αυτό,εκτός αν είναι τυφλός/η από έρωτα και με μεγάλες δόσεις ηρεμιστικών  

  Φίλε Ηλία ειλικρινά δε θέλω ο ρεαλισμός μου να σου χαλάσει το νήμα.Ειλικρινά παρασύρομαι σε εικόνες,έχω διεγερθεί λίγο με αυτές,αλλά μέχρι εκεί.Στην επόμενη ανάσα προσγειώνομαι αυτόματα..Θα απέχω λίγο μέχρι να δω τι θα γράψουνε και οι υπόλοιποι..  
   
 7. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Η κτητική διάθεση δεν είναι από τα πράγματα που θα ήθελα να αφαιρέσω από κάποιον. Είναι ένα πολύτιμο χάρισμα προς το όφελος ενός σαδιστή. Δεν μιλούσα λοιπόν για εκπαίδευση προς την αφαίρεση του. Αλλά για την μυρωδιά των εκφράσεων και των αντιδράσεων του υπό που απορρέουν από αυτά που βλέπει. Μπορεί να πάω με αρκετούς ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά το πρόσωπο αυτού που υποφέρει καθώς με βλέπει, με γεμίζει.
   
 8. Archon

  Archon sometimes sickness has fun

  δεμενα ματια στην αρχη,
  ωστε μετα να υπαρχει και "δυσαρεστη" εκπληξη!!!
  ...απευθύνεται σε τελειωμενες καταστασεις
   
 9. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  Απάντηση: Gangbang


  Από τον απόλυτο εξευτελισμό, μέχρι την υπέρτατη ηδονή. Ανάλογα…


  Κίνδυνος νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρχει, από τη στιγμή που είσαι παρόν και μπορείς να σταματήσεις την οποιαδήποτε εξέλιξη. Αυτά βέβαια κατόπιν προσυνεννόησης με τα άτομα που θα λάβουν μέρος, αν είναι άγνωστα.

  Όσο για τα μέτρα προφύλαξης, εκτός από το  
  το να γνωρίζεις και να εμπιστεύεσαι τους συμμετέχοντες, θα ήταν ότι καλύτερο.


  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος για να απολαύσει όλα αυτά θα πρέπει να είναι τυφλά ερωτευμένος ή να παίρνει ηρεμιστικά ή να πρωταγωνιστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας…

  Το να είναι πραγματικά υποτακτικός, δεν παίζει; Και γιατί ένας Κυρίαρχος να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι ο υποτακτικός του θα αρνηθεί να υπακούσει στην εντολή του, να πηδηχτεί/να τον δει να πηδαει/ιέται με 3 ή περισσότερους; Για όποιο λόγο κι αν γίνεται. Είτε για εξευτελισμό είτε για απόλαυση του Κυρίαρχου. Ίσα ίσα που ο υποτακτικός ικανοποιείται από την ικανοποίηση του Κυρίαρχου.


  Συμφωνώ. Υποφέρει δεν υποφέρει.  
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  @Master Pier με βρίσκει σύμφωνη το ποστ σας  
   
 11. female

  female Contributor  Τι εννοείς;

   
 12. Archon

  Archon sometimes sickness has fun

  υποταγης παντα...
  πες 'ακραιες'