Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Gorean BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος miranda, στις 28 Μαϊου 2005.

 1. miranda

  miranda Guest

  * GOR *
  Gor είναι ένας πλανήτης εμπνευσμένος από τον John Norman, αναφέρεται στα 26 βιβλία του ως "η αντίθετη Γη" (Counter Earth). Στον πλανήτη αυτό ζουν διάφορες Κάστες. Κυρίαρχοι είναι οι Ελεύθεροι Aντρες (Free Μen, για τους σκλάβους Mastters), Ελεύθερες Γυναίκες (Free Women, για τους σκλάβους Mistresses) είναι εκείνες που γεννούν τα παιδιά των Ελεύθερων Αντρών και απολαμβάνουν τα προνόμια τα οποία εκείνοι τους παρέχουν, τόσο οι ελεύθεροι Aντρες όσο και οι Ελεύθερες Γυναίκες υπηρετούνται από σκλάβες κατά κύριο λόγο αλλά και από σκλάβους.

  Το Gor έχει μπει πλέον στους κύκλους του Bdsm σαν ένα από τα πιο «δύσκολα» είδη του. Η ατμόσφαιρα του όμως παραμένει μαγευτική για Ο/όλους τους συμμετέχοντες.

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (FREE MEN)


  Πάνω από όλα ο Μaster νοιάζεται την σκλάβα Του, γνωρίζοντας ότι το δώρο που του κάνει είναι το μεγαλύτερο δώρο όλων. Είναι απαιτητικός και επωφελείται πλήρως της δυνάμεως που έχει, αλλά ξέρει πώς να μοιράζεται την απόλαυση που προέρχεται από αυτό το πολύτιμο δώρο. Ξέρει κατά κύριο λόγο να ελέγχει τον εαυτό Του, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει τη σκλάβα Του να κλάψει με πραγματικά δάκρυα. Ως επιδέξιος εραστής, θα φιλήσει μετά τη σκλάβα Του για να σκουπίσει τα δάκρυα της, χωρίς να όμως το χαρακτήρα Του.

  Για να κερδίσει το νου, το σώμα, την ψυχή και την αγάπη της σκλάβας Του, Ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Θα δείξει χιούμορ απέναντι στη σκλάβα Του καλοσύνη και στοργή. Πρέπει πάντοτε να της δείχνει ότι η καθοδήγηση Του και η διδασκαλία Του είναι πολύτιμη γνώση και άξια της προσοχής της ότι ο ίδιος είναι ένας ΄Άντρας από τον οποίο μπορεί να διδαχτεί και να εμπιστευτεί τους χειρισμούς Του.

  Είναι αρκετά ρομαντικός ώστε να είναι προστατευτικός και ιπποτικός. Εάν χρειαστεί θα πολεμήσει για την τιμή της σκλάβας Του. Της αποδεικνύει ότι είναι Εκείνος στον οποίο μπορεί να βασιστεί ακόμα και να εξαρτηθεί. Όταν θα έρθει η στιγμή να διδάξει στην σκλάβα Του να υπακούει είναι δυναμικός και ανυποχώρητος καθηγητής. Δεν τιμωρεί ποτέ χωρίς λόγο Όταν όμως τιμωρεί το κάνει πάντοτε γνωστικά και με προσοχή.

  Είναι πάντοτε πρόθυμος να επικοινωνήσει και να συζητήσει με την σκλάβα Του, πάντοτε έτοιμος να ακούσει τα «θέλω» και τις ανάγκες της. Είναι υπομονετικός και διαθέτει χρόνο για να μάθει τα όρια της, γνωρίζοντας ότι όσο μεγαλώνει η εμπιστοσύνη της τόσο αυτά επεκτείνονται.

  Δεν απαιτεί ποτέ «τυπική» συμπεριφορά από εκείνη. Η σκλάβα ανταποκρίνεται σε Εκείνον λόγο της επιθυμίας της να ευχαριστεί και όχι από το φόβο της τιμωρίας. Εκείνος κατανοεί την εύθραυστη φύση του μυαλού και του σώματος της και πότε δεν παραβιάζει την εμπιστοσύνη που Του δείχνει.

  Είναι αρκετά ασφαλής ώστε να γελά για τον εαυτό του Του και τα περίεργα της ζωής, είναι ανοιχτόμυαλος ώστε να μαθαίνει να ωριμάζει. Τα εργαλεία Του είναι ο νους, το σώμα, η ψυχή και η αγάπη. Κατανοεί ότι κάθε σύντροφος κερδίζει περισσότερα από το να ευχαριστεί τον άλλο. Και οι δύο Τ/τους γνωρίζουν πως η αγάπη και η εμπιστοσύνη είναι τα μόνα οικοδομήματα που μπορούν να σταθούν.

  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (FREE WOMEN)


  Oι Ελεύθερες Γυναίκες θεωρούνται από τους περισσότερους Goreans ανεκτίμητες. Οι σκλάβες δεν χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή σκλάβων. Έτσι μόνο οι Ελεύθερες Γυναίκες μπορούν να γεννήσουν παιδιά, ώστε να κάνουν οικογένεια. Σε περίπτωση που κάποια σκλάβα μείνει έγκυος, οι περισσότεροι Goreans θα θεωρούσαν το παιδί τους σκλάβο η θα το έδιναν Σε σπάνιες περιπτώσεις η σκλάβα ελευθερώνετε για το χρονικό διάστημα της εγκυμοσύνης. Ακόμα πιο σπάνιες είναι οι περιπτώσεις, στις οποίες επιτρέπεται στη μητέρα να παραμείνει ελεύθερη, μερικοί Aντρες γίνονται ιδιαίτερα συναισθηματικοί σε σχέση με τις γυναίκες που τους χαρίζουν τα παιδιά τους

  Τα δικαιώματα των Ελεύθερων γυναικών διαφέρουν ανάλογα με την πόλη, την Κάστα και την οικονομική κατάσταση! Οι Γυναίκες που ανήκουν στις πλούσιες ανώτερες Κάστες έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

  Οι Ελεύθερες Γυναίκες συχνά κρατούν τα μαγαζιά στις πόλεις μια και είναι γενικά επικίνδυνο για γυναίκα να ταξιδεύει χωρίς συνοδεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι Aντρες κάνουν τα ταξίδια και γενικά τις δουλειές του ποδαριού και οι Γυναίκες κρατούν τις επιχειρήσεις.

  Πολλά μέλη της Κάστας των Εγγράμματων είναι γυναίκες και γενικά αυτές οι γυναίκες τιμώνται για την δουλειά τους όσο και οι άντρες.

  Μια ασυνόδευτη Ελεύθερη Γυναίκα βρίσκεται σε συνεχή κίνδυνο, μια και δεν είναι ασυνήθιστο οι νέοι ΤαrnsMen να δένουν τις γυναίκες σε ψηλές γέφυρες απλά και μόνο για spor ή για να τις αιχμαλωτίσουν.

  Φυσικά με τα πέπλα της να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά μιας Ελεύθερης Γυναίκας οι σκλάβες αποτελούν πολύ καλύτερη λεία μια και οι ΤarnsMen μπορούν να δουν την αξία αυτής που αιχμαλωτίζουν. Γι αυτό το λόγο άλλωστε θεωρούνται σημαντικά τα πέπλα στη ζωή μίας Ελεύθερης Γυναίκας, συμπεριλαμβανομένου και του βέλουs (είδους φερετζέ). Στον Gor μία Ελεύθερη Γυναίκα θα προτιμούσε να γδυθεί τελείως παρά να βγάλει το βέλο της . Γυναίκα χωρίς βέλο θεωρείται γυμνή την στιγμή που όποια δεν φορά ρούχα θεωρείται σχεδόν γυμνή.
  ΣΚΛΑΒΟΙ (SLAVES )

  Είσαι σκλάβα/ος. Ένα κτήνος, ιδιοκτησίας των Ελεύθερων για να σε κάνουν ότι νομίζουν. Δεν έχεις γνώμη, άποψη ούτε λόγο. Θα κάνεις ότι σου πουν, τίποτα λιγότερο. Ακόμα και το όνομα σου ανήκει στον ιδιοκτήτη σου. Οτιδήποτε έχεις θα είναι επειδή σου το έδωσε ο ιδιοκτήτης σου. Μπορεί να σου το πάρει πίσω με την παραμικρή του κίνηση όποτε θέλει. Δεν θα ανακατεύεσαι σε συζητήσεις των Ελεύθερων εκτός και εάν σου δοθεί η άδεια. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός της ύπαρξης σου είναι για να ικανοποιείς τους Ελεύθερους.
  Tribesman of Gor sel.12

  Εκείνος είναι ο Αφέντης και εγώ είμαι η σκλάβα.

  Εκείνος είναι ο Ιδιοκτήτης και εγώ η ιδιοκτησία.

  Εκείνος δίνει εντολές και εγώ υπακούω.

  Εκείνος πρέπει να ικανοποιηθεί και εγώ να ικανοποιήσω.


  Γιατί;
  Επειδή Εκείνος είναι ο Αφέντης και εγώ είμαι η σκλάβα

  Είσαι σκλάβα, Είσαι ιδιοκτησία. Είσαι θηλυκό Θα υποχρεωθείς να γίνεις γυναίκα .

  Ο Aντρας στο Gor δεν θα δεχτεί κανέναν συμβιβασμό στη θηλυκότητα σου, όχι από μία σκλάβα.

  Εκείνη θα είναι αυτό που Εκείνος επιθυμεί, και αυτό είναι μια γυναίκα, πλήρως και ολότελα δική Του. Αν κριθεί αναγκαίο θα μαστιγωθείς ή θα πεινάσεις. Πιθανόν να πολεμήσεις τον Αφέντη σου. Εκείνος αν το θέλει θα σου το επιτρέψει για να παρατείνει την ψυχαγωγία Του στο να σε κατακτήσει, όμως στο τέλος εσύ θα είσαι η σκλάβα εσύ θα είσαι εκείνη που θα χάσει. Στη γη έχεις την κοινωνία να σε προστατεύει.

  Εκείνος δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα από το να σου μιλήσει απότομα, όμως εσύ θα έτρεχες να φύγεις ή θα επιστράτευες την δικαιοσύνη. Εδώ όμως η κοινωνία δεν προστατεύει εσένα αλλά Εκείνον. Θα Τον υποστηρίξει στις επιθυμίες Του, επειδή εσύ είσαι απλά μία σκλάβα. Δεν θα έχεις κανέναν να απευθυνθείς, δεν θα έχεις πουθενά να πάς. Θα είσαι μόνη μαζί Του και στο έλεός Του.

  Δεν είναι προικισμένος με ηθικές αξίες ενάντιες στο ένστικτό Του, Δεν έχει νουθετηθεί με ενοχές, δεν έχει διδαχτεί να μισεί τον εαυτό Του. Έχει μάθει να είναι περήφανος και με τον αέρα που ανασαίνει εισέπνευσε και την κυριαρχία επί των θηλυκών.

  Είναι διαφορετικοί Aντρες. Δεν είναι γήινοι. Είναι Goreans. Είναι δυνατοί Θα σε κατακτήσουν. Για έναν άντρα στη Γη πιθανόν να μην υπάρξεις ποτέ γυναίκα. Για έναν Aντρα στο Gor σε διαβεβαιώνω γλυκιά μου αργά η γρήγορα θα είσαι!!!

  Ο Gorean Master απαιτεί αισθησιασμό από τις σκλάβες Του. Ακόμα δεν μπορείς και να κινηθείς έτσι, μα οι μύες μπορούν να γυμναστούν. Θα μάθεις πώς να κινείσαι σαν γυναίκα και όχι σαν αγρίμι του δάσους. Θα μάθεις να είσαι αισθησιακή. Θα γνωρίσεις την γυναικεία σου φύση. Και θα σου πω που θα την γνωρίσεις... στα πόδια Του Μaster σου.

  --
  Οι πληροφορίες είναι από κάποιο άλλο site
   
 2. bdsm_rubber

  bdsm_rubber Guest

  sou aresei to gorean miranda? Exo asxolithei ligo... einai mageutiko pistevo kai kati to teleios xexoristo. Skliro, apanthropo, alla etsi mono niothei kaneis pou paei kai ti thelei.

  Pistevo poli sti skliri morfi tou BDSM. opou to kormi einia pla ena meso exileosis.. ena ergaleio.. tipota allo.
   
 3. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Ο σύνδεσμος για αυτό το άρθρο ειναι στην κεντρική σελίδα, https://www.greekbdsmcommunity.com/index.php?id=54 Το πιος έκανε την μετάφραση και κατά πόσον αυτή η μετάφραση είναι ακριβής δεν έχει να κάνει με το ότι το τάδε άρθρο είναι τοποθετημένο και εδώ. Το ότι η άποψη κάποιου συγγραφέα υπάρχει στο site μας δεν σημαίνει πως απαραιτήτα συμφωνούμε με αυτήν
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Καλως ήρθες Aldur,

  Θα ήθελες να μας πεις ποιές ιδέες και πως, όσον αφορά στο Gor, έχουν κατά την γνώμη σου διαστρεβλωθεί;

  Το θέμα του gift of submission και κατά πόσον πρόκειται πραγματικά περί δώρου, αξίζει πιστεύω δικό του ξεχωριστό thread.
   
 5. τασος0

  τασος0 Regular Member

  ειναι ευκολο να πει καποιος στα ελληνικα τι σημαινει το gift of submission ?
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Aldur: Το link εμφανίζεται σπασμένο σε μένα, όσον αφορά στην ερώτηση μου, δεν είμαι Gorean, άσχετα αν το Gor με ενδιαφέρει και ασπάζομαι κάποια σημεία, ως εκ τούτου δεν μπορώ νο δω το κείμενο με τα μάτια κάποιου που το ζει ως lifestyle. Συνεπώς θεωρώ πως είσαι καταλληλότερος να προσδιορίσεις τα σημεία, που το βρίσκεις προσβλητικό.

  Αναμφίβολα "κάθε πράγμα στον καιρό του", όμως κάτω από την ίδια οπτική ίσως θα έπρεπε οι στιγμές του "θεωρώ κάτι προσβλητικό" και της επεξήξησης του γιατί το θεωρώ προσβλητικό να συμπίπτουν, ώστε οι πληροφορίες που προσφέρει η κοινότητα προς τα μέλη της και τους ενδιαφερόμενους να είναι ακριβείς και αιτιολογημένες.
   
 7. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  Διαβαζοντας το ιδεολογημα του gorean Bdsm που ειχα ακουστα και τωρα διαβασα τις βασικες εννοιες και ορισμους του καταληγω στο συμπερασμα πως προκειται για ενα φασιστικης νοοτροπιας κατασκευασμα.
  Μια προσπαθεια συγκερασμου ενος κτηνωδους role playing game που συγχεει την πραγματικοτητα με την φαντασια.
  "Δεν είναι προικισμένος με ηθικές αξίες ενάντιες στο ένστικτό Του" ωραια .... ειναι δηλαδη ενα ζωο.
  "Εκείνος δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα από το να σου μιλήσει απότομα, όμως εσύ θα έτρεχες να φύγεις ή θα επιστράτευες την δικαιοσύνη. Εδώ όμως η κοινωνία δεν προστατεύει εσένα αλλά Εκείνον. Θα Τον υποστηρίξει στις επιθυμίες Του, επειδή εσύ είσαι απλά μία σκλάβα. Δεν θα έχεις κανέναν να απευθυνθείς, δεν θα έχεις πουθενά να πάς. Θα είσαι μόνη μαζί Του και στο έλεός Του."
  Θα ηθελα να εγγυηθω σε καθε γυναικα υποτακτικης νοοτροπιας που νοιωθει την αναγκη να "επιστρατευσει την δικαιοσυνη" πως στο πραγματικο κοσμο μπορει οποτε θελει να παει σε αυτο που λεγεται δικηγορικο γραφειο και να διαπιστωσει την ρωμαλεοτητα του gorean ελευθερου πολεμιστη της καθως αυτος θα παλευει με τα αγρια θηρια της αρενας του τοπικου δικαστηριου.
   
 8. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Το GOR το αγαπώ και το αγαπώ ως ένα καλό RPG που έχει την αληθοφάνεια που ο καθένας θέλει να του αποδώσει όπως και στις πιο κλασσικές D/s ή M/s σχέσεις.
  Το Gorean BDSM έχει τόσο έντονο το στοιχείο του απόλυτου. Πόσοι έχουμε τα κότσια όμως να ζήσουμε το απόλυτο ακόμα και αν το θέλαμε?
  Ας πάμε όμως στα fundementals. Ας πούμε πως το Gor είναι δημιούργημα της φαντασίας ενός φαλοκράτη σεξομανή φασίστα, αλλά πόσοι από εμάς δεν έχουμε αντίστοιχες φαντασιώσεις? Γιατί όταν ακούμε για gorean slave εκπαίδευση νιώθουμε δέος?
  Αναρωτιώμαστε αν έχει εφαρμογή το GOR σήμερα, εδώ ή αλλού.
  Όλα είναι πιθανά με τις κατάλληλες συνθήκες. Έχω διαβάσει για Gorean κοινότητα/ χωριό κάπου στo Νότιο Όρεγκον των ΗΠΑ. www.thebrc.net/articles/LilithSub/reminisences_community_ls.shtml
  Τρόμαξα με την σκληρότητα της εκπαίδευσης και ζήλεψα την ικανότητα της σκλάβας να ανταπεξέλθει παρ’ολο που δεν θεωρώ πως εχω περάσει την πιο άνετη εκπαίδευση έως τώρα.
  Υπάρχουν σκλάβες που θα γινόντουσαν εξαιρετικές slave girls χωρίς δικαίωμα όχι μόνο άποψης αλλά και σκέψης και αυτό γιατί αυτό θα επιθυμούσαν να γίνουν. Είναι κακό? Όχι δεν είναι. Μπορεί να μην είναι αρεστό από πολλούς αλλά δεν είναι κακό.
  Ο Κύριος Aldur έχει ένα δίκιο. Η υποταγή για κάποιους δεν είναι δώρο. Είναι ένα δεδομένο. Μια Gorean κοινότητα θα θεωρούσε δεδομένη την υποταγή μιας δηλωμένης σκλάβας γιατί αυτό είναι μέρος της κουλτούρας τους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια συζήτηση σε κάποιο φορουμ όπου ένας Gorean Master είχε πεί (στο περίπου) «Μην περιμένεις να σε σεβαστώ για την υποταγή σου, όπως δεν θα σεβαστώ κάποιον επειδή δεν πουλάει ναρκωτικά ή δεν κλέβει. Το να είσαι υποταγμένη το θεωρώ δεδομένο απο την στιγμή που δηλώνεις σκλάβα. Μπορώ όμως να σε θαυμάσω για την υποταγή σου.»
  Μου αρέσει να αντιμετωπίζουν την υποταγή μου σαν ένα πολύτιμο δώρο αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να την κερδίσει Ο Κυρίαρχος. Εγώ όμως δεν είμαι kajira αν και έχουν υπάρξει φορές που θα το ήθελα.
   
 9. DeSade

  DeSade Owner of evelin

  Ειδα το link που εγραψες carissa[L_T] και μου εκανε εντυπωση η πρωτη παραγραφος
  " The editors for this site have informed me that many are asking questions about the community i was trained in and the fact i was only 16 when i started my training. The community was found on a Mountain in Southern Oregon. i was taken there by my mother, who had made friends with some of the members of the community, for the first time when i was 13. "
  Αναρωτιεμαι τι σκεφτοτανε η μανα της οταν την πηγε σε ηλικια 13 ετων σε Sm κοινοβιο. Αν και ειναι καλο να αφηνεις την σεξουαλικοτητα του παιδιου σου να εκφραστει και να διαμορφωθει ελευθερα επιλεγοντας τον η τους δρομους που θα ακολουθησει βρισκω οτι η πραξη της εγινε σε πολυ πρωιμο χορνικο σταδιο. 13 ετων βλεπουν ακομα pokemon και ξαφνικα ο pikatsu κραταει μαστιγιο και η κυρια Pikatsu κυκλοφορει στο σπιτι γυμνη.
  Απο παιδαγωγικη αποψη βρισκω την πραξη της μανας της επικυνδυνη και προπαγανδιστικη. Προπαγανδιστικη γιατι στο Sm/Ds υπαρχει αυτο που λεγεται εξαρτημενη μαθηση δηλαδη καποια μπορει να μαθει το Sm/Ds τροπο ζωης με το να της ενισχυεις καθε πραξη υποταγης με επιβραβευση και να τιμωρεις καθε απειθαρχη πραξη. Κατι σαν καροτο και μαστιγιο αλλα εντελως κυριολεκτικα.
  Θεωρω οτι η μανα της την κατευθυνε στο lifestyle αυτο και δεν ξερω αν μονη της η κοπελα θα επελεγε αυτον τον δρομο. Σε τελικη αναλυση επελεξε να πει στο lifestyle στην "ωριμη" ηλικα ηλικια των 16(!!?) ετων. 16 ετων σημαινει πρωτη λυκειου και ευαλωτος συναισθηματικος κοσμος λογω εφηβειας που φθανει στο "peak" της.
  Βρισκω το gorean κατι σαν "κανε οτι γουσταρεις " με ενα φαιδρο και διατρητο θεωρητικο υποβαθρο.Η κτηνωδια επικαλυπτωμενη με θεωριες.... Και οχι εγω δεν νοιωθω κανενα δεος απενταντι τους.
   
 10. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Δεν θα διαφωνισω με το ότι είναι λάθος να εκτιθεται ενα παιδι σε οποιεσδηποτε επιρροες που το εμποδιζουν να διαμορφωσει απο μονο του αποψη και τασεις.
  Φυσικα το ηξερα πως θα υπάρξουν αντιδρασεις για το συγκεκριμενο αλλα ο σκοπος του link ήταν να παρουμε μια γευση του gorean lifestyle και οχι να κρινω σωστες και λαθος πρακτικες που μπορει κανεις να συνατήσει παντου.
   
 11. gaby

  gaby Guest

  Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για βαθειά Αμερική, φίλοι.

  Απ' ότι έχω καταλάβει, κι έχουμε αρκετά παραδείγματα, υπάρχει εκεί το έδαφος για να ανθίζουν υποκουλτούρες (πολύ συχνά παραθρησκευτικού περιεχομένου) σε σαθρό θεωρητικό υπέδαφος. Πιθανά η gorean υποκουλτούρα να μην είναι καν ότι το χειρότερο για τα εκεί δεδομένα.

  Οποιοσδήποτε στην Ευρώπη, θα θεωρούσε απαράδεκτο για ένα κοριτσάκι να δρομολογηθεί ως ερωτική σκλάβα στα 13 ή στα 16 ή και μεγαλύτερη ακόμα. Θέμα ορθολογισμού ουσιαστικά.
   
 12. gaby

  gaby Guest

  Και τώρα που διάβασα τις αναμνήσεις της lilith sub όπως είναι γραμμένες στο site που Μ/μας έδωσε η carissa[L_T] είδα ότι και η ίδια η συγγραφέας σαφέστατα τις θεωρεί τραυματικές, ότι κουράστηκε και αγωνίστηκε για να τις ξεπεράσει στη ζωή της και ότι σαφώς, αν και θεωρεί ότι είναι υποτακτική, δεν θεωρεί σωστό ή δεδομένο τον GOR τρόπο ζωής.