Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Greek BDSM Community Civil War

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 5 Ιουνίου 2016.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

εγω είμαι μυστικοπαθης με τη προσωπικη μου ζωη. Δεν θελω να γνωριζει ο κάθε ασχετος τον τροπο που σχετίζομαι, οποτε θα ημουν με αυτους που θα ηταν απέκρυπταν την ταυτοτητα τους.  

2. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ακριβώς @Soraya .  

Παπάρια "Έντολη Άνωθεν" κλπ. κλπ.

Αν η Νομοθεσία και η Πολιτεία δεν συνάδουν με τον κοινόν αίσθημα, στο τέλος η Νομοθεσία και η Πολιτεία μένουν εκτός πραγματικότητας και καταργούνται στην πράξη, μετά και επισήμως, ή προσαρμόζονται ανάλογα.

Αλοοιώς θα είχαμε τους ίδιους Νόμους απαράλλαχτους από το 10.000 π.Χ.

Οι Νόμοι και όσα επιβάλλουν είναι ανθρώπινες επινοήσεις, δηλαδή εφήμερες. Όχι Φυσικές Σταθερές που είναι κάτι σταθερό.

Συνεπώς όταν ένας Νόμος παρεκκλίνει από αυτό πάει στα σκουπίδια.Η ιδιωτικότητα είναι κάτι το Ιερό και κανείς Νόμος δεν έχει τη δύναμη να το αλλάξει αυτό όσο και να χτυπιέται.

Ή για να το πω αλλοιώς, πιο λαϊκά:

"Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...".  

3. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Θα εστελνα κ μερικα βιογραφικα τελικα..  

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Έχω πάει σε πάρτι αχεμ... Και βρήκα και υ  

5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Δυστοπικο το κονσεπτ.
    Μετα τι θα ακολουθουσε?
    Ειδικο δελτιο ταυτοτητας?
    Πυρωμενο σιδερο με αριθμο στο μπρατσο?
    Hotspot?
    Οργιο στο ΣΕΦ?
    Εκδρομη?

6. Dapom

Dapom Contributor

Στο Greece να ξέρεις οτι θα υπάρχουν παρα πολλά στρατόπεδα και οχι μονο δύο...εκτός κι αν ο άνωθεν υποσχεθεί καμία θεσούλα στο δημόσιο ή καμία χρηματοδότηση χωρίς γραφειοκρατία.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...κέντρα εκπαίδευσης ''νεοσυλλέκτων'' υπάρχουν;   

8. conner

conner Contributor

υπάρχουν....

9. Dapom

Dapom Contributor

Ο Έλληνας δεν είναι ποτέ "νέος"...τα ξέρει όλα.

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δλδ;

11. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Οι σκιές, το ημίφως είναι συστατικά στοιχεία της φαντασίωσης και του χώρου. Το έντονο φως αλλοιώνει τα στοιχεία αυτά και τα αποτελέσματα τους σε σηπτικό βαθμό. Ξυλιές σε τορνευτο πισινουλι που πέφτουν σε ημίφως ρεσο είναι καβλα. Όταν πέσουν υπό έντονο φως, είναι ποινή ή show. Άλλωστε η Ελλάδα έχει έναν ήλιο που ξεθωριάζει τα πάντα.

12. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Αγαπητοί Φίλοι,

Θεωρώ ότι στο νήμα υπάρχει ένα προβληματάκι.

Ένας Άντρας, Κυρίαρχος και Straight(όπως εγώ) έχει ένα πρόβλημα κοινωνικής αποδοχής, από την άλλη όμως η συμπεριφορά του προσεγγίζει κάπως το πρότυπο άντρα που ακόμα προβάλει εν μέρει η κοινωνία.

Στον γάμο, π.χ. «η δε γυνή να φοβείται τον άντρα κλπ.»

Ακόμη στον επαγγελματικό τομέα, ποιος ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν θέλει ένα διευθυντικό στέλεχος Σαδιστή ?

Τα παραπάνω μου έχουν συμβεί και τα λέω.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα σε έναν άντρα Υποτακτικό και Ομοφυλόφιλο ή μία Γυναίκα Κυρίαρχη (ποιος την παντρεύεται αυτήν την «Σκύλα» ? (εντός εισαγωγικών πάντα – δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις Κυρίαρχες )).