Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sfalistoma, στις 9 Οκτωβρίου 2013.

1. ssmaster

ssmaster Regular Member

2. 'απαικτος

3. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

double wow για την παράθεση των σκηνών! 

4. Εγώ πάντως, έχω τις πρώτες θύμισες μαντμαζέλων εις κίνδυνον από το αρχαίο τηλεοπτικό Mannix - σε επανάληψη στα μέσα του '80 (με τον Μπισλάνη να κάνει την φωνή του ντετέκτιβ).

Αξίζει όμως και η παράθεση της Φρουτοπίας με την Μαρουλίτα στα χέρια του Μανώλη του Μανάβη

5. moretape

moretape Pervy Perv

"Λόλα
    Επ. 61 - ropes, chairtie, tape gag"

ωραίο!

ευχαριστούμε για την φοβερή λίστα!

6. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

7. Retromaniac η Μarlen?
    Που θυμήθηκες τον Πιλάβιο και την παρέα των κουκλο-Σοφιανών.

8. Marlen Daudaux

Αα... Αγαπώ την ΕΡΤ. Έβλεπα σχεδόν ό,τι παιζόταν εκεί. Τα περισσότερα βέβαια, από επαναλήψεις και από το ψηφιακό αρχείο της   Και δε θα μπορούσα να μη βάλω τη Χιλιοποδαρούσα. Οι ντομάτες γεμιστές είναι το αγαπημένο μου φαγητό!!!!!

9. χαχαχα δεμένες γεμιστές ντομάτες λοιπόν και η μαρουλίτα στην υπόγα του Μανώλη του μανάβη

10. sfalistoma

sfalistoma New Member

Μήπως πετύχατε καμιά damsel τελευταία σε καμιά ελληνική σειρά (παλιά ή νέα); Θέλω ν' ανανεώσω τη λίστα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

11. Marlen Daudaux

Last edited: 31 Ιουλίου 2014
  12. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αχαχαχαχαχαχαχα κλαιω !!! να σαι καλα