Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sfalistoma, στις 9 Οκτωβρίου 2013.

1. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Με πεθαινεις!!! ααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

3. χαχαχ... συνδυασμός bondage και bomb-age ομού και ταυτοχρόνως...

4. Marlen Daudaux

Έχει και ακόμη μία φοβερή σκηνή με τη Φλώρα δεμένη στο κρεβάτι και τον Αλέκο με στολή βασανιστή ( ; ) νομίζω. Δε θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο είναι βέβαια.. Αν θυμάται κανείς, ας το ανεβάσει  

5. Marlen Daudaux

ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΣΤ, ΣΟΡΡΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!! Στο 32:45

Μου είχε μείνει αυτή η σκηνή και ήμουν πιτσιρίκα... Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω κάποτε!!!

6. sfalistoma

sfalistoma New Member

Μπράβο, @Marlen Daudaux ! Ας κρατήσουμε τη φλόγα των Greek Damsels ζωντανή!

7. dsitopm1980

dsitopm1980 New Member

Στη σειρά "Σχεδόν ποτέ" σε επεισόδιο του 2ου κύκλου υπάρχει μια καλή σκηνή με μια μαυρομάλλα με σγουρό μαλλί που τη δένει ο γκόμενος στο κρεβάτι με χειροπέδες.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να τη βρω

8. dom321654

dom321654 Regular Member

Στην ταινία "Όστρια" του 1984 υπάρχει μια DID σκηνή στα μέσα της ταινίας αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

9. anima0

anima0 Regular Member

Στην ταινία "Κορίτσια στον Ήλιο " Τσελιγκας , με ταγαρι, προβια και γκλιτσα, κυνηγάει Σουηδεζα, με μίνι με μεανδρους, και φωνάζει "Στασουου μυγδαλα ".
    Θα μου πείτετι σχέση έχουν αυτά? Ε πως άμα το πιανε το κοριτσι με τέτοια αξεσουάρ φανταζεσθε??  

Στάσου, μύγδαλα!:

Last edited: 11 Οκτωβρίου 2014
  10. sfalistoma

sfalistoma New Member

Επέστρεψα δριμύτερος από ποτέ!!!

http://greekdamsels.blogspot.gr/2014/11/scene-list.html

Ανανεωμένη έκδοση της λίστας που πόσταρα, τώρα με φωτογραφίες! (κάποιες μου ξέφυγαν, θα τις ξανα-ανεβάσω σύντομα)

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να εμπλουτίσω τη λίστα. Όπου δείτε να λείπουν ονόματα ηθοποιών, τίτλοι σειρών ή άλλες λεπτομέρειες, ή εάν μου ξέφυγαν σκηνές από κάποια σειρά, σας παρακαλώ, να μου δώσετε τις σωστές πληροφορίες!

Πάρτε μια γεύση:

11. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ο Μέγα Κύριος να το κάνει με "BDSM" περιεχόμενο      , αλλά τουλάχιστον κάποιες σκηνές "bondage" η "kinky" τις έχει γενικώς όλη η σειρά. Στο παρακάτω όπως, 3:55 - 4:30, 7:30 - 8:50, 11:56 -12:07 λεπτά της ώρας.

Last edited: 3 Νοεμβρίου 2014