Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Hand free orgasm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 25 Ιανουαρίου 2025.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Προσπάθησα να μείνω εκτός, να μην εκσπερματώσω και κατάφερα να κρατηθώ 6 μέρες.
    Είχα σκοπό να παίξω πρωκτικά και να ερεθίσω τον προστάτη για να έρθω σε οργασμό.
    Χωρίς να το βάλω στο πρόγραμμα να χύσω ακόμα, σήμερα (6η μέρα) πήγα στο μπάνιο, και έκανα 1 σκουάτ, ας το πούμε έτσι, (κρεμασμένα πέος και όρχεις), και ξαφνικά ήρθα σε οργασμό, έτρεμα και άρχισε και βγήκε αρκετό σπέρμα. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράμα η αλήθεια είναι.
    Ήταν πολύ περίεργο και δεν το είχα προγραμματίσει.

Θα με ενδιέφεραν απόψεις, γνώμες και εμπειρίες πάνω στο θέμα.
    Δεν ακούμπησα τίποτα και ξαφνικά έχυσα!!!
    Θέλω να το ξαναπροσπαθήσω άμεσα!

**Να σημειώσω, πως μετά από τόσο αποχή, είχα σκοπό να βάλω από μέρα σε μέρα το aneros και να βγω μια βόλτα να περπατήσω, έτσι ώστε να έρθω σε οργασμό περπατώντας. Το έχω ξανακάνει αυτό και διπλώθηκα από τον οργασμό (ευτυχώς δεν με είδαν) και πήγα σπίτι αμέσως γιατί το στρινγκ που είχα βάλει ξεχύλησε από το σπέρμα και έγινα χάλια (αλλά..... ΥΠΕΡΟΧΟ)

Last edited: 25 Ιανουαρίου 2025