Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Household Core Values (Βασικες αξιες ενος household)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 27 Ιανουαρίου 2006.

Tags:
 1. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  To θεμα αυτο αναφερεται περισσοτερο σε 24/7 lifestylers.
  Περα απο την εμφαση που δινουμε στην εκπαιδευση των υποτακτικων μας, σε επιπεδα συμπεριφορας, πρωτοκολλων και τελετουργικων, με ενδιαφερει να μαθω ποια ειναι τα core values των household σας, ειτε ως Κυριαρχοι, ειτε ως υποτακτικοι. Υπαρχουνε καποιες βασικες αξιες γυρω απο τις οποιες δομειται η Ms σχεση σας?
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Ας μου επιτραπεί μία παρέμβαση ως moderator και μόνο ως moderator, αν E/έχετε την καλωσύνη:

  Παρακαλώ ευγενικά τους rolfo και denied να διαγράψουν τα αντίστοιχα ποστ τους παραπάνω, για τον λόγο ότι δείχνουν κάποια άγνοια των όρων household και lond distance relationships στο lifestyle.

  Σε αυτό το thread η συζήτηση είναι γνήσια σύνθετη, δηλαδή, βασίζεται σε δευτερογενή δεδομένα, δηλαδή, για να μιλήσει Κ/κάποιος για household έχει ήδη πολύπλευρη γνώση και εμπειρία του lifestyle και δεν ξεκινάει από το "Α", οπότε οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν οι rolfo και denied ας αναζητηθούν σε άλλα threads χωρίς βέβαια, τον προσωπικό χαρακτήρα που πήραν εδώ.

  Προτείνω να Μ/μιλήσουν εδώ Ο/όσοι γνωρίζουν τί είναι household και πώς λειτουργεί και τι είναι core values of a household και πώς διαμορφώνονται και πώς λειτουργούν.
   
 3. denied

  denied Member

  Let it be so tender_lilly
   
 4. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Εχω προσέξει οτι γίνεται "επιλεκτική λογοκρισία" από τους moderators.
  Ξέρω τις απαντήσεις του rolfo και denied και απορώ γιατί χαλάστηκες tender lilly. Ήταν φυσιολογική η απορία τους και η ερώτηση ποθ έκαναν στην Phaedra.Εχω δει εδώ μέσα να απαντώνται threads με πολύ χυδαίο τρόπο και δεν έγινε κανένα απολύτως σχόλιο.
  Μερικές φορές και τις περισσότερες άδικα, εσείς οι moderators αντιδράτε και μας αντιμετωπίσετε λες και είμαστε μαθητές σας και μας βάζετε τιμωρία.
  Το βρίσκω πολύ κουραστικό από ένα σημείο και μετά.Και στην τελική,κάντε αυτό που πρότεινε η SmartLady.Ένα section για να λέμε τη γνώμη μας και να "τρώμε τα μουστάκια μας" χωρίς παρεμβάσεις και καταπίεση.
   
 5. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  Το thread αυτο δεν αφορα στο πως λειτουργει το δικο μου household αλλα στα core values. Αν καποιος εχει ερωτησεις για την εννοια του household κλπ, και στον βαθμο που αυτες ειναι ουσιαστικες αποριες και δεν τιθενται με εριστικη διαθεση, μπορει καλιστα να ανοιξει ενα thread και να τις ρωτησει. Τελος, οι ερωτησεις, ακομα και οταν προκυπτουνε απο ενα συγκεκριμενο παραδειγμα (εν προκειμενω-Household of Lady Phaedra) συνηθως αφορουν γενικα θεματα (εν προκειμενω-Ms σχεση απο αποσταση) και οχι λειτουργιες ενος συγκεκριμενου household (εν προκειμενω-του αν το δικο μου συγκεκριμενα household υφισταται η οχι.)
   
 6. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  MsAliki η απορία του rolfo δεν λογοκρίθηκε ούτε ήτανε κακό αυτό που ρώτησε. απλά θα μπορούσε να υποβαλει την ερώτηση του στην Phaedra σε σχετικό thread διοτι σε περίπτωση που απαντούσε θα άνοιγε διάλογος ως προς άλλο θέμα μη σχετικό με το αρχικό ποστ της Phaedra. σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται κανείς μαθητής όπως πιθανόν να πιστεύεις. Η γνώμη σας ως προς εμένα η τους moderators είτε θετική είτε αρνητική μπορείτε να υποβάλλετε στο feedback όπως ισχύει από την αρχή λειτουργίας του φορουμ
   
 7. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Ο Κύριος μου με τίμησε με την συμμετοχή Του στο πόστ αυτό γιατί ζήτησα την βοήθεια Του μια και στο household Εκείνος είναι η κεφαλή.

  Κατ’αρχήν θα ήθελα να δώσω τον προσδιορισμό του household όπως τον εκλαμβάνω. Household ουσιαστικά είναι ο M/s οίκος και όχι η οικία.
  Ο M/s οίκος αποτελείται από μέλη που έχουν προκαθορισμένους ρόλους, ευθύνες, υποχρεώσεις και κανόνες.
  Αυτά στην περίπτωση του household Του Κυρίου μου δεν είναι γραμμένα σε κάποιο contract και δεν υπάρχει κάποιος πίνακας αναρτημένος.
  Ίσως επειδή εξ’αρχής Ε/είχαμε πολλά κοινά, σε αξίες, αρχές και τρόπο αντιμετώπισης της ζωής δεν χρειάστηκε να τεθούν με τόσο ξεκάθαρο τρόπο.
  Κάποια πράγματα ήταν αυτονόητα, κάποια απλώς βρήκαν τον δρόμο τους ομαλά και σίγουρα το γεγονός πως τουλάχιστον για την ώρα το household αποτελείται από από Εκείνον και από εμένα μόνο, έκανε τα πράγματα πιο απλά ως προς τους ρόλους και τις υποχρεώσεις Μ/μας.

  Πρώτο και κύριο core value (που τολμώ να μεταφράσω σαν θεμελιώδης αξία) του Household που Ε/εχουμε δημιουργήσει, είναι η διατήρηση και η προστασία του M/s χαρακτήρα του.
  Κοινή επιθυμία Μ/μας ήταν να ζήσουμε εντός του lifestyle όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται γιατί το M/s δεν αντιπροσωπεύει για Ε/εμάς ούτε καθημερινό θέατρο ούτε περιστασιακές σκηνές. Είναι η ιδανική Μ/μας πραγματικότητα και συνεπώς η μέγιστη θεμελειώδης αξία Μ/μας.
  Για να γίνει αυτό, μαζί με τα πρωτόκολλα, υπάρχουν και συγκεκριμένοι κανόνες που ακολουθούνται ώστε να μην ξεγλυστράμε σε βανίλλα συμπεριφορές.

  Για τους γνωστούς και φίλους που Μ/μας επισκέπτονται, οι συμπεριφορές Μ/μας εξαρτώνται από το επίπεδο συμμετοχής και γνώσης τους στο lifestyle.
  Το σπιτικό Μ/μας είναι M/s, αυτό σημαίνει πως ο επισκέπτης φίλος που γνωρίζει το συγκεκριμένο, οφείλει να σεβαστεί το γεγονός αυτό και τα στάτους Μ/μας. Φυσικά υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν γνωρίζει την M/s φύση του household και από σεβασμό προς την δική τους άγνοια δεν επιβάλουμε τους ρόλους Μ/μας ως lifestylers διατηρώντας τις ισορροπίες με διακριτικό αλλά ξεκάθαρο σε Ε/εμάς τρόπο.

  ‘Ενα από τα core values που αναφέρει Η Κυρία Φαίδρα είναι ο σεβασμός γενικότερα αλλά και ειδικότερα τον υποτακτικών προς τους Κυρίαρχους. Ο by default σεβασμός μου ως υποτακτική προς στους Κυρίαρχους είναι ένα θέμα που στην πορία της σχέσης έδειξε την πολύτιμη εμπιστοσύνη Του Κυρίου μου στην κρίση μου. Ο Κύριος μου δεν απαιτεί τον τυφλό και βαθύ σεβασμό μου προς Τους Κυρίαρχους που δεν γνωρίζω, αλλά απαιτεί την εξ’αρχής ευγενική συμπεριφορά με τις αποχρώσεις του ρόλου μου ως υποτακτική, όπως απαιτεί την εξ’αρχής ευγενική συμπεριφορά μου προς τον οποιονδήποτε άνθρωπο.

  Συνεπώς άλλο ένα core value είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια που Δ/δίνουμε αλλά και Π/παίρνουμε τόσο προς το τι Ε/είμαστε όσο και προς το τι Ε/έχουμε ανάγκη.

  Νομίζω πως λίγο πολύ κάθε σπιτικό M/s ή vanilla έχει τις γραμμές του, τις αξίες του, τους στόχους και τον καταμερισμό των υποχρεώσεων. Ίσως να μην είναι τόσο ξεκάθαρα όλα αυτά αλλα υπάρχουν.
  Η διαφορά είναι πως, ένα M/s household λόγω της ιδιαιτερότητας του, όχι μόνο έχει την δυνατότητα να επιβάλει ξεκάθαρα τις αξίες του, αλλά καλό είναι να έχει αυτές τις αξίες προσδιορισμένες ώστε τα μέλη να αισθάνονται πιο έντονα πως ανήκουν σε ένα υγιές household με ισχυρούς δεσμούς που τους κάνει περήφανους.