Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

jeans fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος tilemaxos, στις 10 Ιανουαρίου 2015.

1. tilemaxos

tilemaxos Regular Member

εχω αδυναμια να βλεπω την παρτεναιρ μου να φορα στενα τζιν και να τη βλεπω ετσι δεμενη..

2. danos

danos Regular Member

αν ειναι 150 κιλα θες το ιδιο ????  

3. tilemaxos

tilemaxos Regular Member

φιλε αυτο δεν το σκεφτηκα.. 

4. brenda

brenda FU very much

Άσε βρε τον άνθρωπο να πει αυτό που θέλει....

5. danos

danos Regular Member

εσύ πιες κανένα τσίπουρο  , εγώ τα βρήκα με το παιδί  

6. brenda

brenda FU very much

εγώ θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες...το τζην μέχρι που είναι κατεβασμένο? πως την προσεγγίζει? τι κάνει πριν και τι μετά το δέσιμο?(έχω κι άλλες...)

7. tilemaxos

tilemaxos Regular Member

πολλες οι αποριες χαχα ενας ενας//τη φανταζομαι ημιγυμνη απο πανω με το τζινακι απο κατω....και να τη βλεπω να παλευει.... εχοντας τη δεμενη χειροποδαρα..~~

8. tilemaxos

tilemaxos Regular Member

9. tilemaxos

tilemaxos Regular Member

10. Angel_o

Angel_o New Member

Ένας όμορφος κώλος με πολύ στενό τζην, σίγουρα ανάβει φωτιές... Υπέροχο να κατεβάζεις το τζην και να τον τιμωρείς για την αυθαδια του ;-)

Last edited: 27 Ιουλίου 2019
  11. Curious_1992

Curious_1992 New Member

Αα στην εφηβεια το ειχα αυτο.. θυμαμαι ειχα παει ενα ταξιδι σε ενα επτάνησο και ήταν μια κοπελια με τζινάκι, κοκκινα μαλλια, σκουλαρικια παντου και σκανταλιαρικο βλεμμα. Με κοιταγε με νοημα αλλα παραημουν χαμηλων τονων τοτε για να το εκμεταλλευτω, πρωτη λυκειου σκατο. Μιλησαμε λίγο και μετα ξενερωσε. Αλλα ενα βιτσιο με τα τζιν μου το αφησε

12. Iwn1989

Iwn1989 Regular Member

Μμμμμ.. δελεαστικό ακούγεται!