Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kyria psaxnei sklavo....Sklavos zhta Kyria

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος DarkDream, στις 8 Ιουλίου 2006.

 1. DarkDream

  DarkDream New Member

  Γενικότερη Διαπίστωση είναι ότι η
  προσφορά σε Αφέντρες είναι άπειρος μικρότερη από αυτήν των Σκλάβων …
  Έχω την άποψη ότι σε γενικές γραμμές λογικά οι άνθρωποι που έχουν ψυχολογία υποτακτικού σε σχέση με αυτών που έχουν κυριαρχική είναι μοιρασμένοι , αυτό όμως δεν ανταποκρίνεται στις αγγελίες η στην εκδήλωση ενδειφεροντος μέσω των διαφόρων σαιτ που κάθε αγγελία του στυλ …Ψάχνω σκλάβο γίνετε BEST SELLER παίρνοντας εκατοντάδες απαντήσεις ενώ η αντίστοιχη του τύπου …Ψάχνω Κυρία …μένει στα αζήτητα !!
  Αυτό είναι πιστεύω το μεγαλύτερο πρόβλημα του χώρου μια και τα πάντα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και εδώ παρουσιάζεται το φαινόμενο να ζητάνε όλοι σχεδόν το ίδιο και το αντίθετο να το προσφέρουν ..ελάχιστοι !
  Αυτό το πρόβλημα υφίσταται μάλλον από το ότι γενικά οι γυναίκες που έχουν κυριαρχική παρουσία πάνω στους άντρες και πολύ λιγότερο εκδηλώνονται αλλά και γενικά λιγότερο ρίσκο παίρνουν να μπουν σε τέτοιες αναζητήσεις , με αποτέλεσμα οι ελάχιστες που το κάνουν να …κουράζονται στο τέλος από κάθε νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος που την βλέπουν σαν μια ακόμη από της εκατοντάδες που έχουν .
  Νομίζω ότι κάθε 100 σκλάβους αντιστοιχούν 2-3 Κυρίες κάτι που από μονό του κάποια στιγμή κουράζει και τους μεν και τους δε …και φυσικά ο χώρος για να αναπτυχθεί χρειάζεται και τα δυο μέρη .
  Στο εξωτερικό η αναλογία δεν είναι η ιδία για αυτό και χώρος αναπτύσσετε με καλυτέρους ρυθμούς .
  Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα καθώς και προτάσεις για το πώς μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα
   
 2. Haris_FL

  Haris_FL New Member

  Νομίζω πως είναι ακριβώς σαν την περίπτωση που κάποιος ψάχνει κάτι σε όχι bdsm τομέα και απλά αναζητάει κάποιον ή κάποια που να εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος. Τις ίδιες πιθανότητες έχει να βρει. Μη νομίζεις το αντίθετο. Στον χώρο αυτό όμως μάλλον συμβαίνει και το κακό του ότι πολλοί θέλουν απλά να "κάνουν τον χαβαλέ τους" με αποτέλεσμα να πατώσει κάποιος που αναζητά κάτι σοβαρό. Δεν έχω ψάξει καθόλου ακόμα κάτι τέτοιο για να πω την αλήθεια, αλλά νομίζω πως η λογική "να βρω να γα$%σω" παίζει σε όλους τους χώρους. Από εκεί και πέρα απλά πρέπει να διακρίνεις το σκάρτο από το αληθινό.
   
 3. blindfold

  blindfold Contributor

  είναι απλό στην διαπεδαγώγηση των ελληνίδων γυναικών υπάρχει έντονη η προσπάθεια οι γυναίκες να συμπεριφέροντε υποτακτικά ,οπότε άντε βρείτε γυναίκα που να είναι Κυριαρχική....
  αλλά νομίζω έχει ξαναδημιουργηθεί ανάλογο νήμα ..
   
 4. G_E

  G_E Contributor

  Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι σκάρτο υπάρχει στο γαμείν?

  Και κάτι ακόμα. Επιτρέπονται οι προγαμιαίες σχέσεις?

  Δεν υπάρχει έντονη προσπάθεια στην Ελλάδα γι αυτό. Αντίθετα, η έντονη προσπάθεια υπάρχει για το αντίθετο. Φοβάμαι πως θα επιτύχει κι εδώ. Και δε θα 'χετε κυριαρχικές γυναίκες. θα 'χετε ξενέρωτες ασεξουαλικές δημοσιοϋπαλληλικές βασανιστικές σπασαρχίδισες. think about.
   
  Last edited: 9 Ιουλίου 2006
 5. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Είχα μια προγαμιαία σχέση το 1914, αμέσως μετά την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Δυστυχώς διήρκεσε λίγο: η αγαπημένη μου απεβίωσε από φυματίωση όταν παντρεύτηκα άλλην, πριν από ενενήντα περίπου χρόνια.
  Ο έγγαμος βίος μου υπήρξε ανθόσπαρτος, παρ' ότι η αγαπημένη συμβία μου αυτοκτόνησε λίγους μήνες μετά τον γάμο, κατόπιν ανεπιτυχούς συνουσίας της με τον θυρωρό.
  Έκτοτε, είχα άλλες δύο μεταγαμιαίες σχέσεις που τις διέκρινε το Υψηλόν Συναίσθημα και ο Αυθεντικός Έρως.
  Τώρα είμαι μόνος, μετά τον ενταφιασμό και της τελευταίας εναπομείνασας - Α' Νεκροταφείο, πλησίον της Κοιμωμένης του Χαλεπά, δια τας σπονδάς όσων ενδιαφέρονται.
  Μήπως γνωρίζετε, KyriosG, γνησία υποτακτική - έστω και αυταρχικής ιδιοσυγκρασίας - να επιληφθεί όσων με ταλαιπωρούν;
  Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στη θεραπεία..
   
  Last edited: 9 Ιουλίου 2006
 6. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  Μήπως γνωρίζετε, KyriosG, γνησία υποτακτική - έστω και αυταρχικής ιδιοσυγκρασίας
  Την υπουργο παιδειας καποιας χωρας σκεφτηκα .....ακριβως αυτο που ζητας ..... αλωστε αν την νυμφευτεις αγαπητε Dolmance ... δεν θα λειψει σε κανενα οταν ακολουθησει την μοιρα των προκατοχων ...   ....
  Παντως η στατιστικη που αναφερθηκε (100 προς 2-3) δεν καταδεικνυει μια πραγματικη αναλογια αλλα οτι πολλοι αντρες ψαχνονται ασυνειδητα ....
   
 7. Maley

  Maley Contributor

  Παιδια έλεος πια με αυτο το θεμα..παμε παρακατω..