Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Littles, ABDL

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Moon Biscuit, στις 3 Δεκεμβρίου 2017.

1. Omoboy

Omoboy New Member

Χερομε που το ακουο.Αλλα δίστιχος δεν θα γίνουν ποτε πραγματικοτιτα.θα ήθελα να δω από κοντά μια γινεκα προθιμη να ικανοποιηση τις φαντασιοσις μου.

2. Omoboy

Omoboy New Member

Καλισπερα χαιρομαι υπαρχει γινεκα με τα ίδια φετίχ με τα δικαμου δεν το περίμενα.

3. Waggos

Waggos 26 Male ABDL Premium Member

Hello?
    Is somebody here?

4. DaddyDom82

DaddyDom82 Genuine - Caring - Pervy Premium Member

Kαλησπέρα γενικά είμαστε πολύ πίσω πάνω σε αυτό το κομμάτι όπως και σε άλλα πράγματα στην Ελλάδα .. Υπάρχει κάποια δεκτική κοπέλα που να νιώθει little αλλά να μη το έχει βγάλει με τον σύντροφο της διότι φοβάται την αντίδραση του;;

5. Yiyi

Yiyi .

εμένα που πάντα μου άρεσε να είμαι πιο μικρούλα (ακόμη κι όταν ήμουν όντως μικρούλα), όταν βγήκα λίγο έξω απ την ντουλάπα μου σχετικά μ αυτό, το μετάνιωσα επειδη:
    οι περισσότεροι (μην πω όλοι) είχαν ενα πολύ συγκεκριμένο φαντασιακό σχετικά με την "μικρούλα" και αυτό ήταν η άλλη να μιλάει (κάποιες φορές) μωρουδίστικα, να έχει μπεμπε αξεσουαρ, παιδικά ρουχαλάκια και δραστηριότητες τύπου coloring book ή και κούνιες (λολ) ένω πχ ο άλλος την λέει λολίτα που στο μυθιστόρημα πήγαινε γυμνάσιο.
    όλα αυτά μαζί δλδ στην πουτσοφαντασίωσή τους, δημιουργούσαν ένα περίεργο (να το πω κομψά) συνονθύλευμα απο όλες τις ηλικίες απο 0 μέχρι 14. Σαν τα παιδικά στο zara ένα πράμα που έπαιρνα ένα καλοκαιρινό φορεματάκι στο 13-14 που μ έπαιρνε στο 1,70, και έβλεπα το ίδιο ακριβώς σε σμίκρυνση για 2 ετών.

Τότε βέβαια που ήμουν και κοντά στην εφηβεία, μου φαινόταν αποκρούστικό να φαντασιώνεται ο άλλος μπεμπε και παιδικά και τέτοια. Χρόνια μετά (τωρα δλδ: P) βρισκω αδιαφορα και τα εφηβικά cosplay. Αυτά συμβαίνουν όταν περνας 2 φορές την εφηβεία, κάπου βαριέσαι : P

Πέρα απ το cosplay όμως, το να είσαι το κοριτσάκι, ακόμη κι όταν πλεον δεν είσαι, δεν είναι φετιχ, ούτε κάβλα, ούτε μασκάρεμα. Είναι η συναισθηματική ανάγκη ή έκφραση κάποιου, που δεν βγαίνει φατσα φόρα στον πάγκο, επειδή είναι απ τα πιο μύχια της ας πούμε ψυχής του.

6. Waggos

Waggos 26 Male ABDL Premium Member

❤️