Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Love and Punishment

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 26 Αυγούστου 2005.

 1. lorelai

  lorelai Guest

  lara[E-p] διαβάζοντας αυτά που έγραψες ως απάντηση σ'αυτά που είπα θέλω να σου πω και να το πιστέψεις ότι δεν έχω καμμία διάθεση αντιπαράθεσης με σένα ή με κανέναν άλλο. Αλλά όταν βλέπω και νιώθω προσπάθειες να με υποτιμήσει κάποιος με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο καλυπτόμενο με ευγένεια εκεί θα αντιδράσω και νομίζω ο καθένας θα αντιδρούσε. Εχω δει και σε άλλα posts σου να λες ότι δεν έχεις υποτιμήσει κανέναν ποτέ. Με το να το λες αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει όμως. Είναι η δικιά σου υποκειμενική άποψη και θα πρέπει να ρωτήσουμε όλους στο forum αν είναι έτσι ή όχι. Πολλές φορές πιστεύουμε πράγματα για τον εαυτό μας που δεν ισχύουν και με το να τα λέμε και να τα χρησιμοποιούμε ως σημαία μας δεν σημαίνει τίποτα. Επίσης δεν θα μιλήσω εγώ για την ευτυχία του άλλου. Και little slut επειδή η lara[E-p] ή και ο οποιοσδήποτε εξέφρασε προσωπικές της εμπειρίες με τον Αφέντη της και συζήτηση δικιά τους πάνω στο θέμα και είπε ότι είπε δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί φθόνος ή οτιδήποτε απο αυτά που είπες. Ξέρεις εσύ ο καθένας πως βιώνει την προσωπική του ζωή και αν είναι ευτυχισμένος ή όχι; Επειδή κάποιοι μιλάνε γι'αυτήν και κάποιοι όχι δεν είναι κριτήριο αυτό. Μην καταλογίζεις πράγματα σε κάποιον ενώ τον κατηγορείς για το ίδιο κι εσύ. Και εκείνο το σχόλιο της lara[E-p] για πραγματικές σχέσεις και πραγματικά άτομα τι ήταν; Επειδή δεν αναφέρθηκε σε ονόματα; μα ήταν προφανές που αναφερόταν. Με το ίδιο σκεπτικό little slut γιατί αντέδρασες σε όσα είπε η tender lilly αφού δεν αναφερόταν σε σένα. Μην κάνουμε σαν αυτούς που λένε μακριά απο μένα και όπου θέλει ας είναι. Γιατί κάπως έτσι μου φάνηκε το σχόλιό σου. Για να κλείσω εδώ. Δεν είχα καμμία διάθεση ούτε σκοπό να υποτιμήσω κανέναν και τίποτα μάλλον το ανάποδo ένιωσα ότι έγινε. Εξέφρασα την άποψή μου τονίζοντας συνέχεια ότι βασίζεται σε δικές μου εμπειρίες και δεν αναγκάζω κανέναν να συμφωνήσει με ότι λέω και η lara[E-p] μου καταλόγισε πράγματα που δεν εννοούσα και μάλιστα με ύφος που το ένιωσα ειρωνικό και προσβλητικό. Οσο για το σχόλιο του MasterJp θα συμφωνήσω με την προϋπόθεση ότι θα ξεκινήσει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα και στους άλλους... Συμφωνώ με τον DeSade ότι όταν νιώθεις κάποια ενόχληση σχεδόν πάντα έχεις καλό λόγο να την νιώσεις και πιστεύω ότι είχα πολύ καλό λόγο. Από εκεί και πέρα όπως χαρακτηριστικά είπε και η lara[E-p] και θα συμφωνήσω κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος αν και lara[E-p] θα έπρεπε να το πεις στον εαυτό σου πρώτα αυτό. Anyway δεν ασχολούμαι άλλο όχι γιατί υποτιμώ κανέναν αλλά γιατί κουράστηκα να προσπαθώ να πείσω για το τι εννοούσα και πώς το εννοούσα και να μου καταλογίζονται και προσπάθειες υποτίμησης των άλλων από το πουθενά ενώ θα έπρεπε πρώτη εγώ να πω κάτι τέτοιο για την lara. Την πρώτη φορά το άφησα μπας και καταλάβει, την δεύτερη δεν άντεξα...
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Το σχόλιο μου περί πραγματικούς ανθρώπους, ήταν γενικό.. μια και τόσο εσύ lorelai, όσο κι εγώ, και η little_slut ζούμε κάποιες πραγματικές σχέσεις με πραγματικούς ανθρώπους και το να προσπαθούμε να επιβάλουμε τις δικές μας απόψεις σχετικά με τη σχέση των άλλων δεν είναι σωστό. Αυτό έγραψα και αυτό εννοούσα.

  Κανείς δεν έκρινε τις δικές σου σχέσεις...Εσύ όμως θεώρησες σωστό να πεις στην little_slut, πως αυτά που λέει για τη δική της σχέση, δεν τα πιστεύεις και δεν είναι δυνατό να υπάρχουν. Η κοπέλα είπε πως τα ζει...πως μπορείς να το αμφισβητείς, όταν ούτε την γνωρίζεις, ούτε και γνωρίζεις τι ζει με Τον Αφέντη της?
  Επειδή δεν χωρά κάτι μέσα στη λογική μας είναι και λόγος να λέμε στον άλλο, χωρίς κανένα σεβασμό ή έστω ευγένεια σ΄ αυτό το άτομο πως ψεύδεται? Αν εσύ σ΄ αυτό δεν βλέπεις λάθος κάτι ή προσβλητικό και θεωρείς πως εσύ είσαι το θύμα εδώ, επειδή κάποιοι αντέδρασαν και είπαν, πως έχουμε δικαίωμα να είμαστε αυτό που είμαστε και να ζούμε αυτό που ζούμε, χωρίς να μας λένε ψεύτες, δικαίωμά σου... Αυτό δεν το κάνει όμως να είναι και έτσι στην πραγματικότητα.

  Έγραψες πως για σένα είναι «…αδιανόητο να ζήσω στο lifestyle και πολλές φορές αντιδράω όταν διαβάζω posts κυρίως από Masters ή slaves.».
  Ίσως αυτό να είναι και η προκατάληψη που έχεις και σε κάνει να αντιδράς, προσδίδοντας αυτά που εσύ πιστεύεις πως είναι πίσω από αυτά που γράφω, δεν μπορώ να γνωρίζω.. Από την αντίδραση και μόνο, πως κάποιοι, όχι μόνο τολμούν και δηλώνουν πως είναι αυτό που για σένα είναι αδιανόητο και σου δημιουργεί αντιδράσεις, αλλά είναι και ευτυχισμένοι!

  Αν κάποιοι δεν μπορούν να ανεχτούν τους bdsm-lifestylers σε ένα bdsm φόρουμ, κατ΄ εμένα είναι τουλάχιστο παράδοξο.

  Είμαστε κι εμείς εδώ και είτε μας κατανοούν είτε όχι έχουμε δικαίωμα ύπαρξης. Αν αυτό πατά κάποιους κάλλους και ξυπνά ανασφάλειες σε κάποιους άλλους, είναι δικό τους πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν οι ίδιοι μέσα τους και όχι προσπαθώντας να διαψεύσουν, να υποτιμήσουν-γιατί μπορεί να λες πως δεν το κάνεις, αλλά στο ίδιο κιόλας ποστ παραλλήλισες τη σχέση μου με Άρλεκιν- και χωρίς βρισιές ειρωνείες και προσβολές.
  Ξαναδιάβασα όλο το θέμα και δεν έχω δει να ασχολείται κανείς με τις δικές σου σχέση, ούτε να χαρακτηρίζει ψεύτικο και ανύπαρκτο αυτό που ζεις. Εσύ όμως το έκανες. Είναι παράλογο που αντιδράσαμε σ΄ αυτό?

  Ότι γράφω αυτό εννοώ....Δεν είναι η πρώτη φορά που παρερμηνεύεις κάτι που έγραψα, και αν θυμάσαι μου είχες επιτεθεί ακόμη και για ένα απόλυτα ειλικρινές ευχαριστώ που είχα πει, όταν μέσα από την απάντηση σου κατάλαβα κάτι σημαντικό, αλλά εσύ το θεώρησες ειρωνεία, και χρειάστηκε να ξαναπώ πως δεν ήταν, για να πιστέψεις πως όντως το εννοούσα.. Όπως και η φράση σου «Όσο για την lara[E-p] καλοσύνη σου που αποπειράθηκες να με ψυχολογήσεις και να ασχοληθείς με μία ταπεινή υποτακτική». Ναι προσπάθησα να κατανοήσω εσένα, όπως προσπαθώ γενικά να κατανοήσω τους ανθρώπους γύρω μου…ποτέ όμως δεν σε υποτίμησα και δεν αναφέρθηκα σε σένα σαν «ταπεινή υποτακτική». Ποτέ δεν σε αντιμετώπισα αφ’ υψηλού! Δικό σου συμπέρασμα και δική σου η ειρωνεία, λες και το να προσπαθεί κάποιος να κατανοήσει τον συνάνθρωπο του είναι κάτι βδελυρό και κακό.
  Κι αυτό γιατί είσαι από την αρχή ίσως προκατειλημμένη μαζί μου. Μόνο από προκατάληψη μπορεί κάποιος να παρερμηνεύει συνέχεια αυτά που γράφει κάποιος άλλος και προσδίδει σ΄ αυτά νοήματα τα οποία εκεί δεν υπάρχουν.

  Δεν είμαι τόσο καλή στη διπλωματία, ώστε άλλα να λέω και άλλα να εννοώ. Λέω πάντα αυτό που πιστεύω, όπως το πιστεύω.

  Επειδή δεν ασπάζομαι κάποιες απόψεις δεν σημαίνει πως υποτιμώ και δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που τις εκφράζουν ή τις επιλογές που έχουν κάνει.
  Όπως και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που παρά το ότι δεν ασπάζονται και δεν κατανοούν τις απόψεις και τις επιλογές μου εκτιμούν εμένα.
  Αν κάποιος δεν ασπάζεται τις απόψεις μου δεν σημαίνει για μένα πως απορρίπτει εμένα σαν άτομο.

  Να είσαι σίγουρη και αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνεια πως ποτέ δεν σε αντιμετώπισα, και δεν σε είδα υποτιμητικά. Ποτέ! Δεν έχω τίποτα απολύτως να μοιράσω μαζί σου και σέβομαι το ποια είσαι και τις επιλογές σου, άσχετο αν οι δικές μου είναι διαφορετικές.

  Είναι απίστευτα λυπηρό, όταν κάποια άτομα επανειλημμένα υποθέτουν και προσδίδουν τα δικά τους σε κάτι που λες.

  Το ότι εκφράζομαι έντονα, είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω και αν ο τρόπος που εκφράζομαι δημιουργεί εντύπωση σε κάποιους πως τους υποτιμώ, τότε υποθέτω πως οφείλω να απολογηθώ και να το κοιτάξω καλύτερα. Θα είναι μια ευκαιρία να καλυτερέψω σαν άνθρωπος. Όπως καλό θα ήταν να κοιτάζαμε όλοι μέσα μας και να δούμε πόσα απ΄ αυτά που πιστεύουμε πως νιώθουν οι άλλοι για μας, είναι όντως έτσι και όχι αποτέλεσμα δικής μας αντίληψης και άμυνας.

  Απολογούμαι ταπεινά προς τους χρήστες, για οτιδήποτε είπα και έγραψα που πιθανόν να τους ενόχλησε, και θα προσπαθήσω όταν με προσβάλλουν και βρίζουν, ή όταν αμφισβητούν αυτό που είμαι και ζω, να μην αντιδρώ τόσο έντονα.

  Θεωρώ πως υπάρχει σ΄ αυτό το σύμπαν χώρος για όλες τις απόψεις. Και είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι αυτά που γράφω τα εννοώ.

  Κι αν ο σεβασμός κερδίζεται, η ευγένεια είναι κάτι που επιβάλλεται, είτε σέβεσαι είτε όχι τον άλλο.
   
 3. lorelai

  lorelai Guest

  Κατ'αρχήν lara απαντάω στο post σου γιατί αναφέρθηκες ότι πρόσβαλα την little slut. Που το έκανα αυτό; Aν ένιωσε ότι το έκανα αυτό ας μου το πει η ίδια. Είπα την άποψη μου σε ένα σχόλιο της στο οποίο είπα ότι αν εννοούσε αυτό διαφωνώ αν εννοούσε το άλλο συμφωνώ. Και με βάση ότι είπε συμφώνησα. Αλλά και η διαφωνία μου αν τυχόν υπήρξε δεν θα ήταν με μορφή υποτίμησης αλλά με μορφή διαφωνίας. Οχι δεν πιστεύω ότι είμαι προκατειλημμένη. Αλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμά σου. Προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ. Είπα ότι σε πολλά δεν καταλαβαίνω αυτούς που ζουν στο lifestyle και αντιδρώ όταν διαβάζω απόψεις που δεν συμφωνούν με τη δική μου λογική. Η αντίδραση όμως αυτή δεν γίνεται για την αντίδραση γίνεται γιατί απλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα και ζητώ αν και ο άλλος είναι διατεθειμένος να μου εξηγήσει για να καταλάβω καλύτερα. Τώρα αν εσύ αυτό το βλέπεις ως προκατάληψη ε τι να πω. Δεν θα κάθομαι να γράφω σε κάθε πρότασή μου ότι αυτή είναι η άποψή μου και δεν θεωρώ ότι κατέχω το αλάνθαστο. Επίσης είναι φυσικό αν αισθάνομαι τις απόψεις μου να ταυτίζονται πιο πολύ με άτομα που δεν ζουν στο lifestyle. Aλλά έχει τύχει να διαφωνώ ακόμα και με αυτά πολλές φορές. Αν εσύ ως σκλάβα μου πεις ότι οι απόψεις σου ταυτίζονται πιο πολύ με σκλάβες παρά με υποτακτικές θα το κατανοήσω και θα το θεωρήσω και φυσικό χωρίς να σε κατηγορώ για προκατάληψη. Οσο για το περιστατικό που είπες πραγματικά και νόμιζα ότι θίχτηκες για κάτι που είχα πει και προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι δεν το εννοούσα έτσι. Αν δε με ένοιαζε και σε υποτιμούσα όπως λες δεν θα ασχολιόμουν. Δεν ένιωσα να σε ειρωνεύομαι και κρίμα που το πήρες έτσι. Ζήτησα επεξήγηση και μου την έδωσες και σ'ευχαρίστησα κι όλας. Αν εσύ πιστεύεις ότι μιλάς με ειλικρίνεια και σεβασμό προς όλους κι εγώ νιώθω το ίδιο. Αλλά όπως πολύ σωστά είπες ο σεβασμός κερδίζεται και όταν πιστεύω ότι κάποιος δεν με σέβεται ε δεν θα τον σεβαστώ κι εγώ. Η ευγένεια lara είναι για εκείνους που μας φέρονται με ευγένεια γιατί αν την δίνεις παντού τότε δεν είσαι ευγενής αλλά κάτι άλλο...
   
 4. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Τα συμπεράσματα λοιπόν εν συντομία στο θέμα του thread είναι τα εξής.

  Η τιμωρία για κάποιους είναι απαραίτητο στοιχείο της D/s σχέσης που ουσιαστικά δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον Του Κυρίαρχου προς τον υποτακτικό και πως η τιμωρία είναι μέσον σωφρονισμού, υπενθύμισης, εξιλέωσης αλλά και ενισχυτικού της Κυριαρχίας.

  Για άλλους η τιμωρία δεν είναι αποδεκτή εφ’όσον ο δικός τους τρόπος ζωής και ο τρόπος που βιώνουν το BDSM και τις D/s σχέσεις είναι ικανοποιητικός και προσφέρει την πλήρωση που επιθυμούν χωρίς την άσκηση τιμωρίας.
   
 5. Consul

  Consul New Member

  Χρήσιμη και χρονικά κατάλληλη,carissa[L T],η σύνοψη των συμπερασμάτων του thread.

  [ Και για να θυμηθούμε τον ελληνικό κινηματογράφο:
  " Όχι άλλο κάρβουνο! " ]
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Σε ποιό σχόλιο μου αναφέρεσαι lorelai;
   
 7. magicgreece

  magicgreece Guest

  καλησπερα σε ολους και ολες..... πρωτη φορα μπαινω εδω.....
   
 8. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Καλως ορισες magicgreece... ελπιζουμε να ακουσουμε απόψεις και ισως και αποριες σου, σε παρακαλω μόνο να χρησιμοποιείς Ελληνικούς χαρακτήρες  
   
 9. gaby

  gaby Guest

  Πριν απαντήσω σ αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα, θα ήθελα να κλείσω μία παλιά μου εκκρεμότητα σ αυτό το νήμα, εκκρεμότητα που μετράει 51 εβδομάδες τώρα.

  Με συγχωρείς από καρδιάς lara[E-p] για εκείνο το flame του ποστ μου #42, που ακόμα και σήμερα με αρκετό κόπο και κάποια οδύνη ξαναδιάβασα. Λυπάμαι ιδιαίτερα αν στενοχωρέθηκες, λυπάμαι πραγματικά που βρέθηκες στο επίκεντρο του πιό έντονου επεισόδιου άρνησης και αντίστασης που είχα ποτέ στο χώρο, δικαιολογία καμμία δε μου βρίσκω, το μόνο που έχω να πω είναι ότι έφταιξα και παρακαλώ να με συγχωρείς για το λάθος μου εκείνο.

  Για το θέμα της αγάπης και της τιμωρίας στο BDSM, από την σκοπιά μίας femsub, λοιπόν.

  Η γνώμη μου είναι ότι οι πειθαρχίες και οι τιμωρίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας σταθερής σχέσης μεταξύ ενός Κυρίαρχου και μίας υποτακτικής.

  Τεχνικές αιτίες γι αυτό υπάρχουν πολλές, ότι είναι ο πλέον απροκάλυπτος τρόπος επιβολής, ότι η υποτακτική μαθαίνει και αποδέχεται οριστικά (ή μάλλον κάθε φορά σε μεγαλύτερο βάθος) το είδος της σχέσης που έχει και τη θέση της σ αυτήν, ότι η υποτακτική με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται και πλησιάζει περισσότερο τα κριτήρια του Κυρίου της, ότι υπάρχει αποσυμπίεση τυχόν εντάσεων στη σχέση και ίσως και άλλες.

  Αλλά ο κυριώτερος λόγος που υφίστανται πειθαρχίες και τιμωρίες κατά τη γνώμη μου, είναι επειδή πρόκειται για ένα από τα κατ εξοχήν στοιχεία που τονίζουν τη δυναμική της κυριαρχίας και της υποταγής που διέπουν τη σχέση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την βλέπω ως παιχνίδι, κάθε άλλο μάλιστα. Η τιμωρία θέλει τέχνη από την πλευρά του Κυρίαρχου και ωριμότητα από την πλευρά της υποτακτικής για να αποδόσει τα αναμενόμενα.

  Για να το πω ωμά, η τιμωρία είναι η πιό ισχυρή μορφή ελέγχου και είναι κάτι που η υποτακτική λαχταρά από καιρό σε καιρό. Τουλάχιστον από τη στιγμή που πραγματικά αποδέχεται ότι είναι υποτακτική. Με τον ίδιο τρόπο που η βανίλλα κάποιες φορές θα νιώσει ικανοποίηση που έκανε τον εραστή της ν αγανακτήσει, με τον ίδιο τρόπο μία femsub, μπορεί να δει την τιμωρία που της επιβάλλει ο Κύριός της ως ένα σινιάλο ότι αυτός πράγματι την βλέπει ως ιδιοκτησία Του, πράγματι ενδιαφέρεται να την διαφεντέψει, πράγματι θέλει και κοπιάζει να την κάνει όπως ακριβώς την επιθυμεί. Επιβεβαίωση δηλαδή. Και ασφάλεια.

  Δεν αναζητά η femsub την διπλωματία των ελιγμών, ή την τρυφερή διαλακτικότητα του εραστή. Αποζητά ακριβώς την αυστηρή αδιαλαξία του Κυρίαρχου που απαιτεί να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλει και είναι όμως διατεθειμένος να κάνει γι αυτό υπομονή και να δουλέψει για να το δει να γίνεται.

  Δεν αναζητά η femsub τη συντροφικότητα παρά πότε-πότε, αποζητά κυρίως το διαφέντεμα και τον έλεγχο.

  Δεν αναζητά αυτή τόσο το αγκάλιασμα της συμπαράστασης σε ότι την ταλανίζει στη σχέση αυτή, όσο αποζητά την ταπείνωση της επιβολής Του.

  Γι αυτούς τους λόγους, η τιμωρία ταιριάζει στη femsub. Της επιβεβαιώνει ότι καλύπτονται οι ανάγκες της μέσα στη σχέση. Ότι βρήκε αυτά που αναζήτησε. Την καθησυχάζει. Την μαλακώνει. Την βοηθάει να εξελιχθεί.

  Όταν πιά είναι η femsub ώριμη για να αποδεχτεί την ιδέα της τιμωρίας στην πράξη, δεν είναι αυτό κάτι που γίνεται μέσα σε μία μέρα, τότε την καλοδέχεται την τιμωρία. Θαυμάζει τον Κυρίαρχο που ήξερε πότε και πώς να της την επιβάλει. Νιώθει ήρεμη, φροντισμένη, στη θέση της και ότι κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει.

  Μία τιμωρία είναι μία έντονη εμπειρία για μία femsub, απαιτεί πολύ ενέργεια για να την μεταβολίσει, για να μάθει μέσα από αυτήν, για να την δει από την θετική πλευρά. Συνήθως, θα χρειαστεί συμπαράσταση και φροντίδα από τον Κύριό της για να τα βγάλει πέρα. Δεν είναι κάτι για κάθε μέρα, ή για κάθε πρόβλημα, ή για κάθε αδυναμία. Πιότερο την καταλαβαίνω για στιγμές που κάτι "φτάνει στο απροχώρητο", ή για όταν η ίδια ζητήσει να τιμωρηθεί.

  Βρίσκομαι από την άλλη πλευρά και δεν μπορώ να ξέρω τα συναισθήματα του Κυρίαρχου. Πώς νιώθει όταν αποφασίζει να τιμωρήσει, πώς όταν σχεδιάζει την τιμωρία, πώς όταν τιμωρεί και πώς όταν αξιολογεί το αποτέλεσμα της τιμωρίας που επέβαλλε και προχωράει το καράβι της σχέσης παραπέρα.

  Η διαίσθησή μου μου λέει οτι σε τέτοιες στιγμές θα έχει ισχυρή συναίσθηση ιδιοκτησίας έναντι της υποτακτικής ή της σκλάβας Του, ότι ενδεχομενως σε κάποιες στιγμές θα νιώσει αγάπη. Νομίζω όμως ότι αυτό που περισσότερο απ όλα θα Του δίνει ευχαρίστηση είναι ότι έχει το είδος της σχέσης που επιθυμεί και ότι αυτό λειτουργεί καλά επειδή ο ίδιος γνωρίζει και επιθυμει να κυριαρχεί καλά και επειδή η υποτακτική Του επιθυμεί και αποδέχεται να κυριαρχείται.
   
 10. blindfold

  blindfold Contributor

  εγώ το βλέπω πιο θεωριτικά

  από την μία πλευρά η αγάπη είναι καλό για να υπάρχει συγκράτηση στην τιμωρία αλλά από την άλλη πρέπει Ο/Η Κυρίραρχος να έχει πειθαρχεία (ναι αυτό) για να μπορεί να σπάσει τα δεσμά της αγάπης και να τιμώρησει τον/ην υποτακτκικό του ...

  από την άλλη όταν λέμε τιμωρία πως την βλέπουμε ; σαν παιχνίδι σ/μ η σαν τρόπο επιβολής στο Μ/σ ;
  στην 1η περίπτωση καταφεύγουμε σε τεχνικές μεθόδους, στην 2η προσπαθούμε να τιμωρήσουμε το/η σκλάβο/α και ΌΧΙ να του/ης ευχαριστήσουμε την μαζοχιστική πλευρά , που κολλάει η αγάπη σε όλα αυτά ;
  στην 1η περίπτωση βοηθά στο πάθος ,στη 2η περίπτωση βοηθά στην υπομονή και στον καθορισμό ορίων μίας και είναι πολύ εύκολο Ο/Η Κυρίαρχος να Εκτραπεί αλλά και από την άλλη να είναι Μαλακός/η και η τιμωρία να επιφέρει το επιθυμητό και τότε ο/η σκλάβος/α μετατραπει σε ουσιαστικό κυρίαρχο..


  μα καλά ότι νάναι γράφω... γράφω εναντίον μας !! χεχεχεεχ

  Υ.Γ. υπάρχουν slaves and not only femslaves έχω βαρεθεί να ακούω τεχνικές για σκλάβες μόνο ...
   
 11. Don Machino

  Don Machino Regular Member

  '' Αγαπάτε Αλλήλους '' ειπώθεικε από τον Ένα κάποτε.

  και όταν χρειάστηκε δέν δίστασε να μαστιγώσει τους βλάσφημους μέσα στον ναό Του.

  Άρα λοιπόν ή αγαπάς είτε δεν αγαπάς τον συνάνθρωπό σου γνωρίζοντάς τον ή μή.

  ο ρόλος της σκλάβας/ου είναι να τιμωρείται και δουλειά του αφέντη είναι να βρίσκει το λόγο και τον τρόπο για να γουστάρουνε και οι δύο την όλη κατάσταση.

  αυτά... καθαρές κουβέντες και όχι αμπελοφιλοσοφίες γιατι κουράστηκε το πνεύμα μου και τα μάτια μου τόση ώρα στην οθόνη
   
 12. wifes-sub-maid

  wifes-sub-maid Regular Member

  Καταρχάς να μου επιτρέψετε να εκφράσω την χαρά για την επιστροφή σας στο φόρουμ. Mας λείψατε. όσο αφορά το θέμα το οποίον θίξατε ο καθένας το βλέπει με την δική του σκοπιά, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αγάπη και τιμωρία πάνε μαζί ,έχουν κοινή πορεία. D/S και ιδιαιτέρως για τα ζευγάρια που ασχολούνται 24/7 δεν γίνεται χωρίς τιμωρία.BDSM σημαίνει αγάπη και όποιος αγαπά έχει υποχρέωση να επισημαίνει και να διορθώνει τα λάθη του άλλου .Στην προκειμένη περιπτώσει ο κυρίαρχος στην d/s σχέση τιμωρεί για να διδάξει για να καθοδήγηση για να επαναφέρει στον ίσιο δρόμο τον/την υποταχτηκο/η. τα συναισθήματα που δημιουργούνται στον/την υποταχτικο/η είναι συναισθήματα λυπης,ντροπης.απογοιτευσεις ,ταπείνωσης και πόνου .