Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

M/s συμβίωση.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

 1. Keeper_

  Keeper_ Dominant: One who guides and protects another Premium Member

  Αν χρειάζεται, για να έχεις καλούς λογαριασμούς, να μένεις σε χωριστά σπίτια τότε δεν κάνεις ποτέ σχέση μαζί του/της. Έτσι και αλλιώς δεν θα είναι καλοί οι λογαριασμοί!
   
 2. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  Α γειά σου! Σχέση σημαίνει, δεσμό. Όχι μόνο στα λόγια. Και σίγουρα όχι "όσο με συμφέρει, σου λέω ό,τι θες ν ακούσεις"
   
 3. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Το εν αρχή ην ο λόγος, είναι του Ηράκλειτου.
  Τα υπόλοιπα μού φαίνονται εγχειρίδιο κάποιας συστημικής σέχτας...
   
 4. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Άσε που τα πλυντήρια δεν κόβονται στην μέση...   
   
 5. tithon

  tithon Contributor

  φαντάσου όμως να συγκατοικήσεις με κάποιον που θα συνέχιζε στα σοβαρά μιά τέτοια συζήτηση.
  μαύρη μιζέρια παξιμαδοκλοπή.
   
  Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2019
 6. AlexanderV

  AlexanderV Contributor

  Είχαμε αυτήν τη συζήτηση με τον @tithon πριν ένα χρόνο και παραπάνω, σχετικά με το ότι πράγματι η βιομηχανία απολαμβάνει την αύξηση των τζίρων της από την αγορά διπλών συσκευών. Μπορεί να επέλθει σύσφιξη σχέσεων με την αγορά μισών συσκευών από το ένα μέλος της σχέσης και μισών από το άλλο κι έτσι να επωφελούνται ποικιλοτρόπως από την αμοιβαία ανταλλαγή χρήσης  

  Είναι ένα πλήγμα για τις βιομηχανίες καθώς τα έξοδα αθροισμένα θα αντιστοιχούν για την πλήρωση ενός μόνο νοικοκυριού, ταυτόχρονα θα ενισχύεται η σύσφιξη των σχέσεων, ενώ από την άλλη θα υπάρχει και η αναγκαία τήρηση αποστάσεων για την αποφυγή αναπόφευκτων τριβών!

  Αν πράγματι συγκατοικούσαμε με κάποιον που θα μπορούσε να συνεχίσει σοβαρά αυτήν τη συζήτηση (μετά ή πριν το αναγκαίο αποσυμφορητικό σεξ), σημαίνει ότι αυτό το ατόμο θα είχε προβεί σε ένα χρήσιμο αριθμό παραδοχών και αποδοχών περί ορισμένων εγγενών χαρακτηριστικών της ανθρώπινης φύσης. Και αφού θα καταφέρναμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση μαζί του, τότε μάλλον θα είμασταν κι εμείς του αντίστοιχου δυναμικού του. Σε αυτήν την περίπτωση, μία τέτοια συζήτηση - καθώς και το μοντέλο συμβίωσης που θα εισήγαγαν δύο τέτοιοι άνθρωποι - θα είχε αρκετό ενδιαφέρον.
   
 7. AlexanderV

  AlexanderV Contributor

  Δε γνώριζα ότι υπάρχει εγχειρίδιο κανόνων περιοριστικού προσδιορισμού μίας σχέσης (έστω ερωτικής/συναισθηματικής). Κυκλοφόρησε και αυτό μαζί με άλλα ανάλογου περιεχομένου για τον καθορισμό του ορθού/ειλικρινούς/αληθινού/πραγματικού τρόπου διάρθρωσης των λοιπών μορφών ανθρώπινων σχέσεων και συμπεριφοράς? Είναι και της μόδας άλλωστε.
   
 8. tithon

  tithon Contributor

  και τον κύκλο του φόρου, και τους παραγωγούς υπεραξίας ...
  ανατρεπτικό ως οριακά εγκληματικό.

  νο, νο. πολύ συμμετρικό. λευκές συσκευές στα σκλαβόσπιτα. άλλες συσκευές στο αφεντικό.

   
   
 9. Keeper_

  Keeper_ Dominant: One who guides and protects another Premium Member

  Είδατε να αναφέρομαι σε εγχειρίδια;;; Νόμιζα πως τα νήματα ενός φόρουμ είναι για να κατατίθενται προσωπικές απόψεις. Μάλλον γνωρίζετε καλύτερα από εμένα οπότε μην παρεμβαίνω στο έργο σας. Δικό σας το νήμα χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς από εμένα.  

  Καλή σας συνέχεια!

  Υ.Γ. Δεν γνωρίζω για ποιά μόδα μιλάτε. Ποτέ δεν ακολουθούσα ούτε τις μάζες, ούτε τις μόδες.
   
 10. AlexanderV

  AlexanderV Contributor

   

  Μία που θα αναρτηθεί στο facebook και μία που δε θα ορθοποδήσει ποτέ 
   
 11. AlexanderV

  AlexanderV Contributor

  Είναι σύνηθες, αγαπητέ, στα διάφορα μέσα δικτύωσης να διατυπώνεται ένας αφορισμός. Μόλις ζητηθούν εξηγήσεις, αμέσως ο αφορισμός μετατρέπεται σε "προσωπική γνώμη". Είναι ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται. Επειδή ακριβώς η επικοινωνία γίνεται μόνο δια του γραπτού λόγου, με όλους τους περιορισμούς που αυτή η αποκλειστικότητα συνεπάγεται, βοηθάει την επικοινωνία (ειδικά όταν κοουτάρουμε τα λόγια ενός άλλου ατόμου) να επεξηγούμε ότι διατυπώνουμε προσωπική άποψη. Αν μη τι άλλο, ζούμε σε μία εποχή αφορισμών πάσας μορφής και είναι εύκολες οι συγχύσεις.

  Δεν είναι δικό μου το νήμα. Και σε κάθε περίπτωση, δε χρειάζονται δράματα. Μου απευθύνατε το λόγο και σας τον επαναπηύθηνα.


  Και αυτό φοριέται πολύ. Εξίσου από άντρες και γυναίκες. Σε τέτοιο βαθμό και ποσότητα, που αναρωτιέται κανείς ποιος τελικά μένει να υπακούει στη μόδα...
   
 12. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  Εχεις σκεφτεί ποτέ, πόσο ευτυχισμένο είναι το πλυντήριο σου, που έχει τη μοναδική τύχη να, " ζει", υπάρχει, μαζί σου?
  Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελε να, ζει πουθενα αλλού.
  Ούτε σε οικογένεια με παιδάκια, που τρέχουν και φωνάζουν όλη μέρα και χαλάνε τον κόσμο με τις φωνούλες τους. Μπλιαχ.Ουτε σε ένα νέο ζευγάρι που ονειρεύεται το μέλλον του. Μπλιαχ. Ούτε σε ένα σπίτι που έχει σκύλο, αλλά τρέχει ευτυχισμένος στην αυλή, αντί να αναγκάζεται να μαθει σκάκι, να κρατάει συντροφιά στα στέρνα κάποιου ξεχασμένου κακίασμενού γέρου η ξινης γριας, ξεχασμένο από κάθε άνθρωπο στη Γη.

  Πουθενσ αλλού. Στον τέλειο χώρο σου, που μένεις δεν γνωρίζω, σε βίλα, σε ένα τεράστιο φωτεινό σπίτι, αποτέλεσμα των υλικών από λαβών των τόσων γνώσεων που κατέχεις και μοιράζεσαι μαζί μας.

  Το πλυντήριο σου πρέπει να είναι ευτυχισμένο. Δεν θα ήθελε να υπάρχει πουθενά αλλου. Τυχερό μηχάνημα.