Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Maria΄Diary, 365 days in dungeon

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 2 Φεβρουαρίου 2007.

 1. skia

  skia Contributor

  22 Μαρτίου 2006
  άλλη μία αναφορά χαμένη γιατί πέρασα το περισσότερο τησ βδομάδας στην τρύπα.η Μιchelle κι εγώ έχουμε ένα παρελθόν μαζί.ήξερα ότι δελεάζεται και θα μπορούσα να το μειώσω, αλλά αντίθετα την έσπρωξα στο απαγορευμένο σημείο.ο Κύριος το είδε από τις κάμερες στο κελί και έγινε έξω φρενών.μας κλείδωσε και τις δύο στην τρύπα.ήταν υποφερτά όταν ήμουν μόνη μου αλλά με τη Michelle μαζί ήταν οδυνηρά.μάλιστα, απείλησε ότι θα φυλακίσει και την ίδια.περάσαμε ένα άβολο βράδυ και οι δύο στο σκοτάδι, με τη Μichelle να ελευθερώνεται την επόμενη μέρα.έμεινα όλη την υπόλοιπη εβδομάδα εκεί.ήρθε μετά από μερικές μέρες και απολογήθηκε στοκ Κύριο που φάνηκε να τη συγχωρεί επείδη με προσέχει ορισμένες φορές, όταν δεν είναι εδώ ο΄Ιδιος, αν και δε της έχι δώσει τα κλειδιά από τη ζώνη αγνότητας.


  29 Μαρτίου 2006
  τίποτα αυτή την εβδομάδα.ήμουν άψογη από πλευράς συμπεριφοράς και ο Κύριος ηρέμησε αν και έχει να με πηδήξει από εκείνη τη μέρα.για νατο κάνει χειρότερα,τα χέρια μου είναι ασφαλισμένα πολύ ψηλά για να μη μπορώ να φτάνω το μουνί μου, άρα δεν έχω έρθει σε οργασμό από όταν μπήκα στη τρύπα.


  5 Απριλίου 2006
  ένας μήνας περίπου από τον τελευταίο μου οργασμό.αν με άφηνε έτσι για το υπόλοιπο της τιμωρίας θα τρελαινόμουν.προσπάθησα να τριφτώ στο στρώμα αλλά η ζώνη δε το επιτρέπει. εύκολο νααρχίσεις, δύσκολο να τελειώσεις.
  η Μichelle ξέρει ότι υποφέρω αλλά δε κάνει τίποτα από το να μου τρίβει τις θηλές.παραπονέθηκα στον Κύριο και πέρασα όλη την υπόλοιπη μέρα φιμωμένη.


  12 Απριλίου 2006
  ο Κύριος χαμήλωσε τα μπράτσα μου σήμερα κι έτσι μπόρεσα να αγγίξω το μουνί μου ένας μήνας ακριβώς πέρασε.αυτή ήταν η σκληρότερη τιμωρία από όλες. ελπίζω να μη Του γίνει συνήθειο.ο οργασμός μου ήταν ωραιότατος, επί την ευκαιρία.


  19 Απριλίου 2006
  τρεις μήνες στο κελί τώρα.
  είμαι ακριβώς στα μισά για την αναστολή.προσπάθησα να φέρω το θέμα στον Κύριο αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για αυτό.μήπως είναι ακόμα θυμωμένος γιατην Μichelle?  26 Απριλίου 2006
  προσπάθησα ξανά να το φέρω στη συζήτηση. Θύμωσε και έφυγε.όταν ήρθε ξανά μου έφερε ένα χαρτί που έλεγε ότι:

  PAROLE REVIEW
  φυκισμένη: slave Maria
  φύλακας : Master Harrris
  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
  στις 4 Ιανουαρίου 2006
  η σκλάβα κατηγορήθηκε για κάποια εγκλήματα και της προτάθηκε εγκλεισμός στο κελί,με πιθανότητα αναστολή μετά από έξι μήνες.μετά τον εγκλεισμό της ακολούθησαν παραβάσεις για τις οποίες κρίθηκαν απαραίτητες τιμωρίες :
  -άρνηση φαγητού
  -ύπνος πέραν του εγερτηρίου
  -μη νόμιμη σεξουαλική επαφή με φύλακα
  για το έγλημα της παράνομησ σεξουαλικής επαφής με φύλακα, ο Μaster Harris αποφάσισε να μη προχωρήσει.για τα υπόλοιπα,η προοπτική συζήτησης της αναστολής κατηγορηματικά απορρίπτεται.η σκλάβα θα παραμείνει στο κελί της για το υπόλοιπο του χρόνου.
  Εγώ ο Μaster Harris ότι το παραπάνω δε μπορεί να ακυρωθεί.
  ημερομηνία, 26 Απριλίου 2006
  υπογραφή--------------------------------

  Εγώ, η σκλάβα, διάβασα τα παραπάνω. καταλαβαίνω ότι η αναστολή μου απορρίφθηκε και θα εκτίσω την τιμωρία μου όπως αρχικά ορίστικε.
  ημερομηνία, 26 Απριλίου 2006
  υπογραφή-------------------------------
  ..................................................................................................................................
  ορίστε λοιπόν.ηάνοιξη, το καλοκαίρι καιτ ο φθινόπωρο είναι μακριά από μένα.δε θα δω το φως της μέρας μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο.γιατί, γιατί, γιατί έπρεπε να κάνω αυτό το ηλίθιο πράγμα με τη Μichelle?και το έκανα σκόπιμα.
  είμαι τόσο βλαμένο,κακό κορίτσι! ο Κύριος έχει δίκιο που με κρατά κλειδωμένη εδώ κάτω.


  3 Μαίου 2006
  τίποτα να αναφέρω.είμαι πολύλυπημένη που ξέρω ότι το μισό της ποινής έγινε το εν τέταρτο.τα καλά νέα είναι ότι ο Κύριος ότι χρησιμοποιεί τις τρύπες μου ξανά.

  10 Μαίου 2006
  έχω την περίοδό μου σήμερα και ήταν άσχημα αυτή τη φορά' έτσι δεν είμαι και σε ιδιαίτερα καλή διάθεση.στην πραγματικότητα τεμπέλιασα όλη μέρα, -καλά , την ώρα που είχα ελεύθερη,τέλος πάντων.δεν είμαι σίγουρη ότι θα αντέξω άλλους 8 μήνες κλεδωμένη εδώ.οι τουλίπες μου που φύτεψα θα είναι ανθισμένες τώρα.αναρωτιέμαι αν φροντίζει κανείς το κήπο.τον είχα φυτέψει όλο για να είναι ανθισμένος όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι.δε θα ήθελα να μη τα φροντίζουν.
   
 2. skia

  skia Contributor

  17 Mαίου 2006
  η Μichelle δέχτηκε ναγροντίζειτα λουλούδια και είναι μία ανακούφιση.επίσης με αγγίζει ξανά μια και ο Κύριος έδωσε την άδεια.είναι όπως πάντα αυστηρή, παρόλα αυτά!παίζει μαζί μου κάθε φορά που με πλένει.ρώτησε τον Κύριο για να τρυπήσει τις ρώγες μου αλλά αρνήθηκε αφού δε του αρέσουν τα τατού ή τα τρυπήματα.ευτυχώς!!!

  24 Μαίου 2006
  έσπασα ένα πιάτο μετά το δείπνο τη Δευτέρα και πέρασα τη νύχτα στην τρύπα.φαίνεται εκνευρισμένος τελευταία.θα πρέπει να τον ρωτήσω γι αυτό αργότερα.

  31 Μαίου 2006
  άσχημα νέα.τα χαρτοφυλάκιο του Κυρίου παρουσίασε πτώση. μπόρεσε να σώσει λίγα, αλλά και πάλι θα πρέπει να πιάσει μία δουλειά μερικής απασχόλησης ή ακόμα και πλήρους απασχόλησης για να τα βγάζει πέρα.έχει ακόμα τρία χρόνια που θα το έχει υποθήκη, αλλά δε τολμά να πουλήσει το σπίτι. με τόσα που έχει επενδύσει σε αυτό το καταλαβαίνω.Η Michelle είπε ότι μπορεί να με προσέχει τα πρωινά αλλά πρέπει να δουλεύει το απόγευμα (ως επαγγελματίας Αφέντρα).ωχ,οι μπελάδες του επαγγελματικού κόσμου! είναι ένας κόσμος μακριά από μένα.

  7 Ιουνίου 2006
  ο Κύριος έπιασε δουλειά σε telemarketing - μερικής απασχόλησης τα πρωινά.δε του ταιριάζει καθόλου . έχω την κατάλληλη συμπεριφορά τώρα,έτσι δε τον στρεσάρω περισσότερο από ότι είναι ήδη.τί άλλο μπορεί να κάνει μία αβόηθητη φυλακισμένη όπως εγώ?

  14 Απριλίου 2006
  παραιτήθηκε από τη δουλειά και πέρασε όλη την ώρα με το να ψάχνει για κάτι άλλο.είπε ότι θα μπορούσε να πουλάει και εφημερίδες.ευτυχώς δεν χρειάστηκε νατο κάνει γιατί έναςαπό τους πελάτες της Μichelle, έκανε μία εγχείρηση και δε μπορεί να εργαστεί για τρεις
  μήνες.είναι στο τμήμα της αλληλογραφίας μιας εταιρλιαςκαι το αφεντικό δενέχει αντίρρηση να πάρει τη θέση προσωρινά ο Κύριος.είναι μία ανακούφιση. προσπάθησε να πληρώσει τη Μiclelle επειδή με προσέχει, αλλά αρνήθηκε επίμονα.αμφιβάλλω αν ο Κύριος το αφήσει έτσι αλλά για τώρα δεν έχει επιλογές.πρέπει με κάποιο τρόπο να πληρώσει τους λογαριασμούς του.αισθάνομαι αδύναμημέσα στα δεσμά μου, ξέροντας ότι δεν υπάρχει διαφυγή.πέντε μήνες τώρα.δε μπορώ σχεδόν να θυμηθώ πως είναι να μην είμαι αλυσοδεμένη.
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Εξαιρετικά ενδιαφέρον, ακραίο βέβαια αλλά ενδιαφέρον.
   
 4. skia

  skia Contributor

 5. mds

  mds Regular Member

  Απάντηση: Maria΄Diary, 365 days in dungeon

  παντως μέχρι τώρα έχω κάνει το γέλιο της αρκούδας....
  καλό είναι συνέχισε!
   
 6. skia

  skia Contributor

  ευχαριστώ mds. λέω να το κάνω...
   
 7. skia

  skia Contributor

  21 Ιουνίου 2006
  όταν η κρίση πέρασε βγήκε η κακιά πλευρά μου.πιτσίλισα με νερό από την τάπα όπως μπήκε για να πάρει τα πλυμένα πιάτα.αυτό ήταν δύο μέρες πριν.από τότε πέρασα όλητην ελεύθερη μου ώρα και την ώρα του ύπνου κρεμασμένη. το κλουβί του κεφαλιού είναι στερεωμένο με αλυσίδες από το ταβάνι και μία αλυσίδα μπροστά και πίσω από τη ζώνη ακριβώς στο κέντρο,και φτάνει στις γωνίες του κελιού(με μένα στο κέντρο κρεμασμένη ανίκανη να αγγίξω το έδαφος).οποιαδήποτε κίνηση είναι επώδυνη για έτσι προσπαθώ ναείμαι όσο ακίνητη μπορώ.η Μichelle δε μορεί να με σηκώσει ίτσι η ρουτίνα μου έχει αλλάξει.το πλύσιμο και το καθάρισμα γίνονται το απόγευμα όταν έρχεται ό Κύριος στο σπίτι.όλο το πρωινό το περνώ κρεμασμένη. η ichelle με χτυπά και με χλευάζει συνέχεια, μεγαλώνοντας τον εξευτελισμό μου.όταν τελειώσω το γράψιμο, θα με κρεμάσουν πάλι για τη νύχτα. μετά από δύο μέρες το μουνί μου έχει πληγιάσει.δε θα μπορέσω να κοιμηθώ.


  28 Ιουνίου 2006
  είχα ένα ατύχημα την Τετάρτη πριν έρθει ο Κύριος.η Μchelle με χτυπούσε και δεν άντεξα άλλο.δεν την κατηγορώ.ήμουν φιμωμένη και δε μπορούσα να της το πω.ακόμα και να μπορούσα όμως μου είπε ότι θα έπρεπε να ήμουν ικανή να τα κρατούσα.τα ούρα πήγαν μέσα στη τρύπα, δημιουργώντας ένα χάλι εκεί, τη στιγμή που δεν υπάρχει υπόνομος.πέρασα τη νύχτα εκεί μέσα, δυστυχώς.χωρίς πάνα κι έπρεπε να καθαρίσω μέχρι το επόμενο πρωί.
  τα πράγματα κυλούν κανονικά τώρα. φέρομαι καλά.τόσό καιρό δεμένη.....
  πολλές φορές αναρωτιέμα γιατί άφησα τον εαυτό μου να φτάσει σε αυτή την κατάσταση.μπορούσα να μη μείνω.θα μπορούσα να Τον έχω αφήσει και να έχω φύγει
  μακριά και να μην έχω υποταχτεί σε αυτή την τιμωρία.κι όμως δέχτηκα και τώρα είμαι δεμένη.παίρνει είκοσι λεπτά με μισή ώρα να με κλειδώσει εδώ μέσα.θα μπορούσα να έχω φύγει.όχι, στ αλήθεια.την ώρα που ήμουν στο κελί ήταν ήδη αργά αφού είχε κλειδώσει τη πόρτα.θα μπορούσα να παλέψω αλλά θα ήταν χωρία αποτέλεσμα.η κατάλληλη ώρα θα ήταν όταν μου διάβαζε την τιμωρία.η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή.η ελευθερία ήταν μερικά μέτρα μακριά.ακόμα είναι αλλά δε μπορώ να τη φτάσω.και οι δύο το ξέρουμε.είμαι τόσο ανόητη!
   
 8. skia

  skia Contributor

  19 Iουλίου 2006
  καμία καταγραφή για 2 εβδομάδες.τις 10 τις πέρασα στην τρύπα.σκεφτόμουν την κατάσταση μου και η διάθεσή μου ήταν εριστική.η Μichelle με έβγαλε από τα όρια μου και με ανάγκασε να γλύψω τις μπότες της. η γεύση από το βερνίκι ήταν απαίσια και δε βγήκε από το στόμα μου όσο κι αν το έπλυνα.τελος πάντων, το έφτυσα κι άρχισα να τη βρίζω χυδαία.προσπάθησε να με σπρώξει στο κρεβάτι, αλλά πρόλαβα και την έσπρωξα πρώτη με αποτέλεσμα να πέσουμε και οι δύο κάτω.νομίζω ότι την έσπρωξα γιατί δε την είδα για την υπόλοιπη μλερα.όταν ο ΄Κύριος ήρθε, με ρώτησε τι συμβαίνει κι εγώ απλά Του είπα "όλα" κι άρχισα να κλαίω.έμεινε μαζί μου και δεν είπε τίποτα μέχρι που τελείωσα.δε μπορούσα να με βοηθήσω.ήταν σχεδόν καλοκαίρι και δεν καν πάρι μυρωδιά άνοιξης.δεν είχαδει τοη ήλιο δε ξέρωκι εγώ πόσο.προσπάθησα να Του το εξηγήσω και κατάλαβε αλλά μου υπενθύμισε ότι ήταν η τιμωρία μου κι ότι πρέπει να να την εκτίσω ολοκληρωτικά.
  φυσικά έχει δίκιο.δεν παραπονέθηκα όταν με έβαλε στη τρύπα ούτε όταν μου είπε ότι θα είναι για δέκα μέρες.ήμουν σωστή. ένα είναι σίγουρο.η τρύπα σου δίνει το χρόνο να σκεφτείς.αποφάσισα να είμαι εντάξει από δω και στο εξής και να μη δυσκολεύω τα πράγματα.απολογήθηκα στη Μichelle και καθάρισα τις μπότες της μέχρι κσι της σόλες.

  ...................
  2 Αυγούστου 2006
  κάτι έγινε σήμερα. ο Κύριος έδωσε στη Μichelle τα κλειδιά απο τη ζώνη,της έδωσε την άδεις για τη πλήρη χρήση μου ως ανταμοιβή που με προσέχει.είναι διεστραμμενη προσωπικότητα και μπορεί ναγίνει πολύ αυστηρή.

  ...............
  23 Αυγούστου 2006
  άλλη μία εβδομάδα.η Michelle έχει πλήρη χρήσηπάνω μου. έφερε μέχρι και tο strap-on
  δονητή της.τα πρωινά είμαι μαζί της είναι πιο σκληρά μαζί της από ότιτα βράδια μου.
  πρέπει να την αποκαλώ Κυρία τώρα.


  2 Σεπτεμβρίου 2006
  ο φίλος της Κυρίας βρήκε καλύτερη δουλειά οπότε ό Κύριος μπορεί νακ άτσει εκεί που είναι.αυτό σημαίνει ότι σε δύο χρόνια δε θα χρειάζεται να δουλεύει στο μεταξύ,ανακάλυψε τα chatrooms.είναι on lini τώρα.μερικές φορές συνδέει και την οθόνη μου κι έτσι μπορώ να δω τι γράφει,περιγράφοντας τι μου κάνει.
  είναι ταπεινωτικό να με εκθέτει έτσι.ελπίζω να αρνηθεί να ανεβάσει φωτογφραφίες μου.θα πεθάνω αν το κάνει. χτες έκανε κάτι άλλο.έφερε το laptop στο κελί και ζήτησε ιδέες για το μπορεί να μου κάνει.υπάρχουν πολλά διεστραμμένα μυαλά εκεί πέρα τελλικά.ένας τύπος πρότεινε να μου κόψει τις ρώγες.με κοίταξε σκεπτικός,εγώ ούρλιαξα.μετά γέλασε και του είπε ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στη σκλάβα Του.

  13 Σεπτέμβριος 2006
  κάποιος Του έδειξε ένα site με κλειωμένες γυναίκες σε μετελλικά σεσμά και χυδαίες πόζες που μετά βασανίζονται. έχει ήδη δύο βίντεο.το ένα είναι μα ένα κορίτσι με ροζ μαλλιά και το άλλο με ένα κορίτσι δεμένο μέσα σε ένα κελί και ένας σαδιστής ανάβει φωτιά από κάτω.με ερέθισε.

  ....................
  4 Οκτωβρίου 2006
  πέρασα λίγη ακόμα ώρα σρη τρύπα.αυτό το βίντεο φταίει.με ερέθισε πάρα πολύ.ο Κύριος όμως ξέχασε να ανεβάσει τα χέρια μου και έτσι είχα μερικούς από τους ωραιότερους οργασμούς.

  11 Οκτωβρίου 2006
  η Κυρία έταν πραγματική σκύλα όλητη βδομάδα.πρώτα πρώτα έκλεισε το νερό και δεμπορούσανα κάνω τα πιάτακαι τη μπουγάδα.μετά ούρησε σε ένα μπολ και το άφησε για να το πιω.πρέπει να Την υπακούω, δεν άνοιξε το νερό και έτσι κατάληξα να πιω τα ούρα.επίσης πήρα τιμωρία γιατί δεν έκανα τη μπουγάδα.

  ................

  25 Οκτωβρίου 2006
  έπρεπε ναγράψω περισσότερα την περασμένη βδομάδα αλλά πιάστηκα επ΄αυτοόρω την ώρα που χαιδευόμουν.ο Κύριος μου κρέμασε κουδουνάκια και σε κάθε μου κίνηση κουδουνίζουν.δε μπορώ νακοιμηθώ εξαιτίας του θοτύβοθ.ξέσπασα και άρχισα ναφωνάζω το Σάββατο και πέρασα 2 μέρες κλάιγοντας στη τρύπα ως αποτέλεσμα.απομένουβ άλλοι δύο μήνες.μετά θα είμαι ελύθερη.

  8 Νοεμβρίου 2006
  καλά μου γενέθλια.
  έκλεισα τα 24 την Παρασκευή και ο Κύριος μου έβγαλε τα κουδουνάκια.ευχαρίστώ θεέ μου, είναι το μόνο που μπορώ να πω!αμ δεν ήμουν τόσο σφιχτά δεμένη θα τα είχα ήδηβγάλει κι ανάθεμα τις συνέπειες.
  έφτιαξε το αγαπημένο μου: τορτελίνια με πολύ σάλτσα, σκορδόψωμο και λίγο κόκκινι κρασί.
  όλα σε ασημένιο δίσκο.
   
 9. skia

  skia Contributor

  6 Δεκεμβρίου 2006
  λιγότερο από μήνα ακόμα! είχα την καλύτερη συμπεριφορά.
  κανένα παράπονο.όλο αυτό το καιρό εδώ, συνειδητοποιήσα κάτι.ήταν ό,τι χρειαζόμουν. το κελί μου είναι η ζωή μου.οι αλυσίδες πουμε δένουν είναι ένα κομμάτι μου τελικά.ελπίζω την επόμενη χρονιά να να με κλειδώσει πάλι. όχι ίσως όπως τώρα αλλά για λίγες εβδομάδες ή ένα μήνα θα ήταν τέλεια!

  13 Δεκεμβρίου 2006
  αυτή η αναμονή με σκοτώνει.
  ο Κύριος είναι στα όρια επίσης. πώς να είναι άραγε για αυτόν που χρειάστηκε να κρατά φυλακισμένο για έναν ολόκληρο χρόνο?
  τον έδεσε στο σπίτι αφού δε μπορούσε να πάει διακοπές και να με αφήσει εδώ.θα μπορούσε υποθέτω να κάνει με την Αφέντρα μία συμφωνία και να προσέχει, όπως να προσέχει κάποιος τη γάτα σου, χαχαχαχαχαχα.
  δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να γράψω. με παροτρύνει να γράφωπερισσότερα, αλλα δεν υπάρχουν και πολλά να πω.ξυπνάω με αλυσίδες, κάνω τις αγγαρείες μου με αλυσίδες, κάθομαι και σκέφτομαι με αλυσίδες,γράφω με αλυσίδες,με πηδάει με αλυσίδες και κοιμάμαι με αλυσίδες.η ζωή μου είναι πολύ απλή.

  20 Δεκεμβρίου 2006
  μερικοί είπαν online στον Κύριο ότι είναι σκληρό να κρατά κλειδωμένο κάποιον ένα χρόνο.απάντησα στην αναφορά μου, που τη διάβασαν.
  "με εξιτάρει που είμαι αβοήθητη.με εξιτάρει να ξέρω ότι δε μπορώ να βγω έξω.με εξιτάρει να κακοποιούμαι και πουδε μπορώ νακάνω κάτι για να το σταματήσω.χαίρομαι που ο Κύριος είναι αυστηρός.εάν πει κάτι θα γίνει, και αυτό σημαίνει ότι αν θα με κλειδώσει για ένα διάστημα,δε θα είμαι ελεύθερη πριν εκπνεύσει αυτό το διάστημα.αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο είναι ότι δεμπορώ να δραπετεύσω.κλειδωμένη εδώ γίνομαι σκλάβα με όλη τη σημασία της λέξης.Του ανήκω ψυχή τε και σώματι.είμαι απλά ένα εργαλείο, ένα σώμα που το χρησιμοποιεί όπως Αυτός θέλει.αν είμαι ψυχικά ασθενής?δε νομίζω.είχα τέτοιου είδους φαντασιώσεις από μικρή.μέχρι να Τον συναντήσω, δεν είχα τον τρόπο να τις πραγματοποιήσω.αλλά Τις πραγματοποίησε και είμα ολοκληρωτικά ευγνώμων σε Αυτόν για αυτό.πόσες ευκαιρίες υπάρχουν να βρεθεί κάποιος που να με καταλαβαίνει απόλυτα?
  είμαι πολύ τυχερή."

  27 Δεκεμρίου 2006
  καλά χριστούγεννα!
  έφτιαξε γαλοπούλα και πατάτες, κτλ.υποψιάζομαι ότιη Κυρία βόηθησε μιας και δεν είναι τόσο καλός στην κουζίνα.πρέπει να κάνω έξτρα γύρους για να είμαι σίγουρηόρι δε θα παχύνω.
  μία εβδομάδα ακόμα.
  περίεργο......για πρώτη φορά δεν ειμαι σίγουρη αν θέλω να βγω.
  το μυαλό μου είναι ο εχθρός μου.

  3 Ιανουαρίου 2007
  αύριο ελευθερώνομαι.πώς νιώθω?
  ανακούφιση τελικά.μετά από τόσο καορό θα μπορώ να βγω από δω μέσα.ναβγω στο φως του ήλιου.δε μπόρεσα να κοιμηθώ το βράδυ.αμφιβάλλω αν θα κοιμηθώ και σήμερα.ανυπομονώ να βάλω τις αλυσίδεςαπό πάνω μου.
  α,καλή χρονιά!

  4 Ιανουαρίου 2006
  ΕΙΜΑΙ ελεύθερη!!!
  είμαι ακόμη στο κελί αλλά ηπόρτα είναι ανοιχτή.πριν λίγο τελείωσε το ξεβίδωματων βιδών.πήρε όλο το πρωί γιατί έπρεπε να πάει να αγοράσει καινούρια κοφτήρια για το τρυπάνι μετά από αυτά που χάλασε.πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα και να βρει ένα καλύτερο τρόπο να με κλειδώνει που δε θα παίρνει τόσο χρόνο.
  πρέπει να γράψω την τελική αναφορά πριν αφήσω το κελί μου.θα το ανεβάσει στο internet για να δουν ότι ολοκλήρωσα την τιμωρία μου.
  είναι ξένο το συναίσθημα να νιώθω τα χέρια μου ελεύθερα.μπορώ να χορέψω, να κάνω πιρουέτες!μπορώ νατρέξω.το κεφαλι είναι το πιο παράξενο.μοιάζειελαφρύ σα τον άνεμο τώρα,κι όμως μου λείπει η αίσθηση του κλουβιού του.τουλάχιστον μπορώ να αρχίσω ξανά να μακραίνω τα μαλλιά μου.κοιτάωτο γυμνό μου κορμί και μου φαίνεται γυμνό χωρίς τις αλυσίδες.πόσο παράξενο.....λοιπόν, αυτή ήταν η τιμωρία μου.τελείωσε.αν και στο τέλος δε φαίνεται σαν τιμωρία!
   
 10. capeaway

  capeaway Regular Member

  Απάντηση: Maria΄Diary, 365 days in dungeon

  Ηταν υπεροχο!!! Πολυ περιγραφικο που σου κρατα το ενδιαφερον χωρις να σε κουραζει. Σε ευχαριστουμε πολυ skia!

  Πως μπορουμε ομως να τσεκαρουμε οτι ειναι πραγματικα μια αληθινη ιστορια?
   
 11. skia

  skia Contributor

  υπόμνημα του Master Harris:
  η σκλάβα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο κελί. το εξηγεί παρακάτω:

  16 Ιανουαρίου 2006
  ηλίθια, ηλίθια, ηλίθια! είσαι ηλίθια!
  ήμουν έξω! ελεύθερη! ένιωθα τον καθαρό αέρα,έβλεπα τον ουρανό μετά από 12 μήνες!
  μετά είχα μία ακόμα στιγμή Μαρίας.
  ρώτησα τον Κύριο, υποθετικά,τι θα τον έκανε να προτείνει τον ισόβιο εγκλεισμό μου.μου είπε ότι θα ήταν κάτι σοβαρό,όπως να τον κλωτήσω στους όρχεις ή κάτι τέτοιο.
  και το έκανα.
  δε νόμιζα ότι θα πονούσε τόσο πολύ! ήξερα ότι το ευαίσθητο σημείο των αντρών ήταν αυτό αλλά δε φαντάστηκα ότι τον χτύπησα τόσο δυνατά.πανικοβλήθηκα όταν άρχισε να ξερνάει.ήμουν μεταξύ του να τρέξω μακριά και του να μείνω για βοήθεια.
  Του είπα ότι λυπάμαι και δε φαντάστηκα ότι θα πονούσε τόσο πολύ.ήταν εκεί ξαπλωμένος, μελανιασμένος κι έβηχε. ήμουν έτοιμη να καλέσω ένα ασθενοφόρο όταν με άρπαξε από τα μαλλιά.τρόμαξα κι άρχισα να ουρλιάζω.
  με έσυρε από τα μαλλιά στο κελλάρι και με πέταξε στο κελί μου.δεν Τον είδα ούτε Τον άκουσα για το υπόλοιπο της μέρας.
   
 12. skia

  skia Contributor

  εχει κι αλλο. θα το ανεβάσω λιγο αργότερα