Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master και κοινωνικό status.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 19 Ιουλίου 2017.

 1. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  Κυριες και Κυριοι, αγαπητα μας σκλαβια.  

  ο γραπτος λογος ευκολα παρανοειται, ανευ σοβαρου λογου και αιτιας, τις περισσοτερες φορες...
   
 2. brenda

  brenda FU very much

  Ο γραπτός λόγος παρανοείται όταν:
  Α) Δεν είναι σαφές το μήνυμα που επικοινωνείται, ή βρίθει δυνατοτήτων παρανόησης.
  Β) Ο λαμβάνων το μήνυμα δεν έχει τα μέσα να το ερμηνεύσει ή έχει το ζωνάρι του έτσι κι αλλιώς απλωμένο μόνιμα ή κατά συνθήκη.
  Γ) και τα δύο παραπάνω ομού.

  Καλό είναι γενικώς ο σωστός ο Μaster να μιλάει καλά, τουλάχιστον μία γλώσσα, ανεξαρτήτως κοινωνικού status, εφόσον θέλει να συνεννοείται και να μην παρεξηγείται.
  Για όλα τα υπόλοιπα, Carthago delenda est.
   
 3. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

  «Carthago delenda est», πρέπει να καταστραφεί η Καρχηδών, φράση με την οποία λέγεται ότι τελείωνε όλους τους λόγους του στη ρωμαϊκή Σύγκλητο ο Κάτων ο πρεσβύτερος, ακόμα κι αν το θέμα της αγόρευσής του ήταν το αίτημα των αλλαντοπωλών της Λουκανίας για μείωση του φόρου επιτηδεύματος. Ακριβέστερα, ο Κάτωνας έλεγε κάτι σαν Ceterum censeo Carthaginem esse delendam (Και εκτός αυτού, φρονώ ότι πρέπει να καταστραφεί η Καρχηδών), φράση που συντομεύτηκε στην πιο επιγραμματική που αναφέραμε πρωτύτερα. Αυτό το delenda είναι ρηματικό επίθετο του ρήματος deleo (καταστρέφω), στο θηλυκό γένος για να συμφωνεί με τη θηλυκού γένους Καρχηδόνα. Οπότε, αρχαιοπρεπώς ή αρχαιοφανώς θα το αποδίδαμε «η Καρχηδών καταστρεπτέα εστί».

  Απο το Ιστολογιο του Νικου Σαραντακου "Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία"
   
 4. AuroraBorealis

  AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

  Μήπως εννοείτε : καθαρά αλτρουιστικά  Αν και αρχικά συμφώνησα με την απάντηση σου και μου άρεσε, μου παχτώνονται κάποιες αντινομίες όσο αθροίζω σκέψεις.

  Στο 24/7, στο D/s και πολύ περισσότερο στο M/s θέλω να πιστεύω ότι δεν μπαίνεις ούτε απλά για την πλάκα σου ούτε απλά για την καύλα σου. Είναι ισχυρά δομημένες σχέσεις εξ ορισμού και είναι ισχυρά εξαρτησιογώνες ειδικά για το υποτακτικό μέλος θαρρώ. Και η έξοδος ποτέ δεν είναι εύκολη, ίσα ίσα νομίζω ότι σχεδόν πάντα μοιάζει αδύνατη ακόμη και αν ο κυριαρχικός είναι κάπως συντηρητικός στις παροχές του (αλλά στην βάση αυτό που πρέπει να είναι).

  Μου ακούγεται κάτι σαν ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο να έρθει ο πιλότος να σου φέρει αλεξίπτωτο να έχεις στην περίπτωση που πέσει το αεροπλάνο ή αν βαρεθείς να ανοίξεις την πόρτα να φύγεις. Θα ανέβαινε κανείς ποτέ σε τέτοιο αεροπλάνο όταν αυτό που τον ένοιαζε είναι πάνω από όλα να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του ?

  Τέτοιου είδους σχέσεις δεν πιστεύω ότι έχουν προοπτικές, και αν έχουν είναι ελάχιστες, όταν ορίζεις το πόσο σκοπεύεις να μπλέξεις υπολογίζοντας πόσο εύκολο θα είναι να ξεμπλέξεις.

  Εκτός αυτού, όταν εισάγεις μία υποτακτική στο D/s ή M/s πλαίσιο την εισάγεις ολόκληρη και τούτο σημαίνει και την υποταγή της και το κορμί της και το μυαλό της αλλά και τα προβλήματα της, και στην πορεία ασχολείσαι με όλα αυτά. Όταν θέλεις κάποια να σου ανήκει σου ανήκουν όλα της, δεν μπορείς να διαλέξεις τι θα πάρεις, νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι είναι το λιγότερο σαχλό για ένα κυριαρχικό να θεωρεί ότι κάνει D/s, M/s σε μία υποτακτική μονάχα για αυτά που του αρέσουν και για τα προβλήματα της ας πάει να κόψει τον λαιμό της.

  Αλλά να είναι πάντα υπάκουη και παρούσα γιατί κάνουμε 24/7.

  Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αφήσω να εννοηθεί ότι μόνο αυτοί που μπορούν και θέλουν να συντηρήσουν μία υποτακτική δικαιούνται να μιλούν για D/s και M/s και 24/7. Θέλω να πω όμως ότι σε τέτοιες σχέσεις δεν γίνετε να μην ξοδευτείς και δεν μιλάω μόνο για χρήματα ή υλικές αξίες.
   
  Last edited: 12 Ιουνίου 2018
 5. tithon

  tithon Contributor

  μοιάζει να είναι λίγο διαφορετικό το κυρίαρχο στερεότυπο που εκδηλώθηκε στο νήμα. πιο «μοντέρνο» και πιο «πολιτικό».
  υποστηρίχτηκε το πολυδιατυπωμένο «όποιος δεν συμμορφώνεται με την επιλογή αναζήτησης πλούτου, όποιος δεν κυνηγά λαηφστάηλ, όποιος διαλέγει οτιδήποτε άλλο πέραν του πλουτισμού, δεν είναι αξιόπιστος, είναι σχεδόν τρελός (και πάντως αναξιόπιστος)».
   
 6. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Τελικά; την κουρτίνα Α ή την κουρτίνα Β διαλέξαμε;   
   
 7. slave32

  slave32 Regular Member

  Διαλεξε οποια δε διαλεξες στην αρχη. Οι πιθανοτητες θα ειναι μαζι σου.