Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mistress & Master : Together

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Φεβρουαρίου 2006.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Δεκτή και αποδεκτή η διευκρίνηση, δεν θα το αποκαλούσα τότε πρόκληση όμως αλλά, ίσως, απλά εξάσκηση. Practice makes perfection, λαμβάνοντας υ' όψην την δήλωση πως

  που συνεπάγεται και πως έχει την πλήρη γνώση του μέχρι που φθάνουν οι δυνάμεις του.

  Δεν υπήρξε υπόνοια (ποιός ο λόγος άλλωστε) ελέγχθει στο ίδιο πνεύμα με το

  και χωρίς ίχνος εριστικότητος.

  Θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχει κανόνας καθολικής εφαρμογής, ο Einstein είχε πάψει να είναι σίγουρος ακόμη και για τον πίνακα του πολλαπλασιασμού. Ο καθένας ακολουθεί αυτό που κατά καιρούς τον εκφράζει, αν και τα πράγματα τείνουν ν' αποκρυσταλόνονται όταν η γνώση γίνεται πλέον επίγνωση, και επίγνωση δεν σημαίνει συμβιβασμό με την "καθημερινή απόλαυση ερώτων της ρουτίνας" αλλά εστίαση στην καλίστη (για τον καθένα) των ηδονών.
   
 2. G_E

  G_E Contributor

  Υπαρχει και η περίπτωση δυο Κυριαρχικά άτομα να μη σφάζονται αλλά να αποτελούν αχτύπητο δίδυμο. Μια τετοια σχέση μπορεί να είναι έντονα ερωτική αλλά βέβαια δεν είναι ερωτικά αποκλειστική. Δυο τέτοιοι σύμμαχοι στη διαφθορά, πιστέψτε με, μεγαλουργούν.
   
 3. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Κρινάκι, ορθώς δεν παρεξηγείς την ιδότυπη απόδοση του nick σου.
  Είναι ωραιότατο και το προτιμώ ετσά αντί Τρυφερού Κρίνου που είναι η κυριολεκτική απόδοση.
  Και δεν εβρέθης ελλειπής, κατά βάση συμφωνώ με την απουσία κανόνων σε θεώρηση τόσο προσωπικών/υποκειμενικών θεμάτων. Απλώς με ενοχλεί η παραπομπή σε θεούς, λαϊκή θυμοσοφία και άλλα συντηριτικά και μετριόφρονα στοιχεία.

  MasterJP, χαίρομαι που η όποια αντιπαράθεση περιορίζεται (και θα περιορίζεται, ευλεπιστώ) μονάχα σε επίπεδο ιδεών. Απεχθάνομαι την ειρωνία και πολύ σπάνια μου επιτρέπω την αδυναμία να την εκδηλώσω. Επίσης δεν υφίσταται απόλυτα κανένας λόγος εριστικότητας στης τοποθετήσεις ημών και εκτιμώ πως το αναγνώρισες.

  oscarwil, άλλη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από λόγου σου.
  Σου διέφυγε μόνο αυτό που ο KyriosG πολύ εύστοχα προσέθεσε.
  Κάποια άλλα σημεία με αποκλίσεις ήσσονος σημασίας από τις θέσεις μου θα καταδειχθούν εν ευθετότερω χρόνω.
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  oscarwil χαιρετώ,

  δεν θα σταθώ προς το παρόν στα τρία πρώτα σημεία του post σου, θα συμφωνήσω, όσον αφορά το επισφαλές των εμπειρικών παρατηρήσεων αν και δεν νομίζω πως όσον αφορά στα θέματα που εξετάζουμε μπορεί κάποιος από εμάς να προτείνει / προσφέρει κάτι καλύτερο.

  θα ξεκινήσω από το 4ο σημείο, ζητώντας αφ' ενός κάποιες διευκρινήσεις και σχολιάζοντας δεδομένα σημεία.

  Διακρίνω (ελπίζω λαθεμένα) μια υποτιμιτική (εως απαξιωτική) σταση προς το υποτακτικό στοιχείο, αναφέρεις "δεν αφήνουν αδιάφορους τους άνδρες Ηγέτες ή Παίκτες, που βαριούνται τη γυναίκα μαριονέτα", που θεωρώ πως δεν ισχύει για την συνειδητοποιημένη υποτακτική, αν το "μαριονέτα" αναφέρεται σε αυτή.

  Αναφέρεις πως "Ο υποτακτικός δεσμεύει δια της αφοσιώσεως, άρα, εν μέρει, της βαρεμάρας του "βολέματος"", κατί που δεν αντιλέγω πως μπορεί να συμβεί, αμφιβάλλω όμως βασισμένος στις μέχρι τώρα εμπειρίες μου πως κάτι τέτοιο ισχύει σε συνειδητοποιημένα υποτακτικά άτομα με γνώση και αποδοχή των επιλογών τους. Σίγουρα η ασφάλεια του ανήκειν είναι πρωταρχικής σημασίας για ένα υποτακτικό άτομο, ταυτόχρονα όμως δεν θεωρώ πως προσβλέπει στην δέσμευση δια της αφωσιόσεως την στιγμή που γνωρίζει (δεν είναι συνειδητοποιημένο αν δεν το γνωρίζει) πως τίποτε δεν την καθιστά "απαραίτητη" στα μάτια κάποιου Κυρίαρχου. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε παιγνίδια εξουσίας ή στο "Κυνήγι" και την ηδονή των προκλήσεων αλλά στο "βαθύ", "σκοτεινό" <s> M/s. Εκείνο το είδος του M/s που η σκλάβα θα δεχθεί αδιαμαρτήρητα, πιστή στις επιλογές της και ασπαζόμενη τον ρόλο που επέλεξε, την ύπαρξη τρίτου (και τέταρτου, και πέμπτου) προσώπου, τον δανεισμό και την χρήση από τρίτους παρουσία η όχι του Κυρίαρχου , για να αναφέρω μερικά "ελαφρά" μόνον από όλα εκείνα τα "ακατανόμαστα", που κάνουν τις τρίχες πολλών να σηκώνονται ακόμη και μέσα σε μια BDSM <s> κοινότητα. H σκλάβα αυτή δεν υποτάσεται από αδυναμία αλλά από δύναμη, δύναμη να κατανοήσει και ν' αποδεχθεί τις ανάγκες της, δύναμη να μην χρειάζεται την δικαιολογία, υποτάσσομαι γιατί αγαπώ για να το κάνει. Δεν βλέπω γιατί αυτή η σκλάβα είναι λιγώτερο γνήσια παίκτρια ή δεν παίζει το αυθεντικό παιγνίδι και αυτό είναι προνόμιο των Αφεντάδων.
  Βρίσκω την άποψη "Τα Κυριαρχικά Όντα μάχονται, λυσσαλέα και θανατερά, χωρίς να καταγίνονται με ιπποκόμους που τους κουβαλάνε τις αποσκευές και τις φαρέτρες." κατά το μάλλον αδικη για το υποτακτικό στοιχείο. Θεωρώ λάθος την άποψη πως ο/η υποτακτικός δεν είναι μαχητής. Απλά τα κίνητρά του είναι διαφορετικά από τα κίνητρα του κυρίαρχου, κάτι που προσπάθησα να εξηγήσω επανηειλλημένα σε αυτό το forum, όπως και ο DreamMaster αναλύοντας το external locus of control τις αιτίες του και τις συνέπειές του. Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή σε αυτό το forum να καθορίσουμε (και ει δυνατόν να συμφωνήσουμε <s> ) στο τί ονομάζουμε δύναμη και στο τί καθιστά κάποιο άτομο αξιόλογο, χωρίς να εμπλέκουμε έννοιες κληρονομημένες από τις vanilla καταβολές μας.

  Το 5ο σημείο ειναι κάτι που το έχω δει πολλές φορές να υφίσταται, και είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα σε αυτούς που ψάχνουν τον έρωτα στο BDSM, δεν σκοπεύω ούτε και θέλω να το χαρακτηρίσω ως "καλό" ή "κακό", το να ψάχνεις τον έρωτα στο BDSM (με την έννοια της πρώτης πρωτεραιότητος) είναι κατά την γνώμη μου απλά επικίνδυνο. Θελω όμως να ρωτήσω, ποιός είναι ο Εχθρός στον οποίο αναφέρεσαι;

  Όσον αφορά στο σημεία 1-3, που αποτελούν και την απάντηση στην διευκρίνηση, που ζήτησα.

  Θα συμφωνήσω, ως προς την εκδήλωση "μιας ιδιαίτερη σκληρότητα και βαναυσότητα προς τους εθελόδουλους άνδρες", δεν έχω όμως την δική σου (και άλλων συνδετημόνων) βεβαιότητα πως η αιτία βρίσκεται πάντα στο

  Υπάρχουν όμως φορές που αναρωτιέμαι αν είναι έτσι γιατί γνωρίζουν που αυτό περιμένει ο αρην υποτακτικός από τις περισσότερες από αυτές, κάτι που έχει αναλυθεί σε άλλα threads.

  Δεν θα κατέτασα όλες τις θυλικές Κυριάρχους που έχω γνωρίσει στην μεμπτή (και ελπίζω ολιγάριθμη) κατηγορία της πιτσιρίκας (καπου στα 23) που απάντησε "από μίσος στα γουρούνια τ' αρσενικά" στην ερώτηση "τι σε ώθησε να δώσεις στον εαυτό σου τον τίτλο Mistress", που της έκανα, όπως έχω αναφέρει και σε άλλο thread. Η ευτυχία να γνωρίζω κάποιες Κυρίαρχες μου στερεί την βεβαιότητα που προανέφερα.

  Ας μην ξεχναμε πως κυριαρχικότητα, είτε αρσενική είτε θυλική, δεν είναι αυτό που εκφράζει ο στίχος "μαγκιά, κλανιά κι' απόστημα" του τζίμη Πανούση.

  Άφησα για το τέλος το

  για το οποίο θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις του θυλικού κυρίαρχου στοιχείου του forum.
   
 5. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Mavrobasilis,

  Το "τρόχισ' εκείνα τα σπαθιά του λόγου που μ' αρέσουν" είναι η προσέγγισή μου όσον αφορά τις αντιπαραθέσεις και η εριστικότητα δεν έχει ούτε λόγο ύπαρξης ούτε θέση σε αυτές.

  Η τοποθέτηση σου απέναντι στην ειρωνία με βρίσκει επίσης σύμφωνο.
   
 6. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Να εντοπίσουμε παραμέτρους, εμπειρικές και επομένως επισφαλείς?
  Χμμμ!! Για να δούμε αγαπητέ μου oscar….
  Aν και οι απαντήσεις σου έχουν σαν αποδέκτη τον MasterJP, δεν μπορώ να μη επέμβω στα λόγια μεταξύ αντρών τα οποία πέρασαν από τα μάτια μου και τα επεξεργάσθηκε το μυαλό μου.

  Μετά την ανάλυση που έκανες σε αυτό το post περί των γυναικών και των κυριαρχικών τους τάσεων και συμπεριφορών ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!!!

  «Το Τραγικόν με το Αστείον»

  Προτιμώ να φέρομαι με βαναυσότητα σε άντρες που είχαν την «τύχη» να με έχουν γοητεύσει και με έκαναν να νιώθω (και οχι κατα φαντασία η απο φόβο) ότι μπορεί να χάσω ότι είχα "κερδίσει" (ας μην αναλύσω τι δεν είναι του παρόντος) .
  Όσους προσπάθησαν να με χαλιναγωγήσουν τους περιφρόνησα. Αυτούς ήθελα να ποδοπατώ σα σκώληκες διότι δεν θεωρώ κανένα "άντρα" ικανό όχι μόνο να τολμήσει να σηκώσει το χέρι του πάνω μου (ούτε και να το σκεφθεί) αλλά ούτε και να υψώσει την φωνή του.
  Γι αυτό ο Freud δημιουργεί αποδεδειγμένα πλέον σφάλματα στην θεωρία του.
  Είναι ένα σημείο όπου οι φεμινίστριες αναλύουν το έργο του Freud και επισημαίνουν με την μελετημένη σεξουαλική τους συμπεριφορά η οποία κάνει την θεωρία του αβάσιμη.
  Η θεωρία τους λήφθηκε σοβαρά υπόψη όταν ανακοινώθηκε.
  Οπότε καλός ο Freud, αλλά ορισμένες θεωρίες του γράψε τις πάνω στο κωλόχαρτο που χρησιμοποιείς στον αγαπημένο σου χώρο και βάλτο στον αγαπημένο σου επίσης «τόπο» (πάτο)
  Εμένα πάντως με ενοχλεί και με ξενερώνει να μοιράζομαι το φαγητό μου και τα δώρα μου!
  Οπότε παει και αυτή η θεωρία σου...έχεις φαεινή εξαίρεση εμένα μπροστά σου! (και πιστεύω όχι την μόνη)
  Αυτό μου θυμίζει την ταινία «Ο Πόλεμος των Ρόουζ» και είναι κάτι που σιχαίνομαι να μου (ξανα-)συμβεί στην ζωή μου. Βλέποντας την ταινία αυτή με έπιασε ένα ακατανίκητο άγχος και πανικός βλέποντας τους να τρωνε τις σάρκες τους. Δεν έχω τέτοιες αυτοκαταστροφικές και μαζοχιστικές τάσεις όπως και πολλές άλλες γυναίκες που εγκαταλείπουν τους άντρες δυνάστες τους (αυτής της μορφής).
  ....Γι αυτο δεν παντρεύομαι και εγώ εσένα oscar.
  Σίγουρα θα είναι ένας γάμος «Το Τραγικόν με το Αστείον» !!!

  Πέραν όλων αιτών ξέρεις ότι σε εκτιμώ και σε νοιάζομαι !
   
 7. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  - Αποτάσσεσαι τον Σατανά?
  - Απεταξάμην τον Σατανά...

  Μία αγαπημένη και κορυφαία στιχομυθία του ετοιμοθάνατου Βολταίρου:
  -Αποτάσσεσαι τον σατανά, τέκνον μου;
  -Βρε πάτερ, νομίζεις ότι είναι κατάλληλη στιγμή να αποκτήσουμε εχθρούς;
       

  Τα παλιά χρόνια, τότε που ονειρευόμουν να γίνω δημοσιογράφος και ξεκοκάλιζα τις εφημερίδες, θυμάμαι ότι, εκτός από γάμους και κηδείες, διάβαζα και αγγελίες στα "Κοινωνικά" που έλεγαν "Επί τη ονομαστική του εορτή, ο κ. Τάδε Ταδόπουλος δεν εορτάζει και δεν δέχεται επισκέψεις λόγω πένθους" - ή "λόγω ασθενείας" ή "λόγω απουσίας"

  Aυτή είναι και η αιτία υποπτεύομαι που δεν θα δεχθεί η συγκεκριμένη όχι πονηρά αλλα έξυπνη Κυρία (!) την πρόταση σου για μορμονικό γάμο.

  Μεθυσμένο καράβι κάτω, αιθέριοι οργασμοί πάνω!

  oscarwil
  - Αποτάσσεσαι τον Φόβο?
  - Απεταξάμην τον Φόβο...

  Εξακολουθείς να μπερδεύεις το ρεαλισμό με τον κυνισμό...
   
 8. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Ναι αγαπητέ μου rolfo.

  Αστάρτη
   
 9. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου KyriosG.

  Ανεξάρτητα από τις μορφές που μπορεί να παίρνει μια σχέση ανάμεσα σε ρόλους. το ερώτημα είναι μέχρι πιο σημείο αυτοί μπορεί να λειτουργήσουν ουσιαστικά στις ανθρώπινες σχέσεις η αν ξεφεύγουν από το ρόλο και παίρνουν εγωιστικά διαστάσεις μονομανίας .

  Κάθε ένας από εμάς ορίζει την σεξουαλική του προσδοκία αναζητά την ηδονή σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει διαμορφώσει για την σεξουαλική του ζωή.
  Ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε τον ερωτικό μας σύντροφο και τα πρότυπα που έχουμε φτιάξει δείχνουν ότι έχουμε συνειδητοποιήσει τι θέλουμε και που θα αναζητήσουμε τις ιδιότητες εκείνες και τα άτομα εκείνα που προσδοκούμε.
  Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε πια για αλληλεπίδραση μεταξύ ερωτευμένων και ώριμων ανθρώπων.
   
 10. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  RE: RE: RE: Mistress & Master : Together

  Μάλλον δεν είσαι της σχολής 'η νίκη εμπνέει μεγαλοψυχία'.
  Πάντως, η εκδήλωση σκληρότητας πέραν του συνηθισμένου σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, δηλεί υποσυνείδητη φοβία. Επιδεικνύεις αυξημένη σαδιστική διάθεση ώστε να πείσεις τον εαυτό σου πως (ατυχής) γοητευτικός ηττημένος δεν σε επιρρεάζει ούτε προκαλώντας ελάχιστη επιείκεια; (μπορεί βέβαια τέθοια άτομα απλώς να εγείρουν εντονότερα τη σαδιστική σου διάθεση σε αυστηρά ερωτικό επίπεδο, μα οι ευκαιρίες να σε προβοκάρω, όντε δίδονται τόσο αβίαστα, είναι εξαιρετικά θελκτικές)

  Άνδρα δίχως εισαγωγικά θεωρείς ικανό;

  Διότι ποτέ δε σηκώνομε χέρι σε γυναίκα (εκτός αν ζητηθεί πολύ ευγενικά   )
  κι επίσης δεν χρειάζεται να υψώσομε τη φωνή για να ορίσομε.
   
 11. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: RE: RE: Mistress & Master : Together

  Δεν δηλώνει υποσυνείδητη φοβία.
  Δηλώνει το "φίλα τα ρούχα σου να’ χεις τα μισά"
  Και επειδή εδώ Mavrobasilis δεν μιλάμε για μάχες αλλά για στάση ζωής προβοκάρισε με όσο θες μια που αυτό σε εξιτάρει και σε διεγείρει φαντάζομαι
   
  Tι σηκώνετε Mavrobasilis?
  Πάντος κάτι πάντα σηκώνετε  
   
 12. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  RE: RE: RE: RE: RE: Mistress & Master : Together

  Υπερεκτιμάς τις χάρες σου, αγαπητή μου.

  Χαίρομαι που χρησιμοποιείς ενεργητική σύνταξη.
  Αν και όποτε σου παντήξει, θα καταλάβεις την απόκριση στο που ρωτάς.