Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mistress & Master : Together

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Φεβρουαρίου 2006.

 1. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης πως λογάται η υποταγή και πως η κυριαρχία; Ποιος θα είναι από πάνω; Ποιος κάθεται και τις "τρώει" σε S/M ερωτικές σκηνές;
  Ή μήπως αν του βάλουμε λίγο δαχτυλάκι στον πρωκτό παύει να είναι κυρίαρχος;


  Αστάρτη
   
 2. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Κατόπιν αδείας Astarty ή άνευ αυτής;  

  Σε σοβαρότερο τόνο, κατά την γνώμη μου δεν νοείται ή υφίσταται θέμα Κυριαρχίας / υποταγής, με τον τρόπο που το εννοείς όταν το "θέμα" περιορίζεται μόνον σε S/m play (ένας από τους λόγους που έγραψα πως το S/m είναι η σκιά του D/s).

  Αργά ή γρήγορα τα πάντα θα "περιοριστούν" σε αυτό που είναι: play.

  Αυστηρά θέμα επιλογών.
   
 3. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Νόμιζα πως η αδεία δίδεται και από τις δύο πλευρές  
  Στον μεν κυρίαρχο με την συναίνεση του υποτακτικού και στον δε υποτακτικό κατά την διάκρεια (έτσι τουλάχιστον βλέπω πως γίνεται)

  Τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα από τα γραφόμενα του LordDragonal.
  Μαζοχιστής κυρίαρχος υφίσταται στο lifestyle;

  Αστάρτη
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Μαζοχιστής με την στενή έννοια δεν γνωρίζω, γνωρίζω όμως Κυρίαρχους που επιθυμούν τον πόνο κατά την σεξουαλική επαφή (αυτό φαίνεται σαν ναμπερδεύει περισσότερο κάτι ήδη μπερδεμένο   αλλά ο φίλτατος oscarwil πιστεύω πως θα αδράξει την ευκαιρία <s> )

  Σωστό, εν προκειμένω, όμως αναφερόμαστε στην δεύτερη φάση (κατά την διάρκεια)
   
 5. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Αλήθεια πιστεύετε ότι δύο ενεργητικοί ή παθητικοί , άνδρες ή γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν σχέση ερωτική ; Νομίζω ότι ανάλογη θα είναι και η απάντηση στο αν μπορούσαν μία Mistress και ένας Master . Όχι πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις , αν κι εκεί πιστεύω ότι θα συντελούν και κάποιες άλλοι παράμετροι .
   
 6. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Τι εννοείς slave-shadow ως ενεργητικό ή παθητικό; Ποιος γαμεί; Ποιος ασκεί την ενέργεια της διείσδυσης;
  (νομίζω ότι πάλι πεφτούμε στην ίδια "παγίδα" που ανέφερε ο MasterJp παραπάνω)

  Αστάρτη
   
 7. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Παρ' αυτα βρίσκω τις απόψεις σου άκρως συμπαθείς και με πολλές από αυτές συμφωνώ, φίλτατε, επί παραδείγματι με τις προαναφερθείσες συμφωνώ επί της θεωρείας και, σε μεγάλο βαθμό επί της πράξεως.

  Οι αιτίες δεν απέχουν κατά την γνώμη μου πολύ από αυτές που αναφέρεις και σίγουρα συμφωνώ στην ιστορική αναδρομή. Ναι είναι η ακροβασία μεταξύ εκνομου και νόμιμου, μεταξύ θεμιτού και αθέμητου αυτό που "εκπολίτισε" το καθαρό, γήινο και πανλάγνο S/m και, θα συμφωνήσω άμεσα και ξεκάθαρα με το

  θεωρόντας το perv, φιλοφρόνηση μάλλον παρά ύβρη.

  Συνεχίζω να ασπάζομαι την άποψη πως σ' αυτό που ζούμε ή προσπαθούμε να ζήσουμε εν κατακλείδει "όλα γίνονται για την καύλα" αδιαφορόντας αν έχει κατά καιρούς ξενίσει πολλούς, διακρίνω όμως πολλά "είδη" καυλας τοποθετόντας σε εξέχουσα θέση την εγκεφαλική τοιαύτη σε σχέση με τις υπόλοιπες (κάτι σαν την θεωρία αριθμών, το κεφάλαιο με την μικρότερη πρακτική εφαρμογή, σε σχέση με τα υπόλοιπα μαθηματικά, όπως έλεγε ο Gauss).

  To σημείο λοιπόν που διαφωνώ, εν μέρει με την ανωτέρω διατυπωμένη άποψη σου είναι πως

  πρεσβεύοντας πως απλά επιλέγει άλλους δρόμους, πιθανόν λιγώτερο άμεσους για τον ίδιο στόχο.

  Το D/s (πολύ δε περισσότερο το M/s για τους λόγους που αναφέρεις) δεν αποσκοπεί κατ' εμέ (αυτό τουλάχιστον που εγώ αποκαλώ D/s) στην ρομαντική κάλυψη των ερωτικών αναγκών των συμμετασχόντων (η επιλογή της λέξεως "ερωτικών" αντί της "σεξουαλικών" δεν είναι τυχαία), αλλά στην δημιουργία εκείνου του ασφαλούς περιβάλλοντος όπου θα μπορέσει το υποτακτικό στοιχείο να εξωτερικεύσει την λαγνεία που το διακατέχει εκμεταλευόμενο την ύπαρξη του εξωτερικού σημείου αναφοράς (αυτό το περιβόητο external locus of control). Το γιατί οι δύο αυτές διαδικασίες συγχέονται και τακτικά (πολυ τακτικά στην παρούσα κοινότητα) παρεξηγούνται, είναι πιστεύω προφανές.

  Θα συμφωνήσεις πιστεύω μαζί μου πως η εγκεφαλική καύλα, εν αντιθέσει με αυτή των υπολοίπων αισθήσεων δεν πεθαίνει ποτέ και διαρκεί όσο καμμιά άλλη.

  "όταν τα χείλη και το σώμα ενθυμούνται".

  Δέν υποβαθμίζω τις σωματικές απολαύσεις ούτε τις υποτοιμώ, τουναντίον τις λατρεύω, αν και πολύ τακτικά προτιμώ να διατηρώ με λέξεις, εικόνες και έννοιες την σκλάβα μου στα πρόθυρα του οργασμού μέχρι να επίτρέψω ή να προκαλέσω την εκρηξή της με μία μου λέξη, από ένα εκτονωτικό μέν αλλά "ξερό" γαμήσι.

  Ίσως ένα παράδειγμα από τις προσωπικές μου προτημίσεις να καταστήσει πιο σαφές αυτό που εννοώ.

  Είμαι λάτρης της ακινησίας που προσφέρει το japaneese bondage, με ενοχλεί όμως η παρουσία σχοινιών (ναι γνωρίζω πολύ καλά τις αισθήσεις που προσφέρουν στον υποτακτικό, την πηγή και τις αιτίες αυτών των αισθήσεων), συνεπώς η σκλάβα μου υποχρεούται να διατηρήσει την στάση που επιθυμώ για όσο το επιθυμώ χώρίς "εξωτερικά βοηθήματα" και <s>, έχω τον τρόπο να την "επαναφέρω εις την τάξην" αν χρειαστεί.

  Από την άποψη των σαρκικών ηδονών, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως η ηδονή του Κυρίαρχου είναι κατ' εξοχήν εγκεφαλική (στην άποψη αυτή συνειγορούν οι μαρτυρίες όλων των Κυρίαρχων που έχω την τιμή να γνωρίζω, ασχέτως του βάθους του σαδισμού τους) οι σκλάβες είναι οι κατ' εξοχήν "καθαροί" και γνήσιοι παίκτες και για το μέγεθος και τον βαθμό των σαρκικών ηδονών που απολαμβάνουν και για την λαγνεία, που τις ωθεί σε αυτές αλλά πρωτίστως για την τόλμη τους να...

  Επήγα

  Δεν εδεσμεύθηκα. Τελείως αφέθηκα κ’ επήγα.
  Στες απολαύσεις, που μισό πραγματικές,
  μισό γυρνάμενες μες στο μυαλό μου ήσαν,
  επήγα μες στην φωτισμένη νύχτα.
  Κ’ ήπια από δυνατά κρασιά, καθώς
  που πίνουν οι ανδρείοι της ηδονής.

  Κ.Π. Καβάφης

  Όπως έγραψα πριν λίγες ώρες σε άλλο thread, εύχομαι ειλικρινά να διατηρήσεις το πνεύμα και το γράμμα του παραπάνω post στην γραφή σου.

  Υ.Γ Αν το σκευτεί κανείς το lifestyle μπορεί κάλιστα να εκληφθεί σαν μια προσπάθεια να έχουμε και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο
   
 8. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Αφιερωμένο στην φίλη σου αγαπητέ oscarwil

  "Φύγε, εσέ σου πρέπει στέρεα γης,
  ήρθες να με δείς κι όμως δεν μ' ειδες
  έχω απ' τα μεσάνυχτα πνιγεί,
  χίλια μίλια έξω απ' τις Εβρίδες"

  από μνήμης.

  MJp

  για σένα, "ο δίφεγγος βυθός και τ' άγριο κύμα", φίλτατε.
   
 9. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  "Μπενάβετε τα καλιαρντά; Γιατι εγώ και τα τζινάβω και τα μπενάβω!"

  Στο θέμα μας λοιπόν Κύριοι

  Σας κοντροσολάρω γκούρμπαντοι !!!
   
 10. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Αρχικό ερώτημα: Αλήθεια, κατά την γνώμη σας θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια σχέση?
  Σχέση μεταξύ δυο Κυρίαρχων ατόμων, εννοώ!
  Συμβίωση - συνύπαρξη...


  Αυθόρμητη απάντηση: Χμμμ... γι αυτήν ακριβώς την περίπτωση δεν βγήκε η φράση "ούτε να μου τον δει"; Γιατί εγώ, εκεί την χρησιμοποιώ...

  Κατόπιν περισυλλογής και βιωματικής αναπόλησης: Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια ουσιαστική σχέση. Αναφέρομαι βέβαια σε σχέση βάθους χρόνου και δυαδική.

  Προφανώς σε sessions και ευρύτερες σεξουαλικές "συνεργασίες" μπορεί κανείς να χαρεί την χαρά του καλού συμπαίκτη. Εχω κάνει κι εγώ τα high-5 μου σε τέτοιες στιγμές 

  Αλλά έξω από αυτά, με δυσκολία πίνω έστω καφέ με μια Κυρίαρχο.

  Και εννοώ, κανονική Κυρίαρχο ("κι όμως, υπάρχουν" - Γαμηλαίος) και όχι τις νευρωσικές που προσπαθούν να θεσμοθετήσουν την καταπίεση του ελαχίστου συζύγου τους, υπαρκτού ή ανύπαρκτου (γράφτηκαν γι αυτές αρκετές καρικατούρες, μην επεκταθώ) ή τις ενσυνείδητες επαγγελματίες (καταπληκτικά κορίτσια, κάνουμε πάντα φοβερή παρέα).

  Ο κύριος λόγος είναι όχι ότι ανταγωνιζόμαστε για τον έλεγχο, αλλά γιατί αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τον έλεγχο. Διαγώνιες ματιές σε όλο το φόρουμ το πιστοποιούν. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω παραπάνω.

  Διαβάζοντας τούτο το νήμα (εύστοχο!) διαπιστώνω με ενδιαφέρον ότι έκανε την σχετική εντύπωση ο Λακλό και οι "Επικίνδυνες Σχέσεις" του. Κρίμα που γι αυτό το εξαίρετο επιστολικό μυθιστόρημα περιμέναμε τον Φρίαρς το '88 και δεν το διαβάσαμε όπως του ΄πρεπε - γράφτηκε παράλληλα με τα έργα του Σαντ.

  Στους επίδοξους Μάλκοβιτς προτείνω να σκεφτούν: πώς θα ταν άραγε αν μαζί με την Μισέλ Φάιφερ αποπλανούσαν την Γκλεν Κλόουζ;
   
 11. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  RE: RE: Mistress & Master : Together

  Είναι που έχω humor και κάμω κέφι το παραλήρημα σας για κολόμπους (sic) και τα ρέστα. Βέβαια, αν έγραφα για ροζ αστέρια ως ενδεικνύμενη κρατική πολιτική στο αυτό θέμα θα γινόντανε τρόχαλος το νήμα- θα δοκιμάσω τις ανοχές των μελών άλλη φορά.


  Επί του αρχικού θέματος, πρέπει να παρατηρήσω πως πρόκειται για εξαιρετικά υποκειμενική θεώρηση και η εξαγωγή οποιουδήποτε καθολική ισχύος συμπεράσματος είναι μάλλον ανέφικτη. Ακόμη και μεταξύ όσων συμφωνούν πως δεν υφίσταται συμβατότητα σε σχέση μεταξύ κυριαρχικών ατόμων, οι προσεγγίσεις παρουσιάζουν αποκλίσεις, πχ οι πολύ καλές τοποθετήσεις των DreamMaster και MasterJP. Προσωπική μου άποψη είναι πως τέθοια σχέση έχει εξαίρετο ενδιαφέρον- είτε σαν ες αεί σύγκρουση, είτε στο πνεύμα της προσέγγισης που εύστοχα έκαμε ο KyriosG.

  ΥΓ: Αγαπητέ LordDragonal, καλλιά προτιμώ τον πασαλή από το μπιστόλι. Αποκλείω να αγνοείς τις άκρως φετιχιστικές προεκτάσεις που έχει το ασημομάχαιρο. Ξέχωρα πως οι άνδρες σκοτώνουν εκ του σύνεγγης και όχι εξ αποστάσεως.
   
 12. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Αφού διάβασα με ενδιαφέρον όλα τα post και τις θέσεις σας αγαπητοί «συνοδοιπόροι» και σας ευχαριστώ, θα ήθελα να σας καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία πάνω στο θέμα.

  Την έχω βίωση σαν Mistress έχοντας σχέση ετών με έναν Master (πολλές /οι φίλοι από τα παλιά ξέρετε)!

  Θα ομολογήσω ότι ήταν μια από τις πιο όμορφες και γεμάτο ενδιαφέρον σχέσεις που είχα. Δυστυχώς ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν μου σα σχέση Αλλά πάντα θα είναι στις όμορφες αναμνήσεις μου και αυτή είναι η αξία της.

  Είχαμε πολλές φορές δεχθεί την ερώτηση :
  «Ποίος/α είναι ο/η Κυρίαρχος/η και ποίος/α είναι ο/η υποτακτικός σε αυτή την σχέση σας ?

  Χαμογελάγαμε αλλά ποτέ δεν δίναμε απάντηση στην ερώτηση ...Ήταν μια απάντηση που απλά δεν μπορούσε να ειπωθεί.

  Η τέλεια αυτή σχέση ήταν βασισμένη στα εξής σπάνια στοιχεία: Σεβασμό, κατανόηση, συνεννόηση, ειλικρίνεια, humor, δημιουργία, ενδιαφέροντα και φυσικά πασπαλισμένη από έρωτα και περιτυλιγμένη από το πέπλο της αγάπης.

  H συμβίωση μας ήταν ομαλή συζητούσαμε τα πάντα αναλύοντας τις πιο βαθιές και μύχιες σκέψεις, προβληματισμούς μας, ανάγκες και φαντασιώσεις μας....
  Ότι μας έλειπε για να συμπληρώσει τις τάσεις μας το απολαμβάναμε από κοινού. Εννοώ με την συμμετοχή άλλων υποτακτικών ατόμων τα οποία λειτουργούσαν σε εμάς σαν παιχνίδια και σαν δώρα του ενός προς τον άλλο.
  Άλλοτε η συμμετοχή μας ήταν από κοινού και άλλοτε ήταν μοναχική (ανάλογα)

  Η σχέση αυτή δεν είχε ποτέ τρία συναισθήματα : της ζήλιας, του ανταγωνισμού και της πονηριάς.
  Αντίθετα είχε πολύ ανεπτυγμένο το συναίσθημα της εμπιστοσύνης, αλληλοθαυμασμού και περηφάνιας.

  Μια τάση που είχε το έτερον μου ήμισυ τότε ήταν η ποδολάτρεια....
  Περίεργο αλλά ποτέ δεν με ενόχλησε το να μου λατρεύει τα πόδια και ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι θα «έχανε» στα μάτια μου σαν Master.

  H συγκεκριμένη αδυναμία του με κολάκευε αφάνταστα σα γυναίκα!

  Σας διάβαζα να μιλάτε για μάχες ....
  Σας πληροφορώ ότι ουδέποτε είπε ο ένας στον άλλον «πήγαινε πιο πέρα»!!
  Ουδέποτε υπήρξε μάχη μεταξύ μας και ουδέποτε δεν θέλησε αλλά και δεν υπήρξε καν προσπάθεια να επιβάλει ο ένας την γνώμη του στον άλλο.

  Αντίθετα πάντα στηρίζαμε τις απόψεις και τις θέσεις ο ένας του άλλου και τις σεβόμασταν αλλά ποτέ ενάντια στα πιστεύω μας και τα θέλω μας.

  Εμπλουτίζαμε και τροφοδοτούσαμε τις επιθυμίες μας από κοινού έχοντας κοινά ενδιαφέροντα τα οποία μας έδεναν ακόμη περισσότερο.
  Ποτέ δεν με μείωσε ούτε με έθιξε (φυσικά ούτε και εγώ).
  Ποτέ δεν καυχηθήκαμε σε φίλους και γνωστούς την σχέση μας προσβάλλοντας ο ένας τον άλλον ή καυχούμενοι την σχέση μας Μistress με Master αφήνοντας να εννοηθεί το ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτήν.

  Η ιδανική σχέση ισοτιμίας θα έλεγα!
  Ήταν όντως η πιο δύσκολη σχέση μου, αλλά ταυτόχρονα και η πιο ζηλευτή.

  Σήμερα ... Διατηρούμε επικοινωνία ακόμη με πολλά στοιχεία από το χθες αλλά χωρίς πλέον το ερωτικό στοιχείο..
  Αντιμετωπίζουμε και οι δυο μας ένα συμβάν που μας έτυχε στην από κοινού ζωή μας .

  «"st...s_sm"...Εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα ο δρόμος σου σπαρμένος με τριαντάφυλλα!!»

  1579]

  Τέλος θέλω να σας πω ότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλους τους κανόνες και η ζωή είναι μη προβλέψιμη και γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.

  Συμβουλές μου:
  Να Ζείτε σε ότι η καρδιά σας προστάζει .... μακριά από status και ταμπέλες.
  Η καρδιά έχει τον πρώτο λόγο σε συνδυασμό με την λογική.
  Μη φοβάστε να δοκιμαστείτε....Ίσως εκπλαγείτε και από τον ίδιο σας τον εαυτό!
  Να είσαστε σίγουροι ότι αυτά ( ο έρωτας, η τόλμη και η λογική) καθοδηγούν ορθά τους ρόλους της ζωή μας.

  Υ.Γ
  * Ελπίζω να σεβαστείτε την βιωμένη και υπέροχη και μοναδική εμπειρία μου που μοιράσθηκα μαζί σας και να μην υπάρξουν κακόβουλα σχόλια από μέρους σας.
  * Επίσης δεν θα ήθελα χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα τα οποία θα έχουν στόχο να αμαυρώσουν ότι κάποιοι άνθρωποι έζησαν, χάρηκαν και τίμησαν!

  Αντίθετα και ευχαρίστως:
  - Θα δεχτώ οποιαδήποτε ερώτηση η απορία έχετε.
  - Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω σε αυτές.

  Να'σται καλά !