Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mistress

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 23 Ιουλίου 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Ricardo

  Ricardo Staff Member

  Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσον αφορά μία Mistress.

  1) Οι περισσότεροι subs/slaves από την παιδική τους ηλικία γνωρίζαν ότι κάτι "τρέχει". Και όταν λέω παιδική ηλικία εννοώ από 5-6 χρονών ή και πιο νωρίς. Ισχύει κάτι ανάλογο και για τις Mistresses; Και αν όχι γιατί;

  2) Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress; Ποιά πράγματα βρίσκει στην σχέση της με ένα υποτακτικό άτομο που δεν μπορεί να βρει σε μία vanilla σχέση;

  3) Υπάρχουν Mistresses που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει bdsm; Ρωτάω, αν υπάρχουν γυναίκες οι οποίες, εύκολα, θα γινόντουσαν Mistresses, αλλά για τον α ή β λόγο δεν γνωρίζουν τον χώρο του bdsm. Αλλιώς: υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του bdsm, αλλά θέλουν να δένουν και να δέρνουν τους συντρόφους τους; (το αντίθετο σίγουρα υπάρχει...)

  4) Υπάρχει κάποιος τρόπος για να καταλάβουμε αν μία γυναίκα είναι κυριαρχική; (και δεν εννοώ στην δουλειά της ή κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχουν γυναίκες που είναι κυριαρχικές όσον αφορά την δουλειά τους ή τις σχέσεις τους με τους άλλους, αλλά είναι subs)

  5) Γιατί υπάρχουν τόσσες λίγες Mistresses; Έχει να κάνει με την σωματική υπεροχή του άντρα έναντι της γυναίκας ή, ακόμη, και το γεγονός ότι ο άντρας διεισδύει στην γυναίκα κατά την σεξουαλική πράξη; Γενικά στην ανθρώπινη ιστορία, εκτός από κάτι μεμονωμένες περιπτώσεις πχ Αμαζόνες (οι οποίες, άραγε, είχαν αντρές ???) δεν ξέρω περίπτωση όπου η γυναίκα ήταν ανώτερη από τον άντρα, ενώ για το αντίθετο, δηλαδή η γυναίκα να είναι κατώτερη από τον άντρα, σε χαρέμι, ίση με δούλο κτλ, υπάρχουν άφθονα παραδείγματα.

  Αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου. Τώρα αν κάποιος άλλος θέλει να προσθέσει και κάτι άλλο ή να αναφέρει κάτι σημαντικό που αφορά μία Mistress μην διστάσει να το κάνει.

  Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τις απαντήσεις Σ/σας.
   
 2. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  rolfo οι ερωτησεις που θετεις ειναι παρα πολλες και μαλλον αφορουνε σε περισσοτερα απο ενα threads. Καλυτερα να τα ΅σπασεις΅ σε threads με αναλογους τιτλους.
   
Thread Status:
Not open for further replies.