Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Multi Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

 1. Iagos

  Iagos Contributor

  Τα τελευταία είκοσι χρόνια περίπου ο κοινωνικός ιστός αναδιοργανώνεται, προς όφελος φυσικά μιας κλειστής και απόλυτα εγωκεντρικής κοινωνίας όπου τα βασικά της χαρακτηριστικά έως τα τέλη του εικοστού αιώνα ήταν ο εθνοκεντρισμός και η φυλετική καθαρότητα.

  Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενσωματώνονται στον κοινωνικό ιστό και αποδεικνύουν με την παρουσία τους πως η αντίληψη της καθαρής εθνοκεντρικής κοινωνίας είναι απλά ένα τραπουλόχαρτο.

  Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, απαραίτητη για να προχωρήσει η κοινωνία σε ένα πιο ανοιχτό μοντέλο όπου ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο και όχι η φυλή.

  Με βάση τα παραπάνω, το ερώτημα που θέτω είναι το εξής:

  Θα σας ενοχλούσε ο Κυρίαρχος σας να είναι πρόσφυγας από την Συρία, μετανάστης από το Μπαγκλαντές, εργάτης γης από το Πακιστάν, εργολάβος οικοδομής από την Αλβανία ή πολιτικά εξόριστος από την Τουρκία που του έχει παραχωρηθεί άσυλο;

  Θα σας ενοχλούσε η υποτακτική σας να είναι προσφυγοπούλα από το Αφγανιστάν, οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες, εργάτρια γης από το Ιράκ, πολιτική πρόσφυγας από την Τουρκία, εργάτρια βιομηχανίας από την Αλβανία;

  Θα σας ενοχλούσε ο Κυρίαρχος σας να είναι Ινδός και να κυκλοφορείτε μαζί του ενώ φορά την λευκή περιβολή του Ινδού με το σαρίκι στο κεφάλι και σαγιονάρες;

  Θα σας ενοχλούσε η υποτακτική σας να φορά την παραδοσιακή μαντίλα του Ισλάμ;

  Θα σας ενοχλούσε να ζείτε το bdsm αναγνωρίζοντας πως τα βίτσια και οι ανάγκες των σαδομαζοχιστών δεν έχουν σύνορα ή προτιμάτε να το ζείτε μόνο εντός της «φυλετικής» σας "συνομοταξίας";

  Το παραπάνω ερώτημα αφορά και εδώδιμες Κυρίαρχες για τον αν θα σχετίζονταν με αποικιακούς υποτακτικούς και εδώδιμους υποτακτικούς αν θα σχετίζονταν με αποικιακές Κυρίαρχες, καθώς και ομοφυλόφιλους που ασκούν το Bdsm

  Iagos

   
   
  Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2016
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Και βέβαια όχι.
   
 3. dina

  dina Σκλαβα της Brt Contributor

  Με νοιαζει μονο ο ανθρωπος.
  Όχι η καταγωγή,η εθνικότητα και η οικονομικη κατάσταση.
  Το μόνο κριτήριο μου,είναι η καθαρότητα στο βλέμμα του.
   
 4. Ampelofilosofos

  Ampelofilosofos Regular Member

  Τα βιτσια δεν εχουν συνορα αλλα οι βιτσιοζοι εχουν γουστα. Αν καποιος απορριπτει ενα ατομο διαφορετικης φυλης απο το πιθανο pool συντροφων, δεν σημαινει οτι το κανει επειδη ανηκουν σε διαφορετικη φυλη και θελει να κρατησει τη "ρατσα" καθαρη αλλα μπορει απλα να μη του αρεσει αισθητικα.
   
 5. Iagos

  Iagos Contributor

  Εσάς τι σας ενοχλεί αισθητικά ή μιλάτε απλά και γενικά;

  Το ερώτημα μου αφορά το τι σας ενοχλεί αισθητικά σε σχέση με τα όσα αναφέρω στο αρχικό μου ερώτημα.

  Ή δεν σας ενοχλεί τίποτε από τα παραπάνω και απλά μιλάτε γενικά

  Θα θέλατε να κάνετε μια διευκρίνηση επάνω στην τοποθέτηση σας;

  Γιατί είναι άλλο με ενοχλεί αισθητικά αυτή η γυναίκα με την μαντίλα και είναι άλλο όλες οι γυναίκες με μαντίλα με ενοχλούν αισθητικά.

  Στην πρώτη περίπτωση σας καταλαβαίνω, στην δεύτερη δεν μπορώ να σας καταλάβω γιατί ξεφεύγει η αισθητική από το υποκειμενικό και γενικεύει την αισθητική αντίληψη με βάση τον πολιτισμό που κάποιος άνθρωπος φέρει...
   
  Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2016
 6. Justmeandme

  Justmeandme Status astatus

  Κατηγορηματικά όχι.
  Ο άνθρωπος είναι η ύψιστη επιλογή και η μοναδική που μένει ή φεύγει ό,τι κοστούμι κι αν φέρει πάνω του.
  Οι κοινές αξίες, η αλληλοσυμπλήρωση γούστων, επιθυμιών, αναγκών, συμπόρευσης, γωνίας εστίασης και πολλών πραγμάτων συμπληρώνουν το παζλ της επιλογής ή την επικράτηση της επιλογής.
  Γιατί ο/η Κυρίαρχος, ο/η υποτακτικός θα είναι ο άνθρωπος, ο "ρόλος", ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος.

  Μιας και η γλώσσα, η ομιλία, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας συνεννόησης μεταξύ των ανθρώπων πέραν των όποιων άλλων, ένας άνθρωπος που περιορίζεται μόνο στην μητρική του έχει και περιορισμένο εύρος συνεννόησης. Άρα δεν νομίζω να τίθεται εδώ η φυλετική συνομοταξία. Αυτό το φέρνω ως παράδειγμα στην ερώτησή σας.
  Και η αισθητική είναι σημαντικός παράγοντας. Κάτι που αισθητικά ως προς εσένα είναι απωθητικό, το λογικό είναι να το απορρίψεις. Εδώ βέβαια χωράει μεγάλη κουβέντα για το αν η αισθητική είναι αυστηρά προσωπική και καλλιεργείται από το ίδιο το χέρι μας ή αν έγκειται τελικά στο τι έχει συνηθίσει στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε άρα κι εμείς οι ίδιοι.
  Αν η σαγιονάρα πάντως είναι κριτήριο, ευθαρσώς θα πω πως διαγράφεται από το χάρτη μου όποια καταγωγή κι αν την συνοδεύει από πίσω ή από πάνω.  
   
 7. Iagos

  Iagos Contributor

  Κατανοώ το πρόβλημα της γλώσσας

  Οι περισσότεροι νέοελληνες άλλωστε δεν μιλούν γρι αγγλικά για παράδειγμα...

  Πως να συννενοηθούν με έναν Σύριο που τα μιλά άπταιστα  
   
 8. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  @Iagos
  Εμένανε να μου βρεις Σκανδιναβό  
   
 9. Circe

  Circe Lemon zest

  Οι περισσότεροι θα απαντήσουν υποθετικά. Θα είχε ενδιαφέρον να γράψουν όσοι βίωσαν προσωπικές εμπειρίες.
  @Iagos εμένα να μου βρεις Τούρκο ευρωπαϊστή!
   
 10. gaby

  gaby Guest

  … και μετά ξύπνησε και ο Αφέντης της ήταν εκεί ψηλός, λεπτός, ξανθός, με πράσινα μάτια, με διδακτορικό, με καριέρα και υπέροχα ερωτικός. Ουφ!

  Από πρόσφυγα Master θα προτιμούσα kinky vanilla WASP  
   
 11. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Τι ρωτάει ο ποιητής..?

  Αν οι επιλογές μας είναι βουτηγμένες παπάρα στα στερεότυπα η απλά στη "γωνίτσα" από την "μπουτσίτσα" μας...
  Πόσο συναίσθημα σηκώνουν τα όποια συλλογικά κριτήρια..?
  Το αν "ο ιμπεριαλισμός δεν θα περάσει"..?
  Το αν ελέγχεται ο Μπ. να πίνει ουίσκι..?
  Το να "είμαστε πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα"..?

  Έφαγα ενα deja vu που ήταν όλο δικό μου..!
  Too much ado for (their) nothing..!
   
 12. Ampelofilosofos

  Ampelofilosofos Regular Member

  Μπορω να μιλησω μονο για γυναικες. Οποτε θα πω για αυτες.

  Η μαντηλα δεν μου αρεσει αισθητικα. Οπως δεν μου αρεσουν και τα ξωκοιλα, τα φαρδια παντελονια, το ξυρισμενο κεφαλι, τα αρβυλα ή οι βυζοκουρτινες. Οπως δεν θεωρω ελκυστικη μια γυναικα με μισο-ξυρισμενο κεφαλι, δεν θεωρω ελκυστικη και μια γυναικα που φοραει μαντηλα. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι μουσουλμανα, εχει να κανει με το αν μου αρεσει αυτο που βλεπω. Και επειδη εχω περασει σημαντικο μερος της ζωης μου σε περιοχη οπου το να δεις μια γυναικα με μαντηλα ειναι συνηθισμενο, αυτο μπορω να το πω με βεβαιοτητα. Ειναι δικαιωμα της να φοραει μαντηλα; Φυσικα, δεν λεει κανεις το αντιθετο. Δικαιωμα μου ειναι να μην μου αρεσει.

  Για τα υπολοιπα, το αν θα ηθελα Αφγανη, Φιλιπιννεζα ή Τουρκαλα, νομιζω το μονο deal-breaker θα ηταν να μην συμφωνουμε σε καποια βασικα πραγματα (οπως την ισοτητα των δυο φυλων). Τα υπολοιπα κριτηρια ειναι τα ιδια με τα οποια θα διαλεγα μια κοπελα απο την Ελλαδα, την Γερμανια, τη Βρετανια ή τον Καναδα.