Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

My first time with man on a nudist beach

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος micky30, στις 12 Ιουλίου 2026 at 13:40.

1. micky30

micky30 Regular Member

Και όπως αναφέρει και ο τίτλος, πριν λίγες ημέρες αν και πτώμα απο την δουλειά, είπα να πάω πιο αργά παραλία να χαλαρώσω γυμνός στην θάλασσα (κάνω χρόνια γυμνισμό) .
    Πήγα σε ένα από τα γνωστά σημεία ΠΙΚΠΑ, όπου πάω αρκετά συχνά, όταν δεν έχω διάθεση να πάω πιο μακρυά.
    Αράζω σε ένα σημείο και εκεί που έχω αρχίσει και χαλαρώνω και πίνω το αναψυκτικό μου, έρχεται ένας νεαρός με 2 κορίτσια.
    Κάποια στιγμή και ενώ είχε αρχίσει και σκοτείνιαζε, πέρασε από κοντά μου ο άντρας της παρέας και με κοίταξε με ένα αρκετά καυλωτικό βλέμα.
    Ο τύπος ηλικίας κοντά στα 30, με αρκετά τατού, και ωραίο πέος.
    Αν και είμαι ανοιχτόμυαλος και έχω κάνει αρκετά στην σεξουαλική μου ζωή, με άντρα δεν έχω κάνει ποτέ κάτι σε prive κατάσταση. Στο παρελθόν είχα κάνει κάποια soft παιχνίδια αλλά με ζευγάρι και σε φάση τρίο.
    Τον κοιτάω κι εγώ λοιπόν και σκαλώνω...Ξαφνικά με κάνω εικόνα στο μυαλό μου να τον γλείφω στα βράχια και έχω αρχίσει και καυλώνω.
    Βάζω το χέρι μου και αρχίζω να χαιδεύω το καυλί μου, όπου ακόμα δεν είναι σκληρό και ο τύπος κάθεται απέναντι μου και με κοιτάει δείχνοντας ότι το απολαμβάνει.
    Σιγά σιγά αρχίζει και πλησιάζει και τον αφήνω να με αγγίξει και να μου τον παίξει. Όσο μου τον έπαιζε μου ήρθε μια απίστευτη επιθυμία, βλέπωντας το καυλι του , να το βάλω στο στόμα μου....μόλις το έβαλα ξετρελάθηκα απο καύλα.
    Ο τύπος το απολάμβανε και συνέχιζε να μου τον παίζει πιο έντονα , όπου μετά απο μερικά λεπτά έχυσα ατελείωτα!!!!!
    Συνέχισα όμως να τον ρουφάω και να του τον παίζω κι εγώ, μέχρι που μετά με έχυσε και αυτός πάνω στο καυλί μου και γύρω και τα έγλειψε.
    Με καθάρισε , συστηθήκαμε ήταν τουρίστας, επέστρεψε στα κορίτσια και άραξε.
    Μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.