Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

My sub story

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος mnms, στις 13 Φεβρουαρίου 2025.

1. mnms

mnms Regular Member

Ωραία τοποθέτηση ... Μάλλον έτσι ήταν ...
    Σε τέτοιες περιπτωσεις έτσι γίνεται.
    Ευχαριστούμε για την επεξήγηση του συμβόλου.

Η Αφεντρα.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αφέντρα δεν βλέπω.

3. mnms

mnms Regular Member

Αυτά συνέβησαν χρόνια πριν... Γράφουμε από την αρχή την ιστορία Μ/μας...Αλλά και πάλι δεν οφείλουμε να δώσουμε καμία αναφορά για τον προσδιορισμό μας..
    Να είσαι καλά.. και αν δεν βλέπεις Αφέντρα ή αν σου χαλάσαμε την ορεξη....μην μας ξαναδιαβάσεις καλή μου.

Η Αφέντρα.

4. mnms

mnms Regular Member

Σε κάποιο από τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας μας,είχα πει ότι δεν ξέρω μέσα από ποια διαδρομή φτάνουν οι άλλες σχέσεις Κ/υ στο σημείο που φτάνουν(και δεν με απασχολεί κιόλας),αλλά η δικιά μας έφτασε με όσα σας περιγράφω.Προσωπικα εμένα αλλά και την Μ , ποσώς μας ενδιαφέρει αν αυτό που σας εξιστορούμε είναι στα "καλούπια" που έχετε για το τι είναι Αφέντρα και τι είναι υποτακτικός.Εμεις το ζούμε έτσι πάντως.Κακεντρέχειες και ειρωνίες δεν με αγγίζουν προσωπικά ούτε στο ελάχιστο.
    Εγώ Αφέντρα καί βλέπω καί βιώνω και έχω.

Ο μαλάκας της

5. mnms

mnms Regular Member

Κεφάλαιο 13 : "Μη διαχειρισιμό"

Φύγαμε μαζί από το σπίτι του. Συνοδεύοντας την προς το αυτοκίνητο συζητούσαμε.

Μ : "Πώς σου φάνηκε μαλάκα μου;"

Ν : "Το περίμενα αλλιώς για να είμαι ειλικρινής αλλά σημασία έχει να άρεσε εσένα."

Μ : "Γουσταρα πολύ.Φανηκε νομίζω.Κι εγώ όμως θα το ήθελα αλλιώς. Ήταν αρκετά επιθετικός για πρώτη φορά ο Κ. Για αυτό θέλω να τον τσεκαρω και αύριο "

Ν : "Σε παρακαλώ Μ. Σε ικετεύω. Μην πας αύριο. Στο ζητάω σαν χάρη."

Μ : "Τα έχουμε πει αυτά Νίκο. Δεν θα κάνουμε διάλογο ούτε θα πάρω την άδεια σου.Θέλω να πάω και θα πάω. Θα μάθεις τα πάντα. Μην ανησυχείς."

Το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν το αν θα μάθω τα πάντα...Δεν ήθελα να πάει μαζί του.Δεν ήθελα με τίποτα. Έπρεπε να την αποτρέψω. Αποφάσισα να αλλάξω στάση και να ρισκάρω.

Ν : "Αν πας αύριο,νομίζω ότι δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θα φύγω, δεν θα το αντέξω. Δεν είναι όπως ήταν με τον Π. Ο Κ είναι δικός μου φίλος.Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό"

Με κοίταξε με ένα βλέμμα ειρωνίας και έκπληξης σαν να μου έλεγε "ναι ε;"

Μ : "Μένει να φανεί στην πράξη αυτό που λες λοιπόν. Είχα σκοπό να κοιμηθούμε μαζί απόψε, αλλά με αυτά που ακούω θα πας σπίτι σου."
    Είχαμε φτάσει στο αυτοκίνητο της.Ανοιξε την πόρτα,μου πέταξε μια ξερή καληνυχτα και μπήκε μέσα.Εμεινα εκεί να την κοιτάζω.Εβαλε μπροστά και έφυγε.Λιγο αργότερα θα μου ερχόταν μήνυμα.

"Μόνο αν μου ζητήσεις γονατιστός συγνώμη μπορεί να προσπεράσω όσα ακουσα σήμερα.Τα λέμε σε δύο μέρες.Να προσέχεις"

Δεν με άγγιξαν ιδιαίτερα αυτά που μου είπε. Έβραζα μέσα μου.Ειχα θυμώσει απίστευτα.Πριν λίγο της είχα προσφέρει αυτό που ήθελε τόσο καιρό και την επόμενη στιγμή λέει ότι αύριο θα βρεθεί μόνη της με τον Κ. Ε όχι...αυτό πάει πολύ .Έκλαψα για πρώτη φορά για εκείνη. Είχα όμως την ελπίδα ότι τελικά δεν θα πήγαινε αύριο. Μ'αγαπουσε. Ήμουν σίγουρος ότι μ'αγαπουσε . Ίσως τελικά αυτό να την απέτρεπε.

Κοιμήθηκα ελάχιστα εκείνο το βράδυ. Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 7 . Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει το ρολόι μου ήταν 5 παρά. Στις 9:30 έπρεπε να φεύγω. Θα πηγαίναμε για κάτι σεμινάρια σε μια ορεινή περιοχή 120 χιλιόμετρα μακριά. Δεν είχα καμμία διάθεση. Σηκώθηκα, της έστειλα ένα "καλημέρα αφέντρα μου" και άρχισα να ετοιμάζομαι.7:30 μπήκα στο δρόμο. Είχα απίστευτο άγχος για το τι θα γινοταν. Θα πήγαινε; Θα με αγνοούσε τόσο απροκάλυπτα;
    Έφτασα στον προορισμό μου γύρω στις 9:15. Ακόμα κανένα σημείο ζωής από την Μ. Ήταν νωρίς ακόμα. Φάγαμε πρόγευμα στο ξενοδοχείο και στις 11 άρχιζε το πρώτο 3ωρο σεμινάριο. Λίγο πριν μπω στο αμφιθέατρο μου ήρθε μήνυμα.

"Καλημέρα"

Απάντησα γρήγορα :

"Τι κάνεις μωρό μου;πώς είσαι;"

"Καλά είμαι.Σηκωθηκα πριν λίγο.Εστειλα στον Κ (είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα χθες μπροστά μου.) .Θα βρεθούμε στις 12:30 .Δεν βόλευε άλλη ώρα."

"Θα πας λοιπόν...."

"Θα πάω φυσικά. Σ' αφήνω.Μπαινω να περιποιηθω το μουνι μου. Θέλω να του το ταισω σήμερα να δω πως γλείφει "

Την πήρα 3-4 τηλέφωνα αλλά δεν το σήκωσε.
    Μπήκα στο αμφιθέατρο σκασμενος.Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν το πίστευα. Και ο άλλος; Πόσο μαλάκας; Αφού κατάλαβε χθες ότι δεν θέλω να βρεθούνε. Είχα ξενερώσει απίστευτα. Ωραίος "φίλος".Δεν με χωρούσε ο τόπος. Ένιωθα το κτίριο να πέφτει να με πλακώνει. Πέρασα 3 ώρες μαρτυρικές κοιτάζοντας το κινητό μου.Τιποτα όμως.Το σεμινάριο τελείωνε στις 2. Βγήκα έξω αλλά δεν τολμούσα να πάρω τηλέφωνο.Γυρω στις 2:30 ήρθε μήνυμα:

Μ : "Πάρε με μόλις μπορέσεις"

Την πήρα αμέσως , το σήκωσε πολύ γρήγορα
    "Έλα Νίκο "

"Έλα"

"Έφυγα πριν λίγο.Παω σπίτι"

"Και; Δεν έχεις να μου πεις κάτι;"

"Πολλά έχω να σου πω. Δεν ξέρω όμως αν θέλεις να τα ακούσεις. "

Έκανα μια μεγάλη παύση πριν απαντήσω. Ήθελα να μάθω πρώτα τι έγινε και μετά θα έβλεπα πως θα το διαχειριζομουν.

"Θέλω να μάθω τα πάντα" Είπα με σθένος προσπαθώντας να δείχνω ψύχραιμος.Πηρα μια βαθειά ανάσα και περίμενα να δω τι θα ακούσω.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς ηταν πάντα πολύ περιγραφική και αναλυτική στις περιγραφές της...

"Άκου λοιπόν αφού θέλεις μαλάκα.Εφτασα ακριβώς στις 12:30 όπως είπαμε.Φορεσα ένα μακρύ αέρινο φόρεμα χωρίς εσώρουχα από μέσα.Εχει ζεστή σήμερα.Νομιζω ότι με περίμενε πίσω από την πόρτα, γιατί μόλις χτύπησα το κουδούνι, άνοιξε αμέσως.Με είχε ρωτήσει αν ήθελα καφέ.Του είπα ότι δεν θα πάω για να πιούμε καφέ.Προς μεγάλη μου έκπληξη,μου άνοιξε ολόγυμνος."

Άκουγα χωρίς να ανασαίνω...Είχε μαζευτεί ένας τεράστιος κόμπος στο στήθος μου.

"Ολόγυμνος και καυλωμένος.Δεν του το είχα στην ηλικία του. Πιθανόν να είχε πάρει και κάτι. Πάντως η ψωλή του ήταν έτοιμη.Να ξέρεις ότι δεν συγκρίνεται με την δική σου.Η δική σου είναι απόλυτη.Και δεν το λέω για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα. Το εννοώ ."

Δεν σχολίασα τίποτα.Δεν έβγαλα άχνα.

"Μπηκα μέσα, τον έπιασα από τον πούτσο και τον φίλησα.'Καλημερα' - 'Καλημερα'. 'Δεν κρατιεσαι βλέπω Ε;' ' Καθόλου όμως.Δεν σε χόρτασα χθές '. Χαμογέλασα με ικανοποίηση.Εκλεισα την πόρτα πίσω μου,άφησα την τσάντα μου και γονάτισα μπροστά του.Εισαι εντάξει Νίκο;να συνεχίσω;"

"Συνέχισε " απάντησα με δυσκολία

"Τον πήρα στο στόμα μου.Μ'αρεσει η πίπα.Το ξέρεις.Τον εγλειφα και τον έπαιζα ταυτόχρονα.Ξερεις εσύ.Δεν ξέρεις Νίκο;"

"Ξέρω ναι.... συνέχισε " Είχα καυλώσει πάλι παρά πολυ αλλά η θλίψη μου και ο θυμός μου επισκιαζαν τα πάντα.

"Μου μιλούσε βρώμικα όσο τον τσιμπουκωνα.Με έβριζε και μου έλεγε πόσο καλή πίπα κάνω. Στην συνέχεια αγριεψε. Μου είπε να βγάλω το χέρι μου,να μην του τον κρατάω. Με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμαει το στόμα. Το πουτσοκεφαλο του χτυπούσε στον λαιμό μου.Μια δύο φορές νόμιζα ότι θα ξερασω και τον σταμάτησα.Με έπνιγε με το καυλι του.Το στόμα μου ήταν γεμάτο με τα υγρά του και κάθε φορά που τον έβγαζε,έτρεχαν από το στόμα μου. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που δεν έχυσε. Για αυτό πιστεύω ότι κάτι είχε πάρει.Μετα από λίγο σηκώθηκα. Στάθηκα όρθια μπροστά του,σήκωσα το φόρεμα μου μέχρι τη μέση και του έδειξα το μουνι μου. 'Θελω να δω πως γλείφεις' του είπα.Με έβαλε και έκατσα πάνω στο τραπέζι, γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με γλείφει.Ειλικρινα δεν το έχει.Νομιζω ότι δεν του αρέσει να γλείφει μάλλον . Ένιωθα ότι το έκανε αναγκαστικα. Σε σκεφτόμουν καθόλη τη διάρκεια να ξέρεις Νίκο,αλλά ειδικά εκείνη τη στιγμή, ζητούσα το στόμα σου όσο τίποτα άλλο. Τον σταμάτησα μετά από λίγο και του είπα να με γαμήσει. Έφερε ένα προφυλακτικό και μου ζήτησε πάλι να του το βάλω εγώ. Μάλλον τον φτιάχνει αυτό.Του το έβαλα ,με γύρισε μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι και μπήκε μέσα μου.Με κρατούσε μια απο τα μαλλιά,μια από τον κώλο και μου κάρφωνε το μουνι.Με γάμησε δυνατά για αρκετή ωρα.Επειτα με σήκωσε από το τραπέζι και πήγαμε στον καναπέ. Κάθησε και ανέβηκα πάνω του. Τώρα είχα εγώ τον έλεγχο και αυτό με καυλώνει πολύ.Αρχισα να γαμιέμαι πάνω στο καυλι του όπως ξέρεις κι εσύ από προσωπική εμπειρία. Του γαμουσα τον πούτσο. Κρατήθηκε για ώρα, γαμιομουν όλο και πιο δυνατά μέχρι που έχυσα. Σταμάτησε και μου ζήτησε να τελειώσει στο στόμα μου. Δεν του χάλασα χατίρι. Γονάτισα μπροστά του και έβαλα όλη μου την τέχνη.Ηθελα να χύσει. Δεν άργησε καθόλου. Εννοείται ότι δεν τα κατάπια- επειδή ξέρω ότι θα το σκεφτείς, μόνο τα δικά σου έχω καταπιεί -. Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Τα έφτυσα, πλυθηκα και βγήκα έξω. Ήταν εξαντλημένος.'Πρεπει να φύγω ' του είπα. 'Θα τα ξαναπούμε;' Ρώτησε.'Θα δούμε ' του απάντησα.Τον φίλησα στο μάγουλο και έφυγα."

Έτρεμα ολόκληρος.Τα είχα όλα εκείνη τη
    στιγμή. Καύλα, νεύρα , θλίψη, οργή, απογοήτευση, ζήλεια, απόρριψη, υποταγή, εγωισμό και πολλά ακόμη. Συνονθύλευμα σκέψεων και συναισθημάτων .Άρχισα να της φωνάζω στο τηλέφωνο.

"Κι εγώ;;;Κι εγώ Μ;;;Σε νοιάζει καθόλου πως είμαι εγώ από χθές το βράδυ;Με ρώτησες;Σε ενδιαφέρει καθόλου;Σου έδωσα ξεκάθαρα να καταβάλεις ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό σήμερα.Και τι έκανες;;;;Με έγραψες Στ' αρχιδια σου και πηγές.Γιατι δεν μπορείς να κάνεις καλά το μουνι σου και τις καύλες σου!!!! Εμένα με έχεις χεσμενο."

Ούρλιαζα σχεδόν ...εκείνη δεν μιλούσε .

"Νιώθεις τίποτα για μένα;;;Πες ρε.Την αλήθεια.Νιωθεις;Λες ότι μ'αγαπας, ότι είμαι ο άνθρωπος σου και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες.Που είναι αυτά;που;;;;;"

Όταν τελείωσε το παραλήρημα μου και ενώ δεν είχε πει κουβέντα, με ρώτησε αν τελείωσα.

"Ναι τελείωσα"

"Θα τα πούμε όταν γυρίσεις.Σ'αγαπαω.Φιλια"

Έκλεισε το τηλέφωνο.

Ήταν η δεύτερη φορά που έκλαψα για εκείνη σε λιγότερο από 24 ώρες.

6. mnms

mnms Regular Member

Κεφάλαιο 14 : Συνειδητοποιήση

Δεν μιλήσαμε ξανά εκείνη τη μέρα αλλά ούτε και την επόμενη.Δεν ανταλλάξαμε καν ένα μήνυμα.Εγω είχα και τα σεμινάρια.Και μέσα σε όλα τα άλλα είχαμε και κάποια sessions ευεξίας... Τραγική ειρωνία.Να είμαι στην κατάσταση που είμαι και να πρέπει να κάθομαι και σταυροπόδι με κλειστά μάτια να παίρνω βαθειές ανάσες.Ίσως βέβαια και να βοήθησε κάπως αυτό. Δεν ξέρω. Πάντως από την ώρα που κλείσαμε το τηλέφωνο, η κατάθλιψη μου χτυπούσε με μανία την πόρτα αλλά αντιστεκομουν σθεναρά. Δεν νομίζω ότι είχα τη δύναμη να φύγω από την Μ. Παρόλα όσα ένιωθα από την ώρα που βρέθηκε με τον Κ και μετά, μόνο στη σκέψη πως δεν θα την ξαναδώ βουρκωναν τα μάτια μου. Μου έκανε καλό που έμεινα δύο μέρες μόνος μου και αποκομμένος από όλους. Άρχισα να συμφιλιωνομαι με την "φύση" μου. Ο εγωισμός μου για αυτό που έκανε άρχισε να υποχωρεί. Ζύγιζα πράγματα και καταστάσεις. Ώφειλα να της αναγνωρίσω ότι ήταν ξεκάθαρη εξαρχής μαζί μου και πως μάλλον εγώ δεν είχα πάρει και πολύ στα σοβαρά τα λεγόμενα της . Μου το είχε πει. Δεν θέλει έλεγχο σε τίποτα και θα κάνει ότι θέλει. Πλέον το αποδείκνυαν και οι πράξεις της. Το θέμα ήταν πλέον, αν εγώ μπορούσα να τα αποδεχτώ αυτά και να ζω έτσι. Γινόταν σφοδρή μάχη μέσα μου . Θεώρησα ότι θα είμαι λειψός ανθρώπος αν τελικά φύγω από την Μ και απαρνηθώ της κλίση που είχα στην υποταγή απέναντι της. Οπότε τελικά το ζυγι άρχισε να γέρνει αισθητά προς τη μεριά της. Για να παρηγορήσω τον εαυτό μου , έλεγα ότι αυτό που μου έκανε με τον Κ ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μου κάνει,άρα αν μπορούσα να ξεπεράσω αυτό ,θα ήταν όλα μια χαρά. Είχα πέσει εντελώς έξω όμως. Θα υπήρχε και χειρότερο απλά πολύ αργότερα...

Επέστρεψα σπίτι Κυριακή βράδυ γύρω στις 9. Αποφάσισα να της στείλω.

Ν : "Καλησπέρα. Εγώ μόλις μπήκα σπίτι."

Πέρασαν 10-15 λεπτά που μου φάνηκαν αιώνας,χωρίς καμμία απάντηση. Τελικά μου έστειλε.

Μ : "Καλωσηρθες μωρό μου. Σε περιμένω σε μια ώρα σπίτι μου. Με την προϋπόθεση που σου είπα όμως."

Προϋπόθεση;;;Τι προϋπόθεση;;; Δεν κατάλαβαινα τι εννοεί. Δεν ρώτησα. Άρχισα να στιβω το κεφάλι μου για να βρω τι σημαίνει αυτή η κουβέντα. Και γιατί μου μιλάει λες και δεν συμβαίνει τίποτα; Τι γίνεται; Τελικά αφού ξανασκέφτηκα όλες μας τις συζητήσεις τις τελευταίες δυο μερες, μου ήρθε. Κατάλαβα. Μπήκα για μπάνιο, ετοιμάστηκα ,και σε μια ώρα ήμουν έξω από την πόρτα της.

Όταν μου άνοιξε ήμουν ήδη γονατιστός. Με είδε και χαμογέλασε με ικανοποίηση.

"Καλώς το μου. Πέρασε μέσα"

Μπήκα μπουσουλωντας στα 4. Έκλεισε την πόρτα πίσω μου.Φορουσε μόνο την ρόμπα της ,την οποία και έλυσε για να φανεί διακριτικά ότι δεν φορούσε τίποτα άλλο. Στάθηκε όρθια μπροστά μου.

"Σε ακούω Νίκο" είπε με πολύ σοβαρό ύφος.
    Ανασηκώθηκα στα γόνατα. Το βλέμμα μου χαμηλά. Δεν τολμούσα να την κοιτάξω στα μάτια.

"Σου ζητάω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Σου υπόσχομαι πως δεν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο."

Έσκυψα ξανά και άρχισα να της φιλάω τα πόδια και να της ξαναλέω "συγνώμη ".

"Νομίζω ότι ήμουν απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί σου εξαρχής. Κάνω λάθος;"

Συμφώνησα. Έτσι ήταν.

"Δεν θέλω να μου υποσχεθείς πώς δεν θα ξαναγίνει. Δεν χρειάζεται. Γιατί πολύ απλά αν ξαναγίνει θα πάρεις πόδι οριστικά. Μπορείς πολύ απλά και όμορφα να μου πεις ότι δεν μπορείς να δεχτείς να είσαι έτσι μαζί μου. Θα το δεχτώ και θα το κατανοήσω πλήρως. Δεν σε θέλω με το ζόρι εδώ. Όμως όταν μου λες πως δέχεσαι όσα λέω και μετά λειτουργείς έτσι, αυτό δεν είναι αποδεκτό σε καμμία των περιπτώσεων. Έγινα κατανοητή;"

"Μάλιστα αφέντρα μου. Απόλυτα κατανοητή "

Με έπιασε από το κεφάλι για να σταματήσω να της φιλάω τα πόδια. Άνοιξε την ρόμπα της και με οδήγησε στο μουνι της. Άρχισα να τη γλείφω με μανία. Ένιωθα ότι πρέπει να εξιλεωθω. Έφτασε στο σημείο να με κάνει να νιώθω και τύψεις για τη συμπεριφορά μου και για τον τρόπο που της μίλησα. Που τόλμησα να της φωνάξω. Έμεινε εκεί όρθια και εγώ στα γόνατα για ώρα, να με ταιζει το μουνι της. Ξέρω ότι δεν έχυνε από επιλογή.Υπηρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Που μου το έτριβε στη μούρη με λύσσα. Που μου γαμουσε το στόμα. Έχυσε πολύ άρρωστα φωνάζοντας χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. Μου πίεζε το κεφάλι στο μουνι της και μου έλεγε να της τα πάρω όλα,να μην αφήσω σταγόνα. Ρουφούσα τα πάντα.

Όταν ηρέμησε , μου είπε να μην σηκωθώ και να την ακολουθήσω. Προχωρησε μπροστά κι εγώ την ακολουθούσα στα 4. Μπήκε στο μπάνιο και έκατσε στη λεκάνη.

"Έλα εδώ και ακούμπησε το πηγούνι σου στο καπάκι της λεκάνης"

Άρχισε να κατουράει σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου.Δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο έως εκείνη τη στιγμή. Δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το κομμάτι. Ήμουν τόσο κοντά στα ούρα της που ένιωθα την θερμοκρασία τους. Τη ζεστασιά τους. Τελείωσε.

"Καθάρισε μου το μαλάκα. Δεν θέλω να σκουπιστω καν"

Το έφερε ακόμα πιο κοντά μου και άρχισα να το γλείφω. Γεύτηκα πρώτη φορά τα ούρα της. Μια αλμυρή, ξινή και ελαφρώς πικρή γεύση γέμισε το στόμα μου. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Το θεωρούσα αδιανόητο. Της το είχα πει και κάποια φορά στις αρχές μας. Το είχα βάλει σαν "κόκκινη γραμμή" ας το πούμε .Ότι με ούρα και κόπρανα δεν θέλω να ασχοληθώ ποτέ. Το είχε δεχτεί. Και να μαι τώρα, να της καθαρίζω το μουνι ,να καταπίνω τα ούρα της και να μην βγάζω και άχνα. Πλέον ήμουν βέβαιος ότι δεν υπήρχε επιστροφή στο τι θέλω. Θέλω να υπηρετώ την Μ . Πάει και τελείωσε.

"Πες μου κάτι" είπε μετά που σηκώθηκε από την λεκάνη και ενώ εγώ παρέμενα στα 4.
    "Τα πράγματα που παραγγείλαμε ήρθαν;"

"Έχουν έρθει αλλά δεν έχω πάει ακόμα να τα πάρω από την μεταφορική" απάντησα.

"Ωραία.Αυριο πρωί πας και τα παίρνεις και αύριο βράδυ την ίδια ώρα σε περιμένω εδώ.Εξαφανισου τώρα από μπροστά μου να μην σε βλέπω "

Αυτό δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.Νομιζα πώς θα κοιμόμασταν μαζί.

Σηκώθηκα, της είπα καληνύχτα και άνοιξα την πόρτα να φύγω.

"Α και κάτι ακόμα" είπε.

Γύρισα και την κοίταξα.

"Μην διανοηθεις να τον παίξεις και να χύσεις τώρα που θα πάς σπίτι.Θα το καταλάβω αύριο από τα χυσια που θα βγαλεις.Προσεξε καλά.Φροντισε να είναι πολλά.Παρα πολλά."

"Μάλιστα αφέντρα μου"

Έκλεισα την πόρτα και έφυγα....

7. mnms

mnms Regular Member

Κεφάλαιο 15 : Strap-on time

Το πρωί ξύπνησα με μια αδιανόητη έξαρση. Σήμερα θα γινόταν κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ούτε με την Μ ούτε με καμμία άλλη φυσικά. Ήπια ένα καφέ στα γρήγορα και πήγα στην μεταφορική. Πήρα τα πράγματα και γύρισα αμέσως σπίτι. Έστειλα στην Μ να την ενημερώσω.

-"Καλημέρα αφέντρα μου. Μόλις πήρα τα πράγματα από την μεταφορική."

-"Καλημέρα μαλάκα. Πολύ χαίρομαι. Σε περιμένω έτοιμο για πούτσο σήμερα. Θα σε δω το βράδυ. Μην με ξαναενοχλησεις μέχρι τότε."

Άνοιξα τα πράγματα να δω πως ήταν. Η σφήνα ήταν απογοήτευση θεωρώ. Υπερβολικά μικρή. Της το είχα πει και της Μ μετά που είχα κάνει την παραγγελία ότι πήρα την μικρότερη που είχα βρει γιατί φοβόμουν. Είχε δείξει να ενοχλείται αλλά δεν είπε κάτι, μόνο ένα σκέτο "δεν πειράζει ". Το καυλι όμως που πήραμε δεν ήταν καθόλου μικρό. Κάθε άλλο. Τρόμαξα στην ιδέα ότι θα έπρεπε να μπει στον κώλο μου όλο αυτό αλλά έδιωξα γρήγορα κάθε αρνητική σκέψη. Η Μ με είχε συγχωρέσει και αυτό ήταν το μόνο που μετρούσε για μένα.

Δύο ώρες πριν πάω σπίτι της άρχισα να ετοιμάζομαι. Μπήκα για μπάνιο, ξυρίστηκα και βρήκα και έναν αυτοσχέδιο τρόπο για να κάνω κάτι τύπου κλισμα στον κώλο μου. Και ομολογώ πως έπιασε. Καθαρισα τελείως. Έπλυνα και αποστείρωσα τα πράγματα που πήρα και ήμουν έτοιμος.

Ακριβώς την ώρα που έπρεπε ήμουν έξω από την πόρτα της. Χτύπησα το κουδούνι. Τίποτα. Περίμενα 1 λεπτο και ξαναχτυπησα. Μου έρχεται μήνυμα στο κινητό.

Μ:"Γδυσου τελείως και περίμενε μέχρι να σου ανοίξω"

Ευτυχώς το σπίτι της δεν ήταν σε κεντρικό δρόμο, παρόλα αυτά υπήρχε ο κίνδυνος να περάσει και να με δει κάποιος. Άρχισα να τρέμω στην ιδέα. Τα δευτερόλεπτα που περνούσαν τα ένιωθα σαν ώρες ολόκληρες. Πρέπει να έκατσα εκεί περίπου 5 λεπτά όχι παραπάνω. Τελικά ανοίγει την πόρτα. Πέρασα μέσα διστακτικά. Πολύ χαμηλός φωτισμός μονο από κεριά. Με περίμενε δίπλα στην πόρτα. Φορούσε μαύρο σουτιέν, μαύρες κάλτσες με ζαρτιερες, χωρίς εσώρουχο και μαύρες γόβες. Μου ζήτησε να αφήσω τα ρούχα μου και τα πράγματα στον πάγκο και να πέσω στα 4. Υπάκουσα. Έσκυψε από πάνω μου και μου φορέσε ένα κολάρο στο λαιμό το οποίο συνδεόταν με μια αλυσίδα. Αναρωτήθηκα στιγμιαία που το βρήκε. Το είχε καιρό; Υπήρχε μήπως κι άλλος υ πριν από μένα ; Σηκώθηκε κρατώντας την αλυσίδα και προχώρησε προς το σαλόνι σέρνοντας με πίσω της . Έκατσε στον μεγάλο καναπέ και με τράβηξε κοντά της .

"Τράβα γρήγορα και φέρε τα πράγματα εδώ να δω τι πήρες. "

Σαν καλό σκυλί, στα 4 πάντα, έτρεξα και έφερα τη σακούλα με τα πράγματα κρατώντας τη με το στόμα. Της την έδωσα στα χέρια. Με χάιδεψε στο κεφάλι σαν επιβράβευση.

"Γύρνα αλλιώς. Θέλω τον κώλο σου μπροστά μου."

Γυρνώντας και έχοντας την πλέον πλάτη ,είδα κάποια πράγματα που υπήρχαν πάνω στο τραπέζι. Βαζελίνη, λάδι και κάτι που έμοιαζε με ουρά αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν γιατί και ο φωτισμός ήταν ελάχιστος.

"Δώσε μου το λάδι"

Της το έδωσα και άρχισε να το απλώνει σε όλο μου τον κώλο. Είχαμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές λάδι. Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ήξερα ότι σε λίγο θα άρχισε να χώνει τα δάχτυλα της στη σουφρα μου. Έτσι και έγινε. Με αργές κινήσεις. Όχι με βία, άρχισε να με γαμαει με τα δάχτυλα. Την άκουσα να ανοίγει τη σακούλα. "Τι σκατα είναι αυτό;;;" Την άκουσα να λέει. Έκανα να γυρίσω να κοιτάξω αλλά έφαγα μια πάρα πολύ δυνατή ξυλια στον κώλο. "Μπροστά εσύ μαλάκα" Είπε. "Σφήνα το λες αυτό;" Κι άλλη ξυλια. Ακόμα πιο δυνατή. Στο ίδιο σημείο. Την ένιωσα να μου την βάζει με μια κίνηση. Ομολογώ πως δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα δάχτυλα της. Με τράβηξε από την αλυσίδα για να γυρίσω προς το μέρος της. Το κολάρο με έπνιγε αρκετά και όταν με τραβούσε δυσκολευομουν να αναπνεύσω. Με τράβηξε με δύναμη πάνω στο μουνι της. Άρχισα να την γλείφω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος. Το να της προσφέρω γλειφομούνι ήταν πάντα και ακόμα είναι ,η απόλυτη ικανοποίηση που μπορούσα να έχω. Την εγλειφα και την φιλούσα με ευλάβεια. Ήθελα να την ικανοποιήσω όσο περισσότερο γινόταν. Έβαζα όλο μου το πάθος που είχα για εκείνη και για το μουνι της . Την άκουγα και την ένιωθα. Γουσταρε πολύ. Πάρα πολύ. Το απολάμβανε. Έπινε κάτι, κρασί νομίζω,όση ώρα την εγλειφα. Μου άρεσε αυτό. Να την νιώθω απόλυτα χαλαρή και ήρεμη, να απολαμβάνει το κρασί της και το γλείψιμο μου.

"Νιώθεις τίποτα στον κώλο σου;" Με ρώτησε. "Είναι υποτίθεται ταπωμενος, το νιώθεις; "

Η αλήθεια είναι ότι απλώς αισθανομουν μια μικρή ενόχληση. Τίποτα περισσότερο.

"Ελάχιστα" απάντησα ανασηκώνοντας το κεφάλι μου από το μουνι της.
    Τραβηξε με δύναμη την αλυσίδα για να με αποκολλήσει από το μουνι της.

"Γύρνα μου κώλο πάλι και δώσε μου την ουρά που είναι πάνω στο τραπέζι" .

Έπιασα την ουρά από το τραπέζι και με μεγάλη έκπληξη είδα την σφήνα που είχε στην αρχή της. Σοκ. Ίσως για κάποιον έμπειρο όχι, αλλά για μένα σίγουρα σοκ. Ήταν από γυαλί,σίγουρα 10 εκατοστά σε μήκος, αρκετά μακρόστενη και στο πιο χοντρό της σημείο, πάχος όσο 3 δάχτυλα ανδρικά ίσως και περισσότερο.Στη συνέχεια της είχε μια μαύρη φουντωτή ουρα.Την έπιασα και την κράτησα για κάποια δευτερόλεπτα σαστισμένος.

"Τελείωνε πουτάνα" είπε η Μ επιτακτικά.

Της την έδωσα. Έβγαλε με μια κίνηση την άλλη που είχα τόση ώρα. Ετσουξα λίγο . " Βαζελίνη" Της δίνω τη βαζελίνη, και με τα δάχτυλα της αρχίζει να μου βάζει σε όλο το εύρος και το πλάτος της τρύπας μου. Ακόμα και μέσα. Και μετά ήρθε το πραγματικό σοκ. Άρχισε σιγά σιγά να μου την χώνει. Η μύτη μπήκε εύκολα, όμως όσο προχωρούσε μέσα μου τόσο το πάχος αυξανόταν. Άρχισα να δαγκώνω τα χέρια μου. Ξυλια.

"Τουρλωσε μου καλά την κωλαρα σου πουτάνα μου"

Κι άλλη ξυλια. Στήθηκα καλύτερα και τελικά με πολύ πολύ πολύ πόνο την πήρα όλη.

"Αυτή είναι σφήνα. Συμφωνείς μαλάκα;" "Τώρα είναι καλά ταπωμενο το κωλοσουφρυδι σου."

Είχα δακρύσει από τον πόνο αλλά πλέον είχε μπει. Όσο περνούσε η ώρα τόσο γινόταν πιο μαλακός ο πόνος. Πάντως σίγουρα για την ώρα δεν υπήρχε ίχνος απόλαυσης για μένα. Αλλά αυτό δεν είχε καμμία σημασία. Δεν έψαχνα απόλαυση για μένα. Ήθελα μόνο να ικανοποιήσω τις επιθυμίες Της. Με ξαναγύρισε στο μουνι της για να σε συνεχίσω να τη γλείφω. Με κρατούσε από την αλυσίδα με το ένα χέρι και με το άλλο κρατούσε το ποτήρι με το ποτό της. Πρέπει να με είχε εκεί περίπου 35-40 λεπτά. Έπιανε και το κινητό της ανά διαστήματα. Έστελνε μηνύματα κάπου, πήρε τηλέφωνο μια φίλη της, με τράβηξε ακόμα και φωτογραφίες. Το τσουξιμο στον κώλο μου επέμενε αλλά ο πόνος είχε υποχωρήσει αισθητά. Κάποια στιγμή άφησε ότι κρατούσε στα χέρια της, έπιασε το κεφάλι μου και με τα δύο χέρια, το πίεσε με όλη της τη δύναμη στο μουνι της και άρχισε σπαρταρωντας ολόκληρη να μου χύνει το στόμα.

"Θα σε χύσω μαλακα,θα σε χύσω" και ακολούθησε αυτό το θεϊκό "Νίκο...χύνω Νίκο.... χύνω...χυνωωωω" .

Το στόμα μου γέμισε με τα υγρά της. Τρελαινομουν. Δεν ήθελα να χάσω σταγόνα. Ήθελα να τα πιω όλα. Η κλειτορίδα της ήταν τόσο ερεθισμένη που δεν το αντεχε και με έσπρωξε μακριά της ενώ εγώ προσπαθούσα να συνεχίσω να την γλείφω. Μου έφερε τις πατούσες της στη μούρη και άρχισα να της τις φιλάω και να τις γλείφω. Ανασηκώθηκε λίγο, πλησίασε,μου έδωσε ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο.

"Και τώρα θα σου σκίσω τον πάτο καριόλα μου"

Σηκώθηκε και έπιασε την αλυσίδα. Με τράβηξε προς το δωμάτιο της. Τα γόνατα μου πονούσαν υπερβολικά. Με ανέβασε στο κρεβάτι και με έστησε στα 4 στην άκρη του κρεβατιού. Έφυγε. Πήγε στο σαλόνι. Γύρισε μετά από λίγο φορώντας το στραπον. Ο πούτσος της ηταν ενα ρεαλιστικό ομοίωμα,στο χρώμα του δέρματος,17-18 εκατοστά και αρκετά χοντρός. "Στήσου σωστά πουτάνα μου." Στήθηκα όσο καλύτερα μπορούσα αλλά δεν πήγε από πίσω μου. Ήρθε πάνω στο κρεβάτι και γονάτισε μπροστά μου.

"Τσιμπούκι θέλει ο πούτσος μου πρώτα. Έτσι κάνουν οι καλές πουτάνες. Πρώτα πίπα και μετά γαμήσι. Ρούφα."

Εννοείται ότι δεν είχα ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Το πήρα στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω.

"Πωπω μαλάκα. Πώς τον ρουφας έτσι; Έχεις ταλέντο στην πίπα. Κρίμα να πάει χαμένο. Πρέπει να σου βρω και κανονική ψωλή να πιπωσεις."

Σοκαριστικα στην ιδέα και μόνο αλλά δεν αντέδρασα. Συνέχισα να της ρουφάω το καυλι. Έγινε επιθετικη. Ήθελε να με κάνει να το πάρω όλο στο στόμα. Παραλιγο να ξερασω αλλά το κράτησα. Είχε ξεφύγει...της άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε, το ένιωθα, την ένιωθα, την άκουγα. Μετά από λίγο σταμάτησε και ήρθε πίσω μου. Έπιασε τη σφήνα και ευτυχως την έβγαλε σιγά σιγά γιατί ακόμα και έτσι πόνεσα πολύ. Έριξε λάδι στο καυλι της, με έπιασε από το ένα κωλομερι και με δύο κινήσεις μου το εχωσε όλο μέσα. Σχεδόν ούρλιαξα από τον πόνο. Πήρα ένα μαξιλάρι και εχωσα όλο μου το πρόσωπο εκει. Φωναζα, βογγουσα, δεν το άντεχα.

"Πονάω πολύ Μ. Πολύ."

"Σκασε"

Δεν είχε αρχίσει να κινείται. Το είχε βάλει όλο μέσα και είχε μείνει ακίνητη εκεί.

"Θα συνηθίσεις"

Άρχισε να κάνε μικρές κινήσεις μπρος πίσω. Τα λιπαντικά έκαναν καλή δουλειά. Ανεβαζε σιγά σιγά ταχύτητα. Τελικά άρχισε να με γαμαει κανονικά. Με κάρφωνε. Την άκουγα.

"Πωπω Νίκο ο κώλος σου. Τι πουτσο τρώει; Τι πουτανα έχω ; Πρώτη φορά και τρως τέτοια ψωλή από κώλο; Πωπω καύλες"

Άρχισε να ανεβάζει κι άλλο ταχύτητα. Είχα παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις της.
    "Παίζε το καυλι σου Νίκο. Θέλω να χύσεις έτσι"
    Το έπιασα άρχισα να παίζω. Συγχρονίστηκα στον ρυθμο που με πηδούσε. Και ξαφνικά ένα πρωτόγνωρο αισθημα. Ένιωθα ότι κοντεύω να χύσω αλλά ένιωθα το ίδιο και στον κώλο. Ένιωθα ότι η κωλοτρυπιδα μου πάλλεται από καύλα. Άρχισα να χύνω και δεν το πίστευα. Εχυνα ασταμάτητα 9-10 δευτερόλεπτα και φώναζα όπως ποτέ πριν. Ένιωθα ότι χύνω και από πούτσο και από κώλο. Τι καύλα ήταν αυτή; Απίστευτο. Η Μ φυσικά το πρόσεξε. Όταν βγήκε από μέσα μου είπε

"Δεν έχει ξαναχυσει έτσι Νίκο. Ποτέ. Σωστά; "

"Μάλιστα Κυρία. Ποτέ "

"Θα φας πολύ πούτσο μαλάκα. Δεν χωράει το μυαλό σου πόσο."

Εκείνο το βράδυ δεν με έδιωξε. Κοιμηθήκαμε μαζί. Τι ευτυχία ήταν αυτή; Σε λατρεύω Μ.

8. mnms

mnms Regular Member

Κεφάλαιο 16 : Η ζωή με την Μ.

Είμασταν ήδη μαζί περίπου 2 χρόνια. Περνούσαμε υπέροχα πραγματικά. Ουσιαστικά πλέον μέναμε μαζί σπίτι της , αν και δεν είχα αφήσει το δικό μου διαμέρισμα. Είχα πάει μετά από εντολή της ,σχεδόν όλα μου τα ρούχα και τα πράγματα που χρειζομουν για τη συμβίωση μας.

Ερωτικά, τουλάχιστον για τις δικές μου ελάχιστες απαιτήσεις, είμασταν φανταστικά. Με πηδούσε αρκετά συχνά. 2-3 φορές τη βδομάδα. Είχαμε εμπλουτίσει την συλλογή μας από ερωτικά βοηθήματα. Την εγλειφα κάθε μέρα υποχρεωτικά, ήταν κάτι σαν βασικός κανόνας. "Το μουνι μου θα το γλείφεις κάθε μέρα. Κι όταν λέω κάθε μέρα, εννοώ και τις μέρες που έχω περίοδο. Έχεις κάποια αντίρρηση;" Ήταν τα λόγια της . Δεν έφερα καμμία αντίρρηση όσο και αν το σιχανομουν αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι την ικανοποιούσα κι εγώ στο έπακρο αν και σαν αντικειμενικός άνθρωπος ξέρω ότι στο κομμάτι του σεξ δεν ήμουν και τόσο καλός. Όχι τεχνικά, αλλά κυρίως στη διάρκεια. Με καυλωνε κι ακόμα με καυλώνει τόσο πολύ που όταν έμπαινα μέσα της, αδυνατούσα να κρατηθώ για πολυ . Έχω χρησιμοποιήσει βέβαια ανά περιόδους διάφορα για να με βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα και ομολογώ πως υπήρχαν καλά αποτελέσματα. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι ήταν το δυνατό μου κομμάτι αυτό.
    Η Μ. όμως είναι μια γυναίκα που δεν ικανοποιείται σχεδόν με τίποτα. Πάντα θα θέλει και κάτι παραπάνω. Έχει μόνιμα ψηλά τον πήχη και για εκείνη αλλά και για εμένα.Το ξέρω καλά αυτό. Επίσης βαριέται εύκολα. Όχι εμένα προσωπικά, απλά θέλει να υπαρχει "δράση" όπως λέει κι εκείνη. Οσο φιλότιμες προσπάθειες κι αν έκανα, χωρίς ποτέ να μου πει κάτι, εγώ ένιωθα πάντα "λίγος" .Ακόμα και όταν άκουγα κομπλιμέντα και επιβραβεύσεις για τις επιδόσεις μου.

Μια μέρα ημουν σπίτι. Εκείνη είχε βγει για ένα κρασί με κάτι φίλες της. Φεύγοντας να πάει τη βόλτα της , μου είχε φορέσει το κολάρο με την αλυσίδα και μου είχε βάλει την σφήνα-ουρά. Με έδεσε στο καλοριφέρ δίπλα στον καναπέ και μου είπε να την περιμένω εκεί μέχρι να γυρίσει. Μου έβαλε σε ένα μπολ νερό, και επειδή ήταν καλή, όπως μου είπε, μου άφησε και ανοιχτή την τηλεόραση αλλά σε ένα κανάλι. Το τηλεκοντρόλ το άφησε μακριά από εμένα. Πρέπει να έμεινα εκεί περίπου 3 ώρες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήξερα ότι με σκεφτόταν έτσι και καυλωνε και αυτό ήταν το μόνο που με ένοιαζε. Όταν γύρισε με γάμησε για ώρα, με χτύπησε αρκετα στον κώλο και στο πρόσωπο,με έβαλε να την γλείψω μέχρι να χύσει και μετά με έστειλε στην τουαλέτα να χύσω μόνος μου. "Σαν μαλάκας που είσαι" μου είπε. Μετά καθίσαμε μαζί στο σαλόνι και μου είπε πως πέρασε.

"Συνάντησα σήμερα ένα παλιό συμφοιτητή μου από τη σχολή που κάναμε πολύ παρέα. Τον Α. Σου τον έχω αναφέρει ποτέ;"

"Ναι αφέντρα μου...τον έχεις αναφέρει 1-2 φορές."

"Σου έχω πει ότι με πάλευε καιρό να με πηδήξει αλλά δεν του έκατσα ποτέ;"

"Μάλιστα "

"Νομίζω πως συνεχίζει να θέλει να με πηδήξει. Έτσι κατάλαβα σήμερα."

"Λογικό το βρίσκω..."

Άρχισαν να μιλάνε μέσω μηνυμάτων. Μου έλεγε τα πάντα, δεν μου έκρυβε τίποτα. Από δική της επιλογή. Δεν είχα καμμία απαίτηση εγώ, απλά ήξερε ότι έτσι θα είμαι πιο ήρεμος. Είχα πάντα το κόλλημα να θέλω να γνωρίζω το οτιδήποτε όσο κι αν με πονούσε πολλές φορες.

Αρχικά δεν έλεγαν κάτι ιδιαίτερο, αλλά ο Α μετά από λίγες μέρες έγινε αισθητά πιο επιθετικός. Η Μ. του είπε εξαρχής ότι είναι σε σχέση μαζί μου αλλά ούτε τον ήξερα ούτε με ήξερε. Και δεν έδειχνε να τον πτοεί και ιδιαίτερα αυτό όπως διαπίστωνα και μόνος μου . Δεν μου ήταν καθόλου συμπαθής σαν τύπος από αυτά που έβλεπα στα μηνύματα. Πολύ γαμιάς το έπαιζε και με εκνευριζε.
    Μια μέρα ενώ περπατούσαμε με την Μ ,τον κουτουλησαμε στο δρόμο με ένα φίλο του τον οποίο επίσης ήξερε Εκείνη. Είχαν δουλέψει μαζί για ένα διάστημα παλιότερα.Τον Γ. Με σύστησε κανονικά, ανταλλάξαμε τα τυπικά "χάρηκα" και μετά ο Α είπε στον άλλο :

Α:"Αυτή την Μ σου έλεγα χθες ρε. Τρομερή σύμπτωση;"

Μ:"Τι λέγατε για μένα χθες αγόρια;Να μάθω κι εγώ;"

Α:"Δεν είναι η στιγμή τώρα.Θα σου πω άλλη ώρα."

Μ:"Εντάξει αλλά θέλω να μάθω.Ενταξει;"

Α:"Ναι ρε χαζό. Εννοείτε."

Φύγαμε.Εγω έβραζα αλλά δεν είπα τίποτα εννοείται. Αργότερα, και αφού είχαμε γυρίσει σπίτι η Μ έστειλε στον Α και τον ρώτησε τι κουβέντα είχαν για εκείνη.

Α:"Του έλεγα ότι έχω σκαλωσει με μια τύπισσα. Και ότι μου έχει καρφωθεί να την πηδήξω αλλά είναι ζορικη."

Μ:"Ναι Ε; Και τι σου έλεγε ο Γ;"

Α:"Τίποτα μωρέ. Μην δίνεις σημασία. Αντρικές καφριλες που βγαίνουν μετά από αλκοόλ."

Μ:"Δηλαδή; Θέλω να ξέρω."

Α:"Ε μου έλεγε ότι του αρέσουν οι ζορικες και πως αν την καταφέρω αυτή τη ζορικη, θα γουσταρε να την πάρουμε μαζί."

Μ:"Μάλιστα...μεγάλη ιδέα έχετε και οι δυο για τον εαυτό σας βλέπω. Αλλά στα λόγια είστε όλοι καλοί. Για βάλε τον Γ στην συνομιλία."

Α:"Τι λες; Πας καλά; Για πλάκα τα λέγαμε."

Μ:"Κι εγώ πλακα θέλω να κάνω. Έλα. Περιμένω."

Α:"Τώρα ειναι δουλειά σίγουρα.Αν θέλεις πιο βράδυ. Να σου στείλω;"

Μ"Ναι. Ελεύθερα"

Με είχε δίπλα της όλη αυτή την ώρα, και μου διάβαζε την συνομιλία ενώ εγώ της ρουφούσα το στήθος και της έπαιζα χαλαρά το μουνι το οποίο κυριολεκτικά έσταζε. Έκλεισε την συνομιλία, με έβαλε και έκατσα στον καναπέ, με καβάλησε και πηδηχτηκαμε άρρωστα. Αργότερα το ίδιο βράδυ, της έστειλε ο Α.

Α:"Καλησπέρα. Είμαστε μαζί με τον Γ σπίτι μου και πίνουμε ουισκακια."

Μ:"Καλώς τα αγόρια. Θέλω όμως και τον Γ στη συνομιλία. Δεν μου αρέσει το σπασμένο τηλέφωνο."

Γ:"Καλησπέρα κι από μένα."

Καθόμασταν μαζί καναπέ και βλέπαμε ταινία. Έκλεισε την τηλεόραση και μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά της. Έβγαλε ότι φορούσε από κάτω, άνοιξε τα πόδια της και μου έκανε νόημα. "Μην περιμένεις να σου κάνω αναμετάδοση μαλάκα μου.Θα σου λέω ότι θέλω εγώ και τα υπόλοιπα μετά. Γλείφε."

Μ:"Καλώς τον. Για πες ρε Γ. Τι μου έλεγε ο Α;"

Γ:"Έλα ρε συ. Πλάκα κάναμε. Μην τρελαίνεσαι ."

Μ:"Δηλαδή δεν θελετε να με πάρετε μαζί;"

Παύση

Α:"Ε τώρα η ερώτηση είναι παγίδα."

Μ:"Καμμία παγίδα. Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν βλέπω την δυσκολία να μου απαντήσετε."

Γ:"Μιλάμε σοβαρά τώρα;"

Μ:"Εγώ μιλάω πολύ σοβαρά. Δεν ξέρω για σας."

Παύση αρκετά μεγαλύτερη...

Μ": Δυσκολεύεστε μάλλον να το πιστέψετε. Μισό λεπτό."

Με ξεκόλλησε από το μουνι της και μου έδωσε το κινητο της.

"Βγάλε μία φωτογραφία το μουνι μου."

Το έκανα. Μου έκανε νόημα να συνεχίσω να την γλείφω και πήρε πάλι το κινητο της.

Μ:"Τώρα πιστεύετε ότι μιλάω σοβαρά;"

Έστειλαν κάτι emoji "σοκ" "ουαου" κτλ και συνέχισαν...

Α:"Δηλαδή τι μας λες τώρα; Ότι τι;"

Μ:" Σας είχα και τους δύο για πιο έξυπνους. Δεν μπορώ να κάθομαι να αναλύω τα αυτονόητα. Καληνύχτα."

Γ:"Περίμενε περίμενε!!!! Μην στραβωνεις. Απλα δεν το περιμέναμε αυτό. Κάτσε λίγο. Αμέσως να φύγεις."

Τελικά η κουβέντα μπήκε σε μια ροή...Εμένα μου έλεγε ελάχιστα αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβω τι γινεται. Αρχισαν εκείνοι να λένε τι θα της κάνουν και αντίστοιχα η Μ τι θα τους κάνει, τι θέλει να της κάνουν κτλ. Είχαν καυλώσει και οι 3 πολύ με όλη τη συζήτηση. Για να είμαι ειλικρινής και οι 4...Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, η Μ μου έχυσε το στόμα.

"Μόλις έχυσα το στόμα του Νίκου" τους έγραψε.

Γ:" Ορίστε;;; Δεν είσαι μόνη;"

Μ:" Όχι. Όση ώρα σας μιλάω έχω το Νίκο και μου γλείφει το μουνι. Υπάρχει πρόβλημα;"

Παύση ξανά. Πολύ την διασκέδαζαν αυτές οι παύσεις.

Μετά που έχυσε, μου ζήτησε να της ετοιμάσω μια λεκάνη με ζεστό νερό και διάφορα άλατα για τα πόδια της. Την έφερα ,τα έβαλε μέσα και εγώ της τα έτριβα.

Α:"Όχι κανένα πρόβλημα...απλά δεν το περιμέναμε."

Μ:"Λοιπόν....; Θα με γαμησετε; Τι θα γίνει;"

Α:"Παρασκευή 21:00 σπίτι μου. Μπορείς;"

Μ:" Στείλε μου τη διεύθυνση.Τα λέμε Παρασκευή βράδυ. Καληνύχτα."

Μου το είπε αλλά δεν είχα καταλάβει ακόμα αν είχε σκοπό να με πάρει κι εμένα μαζί της. Δεν τολμούσα να ρωτήσω αλλά δεν άντεχα κιόλας. Ήταν Δευτέρα....πώς θα άντεχα να μην ξέρω τόσες μέρες. Όσο της έκανα μασαζ στα πόδια, βρηκα κάποια στιγμή το θάρρος:

Ν:" Θα έρθω κι εγώ την Παρασκευή;" Ρώτησα διστακτικά.

Μ:" Όχι μαλάκα μου. Εσύ θα κάτσεις εδώ και θα με περιμένεις. Ίσως σε πάρω την επόμενη φορά. "

Δεν είπα κουβέντα....

9. mnms

mnms Regular Member

Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω τα όρια του μαλάκα μου ... Κυρίως σε επίπεδο αντιδράσεων ...ποτέ δεν εφησυχαζόμουν... Πάντα ήθελα κάτι νέο να ταράξει τα νερά...και όταν ερχόταν ..το άρπαζα από τα μαλλιά...όμως δεν τον άφηνα απέξω...τα ήξερε όλα κατα γράμμα... Ήθελα να νιώθει ασφάλεια ...για να μπορεί να αντέχει τα καμώματα μου...και αντέχει χρόνια τώρα... Μετά από κάθε συμβάν ,πολύ έξω από αυτόν...η σχέση μας γινόταν όλο και πιο απίστευτη ... Παθιαζομασταν...με ερωτεύονταν περισσότερο...μου δινόταν περισσότερο... Γινόταν ολοένα και πιο υπάκουος ... Έπεφταν όλες οι άμυνες του ...δεν τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε τίποτα .. δεχόταν το γαμησι μου ,ζητώντας κι άλλο...σαν καλή πουτανα ...και μου εγλειφε το μουνι σαν να μην υπάρχει αύριο.... Μαρεσει να παίζω μαζί σου Νίκο... Συνεχισε να με υπηρετείς και να μου προσφέρεις τις πιο δυνατές καύλες...

Καλές αναγνώσεις ...
    Η Αφέντρα του.

10. mnms

mnms Regular Member

Κεφάλαιο 17 : Μαλάκας με τη βούλα

Οι επόμενες ημέρες πέρασαν για Εκείνη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εμένα με είχαν ζωσει τα φίδια αλλά δεν έλεγα κουβέντα για το θέμα. Συμπεριφερομουν εντελώς φυσιολογικά. Την Πέμπτη το μεσημέρι γύρισε κρατώντας μια σακούλα. Εγώ είχα ρεπό και μαγείρευα όταν μπήκε μέσα. Ήρθε και με φίλησε στο μάγουλο.

"Τελείωνε με το φαγητό. Θέλω να μπεις να πλυθείς και να αδειάσεις τον κώλο σου."

Είχα σχεδόν τελειώσει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν άργησα να μπω στο μπάνιο. Φαντάστηκα ότι θέλει να με γαμήσει. Βγήκα από το μπάνιο γυμνός.

"Ντύσου από τη μέση και πάνω. Δεν θέλω να μου κρυώσεις."

Πήγα στο δωμάτιο να ντυθώ. Την άκουσα να έρχεται. Γύρισα και την είδα να κρατάει μια σφήνα, αρκετά μεγάλη και χοντρή αλλά χωρίς ουρά, με τάπα στην άκρη. Με έσπρωξε ελαφριά προς το κρεβάτι. Έκατσα στα 4. Πήρε από το συρτάρι το λιπαντικό, έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου κάνοντας κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια σχεδόν τρυφερά μπορώ να πω, μου ταπωσε τον κώλο.

"Βάλε ότι θέλεις από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω θα είσαι γυμνός. Πήγαινε να ετοιμάσεις τώρα να φάμε."

Έφυγε από το δωμάτιο και μπήκε για μπάνιο. Εγώ πήγα στην κουζίνα να σερβίρω το φαγητό. Έβαλα τα πιάτα στο τραπέζι και την περίμενα όρθιος να βγει από το μπάνιο. Μετά από λίγο εμφανίστηκε με το μπουρνουζι της.

"Κάτσε να φάμε μωρό μου"

Μια κουβέντα ήταν αυτή βέβαια...η σφήνα ήταν μεγάλη και δεν ήταν εύκολο να κάτσω. Ευτυχώς το τραπέζι μας ήταν ψηλό και τα καθίσματα ήταν ψηλά σκαμπό, οπότε κατάφερα να κάτσω έχοντας ουσιαστικά τον κώλο μου εκτός σκαμπό. Με κατάλαβε.

"Κάτσε κανονικά πουτάνα μου. Θέλω να κάθεσαι πάνω στη σφήνα."

Με μεγάλη δυσκολία και αρκετή ενόχληση τελικά κάπως τα κατάφερα και έκατσα. Ένιωθα τη σφήνα να μου καίει τον κώλο. Φάγαμε συζητώντας σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όταν τελειώσαμε σηκώθηκα να μαζέψω τα πιάτα.

"Άσε τα πιάτα και έλα εδώ."

Άνοιξε το μπουρνουζι της και μου φανέρωσε το γυμνό της κορμί. Σηκώθηκε και έκατσε πάνω στο τραπέζι. Άνοιξε τα πόδια της και δεν είπε τίποτα άλλο. Γονάτισα μπροστά της και της εγλειψα το μουνι μέχρι να χύσει. Με χάιδεψε στο κεφάλι και σηκώθηκε.

"Μπράβο μαλάκα μου. Μπράβο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου. Παω να ξαπλώσω. Τελείωσε εσύ εδώ."

"Η σφήνα Μ;"

"Η σφήνα τι Νίκο;"

"Να τη βγάλω;"

"Σου είπα να τη βγάλεις;"

"Όχι"

"Πάω να ξαπλώσω"

Την φορούσα τουλάχιστον 5-6 ώρες. Το βράδυ τελικά, μου την έβγαλε. Στη σακούλα που έφερε το μεσημέρι δεν είχε μόνο τη σφήνα. Είχε και ένα καυλι για το στραπον της. Ένα καυλι αρκετά πιο μεγάλο και πιο χοντρό από αυτό που είχαμε. Με γάμησε πολύ δυνατά.Στα 4 αρχικά, με κάρφωνε με δύναμη.Μετά με έβαλε να κάτσω πάνω στον πούτσο της και να γαμιέμαι σαν πουτανα όπως μου ελεγε και στο τέλος με ξάπλωσε ανάσκελα, μου έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο και με πηδούσε ενώ μου έπαιζε το καυλι μέχρι να χύσω. Και έχυσα πολύ άρρωστα.

Ξημέρωσε Παρασκευή. Δουλεύαμε και οι δυο πρωί. Ξύπνησε πριν από μένα και έκανε κάτι που δεν συνήθιζε.Άνοιξα τα μάτια μου όταν άρχισα να νιώθω τη γλώσσα της στ' αρχιδια μου. Καύλωσα αμέσως.

"Πάντα τσίτα το καυλι του μαλάκα μου. Γουστάρω."

Τον πήρε στο στόμα της και μου έκανε ίσως την καλύτερη πίπα έως τότε. Τελείωσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Ήρθε, με φίλησε και μου είπε καλημέρα. Είχα μείνει κάγκελο.

Βρεθήκαμε ξανά αργά το μεσημέρι σπίτι. Φάγαμε μαζί και μετά πήγε πάλι να ξαπλώσει. Μου είπε να μην την ενοχλήσω. Ήθελε να είναι ξεκούραστη το βράδυ είπε..... Ξύπνησε κατά τις 6. Μου ζήτησε να της φτιάξω καφέ. Κατά τις 7:00 μπήκε στο μπάνιο. Πλύθηκε, ξυρίστηκε, αρωματιστηκε και πήγε στο δωμάτιο να ετοιμαστεί. Με φώναξε να της πω τη γνώμη μου για τα εσώρουχα που θα έβαζε. Έβαλε μαύρα τελικά με μακριές κάλτσες. Ήταν όνειρο. 9:00 πήρε το παλτό της και την τσάντα της.

"Φεύγω μωρό μου. Θέλω να είσαι έτοιμος. Μόλις τελειώσω θα σε πάρω τηλέφωνο να πάμε να πιούμε κανένα ποτό χαλαρά. Απλα να φοράς φόρμα."

"Γιατί φόρμα;"

"Γιατί το λέω εγώ Νίκο."

Με φίλησε και έφυγε.
    Κατά τις 11 χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν Εκείνη.

"Έλα μωρό μου. Σε μισή ώρα να είσαι στο '...' "

Μπήκα στο μπαράκι. Ήταν ήδη εκεί. Σηκωθηκε να με υποδεχτεί. Με φίλησε.

"Καλώς το μου. Κάτσε. Σου έχω πάρει ποτό."

Ήμουν σαν τη βρεγμένη γάτα. Δεν μιλούσα. Έτρεμα από το άγχος.

"Ηρέμησε μωρό μου. Χαλάρωσε. Πιες λίγο. Η Αφέντρα σου πέρασε πολύ καλά σήμερα. Θα έπρεπε να είσαι χαρούμενος."

Ήπια δύο μεγάλες γουλιες από το ποτό μου, πήρα μια βαθειά ανάσα...

"Λοιπόν; Πέρασες όντως καλά;"

"Πάρα πολύ καλά Νίκο μου"

Ήταν όντως ενθουσιασμένη. Το έβλεπα.

"Χόρτασε πούτσο η μουνάρα σου σήμερα. Γαμηθηκα πολύ καλά Νίκο. Γουστάρω. Ακόμα καυλωμένη είμαι."

"Αλλά ξέρεις με τι καυλώνω περισσότερο από όλα ; Με εσένα. Που όση ώρα έκανα ότι έκανα, ήξερα ότι εσύ γνωρίζεις που είμαι και τι κάνω, και καυλώνεις. Αυτό με τρελαίνει περισσότερο από όλα."

Σηκώθηκε από το σκαμπό της και ήρθε δίπλα μου. Έβαλε το χέρι της από κάτω και μου έπιασε τον πούτσο πάνω από τη φόρμα.

"Ήμουν σίγουρη. Αυτός είναι ο μαλάκας μου."

Άρχισε να μου περιγράφει τι έγινε στο σπίτι του Α.

Έκατσαν και οι 3 στον καναπέ και έπιναν ποτό. Εκείνη ανάμεσα τους. Συζητούσαν χαλαρά αλλά η καύλα ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Εκείνη άφησε το ποτό της στο τραπεζάκι μετά από λίγη ώρα και άρχισε να τους χαϊδεύει πάνω από τα παντελόνια. Δεν άργησαν να τα βγάλουν. Τους έπαιζε και τους δύο αργά και αισθησιακα. Εκείνοι είχαν αραξει και απολάμβαναν το παίξιμο της ενώ συνέχιζαν να πίνουν το ποτό τους. Ο Α σηκώθηκε και στάθηκε όρθιος μπροστά της. Τον πήρε στο στόμα της. Της έπιασε το κεφάλι και με τα δύο χέρια και της γαμουσε το στόμα. Όχι βίαια...αργα αργά. Ο Γ παρέμενε χαλαρός πίσω στον καναπέ και καυλωνε όλο και περισσότερο με το παίξιμο της και με την εικόνα που έβλεπε. Ο Α την σήκωσε και της έβγαλε τα ρούχα. Έμεινε με τα εσώρουχα και τις κάλτσες. Την κάθησε στον καναπέ, της έβγαλε το εσώρουχο , γονάτισε μπροστά της και άρχισε να τη γλείφει. Η Μ έβγαλε και το σουτιέν της και χωρίς να αφήσει τον πούτσο του Γ από το χέρι της, με το άλλο χέρι του τράβηξε το κεφάλι και τον έβαλε στο στήθος της. Άρχισε να της ρουφάει τη ρώγα. Ένας στο μουνι και ένας στο στήθος, να την γλειφουν και να την ρουφάνε. Κοντευε να χύσει. Καβάλησε τον Γ και άρχισε να χορεύει πάνω στο καυλι του. Σειρά είχε το καυλι του Α να δεχτεί το παίξιμο της. Θα ήθελε και τρίτο καυλι μου είπε. Να παίζει και με τα δύο χέρια όσο γαμιέται. Ο Α είχε μεγάλο πούτσο από ότι μου είπε. Ο Γ κανονικό, πάνω κάτω σαν το δικό μου. Ήθελε να νιώσει τον Α. Κατέβηκε μετά από λίγο από τον Γ και στήθηκε στα 4 μπροστά στον Α . Μπήκε μέσα της. Πόνεσε αλλά της άρεσε. Άρχισε να τη γαμαει και να της χτυπάει τον κώλο. Ο Γ άλλαξε θέση. Πήγε και γονάτισε μπροστά της. Τον πήρε κι αυτόν στο στόμα της. Κάθε φορά που την κάρφωνε δυνατά ο Α , ο πούτσος του Γ χτυπούσε στο λαιμό της. Μου τα έλεγε και καυλωνε ξανά. Την έβλεπα, την ένιωθα. Μου χάιδευε τον πούτσο καθόλη τη διάρκεια της κουβέντας. Ο Α έχυσε όταν τη γαμουσε στα 4. Η Μ ξάπλωσε στον καναπέ και ο Γ πήγε από πάνω της. Μπήκε μέσα της και την πηδούσε αργά. Ήταν σειρά της Μ να χύσει. Πρώτη φορά...θα ακολουθούσαν κι άλλες. Ο Α καθόταν απέναντι τους και τους έβλεπε. Δεν άργησε να καυλώσει ξανά. Πήγαν και οι 3 στο υπνοδωμάτιο. Έπεσαν στο κρεβάτι. Φιλιοντουσαν και γλειφοντουσαν για ώρα. Η Μ ξαναεχυσε εκεί με γλειφομούνι από τον Γ. Ο Γ της γάμησε δυνατά το μουνι ξαπλωμένος πάνω της πάλι. Ο Α της είπε ότι θέλει να την πάρει από κώλο. Από την σχολή λέει το είχε φαντασίωση αυτό. Τον ρώτησε αν έχει λιπαντικό. Είχε...Στήθηκε πάλι στα 4 ενώ είχε πάλι τον Γ καθιστό μπούστα της, έτοιμο να δεχτεί το στομα της ξανά. Ο Α με αργές και ήρεμες κινήσεις, πρώτα με τα δάχτυλα και μετα με τον πούτσο του,άρχισε να μπαίνει στον κώλο της. Δεν κατάφερε να τον πάρει όλο γιατί την πονούσε αλλά την γάμησε τόσο ώστε να χύσει για δεύτερη φορά ο Α. Αυτή τη φορά μέσα στον κώλο της. Ο Γ δεν είχε χύσει ακόμα...της έκανε εντύπωση... έβαλε όλη της την τέχνη στην πίπα και μετά από λίγο το στόμα της γέμισε με τα χυσια του. Ξάπλωσαν και οι 3 γυμνοί και κουρασμένοι. Ο Α πήγε ξανά ανάμεσα στα πόδια της. Της είπε πόσο ωραίο μουνι έχει και άρχισε να την γλείφει. Έχυσε για τρίτη φορά....

Άρχισε να μου παίζει την ψωλή πάνω από τη φόρμα...πλέον δεν ήταν χάδι...ήταν παίξιμο κανονικο.

Έχυσα μέσα στο παντελόνι μου.... έγινα χάλια.

"Τον καλύτερο μαλάκα έχω" είπε και συνέχισε να πίνει το ποτό της....

11. mnms

mnms Regular Member

Παρένθεση στο Σήμερα.

Πέμπτη 20/3/2025

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια που η Μ δεν έχει πάει με κάποιον άλλο.Ειμαστε οι δυο μας.Και μ'αρεσει πολύ.Κι εκείνη δείχνει να μην της λείπει κάτι. Είμαστε τέλεια.

Ο Δ ειναι ένας πολύ όμορφος 60αρης που πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο με την Μ. Τον είχαμε πετύχει και έξω μερικές φορές και μου έκανε τρομερή εντύπωση το πώς κρατιόταν. Δεν τον έκανες με τίποτα πάνω από 50. Η Μ που είχε πάντα έφεση στους μεγαλύτερους και ειδικά στους γκριζομαλληδες, μου είχε πει ότι της άρεσε πολύ σαν άντρας.

Μ: "Θυμάσαι τον Δ από το γυμναστήριο;"

Ν: "Ποιον; Εκείνο τον 60αρη που μοιάζει με 50 και ούτε;"

Μ: "Ναι ναι. Του είπα τις προάλλες ότι μάλλον θα σταματήσω το γυμναστήριο και μου έστειλε μήνυμα. Και πιάσαμε την κουβέντα."

Μου έδωσε το κινητό να διαβάσω τη συνομιλία.

Δ: "Καλησπέρα, πέταξες προχθές ότι θα σταματήσεις να έρχεσαι γυμναστήριο ή κάνω λάθος;"

Μ: "Καλώς τον. Ναι ναι δεν νομίζω ότι προλαβαίνω πλέον."

Δ: "Μην το κάνεις αυτό. Θα είναι κρίμα."

Μ: "Τέτοιος πόνος επειδή θα σταματήσω; Γιατί έτσι;"

Δ: "Ε είναι αλλιώς όταν είσαι εδω."

Μ: "Πως αλλιώς δηλαδή...;"

Δ: "Μου αρέσει να σε βλέπω, να πλησιάζω προς τα εσένα και να πιάνουμε την κουβέντα και να σε μυρίζω."

Μ: "Να με μυρίζεις ε; Για πες..."

Δ: "Ε τι να σου πω . Καταλαβαίνεις ήδη αρκετά. Είσαι έξυπνη γυναίκα."

Μ: " Σίγουρα καταλαβαίνω πολλά. Αλλά μ'αρεσει να μου τα κάνουν λιανα. Δεν μ'αρεσουν τα υπονοούμενα. Θέλω να μαθαίνω τα πάντα. Δεν μου αρέσει να έχω κενά."

Δ: "Πόσο λιανα θέλεις να στα κάνω;"

Μ: " Πες μου τι σκέφτεται ακριβώς Δ και τι θέλεις."

Δ: "Θέλω να σε αγγίξω. Να σε νιώσω. Να σε μυρισω. Να σε φιλήσω."

Μ: "Μ'αρεσει που μου τα λες έτσι και δεν κολλάς. Κι εγώ θα ήθελα να με αγγίξεις να δω πως θα νιώσω."

Δ: " Θέλω να ξεκινήσω να σε φιλάω από το λαιμό και να κατεβαίνω προς τα κάτω."

Μ: "Το σίγουρο είναι ότι με κάνεις και γεμίζω υγρά αυτή τη στιγμή."

Δ: "Θέλω να νιώσω τα υγρά σου Μ."

Μ: "Πως θέλεις να τα νιώσεις;με το στόμα ή αλλιώς;"

Δ: "Πρώτα με το στόμα και μετά να μπω μέσα σου."

Μ: "Καύλες...Είχα δει πως με κοιτάς αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μου τα έλεγες έτσι χύμα."

Δ: "Δεν είμαστε παιδιά. Υπάρχει λόγος για υπεκφυγές;"

Μ: "Όχι βέβαια. Κανένας.Λοιπον Δ θα τα ξαναπούμε σύντομα. Να είσαι σίγουρος. Καληνύχτα για την ώρα."

Δ: "Καληνύχτα."

Της έδωσα πίσω το κινητό σοκαρισμένος. Δεν τα πίστευα αυτα που είχα διαβάσει.

Με κοίταξε με ενα χαμόγελο ικανοποίησης και καύλας.

"Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό μαλάκα μου ε;"

"Μάλιστα Κυρία. Καταλαβαίνω...."

"Πήγαινε τώρα να αδειάσεις τον κώλο σου. Θέλω να σε γαμησω."

12. mnms

mnms Regular Member

Παρένθεση στο σήμερα (part 2)

Παρασκευή 21/3/2025

Μ:" Καλημέρα"

Δ:" Καλημέρα Μ. Πώς κι αυτό;"

Μ:" Δεν μπορώ να ηρεμήσω από χθές με αυτά που μου είπες"

Δ:" Ούτε εγώ. Είμαι πολύ αναστατωμένος."

Μ:" Πες μου κάτι. Έχεις τελειώσει καθόλου για μένα;"

Δ:" Ναι...χθες την ώρα που μιλούσαμε εδώ."

Μ:" Σοβαρά μιλάς; "

Δ:" Ναι Μ. Πολύ σοβαρά. Δεν την παλεύω. Δεν ξέρω τι έχω πάθει."

Μ:" Να δεις τι θα πάθεις όταν βρεθούμε Δ. Θα σε τρελάνω."

Δ:" Δηλαδή θα βρεθούμε;"

Μ:" Ναι...θα βρεθούμε. Δεν ξέρω βέβαια το πού. Για την ώρα σπίτι μου δεν γίνεται. Επίσης αν θυμάμαι καλά είσαι παντρεμένος. Άρα ούτε σπίτι σου . Σωστά;"

Δ:" Ναι σωστά. Και για αυτό θέλω να πιστεύω ότι η εχεμύθεια είναι δεδομένη."

Μ:" Είναι. Να μην έχεις κανένα άγχος για αυτό "

Δ:" Κανένα ξενοδοχείο μήπως ή κανένα Airbnb;"

Μ:" Χμμμ.Ναι δεν είναι κακη ιδέα. Άσε με να το δω και θα σου πω. Φιλιά για την ώρα."

Δ:" Φιλιά "

------------------------------------------------------------------------------

Μ:" Λοιπόν μαλάκα μου. Θέλω να μου βρεις ένα ωραίο δωμάτιο να πάω να με πηδήξει ο Δ."

Ν:" Εγώ;;;"

Μ:" Ναι εσύ. Εγώ βαριέμαι. Υπάρχει πρόβλημα; Εκτός αν θέλεις να τον φέρω εδώ. Νομίζω ότι είναι νωρίς και δεν θέλω να τον σοκαρω ακόμα."

Ν:" Όχι. Ότι πεις "

Μ:"Ότι πεις ΤΙ Νίκο;"

Ν:" Οτι πεις Αφέντρα μου."

Μ:" Έτσι το σκυλί μου. Μπράβο."