Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Nipple Torture

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος eros_hermes, στις 17 Ιουλίου 2005.

 1. eros_hermes

  eros_hermes Regular Member

  Τεχνικές,εμπειρίες και επικινδυνότητα του nipple torture.Ενδείκνυται η όχι το nipple piercing;
   
 2. leopoldos

  leopoldos Regular Member

  Υπάρχουν ειδικά μανταλάκια τα οποία έχουν στην άκρη δύο λαβές (σαν ψαλιδάκι) από τις οποίες τις πιάνει η αφέντρα και μπορεί να στρίψει τις θηλές. Αλλά και κοινά, μανταλάκια, ή clips κάνουν. Επίσης και με τάδάχτυλα γίνεται, όπως επίσης και με τα δόντια. Φανταστική αίσθηση δίνουν και τα μηχανήματα electro play, αλλά προσοχή μόνο τα κατασκευασμένα γι' αυτό το σκοπό, είναι σαν να σε τρυπάνε πολλές βελόνες ταυτόχρονα. Επίσης στάξιμο με λιωμένο κερί.
   
 3. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  όπως είπε και ο λεοπόλδος. επίσης υπάρχουν και τα nipple cylinders η αλλιώς tit suckers (φωτο 1). που δουλεύουν σαν αντλίες με πίεση Επίσης τα Nipple Clamps (φωτό 3) τα οποία υπάρχουν και με vibrator (φωτό 2)

  306]307]308]
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Πρέπει να είναι κάποια σε προχωρημένο στάδιο διέγερσης και οι ρώγες να έχουν σκληρήνει για να απολάυσει τα nipple clips. Σε μαλακές ρώγες είναι φοβερά, τα ομολογείς όλα !  
   
 5. Mr Aboriginal

  Mr Aboriginal Member

  Οι ρώγες είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος! Σε απάντηση της tender lilly, όχι δεν πρέπει να είναι σκληρές οι ρώγες.
  Απλά με τον καιρό και με συστηματική εκπαίδευση οι ρώγες γίνονται πιο ανθεκτικές και μπορούν να δεχτούν μεγαλύτερη πίεση και πιό μεγάλη διάρκεια εκπαίδευσης!
  Μετά από κάποιο χρόνο με clamps μπορεί να ασπρίσουν που σημαίνει απώλεια αιμάτωσης. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αφαιρούνται τα clamps!
  Τρίβωντας τις ρώγες για να επαναφέρουμε την αιμάτωση ο πόνος στιγμιαία γίνεται πολύ έντονος προκαλώντας τρομερή αίσθηση.
   
 6. al800

  al800 Member

  Ωραίο επίσης είναι το zipper (δηκαδή φερμουάρ). Βάζουμε μία σειρά από μανταλάκια στα στήθη και τις ρόγες, αρκετά κοντά το ένα με το άλλο. Τα μανταλάκια δεν θα πρέπει να είναι πολύ σφιχτά και θα πρέπει να τα έχουμε συνδέσει προηγουμένως με σπάγγο. Τα αφήνουμε λίγη ώρα και ύστερα τα τραβάμε ξαφνικά για να βγούν. Ο πόνος είναι στιγμιάιος αλλά έντονος.
   
 7. Mr Aboriginal

  Mr Aboriginal Member

  Μην ξεχνάμε βεβαια πως με παρατεταμένη εκπαιδευση μπορούμε μεχρι και να αλλάξουμε το μέγεθος των ρωγων!
   
 8. eLecTroBoy

  eLecTroBoy Member

  Ορίστε μια ωραία πατεντούλα...

  Αγοράστε 1-2 σύριγγες απο το το φαρμακείο στη διάμετρο της ρώγας που 8έλουμε να ασχολει8ούμε.

  κόβουμε προσεχτικα με μια φαλτσέτα (ξυράφι) από μπροστά τη σύριγγα ώστε να φτιάξουμε ένα σωλήνα.

  στη συνέχεια 8ερμαίνουμε το στόμιο του σωλήνα με ένα αναπτήρα π.χ. κάνοντας περιστροφική κίνηση ώστε να στρογγυλέψει το χείλος.

  σαλιώνουμε τη ρώγα ή κάνουμε κ λίγο μασάζ με baby oil κ τοπο8ετούμε το χείλος πάνω στη ρώγα. Τραβάμε το έμβολο κ η ρώγα μπαινει μέσα στο σωλήνα λόγο υποπίεσης.

  Αυτό την σκληραίνει ενώ ερε8ίζει ταυτόχρονα.

  Αν κρατήσουμε το έμβολο με καποιο τρόπο (βρείτε τον...) πολλή ώρα αρχίζει κ ενοχλεί έντονα.

  Αν έχουμε λαδώσει ήδη το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, μειώνεται η τριβή με το έμβολο. Τότε άφησε απότομα το έμβολο κ αυτο χτυπάει με δύναμη τη ρώγα οπότε κ προκαλεί αυτό για το οποίο ζούμε...... 
   
 9. dim2525

  dim2525 New Member

  οι ρωγες ειναι ενα σημειο που μου αρεσει να παιζει παρα πολυ η αφεντρα μου.μου αρεσουν τοσο τα αξεσουαρ που αναφερθηκαν πιο πανω οσο και να μου τις τραβανε με τα χερια καθως και να μου τις δαγκωνουν.ειναι υπεροχη η αισθηση αυτη
   
 10. sakiss3000

  sakiss3000 Regular Member

  Το παιχνίδι με τις ρώγες και τα κλιπσακια κι εγώ το γουστάρω πολύ. αλλά να μην πιάσει την άκρη της ρώγας γιατί πάει η ηδονή
   
 11. slaveboy`81

  slaveboy`81 Regular Member

  Στην αρχή φοβόμουν και δεν ήθελα να μου πειράζουν τις ρώγες. Σε κάποια φάση που Ένας Αφέντης μου με είχε δεμένο μου δάγκωσε τις ρώγες και μετα μου έβαλε μανταλάκια με τα οποία και έπεζε...Από τότε, αν μάλλον εξερέσουμε το τρύπημα, το παιχνίδι με τις ρώγες μου με εξιτάρει και μόνο που αρχίζει. Έχει γίνει το προσωπικό μου viagra
   
 12. paroinia

  paroinia Regular Member

  χμ είμαι με την εντύπωση πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γουστάρει πόνο στις ρόγες της. εγώ από τότε που άρχισα να κάνω σεξ απλά τρελενόμουν με τα δαγκώματα στις ρόγες. ακόμα κι αν δεν ανήκω στον χώρο, την βρίσκω πολύ με μανταλάκια και τέτοια πράγματα, απλά είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ! πάντως είναι ενδιαφέροντα τα κολπάκια σας, για πείτε κι αλλα