Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Nipple Torture

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος eros_hermes, στις 17 Ιουλίου 2005.

 1. female

  female Contributor
  Αλλεργικά άτομα (μπορεί να μην γνωρίζουν καν οτι είναι αλλεργικά) μπορεί να πάθουν άσκημη ζημιά, που να χρήζει ακόμα και επισκέψεως σε νοσοκομείο.


   
 2. sklavos33

  sklavos33 Member

  καλα ειναι και τα μεταλλικα (αυτα που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι για να κρατανε
  τις πετσετες).

  καλα ειναι και τα μεταλλικα πιαστρακια (αυτα που χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι για να κρατανε τις πετσετες).
   
  Last edited: 19 Αυγούστου 2007
 3. thomaspolygono

  thomaspolygono Regular Member

  Απάντηση: Nipple Torture

  Για Nipple Torture να προτείνω έναν τρόπο, να το χαρακτηρίσω "παιχνίδι" καλλίτερα. Πριν από λίγες μέρες είχα τη συγκεκριμένη εμπειρία που ήταν για μένα αρκετά πρωτότυπη. Η αίσθηση του πόνου και της απόλαυσης είναι πολύ καλή. Κάποιοι/ες μπορεί ήδη να το έχετε πράξει. Η Αφέντρα είναι σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα και ο υποτακτικός γονατισμένος μπροστά της με τον κορμό του όρθιο προς το μέρος της. Στο λαιμό του έχει περασμένο περιλαίμιο που έχει λουρί και την άκρη του κρατάει η αφέντρα. Τα χέρια του είναι δεμένα πίσω στην πλάτη του ή αν προτιμάτε πίσω από το λαιμό. Η Αφέντρα λοιπόν βάζει τα τακούνια από τις γόβες τις στις θηλές του υποτακτικού και σπρώχνει τον κορμό του πίσω ενώ συγχρόνως τραβάει το λουρί προς το μέρος της. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε να μην μπορεί ο υποτακτικός με το σπρώξιμό του κορμού και τον πόνο που θα νιώθει όταν αυτός θα γίνεται πιο έντονος να υποχωρεί για να τον αποφύγει πηγαίνοντας προς τα πίσω. Η θέση του υποτακτικού στα γόνατα είναι και αυτή επίπονη. Τέλος το περιλαίμιο ας είναι κάπως φαρδύ.
  Επίσης μπορείτε στις ερεθισμένες από το βασανισμό θηλές να τις ξύσετε με νύχια ή με κάποιο βουρτσάκι με πλαστικές ή μεταλλικές τρίχες. Κάποιο κερί. Ή πιστολάκι για τα μαλλιά. Μαλλιά? Τι είναι αυτό? 
   
 4. Syrah

  Syrah Contributor

  Re: Απάντηση: Nipple Torture

  Πώς εξασφαλίζει ότι δεν κυρτώνει ο σκλάβος την πλάτη του έτσι ώστε να απομακρύνει το στέρνο από εκείνη, κρατώντας όμως το λαιμό σε σταθερή απόσταση; Χρησιμοποιείται κάποιος νάρθηκας στο πίσω μέρος του σώματος;
   
 5. thomaspolygono

  thomaspolygono Regular Member

  Απάντηση: Re: Απάντηση: Nipple Torture

  Όχι δε χρειάζεται κάποιος νάρθηκας. Δεν κυρτώνει, όπως αναφέρεις, η πλάτη του υποτακτικού αρκετά ώστε να απομακρύνεται το στέρνο. Εναλλακτικά μπορεί να έχει ο υποτακτικός να στηρίζει την πλάτη του σε έναν τοίχο και να δέχεται την πίεση.

  Επίσης χρησιμοποιήστε μια πένσα ή μυτοτσίμπιδο (πλατύ ή όχι).

  Χλιαρό έως ζεστό νερό σε ερεθισμένες από την τιμωρία θηλές.

  Μια ξύλινη σπάτουλα που χρησιμοποιείται στη μαγειρική και όχι μόνο. Για ξύσιμο και χτύπημα. Κάνει και για spanking.

  Ένα είδος αυτοσχέδιας πρέσας για θηλές, πέος και όρχεις.

  Χρήση της λεγόμενης Bondage tape (ό,τι πάρεις 20ευρω) βάζοντας στις θήλες κάτι που θα έχει εξογκώματα. Όπως pins αλλά όχι κατά προτίμηση με μυτερές άκρες.

  Όπως λέει και ο εκλεκτός Ηλίας καμιά φορά «Όμορφα» να ασχολείστε. 

  (Θα ήθελα να επισημάνω κάτι με αφορμή το συγκεκριμένο νήμα αλλά και άλλα νήματα σχετικά με αντίστοιχα κατά κάποιους "παιχνίδια" και κατά άλλους τρόπους τιμωρίας. Ό,τι γίνεται, πρέπει να γίνεται μεταξύ ενηλίκων, σωστότερα ώριμων ανθρώπων. Απλά θα πω ότι προσωπικά απο την στιγμή που συναινώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το bdsm, όποιας μορφής και αν είναι αυτή πνευματικής ή πρακτικής, την απόλυτη ευθύνη για ό,τι μπορεί να πάει στραβά την έχω ο ίδιος.)
   
 6. Syrah

  Syrah Contributor

  Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nipple Torture

  Προσοχή, όπου "όρχεις" εννοείς "όσχεο".
   
 7. thomaspolygono

  thomaspolygono Regular Member

  Απάντηση: Nipple Torture

  Σεβαστή Syrah.
  Στο συγκεκριμένο post εννοούσα τους όρχεις και όχι το όσχεο που τους καλύπτει. Αυτά που γράφω είναι ήδη γνωστά σε όλους σχεδόν και συγχωρήστε με αν ξεφεύγω από το θέμα του νήματος. Οι όρχεις είναι αρκετά ευαίσθητοι στον πόνο. Ας πούμε πως ένα χτύπημα μικρής ισχύος στην πλάτη με κάποιο καμτσίκι ότι δεν προκαλεί ιδιαίτερο πόνο. Αν εφαρμοστεί όμως το ίδιο χτύπημα στους όρχεις μπορεί αυτοί να πονέσουν και μάλιστα αρκετά. Η αυτοσχέδια πρέσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πιέσει, σταδιακά, τους όρχεις και να προκαλέσει πόνο. Προσοχή όμως αυτή η πίεση να είναι σύντομη εάν ο υποτακτικός δυσανασχετήσει. Το μέσω αυτό τιμωρίας χρησιμοποίησε η γυναίκα στον άντρα από ένα φιλικό μου ζευγάρι.