Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

No sex included-complete_

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 6 Απριλίου 2006.

 1. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Το τηλεφωνικό κάλεσμα ήταν ολιγόλεπτο.
  Η ώρα δεδομένη.Του πα όμως πως θα πάω αργότερα.
  Με περνούσε πάνω από δέκα χρόνια.Δεν ξέρω γιατί ,αλλά ήθελα να τον δω πάνω στη δράση και όχι στην προετοιμασία.Σκλάβος του ήταν.Ας λέγαν πρώτα ότι ήθελαν.
  Με μισή ώρα καθυστέρηση ,λοιπόν, χτύπησα το κουδούνι.Ο Αφέντης του μου άνοιξε ολόγυμνος."Πήγαινε βάλε ποτό και έλα στο δωμάτιο".Έτσι και έπραξα.Ποτό με αρκετό πάγο,τα τσιγάρα στο χέρι και είσοδος στο δωμάτιο.
  Πήγα στη γωνιακή καρέκλα και έκατσα αναπαυτικά τοποθετώντας τα πράγματα μου όπου μπορούσα τριγύρω,χωρίς να αφήσω το ποτό απ΄το χέρι.
  Μόλις τακτοποιήθηκα ,άρχισα να τους παρακολουθώ.Στα γόνατα ,ολόγυμνος,τα χέρια δεμένα σε ένα μακρύ,λεπτό και στρογγυλό ξύλινο δοκάρι ,το οποίο στηρίζονταν στους ώμους.Τα πόδια δεμένα μεταξύ τους σταυρωτά ,στους αστραγάλους.Τα μάτια δεμένα.Μόνο η βαριά ανάσα εκείνου ακούγονταν ,ενώ Εκείνος τον περιεργάζοταν όρθιος και τριγυρίζοντας τον,κρατώντας μια δερμάτινη χοντρή ζώνη.Τα χτυπήματα ήταν πάντα ξαφνικά και σε διαφορετικό σημείο.Με κοιτάει."Θες να παίξεις τώρα; " "Συνέχισε ,να κάνω ένα τσιγάρο ακόμα".
  Ο σκλάβος που δε με ήξερε ,αφουγκραζόταν τη φωνή μου ,για να καταλάβει -όσο μπορούσε- ποιος και τι είμαι.Δε με γνώριζε...
  Τότε Εκείνος του πάτησε το δεμένο σύμπλεγμα χεριών και ξύλου ,μέχρι το κεφάλι του να ακουμπήσει στο πάτωμα.
  Με τη ζώνη άρχισε να τον μαστιγώνει στα μέρια και στα πλευρά.κάποια στιγμή ένας λυγμός ξέφυγε από το σκλάβο."Τι έγινε ρε;"αγρίεψε εκείνος "Πόνεσες;;Πονάς ρε;!" "όχι ...." "Μίλα ρε!Πονάς;!" "όχι..." εκεί το χαστούκι ακούστηκε δυνατό "Σε ποιον μιλάς ρε;;;!" .. "συγνώμη κύριε.."
  Πάτησε το δοκάρι στο σημείο του σβέρκου.Με κοίταξε."Έρχομαι του λέω".Σβήνω το τσιγάρο και ξεκίνησα να γδύνομαι αργά.Έβγαλα από το παντελόνι μου τη στρατιωτική μου ζώνη(αγαπημένο και χρήσιμο ενθύμιο) ,με την παλάμη μου έπιασα σφιχτά την αγγράφα και το άλλο άκρο της και τους πλησίασα.
  "Πήγαινε να κάνεις ένα τσιγάρο.." είπα σε Εκείνον "και άσε με λίγο μαζί του".Εκείνος πήγε στη θέση μου και κάθισε για να με παρακολουθήσει.
  Σκύβω στο αυτί του σκλάβου"Είσαι καλά;"του ψιθύρισα "μάλιστε κύριε"
  "Πως σε λένε;" "θάνο κύριε.." σηκώθηκα.Κοίταξα εκείνον που κάπνιζε και μας βολιδοσκοπούσε.Τύλιξα μια φορά τη διπλωμένη ζώνη στο χέρι μου.Τον ξανακοίταξα και του χαμογέλασα ελαφρά.Με το ποτό στα χείλη μου έκλεισε το μάτι.Αυτό ήταν.
  Το πρώτο χτύπημα με τη ζώνη στα μέρια τον έκανε να βογγήξει.Ίσως το ξάφνιασμα,ίσως το χτύπημα,ίσως και τα δύο..
  Το δεύτερο χτύπημα ήταν πιο δυνατό.Το τρίτο ακόμα δυνατότερο.Έκανε να σηκωθεί.Εκείνος νευρίασε."Παραπονιέται ρε;!" "Παραπονιέσαι ρε;!" "όχι Κύριε..συγνώμη...απλά πόνεσα λίγο,αλλά συνεχίστε.."
  Πήρα ένα παραγεμισμένο κουτί από παπούτσια.Το έβαλα κάτς απ τις γάμπες του,ώστε να ανασηκωθούν τα πέλματα του....
   
 2. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  RE: No sex included

  Eλαφρά αιωρούμενα τα πέλματα προκαλούσαν.Τα ψηλάφισα λίγο με τα δάχτυλα.Γρήγορη ανταλλαγή ματιών με Εκείνον.Με κοίταζε απορημένος,αλλά και με τρόπο που πρόδιδε πως γνώριζε ήδη το αναμενόμενο.Με το δεξί μου δείκτη και αντίχειρα πίεσα ελαφρά όλα τα δάκτυλα.Σα να ήθελα να ανάψω τις ασφάλειες σε παλιό ηλεκτρικό πίνακα.Το αριστερό κρατούσε γερά τη ζώνη.
  Τελειώνοντας με τα δάκτυλα,ξεκίνησα να κάνω ελαφρύ μασάζ στην καμάρα του ενός ποδιού.Η ανάσα του σχεδόν δεν ακούγονταν.Με μια ξαφνική κίνηση ,έριξα ένα δυνατό χτύπημα με τη ζώνη και στα δυο ενωμένα πέλματα,διακόπτωντας απότομα το μασάζ,αφού η ζώνη για ένα ή δύο εκατοστά δε χτύπησε το άλλο χέρι που μάλαζε.ανασηκώθηκε από τον πόνο απότομα φωνάζοντας από πόνο,αλλά όπως ήταν στα γόνατα και δεμένα οριζόντια στα χέρια στο δοκάρι,πήγε να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο πλάι ,εξαγριώνοντας Εκείνον.τον ξανάβαλα στη θέση που ήταν.τον συμπάθησα περισσότερο αυτόματα.τον χάιδεψα λίγο στην πλάτη και του φίλησα τον ώμο."Κάτσε ήσυχα" του πα ,σαν παιδί που τον μάλωνα "ευχαριστώ" ακούστηκε μέσα από τη βαριά ανάσα."Ετοιμάσου" "έτοιμος είμαι κύριε..."..
  Απανωτά χτυπήματα με τη στρατιωτική ζώνη στα πέλματα.Όσο παρατηρούσα μεγάλες ,τόσο δυνάμωνα την ένταση των χτυπημάτων μου.Σταμάτησα όμως μετά από λίγο.
  Πήρα τότε δύο απ τα καλώδια (τύπου τηλεφώνου) που ήταν πιο πέρα.Το πρώτο τύλιξε γερά τα δάχτυλα των ποδιών του ένα-ένα αλυσιδωτά στη σειρά.Τα δάχτυλα κοκκίνισαν..
  Με το άλλο -μακρύτερο- καλώδιο έδεσα γερά το όργανο του και τα αρχίδια του,διαχωρίζοντας τα τελευταία. Το ένα άκρο του καλωδίου ,επίτηδες μακρύτερο ,έγινε μικρή θηλειά που τύλιξε την κάτω γνάθο."Δάγκωνε την και μην την αφήνεις" είπα ήρεμα κλείνωντας απαλά με το ένα δάχτυλο το στόμα του κλειστό....Με ένα ελαφρύ γνέψιμο μου απάντησε καταφατικά..
  Πήγα πρώτα στα δάχτυλα του ποδιού του.Ελαφρά πρησμένα-κατακόκκινα..Τα χάιδεψα λίγο και πάλι τα χτύπησα δυνατά με τη ζώνη.Ένα βογγητό ακούστηκε απ το κλειστό στόμα.Ακολούθησαν απανωτά χτυπήματα.Ο πειθαρχημένος και έμπειρος σκλάβος άντεχε τον πόνο χωρίς να κουνήσει το κεφάλι του προς τα πίσω και να τραβήξει με το καλώδιο τα γεννητικά του όργανα..Ούτε καν άφησε να φύγει η θηλειά απ το στόμα του..Άρχισα να του στρίβω τα δάχτυλα των ποδιών ένα ένα.Τα βογγητά πρόδιδαν συνεχόμενο πόνο...Το τελειωτικό χτύπημα ήταν να συμπιέζω με τις χούφτες και τα δυο πόδια στα δάχτυλα επί μισό λεπτό περίπου..
  Ξαφνικά,έλυσα το καλώδιο απ τα δάχτυλα του.Αφού ελευθερώθηκαν,πήρα ένα χοντρό πλαστικό χάρακα και άρχισα να ξαναχτυπώ τα πέλματα του.Σε ένα δυνατό χτύπημα ο χάρακας έσπασε..
  Επι τόπου σηκώθηκα."Έλα" είπα σε εκείνον.Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στο σκλάβο του.Εγώ κάθισα στην καρέκλα ,άναψα τσιγάρο και κάθισα σταυροπόδι πίνωντας λίγο απ το ποτό μου."Θες πάγο" είπα σε εκείνον,βλέποντας το ποτήρι του χωρίς."Όχι" αποκρίθηκε.
  Αφού έβγαλε τη θηλειά του καλωδίου απ το στόμα του ,έπιασε το σκλάβο του απ΄τα μαλλιά και τον ανασήκωσε ,χωρίς να μετακινηθούν τα γόνατα του ."Σ΄άρεσε ρε;" "μάλιστα.." το χαστούκι έπεσε δυνατό "Λέγε ρε!" .."μάλιστα κύριε..συγνώμη κύριε.."
  Κρατώντας τον ανασηκωμένο απ΄τα μαλλιά ,άρχισε να τον μαστιγώνει με τη δική του ζώνη στα πλευρά και την πλάτη.Εγώ απολάμβανα το ποτό μου κοιτάζωντας τους..
  Εκείνος ,μετά,κάθησε με το ένα γόνατο κάτω στο πάτωμα και στο άλλο στερέωσε το σκλαβο του στο στομάχι γέρνοντας τον πάλι με το κεφάλι στο πάτωμα.Με τη μεγάλη του παλάμη άρχισε το spanking.Ο κώλος έγινε κατακόκκινος γρήγορα μέσα σε λίγα χτυπήματα.
  Απογειώθηκα.Γαμώ την πουτάνα μου!Δυό γυμνασμένοι άντρες ,μεγαλύτεροι από μένα- σε session μπροστά μου ολόγυμνοι...
  έσβησα το τσιγάρο βιαστηκά.Σηκώθηκα και πήγα στο μέρος τους."Κράτα τον έτσι" Του είπα.Πήρα γρήγορα το καλώδιο που είχα δέσει τα δάχτυλα του πριν.Το τέντωσα το δίπλωσα στα δύο και το έδεσα γύρω από την αριστερή μου παλάμη.
  Άρχισα να τον μαστιγώνω:Ζαλιζόμουν απο την κάβλα και την έξαψη.Θα τον ξέσκιζα τον κωλόπουστα να δεν ήταν ο Αφέντης του μπροστά.Σχεδόν δάκρυσα απ΄το σύμπλεγμα των πρωτόγονων συναισθημάτων που με κυρίευαν.Άρχιζα να τον παίζω καθώς τον μαστίγωνα με το καλώδιο."Θα χύσω μαλάκα" του είπα "Χύσε ρε".
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  RE: No sex included

  Σηκώθηκα και έχυσα στην πλάτη του σκλάβου.Αφού τελείωσα ένιωσα να ζαλίζομαι.σχεδόν παραπάτησα.αφού συνήλθα και βαριανασαίνοντας έπιασα το δοκάρι από το σημείο στο σβέρκο και τον σήκωσα στα γόνατα."Χύσε και συ" είπα σχεδόν ξεψυχισμένα στον Αφέντη του "στο στήθος.Σηκώθηκε με τη σειρά του,πήγε μπροστά στο σκλάβο του και τον έχυσε στο σχετικά γυμνασμένο και ξυρισμένο στήθος του βογγώντας.Αφού έχυσε και Αυτός του λύσαμε τα χέρια απ΄το δοκάρι και .
  Πήγε να σηκωθεί και με μια απότομη κίνηση μου στον ώμο του,τον παρέτρεψα να μείνει προσωρινά στη θέση του."κάτσε στα γόνατα στα τέσσερα"του είπα ήρεμα...
  Υπάκουσε.Πήγα από πίσω του.Έκατσα και γω στα γόνατα του.Έλυσα το καλώδιο απ΄τα αρχίδια του και του τα ελευθέρωσα.ο κώλος του ήταν κατακόκκινος,γεμάτος γρατζουνιές και γραμμές απ το μαστίγωμα.
  Σηκώθηκα,πήγα στην τουαλέτα,έπλυνα τα χέρια μου και τα ξέπλυνα με πολύ και κρύο νερό.Απλά τα τίναξα να μη στάζουν και επέστρεψα στο δωμάτιο.
  Ξανακάθισα πίσω του στα γόνατα και γω.Ο Αφέντης έκανε το τσιγάρο του και μας κοίταζε.Έβαλα τις δυο μου υγρές παγωμένες παλάμες στα κωλομέρια του.Βόγγηξε.Από το τσούξιμο;Από ηδονή;μάλλον και απ΄τα δύο..
  Σα να είχα κάποια αλοιφή άρχισα να τον μαλάζω από πίσω.Μετά άρχισα να του γλύφω τα κωλομέρια ,πότε αγγίζωντας με την άκρη της γλώσσας μου τα σημάδια απ το καλώδιο και πότε γλύφοντας τον έκφυλα με όλη τη γλώσσα ,όπου αυτή μπορούσε να αγγίξει.Το σάλιο σίγουρα τον έτσουζε στις γρατζουνιές,αλλά το απολάμβανε καθώς ο πούτσος του είχε γίνει πέτρα.Τον έπιασα και τον γύρισα όσο μπορούσε προς τα πίσω ανάλεσα στα πόδια του.
  "Κοίτα" είπα στον Αφέντη του "Μαλάκα τον κάβλωσες" μου είπε Εκείνος.Σηκώθηκα πάλι,ήπια λίγο απ το ποτό μου .Ξανάβαλα το ποτήρι στα χείλη μου,όχι για να πιω,αλλά για να κρατήσω λίγο ποτό μες στο σώμα μου. Πήγα πάλι πίσω από το σκλαβο.Κάθισα στα γόνατα και με μια γρήγορα κίνηση άπλωσα τη γλώσσα μου,μουσκεμένη απ΄το ποτό πάνω σε ένα σημείο,ιδιαίτερα γρατζουνισμένο.Εκεί πρέπει να έτσουξε πραγματικά,αλλά και να πολλαπλασιάστηκε η κάβλα του.Άρχισα πάλι να του γλύφω τα κωλομέρια χτυπώντας τον με την παλάμη μου παράλληλα για ένα λεπτό περίπου.
  Σηκώθηκα.Πήγα μπροστά του.Έλυσα το μαντήλι απ΄τα ματια του.Τον είδα και επιτέλους με είδε.Τα μάτια του εξερέυνησαν γρήγορα το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά μου.Τα μάτια του επικεντρώθηκαν στη μία άκρη των χειλιών ,που προφανώς ψιλοέσταζε ένα μίγμα σάλιου και ποτού.Το σκούπισα με το δάχτυλο μου.Τον χάιδεψα στο σβέρκο και τον κοίταξα έντονα στα μάτια.Τότε έσκασα ένα χαμόγελο.χαμογέλασε και εκείνος σαν παιδί.Σαν παιδιά που κάναμε μια σκανδαλιά και μετά κρυβόμασταν ,χαμογελούσαμε ο Ένας στον άλλο..
  "έλα.ξάπλωσε και χύσε και εσύ" και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο.
  Μέχρι να πάω στην καρέκλα δίπλα στον Αφέντη του,είχε γυρίσει είχε ξαπλώσει ανάσκελα και τον έπαιζε,ανασηκώνοντας το κεφάλι για να μας βλέπει που τον κοιτάζαμε.Μόνο τη στιγμή που έχυνε έγειρε το κεφάλι προς τα πίσω ,κλείνωντας τα μάτια και καταπιέζοντας μεν το βογγητό του,αλλά όχι την ένταση του.Σχεδόν τραντάχτηκε..
  Κοιτάχτηκαμε με τον Αφέντη του.Τότε εκείνος γύρισε στο σκλαβο του και του πε να πάει να κάνει μπάνιο και να΄ρθει να καπνίσει μαζί μας.Όπως και έγινε.Για το επόμενο δίωρο,καθισμένοι,ολόγυμνοι στο ίδιο σημείο σηζητούσαμε ακατάπαυστα,σχολιάσαμε το session,αστειολογήσαμε.
  Έφυγα με μια αίσθηση ικανοποίησης.Όσο όμορφα και να πέρασα,όσο και αν γούσταρα τον όμορφο σκλάβο,όσο και ήθελα να ξανακάνω μαζί τους κάτι ανάλογο,συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά πως είναι καλύτερα για μένα να κάνω sessions,όχι πολύ συχνά-αλλά με διάφορους σκλάβους-και όχι μόνο με έναν.
  Επέστρεψα και στο δρόμο περπατούσα και χαμογελούσα ,κοιτώντας τη νυχτερινή πόλη ,με τα μάτια ενός μικρού παιδιού--
   
 4. Maley

  Maley Contributor

  RE: No sex included

  Τέλειο..
   
 5. blindfold

  blindfold Contributor

  RE: No sex included

  στην δικία μου αργκό απλά "καλή φάση"  
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

 7. Amazona

  Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

  Κολλητέ μου, δεν μου είχες ξεδιπλώσει όλες τις πλευρές του χαρακτήρα σου!

  Ε ν τ υ π ω σ ι α κ ό !!!!
   
 8. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Αληθινό !!! Μου θυμίζεις Incomplete κάποιες νύχτες...
   
 9. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Αμαζόνα ,μεταξύ ήλιου-καφέ και τσιγάρου θα τα πούμεεεεεεεεεε.Αλήθεια δεν έτυχε.Λίγο ο χώρος,λίγο τα meeting κτλ
  slave-shadow χαίρομαι που στα θυμίζω..Άντε και σε νέα και καλύτερα  

  Παρεπιπτόντως,να αναφέρω πως αυτό ήταν το καλύτερο μου session μέχρι τώρα..Και καλό είναι,ακόμα και στα καλά,να μην εμμένουμε σ αυτά..
   
 10. sklabosgay

  sklabosgay Regular Member

  Πολύ ωραία ιστορία! είναι αληθινή; Γράφεις πολύ ωραία. Όποτε μπορείς, αν το θέλεις και εσύ, θα χαρούμε να διαβάσουμε μια ακόμη ιστορία σου.
   
 11. lady_3111

  lady_3111 New Member

  διαβασα το post μονο και μονο επειδη ηταν δικο σου, διαβαζωντας το
  προφιλ σου μου αρεσε αυτο που ειδα, διαβαζωντας το post εχω αρχισει
  ειλικρινα να σε θαυμαζω...
   
 12. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Τhanx lady