Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O σωστός Κύριος...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos_, στις 14 Απριλίου 2021.

 1. Konstantinos_

  Konstantinos_ New Member

  Αυτη η ερωτηση παει αντιστοιχα και στους υ αλλα και στους Κ.
  Για εναν υ, πως θεωρει οτι θα πρεπει να συμπεριφερεται ενας σωστος Κυριος απεναντι του και ποια θα πρεπει να ειναι τα χαρακτιριστικα Του ;;
  και αντιστοιχα για τους Κ, ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που Τον κανουν να αισθανεται σωστος Κ ;;
   
 2. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

 3. gaby_m

  gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  @Konstantinos_

  είστε μέλος μας εδώ και λίγες εβδομάδες. Αν τυχόν περιδιαβήκατε νήματα με ανάλογη θεματολογία μπορεί να είδατε ότι ούτε στα λάθος χαρακτηριστικά ή και στα μοιραία λάθος χαρακτηριστικά Κ δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Πόσο μάλλον στα σωστά χαρακτηριστικά. Χώρια που υπάρχει η σχολή σκέψης "και τι εννοούμε όταν λέμε "σωστός" ορίστε μου πώς το εννοείτε" και μάλιστα με τα περισσότερα και τα πιο ανυποχώρητα ποστ και επίσης η σχολή σκέψης που αμφισβητεί την έννοια της υποχρέωσης, του "πρέπει" που αναφέρετε δηλαδή. Εκτός από αυτό, τα υ αλλά και οι σκλάβοι έχουν τις δικές τους υποκειμενικές αντιλήψεις αλλά και τις προβολές τους για το "πώς θέλουν να είναι ο Κ" και "πώς καταλαβαίνουν έναν Κ".

  Ειλικρινά, δεν μπορώ να συνεισφέρω ούτε μια σκέψη, ούτε μια γενικολογία και αναγκαστικά δεν μπορώ να μπω επί του συγκεκριμένου, ίσως το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποια στιγμή, σύντομα, τα χαρακτηριστικά συγχωνεύονται με το πρόσωπο Κ και είναι ο άνθρωπος Κ που μετράει για το υ και για τον σκλάβο και όχι τα χαρακτηριστικά του ως Κ. Μετά είναι Αυτός που είναι.
   
 4. Brt

  Brt #ολαπολυ

  Δεν ξέρω αν είναι σωστο χαρακτηριστικό, αλλά οι λιγοι που έχω γνωρίσει, δεν είχαν καμία αμφιβολία για το πως έπρεπε να είναι. Απλά ήταν. Και δεν ήταν θέμα εμπειρίας. Και νεαρά Κ, ήξεραν ότι βρήκαν όνομα σε αυτό που ήταν.   ελπίζω να βοήθησε λίγο.
   
 5. iolanda

  iolanda Contributor

  Διαβάστε και ίσως μέσα στα πολλά θέματα του φόρουμ, βρείτε τον εαυτό σας.
  Ίσως και μια πιο προσωπική επικοινωνία με πιο έμπειρο/ους που να νιώθετε πως αντιπροσωπεύουν αυτό που έχετε στο μυαλό σας, να ωφελούσε.
  Όπως έγραψε και η @gaby_m , manual δεν παρέχεται.
   
 6. deppie_cd

  deppie_cd Regular Member

  Υπήρχε κάποτε μία μόνο λέξη που τα έλεγε όλα : gentleman