Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Permanent marks

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouos, στις 15 Ιουλίου 2005.

 1. ipakouos

  ipakouos Regular Member

  Με αφορμή το thread που ήδη υπάρχει και αφορά το tatoo marking θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο το οποίο αφορά πλέον όλα τα permanent marks μιας και η εμπειρία που έχω, έχει να κάνει με cutting.
  Κατ’αρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν γνωρίζω όλες τις μορφές permanent marks που υπάρχουν και θα ήταν πολύ χρήσιμο, Ό/οποιος γνωρίζει, να Γ/γράψει κάτι για αυτό.
  Το permanent mark που μπορεί να γίνει σε κάποιον slave το θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη διότι θα αποτυπώνει την επιλογή Της Mistress να φέρει το σημάδι Της. Το πότε, το που, και το πώς θα γίνει, είναι καθαρή επιλογή Της Mistress. Ξέρω πως ίσως υπάρξουν αντιδράσεις σε αυτό αλλά μην ξεχνάμε πως για να επιλέξει κάποιος να είναι slave και να μπει σε μια M/s σχέση, έχει παραδώσει και αυτήν την απόφαση και η μόνη του επιλογή είναι να παραμείνει η να φύγει. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί πως μπορεί να συζητά και να παρουσιάζει τις όποιες δυσκολίες έχει, με Την Mistress
  Εγώ λοιπόν έχω ένα μόνιμο σημάδι στο αριστερό μου μπράτσο το όποιο έχει προέλθει από cutting. Το σημάδι αυτό το λατρεύω και είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω για τα permanent marks. Το λατρεύω όμως και για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Αυτό το σημάδι έχει γίνει κατά λάθος. Κατά την διάρκεια ενός play Η Κυρία Phaedra Αποφάσισε να μου κάνει ένα σημάδι, το οποίο φυσικά θα γινόταν με τέτοιο τρόπο όπου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα έφευγε. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα όμως αυτό δεν έφυγε και όταν συζητήθηκε με μια φίλη γιατρό, Μ/μας είπε πως θα μείνει μόνιμα. Στο πρώτο άκουσμα εξεπλάγειν διότι ποτέ μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως Η Κυρία θα κάνει κάποιο λάθος. Όσο όμως το σκεφτόμουν περισσότερο, τόσο πιο πολύ εκτιμούσα και αγαπούσα αυτό το σημάδι διότι αποτύπωνε πάνω μου το λάθος Της Κυρίας και εκτίμησα το γεγονός πως είμαι τυχερός τόσο, ώστε να Αφήνει τον εαυτό Της να μου Δείχνει και τα λάθη Της. Κάπου εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ πως δεν κάνουμε μόνο εμείς λάθη αλλά και Οι Mistresses. Κάπου εκεί πήρα ένα μήνυμα του πόσο πολύ βαθειά είναι η σχέση Μ/μας που αφήνει να παρουσιάζονται όλες οι πτυχές μιας σχέσης. Τώρα, απόλυτα συνειδητοποιημένος λέω πως αυτό το συγκεκριμένο σημάδι έχει αξία κατά κάτι μεγαλύτερη, από κάποιο ηθελημένο. Φυσικά το ηθελημένο σημάδι, όταν και αν έρθει και κυρίως για τον λόγο που θα έρθει, θα πάρει μέσα μου την αξία του.
  Τώρα όσο αφορά τα permanent marks θα ήθελα να αναφέρω μερικά είδη, είναι το tatoo, το cutting και με κάποιο πυρωμένο μέταλλο που θα έχει το σχήμα που Επιθυμεί Η Κυρία
  Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη Σας για τα permanent marks, όπως επίσης και αν Γνωρίζετε, κάποιες τεχνικές
   
 2. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  προσωπικά δεν θα ήθελα κανένα permanent mark στο σώμα μου από καμία σχέση όσο αξέχαστη και αν είναι/ήταν . τεχνικές hmm. permanent marks μπορούν να αφηθούν στο σώμα από πάρα πολλές αιτίες. από tatoos και απο κόψιμο όπως είπες μέχρι κάψιμο τσιγάρου αλλά και από λάθος των Κυρίαρχων.
   
 3. MsAliki

  MsAliki Regular Member

  Μάλλον αυτοί που είναι αρνητικοί στα permanent marks είναι αυτοί που δεν είναι σίγουροι πως η σχέση τους είναι μόνιμη.Αλλιώς,εφ'όσον έχουν αφοσιώσει όλο τους το είναι στην η στον Κυρίαρχό τους γιατί να μην το θέλουν?
   
 4. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Προσωπικά δεν μου αρέσουν για λόγους αισθητικής. Αν θέλω ένα permanent mark θα πάνω κάνω ένα tatoo πχ που θα μου αρέσει, Επίσης καμία σχέση δεν είναι μόνιμη. Όλες αρχίζουν και τελειώνουν και παλι από την αρχή.. Σίγουρα σε κάποιους αρέσει.
   
 5. privil69

  privil69 New Member

  Πιστεύω πως το να βάλει κάτι Ξένο και Μόνιμο πάνω στο σώμα του κάποιος είναι αφ'ένος αντιαισθητικό και αφ'ετέρου αν κάποια στιγμή τελειώσει η σχέση του (καλώς ή κακώς)θα έχει μείνει κάτι που δεν θα μπορεί να διώξει.Πάντα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δείξεις κάτι,όπως την Αφοσίωσή σου σε κάποιον...
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Θεωρώ το θέμα της αισθητικής καθαρά υποκειμενικό.

  Όσον αφορά την σημασία των permanent marks η προσέγγισή μου είναι αυτή που περιγράφει ο ipakouos.

  Για το θέμα της μονιμότητας που κάποτε αποτελούσε ερωτηματικό και για μένα, έχω να πω, πως όταν γίνεται κατω απο τις προυποθέσεις που έχουν αναφερθει, το άτομο του οποίου το σήμα θα φέρει η σκλάβα η ο σκλάβος, θα έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή του, που ακόμη και αν τερματιστει η σχέση θα φερει το σήμα με περηφάνια. Την άποψη αυτή την έχω επιβεβαιώσει αρκετές φορές σε συζητήσεις με r/l slaves.

  Θα ψάξω στο αρχείο μου για την περιγραφή μιας μεθόδου ψυχρου branding (μαρκαρισμα με σίδερο με τρόπο που πονάει ελάχιστα και δεν έχει παρενέργειες) και αν την βρώ θα την δημοσιεύσω στο forum
   
 7. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Πριν χρόνια μια σταθερή σχέση που είχα, μου είχε προτείνει να κάνω tattoo με το όνομά του. Αρνήθηκα βασισμένη στις αντιλήψεις πώς αφενός δεν μ αρέσουν τα τατουάζ και αφετέρου ήξερα πως η σχέση αυτή θα τελειώσει.

  Οι αντιλήψεις μου έχουν διαφοροποιηθεί από τότε που γνώρισα Τον Κύριο μου και με τίμησε με την επιλογή Του.

  Δεν έχω κάνει ακόμη τατουάζ, piercing ή branding αν και τα 3 είναι πλέον μέσα στο πρόγραμμα Του.

  Όταν άρχισαν να «βγαίνουν τα βανίλλα μου ρούχα» όπως το Αποκαλεί Κάποιος πολύ Σεβαστός και Αγαπητός μου Master, εμφανίστηκε και η απίστευτη επιθυμία να έχω κάτι δικό Του Κυρίου μου.

  Στην αρχή ήταν ένα μπρασελέ για το χέρι το οποίο ποτέ δεν βγάζω, μετά το κολάρο εκπαίδευσης μου που βγάζω μόνο στο μπάνιο.
  Και μια φορά, που αποχαιρετιζόμασταν, ήμουν απίστευτα φορτισμένη συναισθηματικά και η επιθυμία έγινε ανάγκη. Τόσο επιτακτική και έντονη που ικέτεψα Τον Κύριο μου να μου χαρίσει ένα δικό Του σημάδι στο σώμα μου.
  Έτσι έβαλε το τσιγάρο Του κάτω από το αριστερό μου στήθος και με το στήθος το πίεσε μέχρι να σβήσει. Λιώνω μόνο στην σκέψη εκείνης της στιγμής. Ήταν μια απόλυτη στιγμή αγάπης…
  Έτσι τώρα έχω αυτά τα σημάδια, που ποτέ δεν θα σβήσουν όπως είπε ο γιατρός γιατί το κάψιμο ήταν πολύ μεγάλο. Λατρεύω να το κοιτώ, και ακουμπώντας το νιώθω φανταστικά! Άλλα μόνιμα σημάδια που έχω είναι στο κάτω μέρος της πλάτης από κάψιμο με electro, σαν μικρές κουκκίδες.

  Για μένα είναι απίστευτη τιμή να φέρω το σημάδι Του και το νιώθω ειλικρινά σαν παράσημο. Για μένα υπάρχει η έννοια του μόνιμου, αλλά και να γίνει κάτι και να με Διώξει, θα ήθελα να φέρω όλη την υπόλοιπη ζωή μου το σημάδι Του.
  Ανυπομονώ ειλικρινά για το branding…ποθώ να φέρω τα αρχικά Του μόνιμα στο σώμα μου, απόδειξη της ολοκληρωτικής Του ιδιοκτησίας στο είναι μου.
   
 8. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  Θα με ενδιεφερε να ακουσω απο αλλους Masters τα κριτηρια με βαση τα οποια εχουνε αποφασισει η θα αποφασιζανε να κανουνε ενα permanent mark στο property τους.
   
 9. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Τα δικά σου κριτήρια ποιά είναι Lady Phaedra ?
   
 10. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  Θα απαντησω στο ερωτημα σου Κωνσταντινε, αλλα θα ηθελα πρωτα να περιμενω τις τοποθετησεις αλλων Masters και Mistresses.
   
 11. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Αναφερόμενος σε permanent mark τύπου hot iron branding, οι προϋποθεσεις να μαρκάρω με αυτόν τον τρόπο την ιδιοκτησία μου έχουν ως εξής:

  1/ Η τεκμηρίωση μέσα μου, της επιθυμίας να μου ανήκει και να αποτελεί ιδιοκτησία μου με την πλήρη έννοια της λέξης και της δυνατότητας της να το κατορθώσει.
  2/ Η τεκμηρίωση μέσα της, της ανάγκης / επιθυμίας να μου ανήκει και να αποτελεί ιδιοκτησία μου με την πλήρη έννοια της λέξης.

  Οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί η τεκμηρίωση που ανέφερα είναι αντικείμενο ελέγχου και ανάλυσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (σίγουρα μεγαλύτερο από χρόνο, συχνά πολύ περισσότερο) και έχουν να κάνουν με θέματα που θεωρώ βασικά σε μια σκλάβα, όπως δυνατότητα και επιθυμία πλήρους υποταγής, βαθειά και τεκμηριωμένη ανάγκη / επιθυμία και αποφασιστικότητα να παραδώσει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς, βαθειά και τεκμηριωμένη επιθυμία, ετοιμότητα και αποφασιστικότητα να βάλει τις ανάγκες της και τις επιθυμίες της μετά από τις δικές μου, βαθειά και τεκμηριωμένη ανάγκη / επιθυμία και ετοιμότητα να με υπηρετίσει και ευχαριστήσει με κάθε τρόπο, κάθε στιγμή και σε κάθε μέρος, βαθειά και τεκμηριωμένη επιθυμία και αποφασιστικότητα να ξεπεράσει τα όρια και τις αναστολές της σε όποιο τομέα επιλέξω να την οδηγήσω.
   
 12. master cage

  master cage New Member

  διαφωνω με μονιμα σημαδια σε σκλαβους/ες.η υποταγη μπορει να δηλωθει και με αλλοθσ τροπους .πχ μπορει η σκλαβα να φοραει ενα διακριτικο κολλαρο στο λαιμο η και ενα μεταλλικο βραχιολι στο χερι.