Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Permanent marks

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouos, στις 15 Ιουλίου 2005.

 1. nancygirl

  nancygirl Member

  Καταφέρνεις να σηκωθείς. Έχει μόλις φύγει.Ίσως είναι πρωί, ίσως βράδυ. Τρέχεις στο μπάνιο. Όπως κάθε φορά. Ψάχνεις στον καθρέφτη. Το είδωλό σου. Marks. Κοιτάς θαμπωμένη. Πλησιάζεις πιο κοντά. Έχεις μάθει πια να τα αναζητάς. Να τα ψηλαφίζεις. Παρατηρείς τις αντιδράσεις του σώματος. Τη μνήμη του δέρματος. Σου θυμίζει την παρουσία. Φοβάσαι να τα αγγίξεις πολύ μηπως και αλλοιωθούν. Τα κοιτάς όμως. Αχόρταγα.
  Θλίψη. Θα τα χάσεις σε λίγες ώρες/μέρες. Θα τα στερηθείς. Προσπαθείς να αποτυπώσεις τις εικόνες. Κλείνεις τα μάτια και τεστάρεις τη μνήμη σου. Ανοίγεις τα μάτια και χαμογελάς. Το δόντι.... Διαφορετικό. Λειψό. Πλησιάζεις το είδωλό σου. Πότε έγινε αυτό;Προσπαθείς να θυμηθείς. Δεν μπορείς. A permanent mark?
  θα το έχεις για πάντα. Όταν χαμογελάς στους άλλους απο δω και πέρα. Μερικοί θα σε ρωτούν, άλλοι θα ντραπούν. "Γιατί δεν το φτιάχνεις;" Είναι δικό σου. Και θα βρίσκεται εκεί κάθε φορά που θα κοιτάς το είδωλό σου στον καθρέφτη να σου υπενθυμίζει εκείνη την ημέρα. Θα έρθουν άραγε άλλες;
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: Permanent marks

  Πόσο σκλάβος (μια και δεν μιλάμε για υποτακτικούς εδώ αλλά για σκλάβους) μπορεί να θεωρηθεί κάποιος ο οποίος αμφισβητεί την όποια απόφαση Εκείνης στην οποία (υποτίθεται?) ανήκει?
  έγινε σκλάβος Της, σημαίνει δήλωσε υποταγή, σημαίνει πως εμπιστεύεται το είναι του στα χέρια Της. Δεν μιλάμε εδώ για κάποιον που περιστασιακά (όσο συχνό κι αν είναι το περιστασιακό αυτό) υπακούει, αλλά για κάποιον που έχει υποταχτεί, είναι ιδιοκτησία Κάποιου/ας!

  Οπότε ο υποτακτικός που δεν θέλει, που χρειάζεται παρακάλια!! για να υπακούσει και να υποταχτεί απλά δεν μπορεί να λογιστεί ως σκλάβος μάλλον έτσι δεν είναι?

  Γιατί ο σκλάβος, είτε είναι το permanent mark κάτι που σκεφτόταν και ήθελε είτε όχι, θα το πάρει με ευγνομωσύνη.

  Και σίγουρα δεν είναι από μόνο του ένδειξη για το πόσο καλός είναι κάποιος σαν σκλάβος ή όχι, αλλά είναι μια ένδειξη ανάμεσα σε άλλες.

  nancygirl! πανέμορφα δωσμένες οι εικόνες!
   
 3. Syrah

  Syrah Contributor

  Η γνώμη μου για τα permanent marks είναι μάλλον χλιαρή, αφενός γιατί το αισθητικό μου κριτήριο είναι αρκετά αυστηρό και αφετέρου γιατί δεν με εκφράζει ιδιαίτερα σαν συμβολισμός.

  Πέρα από αυτό, κάποια permanent marks που έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι: η δερματοστιξία με χρήση χρωστικών ουσιών, laser, το κόψιμο, το κάψιμο, το body modification με φυσικές ή τεχνητές μεθόδους, το piercing και η ριζική αποτρίχωση (δημιουργία σχημάτων κυρίως στο εφήβαιο).

  Ενδιαφέρον το δικό σου σημάδι upakouos και το πώς λειτουργεί για εσένα, κάποιος άλλος πιθανότατα στη θέση σου να μην το είχε αντιμετωπίσει με τόση επιείκεια, η κυρία σου δηλαδή είναι τυχερή   Προσωπικά το θεωρώ παράδειγμα προς αποφυγήν, διότι αν κάνω ένα τέτοιο λάθος, δεν το κάνω φυσικά για να δείξω στο σκλάβο μου ότι παραδεχόμαι τα λάθη μου(!), αλλά γιατί κάτι θα έχω υπολογίσει κακώς. Αυστηρό μεν, ειλικρινές δε.

  Έχω ξαναγράψει πρόσφατα πως το τί είναι bdsm τεχνική και τί όχι χωράει πολλή συζήτηση, και με την ευκαιρία του παρόντος νήματος θα ήθελα να προσθέσω πως οι μαθητευόμενες Mistresses καλό θα ήταν να πειραματίζονται πολύ συντηρητικά σε παρόμοιες τεχνικές.
   
 4. Apollyon

  Apollyon God's Demon Contributor

  Προσωπικά πιστεύω ότι αν η σχέση σκλάβας - Αφέντη είναι "νοητικά" ισχυρή κανένα permanent mark δεν μπορεί να το αντικαταστίσει ή να το ενισχύσει.Ουδέν ισχυρότερο permanent mark από τον νου.Κάπως σαν βαρύγδουπο ρητό ακούστηκε αυτό αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι τα πράγματα
   
 5. ipakouo_skilaki

  ipakouo_skilaki Regular Member

  Απάντηση: Permanent marks

  Ίσως επειδή δεν μπορώ να έχω μία σταθερή D/s σχέση με οδηγεί στο να απαντήσω ότι δεν μου αρέσουν τα permanent marks.Υπό διαφορετικές συνθήκες ομολογώ ότι σαν σκέψη θα μου άρεσε πολύ.
   
 6. heeler

  heeler Regular Member

  Απάντηση: Permanent marks

  Σε αυτή την φάση της ζωής μου δεν μου αρέσουν τα μόνιμα σημάδια. Έχω όσα έχω από χτυπήματα. Δεν θέλω άλλα. Ίσως στο μέλλον να μου αρέσουν κάτω από κάποια συνθήκη. Ισως...