Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

pissing η γνωμη σας-εμπειριες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 24 Δεκεμβρίου 2007.

1. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δεν με απασχολεί και πολύ. Ήδη το περνάω θαυμάσια . Ελπίζω να είστε σε κάποιο νησί.

2. slave32

slave32 Contributor

@de7 εδώ, δεν σε πείραξε!

3. ChrisZab11

Από το στόμα μου το πήρες , χαχαχα !!!
    την καλημέρα μου !!

4. bas

bas Τέλος του παιχνιδιού - Πλήρης

@ChrisZab11
    Εάν πάντως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο session που έχω υπόψιν μου τα πράγματα ειναι λιιιιγο πιο σύνθετα απο ότι φαίνεται.

Καταρχάς ήμασταν πέντε άνθρωποι παρόντες, τρεις γυναίκες, δυο άντρες, με συγκεκριμένους ρόλους και θέσεις.

Με το άλλο κορίτσι έχουμε παίξει πολλές φορές και η καταποση ούρων ήταν πάντα μέσα στα όρια μας. Με τον Χρήστο από την άλλη το παιχνίδι του να ουρεί μέσα της έχει επίσης συμβεί.

Θα της το έκανα κι εγώ με χαρά, κι εκείνη με την ίδια χαρά θα το δεχόταν στα σίγουρα, αλλά για ανατομικούς λόγους θα χρειαζόμουν το χωνάκι μου.

Τέλος πάντων είμαι καθισμένη πάνω στο στόμα της, αρχίζω να την κατουράω, ρουφάει ότι προλαβαίνει η καημένη κι εκεί έρχεται η έκπληξη. Νιώθει να την κατουράει μέσα της κι ο Χρήστος.

Ε αυτό ήταν άρχισε να χύνει σαν τρελή, χάθηκε εντελώς.

Το θέμα είναι τώρα πως μας διαβάζει, της λέω να σχολιάσει και απλά γελάει.

Δεν της δίνω και άδικο εδώ που τα λέμε.

Last edited: 20 Ιουλίου 2025
  5. ChrisZab11

Ήταν βραδιά εκπλήξεων, αδιαμφισβήτητο !!!

6. bas

Είναι προκλητική.

Τώρα λέει πως δεν θα θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν και καμμία για τα βίτσια της κι όποι@ θέλει να το παίξει αστυνομία ηθών να πάει στο Ιράν. «Νταβα στο μουνί μου δεν θα βάλω», άκουσον άκουσον.

Να την τιμωρήσω για την αυθάδεια της; Ή να την επιβραβεύσω;

7. ChrisZab11

Είναι ποιο διατροφική η επιβράβευση από την τιμωρία. Με το ,να την επιβραβεύσεις μπορείς ταυτόχρονα να την τιμωρείς. Το γνωρίζεις αυτό καλύτερα από όλους

8. bas

Κρύβε λόγια. Το bratting και topping from the bottom τα βαριέμαι Εάν θέλει να παίξουμε με τσισακια για παράδειγμα ας μου το πει. Δεν χρειάζεται να με ποτίζει μπυρες..,

Το έχω ζήσει και αυτό… όταν κατάλαβα τι κάνει, πήγα στην τουαλέτα. Κιουρια.

9. slave32

slave32 Contributor

Το δυσκολο ειναι οταν δεν ειναι πανω σε φαση, αλλα ανοιξε το στομα σου να το κατουρησω.

10. ChrisZab11

Δύσκολο;;;

11. slave32

slave32 Contributor

Ναι. Ειναι αλλο μα εισαι σε εθισμενο μουντ, αλλο να εισαι τουαλετα απλα.

12. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Νομίζω ότι αυτό είναι το αυθεντικό pissing...