Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

poll - Η ιστορία του Βασιλιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 28 Μαϊου 2013.

?

Να μείνει στο Βασίλειο του ή να ακολουθήσει την συναισθηματική του πληρότητα

Poll closed 7 Ιουνίου 2013.
  1. Να παραμείνει στο Βασίλειο του

2 vote(s)
    18,2%
  2. να ακολουθήσει την συναισθηματική του πληρότητα

9 vote(s)
    81,8%
  1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Θα σας πω μια ιστορία που άκουσα πρόσφατα και θα ήθελα στο τέλος να μπείτε στη θέση του ήρωα και να πείτε με την ψήφος σας εσείς τι θα κάνατε.

Ήταν κάποτε σε μια μακρυνή χώρα ένα βασίλειο, χτισμένο στην κορυφή του βουνού στο κέντρο της χώρας.
    Σ'αυτό ζούσε ο Βασιλιάς με την Βασίλισσα του. Βρισκόμαστε σε καιρό ειρήνης. Γύρω από τον Βασιλιά μας όλα ήταν υπέροχα, φρόντιζε για τον λαό του, τα είχε ολα μαζεμένα και καθορισμένα, στο σπιτικό του η γυναίκα του ήταν χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Εκείνος όμως μέσα του ένιωθε ένα κενό, ένα κενό συναισθημάτων το οποίο δεν μπορούσε με τίποτα να το καλύψει, όσο και αν προσπαθούσε να το συγκαλύψει. Όσο και αν αγαπούσε την βασίλισσα του.

Υπήρχε ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, με την οποία θα μπορούσε να είναι απόλυτα ο εαυτός του και αυτή η γυναίκα τον περίμενε και τον έψαχνε για χρόνια και τώρα είχε έρθει η στιγμή που αν το επέλλεγε θα μπορούσε να ζήσει μαζί της.

Όμως ήταν ο Βασιλιάς και ήξερε ό,τι οι δικές του αποφάσεις επηρρεάζουν τόσο κόσμο γύρω του και πόσο μάλλον την Βασίλισσα του που τον υπεραγαπάει.

Το ερώτημα είναι το εξής: Αν ήσουν ο Βασιλιάς θα ακολουθούσες την συναισθηματική σου πληρότητα ή θα παρέμενες στο βασίλειο σου;

Last edited: 28 Μαϊου 2013
  2. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: poll - Η ιστορία του Βασιλιά

Για ποιόν κτυπά η καμπάνα ...?

Aν ο Βασιλιάς ακολουθήσει την συναισθηματική του πληρότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τις εριννύες, και τις ενοχές ....?
    Χμμ ....πιθανότατο .....
    Εν τοιαύτη περιπτώσει ας πρόσεχε .....

Διευκρίνησέ μου εσύ, και εγώ ψηφίζω μετά ...... 

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

δες που βρισκομαστε Bdsm art and literature  

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Χα χα χα ...!!! ...Σωστός ο παίκτης ....!!!  

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Αυτός αγαπάει καθόλου τη βασίλισσα ή μόνο εκείνη τον αγαπάει ? Αν δεν την αγαπούσα θα έφευγα χωρίς δεύτερη σκέψη προδίδοντάς όλους τους άλλους συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας για την άλλη γυναίκα.

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: Re: poll - Η ιστορία του Βασιλιά

καλή παρατήρηση το φτιάχνω λίγο

7. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Πρώτον πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση του βασιλιά γιατί έχει δικαίωμα επιλογής. Δεύτερον, δεν ξέρω τον λόγο που νοιώθει ότι δεν είναι ο εαυτός του. Από τη μία την αγαπάει, από την άλλη νοιώθει ότι δεν είναι ο εαυτός του και δεν είναι πλήρης. Αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα από την άλλη γυναίκα να με πείσει, θα ακολουθούσα δηλαδή τη γυναικεία τακτική με το θηλυκό μυαλό μου, ζητώντας της να με πείσει ότι αξίζει να τους παρατήσω όλους αυτούς τους ηλίθιους αλλά και την αγαπημένη μου βασίλισσα. Για τους ηλίθιους μάλλον δεν θα χρειαζόταν να με πείσει καθόλου, τους έχω ήδη βαρεθεί με τις παράτες τους, τις κολακείες και τα πομπώδη λόγια τους, ίσως και τις ίντριγκες που υπάρχουν σε κάθε βασιλική αυλή, για εκείνη όμως θα χρειαζόταν να προσπαθήσει λίγο να μου αποδείξει ότι μπορεί να την αντικαταστήσει επάξια και να γίνει βασίλισσα της καρδιάς μου έστω κι αν θα κοιμόμαστε πια στα παγκάκια.

8. thanasis

thanasis Contributor

Πλαστό και επιφανειακό το δίλημμα, διεπόμενο από τις συνήθεις προβληματικές επιταγές του μονογαμισμού.

Γιατί η συναισθηματική μου πληρότητα να εξαρτάται από έναν και μόνο άνθρωπο;
    Γιατί το οτι αγαπάω έναν άνθρωπο να αποκλείει το να αγαπάω και κάποιον άλλο;
    Γιατί, εν τέλει, να πρέπει να θεωρήσω θεσφάτως οτι οι δύο αυτές οδοί είναι αλληλοαποκλειόμενες;
    Γιατί να πρέπει να προδώσω κάποιον (βασίλειο, βασίλισσα, τον εαυτό μου, την αναμένουσα) σώνει και ντε; Δεν μπορώ να είμαι ρουά ξηγατρονίκ με όλους και να αναλάβω τις ευθύνες των πράξεών και των επιλογών μου;

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

..............διαφορετικές αντιλήψεις.............

10. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ο μόνος λόγος που σε κάποιες φάσεις το μυαλό μου φλέρταρε με την πολυγαμία ως ενδεχόμενο και ομολογώ έψαχνα παράλληλα κάποιο άλλο άτομο, ήταν γιατί κατά βάθος φοβόμουν τον επερχόμενο χωρισμό και τον έβλεπα να έρχεται και αναζητούσα η επερχόμενη προσγείωση από τον χωρισμό να είναι λιγότερο ανώμαλη, βίαιη και σκληρή. ΄Οταν νοιώθεις πλήρης ποιός είναι ο λόγος να ψάχνεις κάτι παράλληλα πέρα από τη βασίλισσα ;

Από πού φαίνεται ρε παιδιά ότι αυτή η ιστορία με το βασιλιά αναφέρεται στην πολυγαμία ; χαμπάρι δεν πήρα. Αφού μας λέει απλά ότι ο βασιλιάς σκέφτεται να παρατήσει τη βασίλισσα και έναν ολόκληρο κόσμο και να πάει να ζήσει με την άλλη. Δεν μας λέει ότι θέλει να βρει τρόπο να έχει παράλληλα σχέση και με την βασίλισσα και με την άλλη.

11. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Σουτάρω αυτήν που έχω και φέρνω την άλλη στην θέση της. Έτσι δεν προδίδω τον λαό, μένω στο βασίλειο, έχω αυτήν που θέλω και είναι όλοι ευχαριστημένοι, εκτός από ένα άτομο.
    Τώρα κάποιοι θα κράξουν, αλλά το σωστότερο σενάριο είναι αυτό.  

12. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μόνο ο Θανάσης μπορεί να μας λύσει αυτή την απορία.