Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

poll - Η ιστορία του Βασιλιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 28 Μαϊου 2013.

?

Να μείνει στο Βασίλειο του ή να ακολουθήσει την συναισθηματική του πληρότητα

Poll closed 7 Ιουνίου 2013.
  1. Να παραμείνει στο Βασίλειο του

2 vote(s)
    18,2%
  2. να ακολουθήσει την συναισθηματική του πληρότητα

9 vote(s)
    81,8%
  1. Απάντηση: poll - Η ιστορία του Βασιλιά

Δύσκολα βάζεις.
    Ο Βασιλιάς οφείλει να είναι υπεύθυνος και να ανταποκρίνεται στο έργο του.
    Από την άλλη πόσο σίγουρος μπορεί να είναι πως το "νεο δεδομένο" αποτελεί και την δική του ευτυχία;
    O Bασιλιάς είναι Βασιλιάς από αγγαρεία; Δεν αποτελεί ευτυχία για αυτόν η ευημερία του λαού του;

p.s προσωπική παρατήρηση μέσα από τη δική μου ζωή..
    Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και ΔΕΝ μπορείς να είσαι μαζί του ο εαυτός σου τότε δεν τον αγαπάς... η δε σε αγαπάει εκείνος για να σε δεχθεί όπως είσαι... και τι αγαπάει; την επίπλαστη εικόνα σου.. sic..

2. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Απάντηση: poll - Η ιστορία του Βασιλιά

Πιστεύω ότι ο βασιλιάς εφόσον έχει επιλέξει να είναι βασιλιάς θα πρέπει να ξεχάσει έρωτες και μαλακίες και να αφοσιωθεί στον λαό του....

Όταν είσαι κατ'επιλογή δημόσιο πρόσωπο και από τις αποφάσεις σου επηρεάζονται άμεσα οι άλλοι, τότε θα πρέπει να αποδεχθείς και την μοναξιά (συναισθηματική) που επιβάλλει αυτή η θέση.

Αλλιώς γίνεσαι Στρος Καν... (και με το βασίλειο και με όποια κάτσει (ή δεν κάτσει)) μέχρι να μην έχεις τίποτα και καταλήξεις σε καμιά στενή φυλακή..

Φιλικά, Μάνος

3. thanasis

thanasis Contributor

Elementary, my dear Etoile. Ανάγνωσον την εκφώνηση.

4. hellena

hellena New Member

Αρχικά πιστεύω επιλέγουμε το ηθικά σωστό αλλα παρ' όλα αυτά δεν αντέχεται πολύ. Δηλαδή είναι σαν να επιλέγεις να ζήσεις δυστυχισμένος, που στην ουσία αυτό γίνεται γιατί είτε το θέλεις είτε όχι μετά δημιουργούνται αλλα προβληματα. Όταν δεν είσαι ευτυχισμένος γίνεσαι πιο "ο εαυτός σου με τα μειονεκτήματα του". Οπότε πιστεύω αργά ή γρήγορα καταλήγεις στην συναισθηματική πληρότητα. Βέβαια το πιο συχνό είναι κάποιοι να τα έχουν και τα δύο αλλα και πάλι κατ' εμένα αυτό είναι ψυχολογική και συναισθηματική καταπίεση/

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Aν ένας βασιλιάς, δεν μπορεί να γαμήσει αλλη μία ή δεν ξέρω πόσες γκόμενες γουστάρει και να έχει και την βασίλισσα, για εμένα είναι αρχίδια βασιλιάς..

Last edited: 29 Μαϊου 2013
  6. Alexkat

Alexkat Contributor

Για μένα είναι βασιλιάς μ' αρχίδια, διότι συνεχίζει την ίδια αγγαρεία επί χρόνια.
    Να γαμάει δηλαδή την βασίλισσα του, χωρίς να διαμαρτύρεται, προς τέρψιν του λαού του.  

Last edited: 29 Μαϊου 2013
  7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Μιλάμε για τοοοοον μαλάκα...... 

8. Alexkat

Alexkat Contributor