Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Secrets....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

 1. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Secrets....

  Ένα πολύ μικρό σχόλιο, σε σχέση με το διάλογο των προηγουμένων ποστς:

  Αγάπη που κάποιο κομμάτι της δεν παραμένει εντός μας και μετά τη λήξη μιάς σχέσης, δεν είναι και σπουδαία αγάπη... Όποιος λοιπόν έχει τη δυνατότητα ν' αγαπάει πραγματικά, ξέρει καλά πως θα κουβαλάει πάντα μαζί του, αυτούς που κάποτε αγάπησε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αγαπήσει κάποιους άλλους το ίδιο έντονα ή ολοκληρωτικά, στο παρόν ή το μέλλον του. Άλλο πράγμα η ερωτική αγάπη που μας φουντώνει και κρατάει τις σχέσεις μας ζωντανές (όσο διαρκεί), κι άλλο αυτό που απομένει σαν κατάλοιπο από μιά δυνατή αγάπη που έκλεισε όμως τον κύκλο της. Αυτό κατασταλάζει κάπου βαθιά μέσα μας, και είναι -κατ' εμέ- αυτό που μας κάνει ανθρώπους (ή που μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους).

  (Αδυνατώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να το μοιραστεί κάποιος αυτό με κάποιον τρίτο, όποιος κι αν είναι αυτός, κι όσο αγαπημένος κι αν είναι).

   
 2. Απάντηση: Secrets....


  Θα συμφωνήσω επ'αυτού,( και πως θα μπορούσα να διαφωνήσω...) έτσι όπως το θέτεις.
  Άλλο ομως αυτό που λες εσύ παραπάνω και άλλο το κρίνω εγώ αν θα το πω και τι θα ωφελήσει ή όχι στον Κύριο μου.Ακόμα και σε μια βανιλα καθαρα σχεση θεωρώ ότι η απόκρυψη των συναισθημάτων μας για οτιδήποτε είναι καταστροφική.Καταλαβαίνω τις ανάγκες όπως και το γεγονός του να λες κάτι την κατάλληλη στιγμή αλλά το να μην θέλεις να πεις κάτι τέτοιο συνειδητά για μένα και το τονίζω για μένα μόνο δείχνει πως δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη... 
   
 3. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Secrets....


  Το "δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη" που λες εσύ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ' αυτό γιά το οποίο μίλησα εγώ και (πιστεύω) η lais. Δεν είναι όμως δυνατό να εξηγηθεί καλύτερα αυτό το "άλλο", σε κάποιον που δεν το έχει νοιώσει. Εάν και εφ' όσον σου προκύψει, θα το καταλάβεις.

  Πέραν τούτου: Κάποια πράγματα δεν είναι κακό να παραμένουν κρυφά, διότι είναι παντελώς άσχετα, με κάποια άλλα. Εάν δεν είναι βεβαίως παντελώς άσχετα (αν ισχύει αυτό το "δεν το έχω ξεπεράσει" δηλαδή που έγραψες, επί παραδείγματι), τότε σε μιά σχέση μεταξύ έντιμων ανθρώπων, δεν πρέπει να παραμένουν κρυφά...

  Το κατά πόσο οφείλει κάποιος να αποκαλύπτει τα πάντα, εξαρτάται από τουλάχιστον δυό πράγματα: Το εάν κάτι από αυτά τα "πάντα" είναι όπως είπα πριν παντελώς άσχετο με (δεν επηρεάζει δηλαδή σε τίποτε) μιά τρέχουσα σχέση, κι από το εάν ερωτάται κανείς ευθέως, ή όχι (γιατί αν ερωτάται ευθέως, πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση, το χειρότερο είναι το ψέμα).

  Το "αν θα κρίνεις εσύ" τώρα το τί θα πεις και τί δεν θα πεις, εξαρτάται κι από σένα (γιά την οικονομία του λόγου το "εσένα", απρόσωπα και γενικά μιλάμε), κι από τον Κύριό σου (και πάλι απρόσωπα). Εγώ θα πω μόνο, πως ένας "Κύριος", δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα. Εάν λοιπόν σε έχει μάθει ή σε μαθαίνει να κρίνεις, προφανώς, μπορείς να το κάνεις. Εάν δεν στο μαθαίνει αυτό, εγώ, δεν θα τον έκρινα ως πολύ καλό Κύριο...

  Ένας καλός Κύριος επίσης, ξέρει πως κάποια πράγματα, δεν τα αγγίζουμε. Γιατί δεν υπάρχει καμμιά ανάγκη, να τα αγγίζουμε όλα. Ένας καλός Κύριος λοιπόν δεν θ' ασχοληθεί με πράγματα που δεν τον αφορούν, και δεν αφορούν τη σχέση. Και δεν θα ρισκάρει να χαλάσει κάτι καλό που μπορεί να υπάρχει μέσα σου (έστω κι αν είναι απλώς μιά ανάμνηση), μόνο και μόνο γιά να ξέρει, ή γιά να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Πολύ περισσότερο, δεν θα το κάνει από ανασφάλεια... Όποιος δεν ξέρει ή δεν μπορεί ή δεν θέλει λοιπόν να τηρήσει αυτές τις ισορροπίες, όποιος δεν διακρίνει ανάμεσα στο τί πρέπει ν' ανασκαλέψει και τί όχι, δεν είναι -επίσης- γιά μένα, ένας καλός Κύριος.

  Πόση αφοσίωση (σε όλες της τις εκφάνσεις) οφείλεται άραγε, σε έναν μη-καλό Κύριο;


  (Με παρέσυρες, sklavina, κι είχα πει πως θα κάνω μόνο ένα μικρό σχόλιο...  ).   
 4. Nesaea

  Nesaea Guest

  Απάντηση: Secrets....

  Με καλυψες πληρως ΜΜ.
   
 5. Απάντηση: Secrets....  Δεν διαφωνώ, ούτε και συμφωνώ απόλυτα σε κάτι από τα παραπάνω.Δεν είναι κακό να παραμένουν κρυφά αλλά δεν είναι και κακό να μην παραμένουν κρυφά.Στην αρχική μου απάντηση στο νήμα είπα μεταξύ άλλων πως δεν θα καθίσω μια μέρα να Του αναλύσω όλη την ζωή μου.Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αλλά κάποια πράγματα εν καιρώ θα Του τα πω.


  Αυτό ακριβώς είπα και εγώ...με την διαφορά ότι βάζω το ερώτημα για την πρώτη περίπτωση που αναφέρεις: ποιος είναι αυτός που θα κρίνει για τον άλλον τι είναι αυτό που επηρεάζει και τι όχι?


  Απαντάω ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με ότι αισθάνομαι ζω πιστευω νιώθω και βιώνω.Την σκέψη του καλού η κακού κυριου δεν την έκανα στο παρόν νήμα.Αλιμονο αν απαντούσα έχοντας σαν δεδομένο έναν μη-καλό κύριο...ούτε βάζω δόλο ή εγωισμό στη σκέψη Του με το μυαλό μου ότι μπορεί να ρωτήσει μόνο και μόνο για ξέρει ή να έχει τον έλεγχο στα πάντα (δεν έχει έτσι τον έλεγχο καν)...
  Θεωρώ ότι μια συζήτηση μεταξύ μας έφερε αυτήν την κουβέντα και ερωτήθηκα και καλούμαι να απαντήσω.Ετσι απλά...σε όσο δύσκολη θέση και αν έρθω (το καταλαβαίνω) για μένα υπάρχουν δύο απάντήσεις.η το : δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γιαυτό ακόμα Κύριε ή η αλήθεια. 


  Διαφωνούμε??? 
   
 6. danos

  danos Regular Member

  Απάντηση: Secrets....

  Αχ τι διαβάζω απ τα κοριτσάκια εδώ 
  Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χειριστείς μια γυναίκα αλλά κανείς δεν τον ξέρει:lol3:  
   
 7. GRD

  GRD Great Red Dragon

  Απάντηση: Secrets....

  Ούτε εσύ φαντάζομαι  

  Πάντως με αφορμή το αστείο σου, σίγουρα υπάρχει τρόπος να μην παίζει ρόλο πως ακριβώς θα χειριστείς τις λεπτομέριες... άσε που η λέξη "τρόπος" φανερώνει "σύστημα" που... αυτό και αν δεν υπάρχει... αφού τα περισσότερα (καλώς ή κακώς) είναι δράση-αντίδραση... που από μόνο του είναι ο ορισμός του "τυχαίου" βάση ότι υπάρχει ο παράγοντας χρόνος μέσα (δηλ. σε τι φάση θα πετύχεις τον άλλο).

  Έχω κάνει ολοφάνερα "λάθη" που μου έχουν προσφέρει τα μέγιστα (σε "απόδοση"... λολ) και "κλασσικά" "σωστά" που έχουν καταστρέψει τα πάντα...

  Οπότε... ...

  ---

  Για να "πιάσω" και το θέμα "ψέμα" στο λογισμό μου, η κάθε ερώτηση πρέπει να απαντηθεί ειλικρινά ή να ζητηθεί η άδεια να μην. Κάτι άλλο δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε μία M/s (ή και όχι) σχέση.

  Το γεγονός είναι πάντως ότι κακώς "σκαλίζει" κάποιος υπερβολικά... απο κάποιο σημείο και μετά δεν προσφέρει τίποτα πέρα από προβλήματα. Οπότε... "μέτρον άριστον" (ή "παν μέτρον άριστον" - όπως προτιμά ο καθένας) ... και σ'αυτό  


  Ανδρ(ε)ας
   
 8. danos

  danos Regular Member

  Απάντηση: Secrets....

  γαμησέτα!!!
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 9. engelsblood

  engelsblood Regular Member

  Απάντηση: Secrets....

  ..ό,τι έκρινα υποκειμενικά πως δε θα παρείχε κάποιο όφελος στη σχέση μας.και λέω υποκειμενικά, επειδή ο καθένας μας έχει δικά του κριτήρια στις γνώσεις που χρειάζεται, σχετικά με το άτομο που έχει απέναντί του, ώστε να το ψυχολογήσει, κατανοήσει, και γνωρίσει...
   
 10. Απάντηση: Secrets....

  Αν κρυβεις κατι απο τον Κυριαρχο,σημαινει οτι κατι δεν παει καλα.
  Αν απλα δεν εχει τυχει ακομα να το πεις,σημαινει οτι η σχεση εχει δρομο ακομα.
  Ασημαντα πραγματα και μη,αν σκεφτεσαι οτι δεν θα τα ελεγες ποτε στον Κυριαρχο σου,ξανασκεψου το και αλλαξε Κυριαρχο...
  (υπο αυτο το πρισμα θα το εκτιμησει και κεινος!! =)
   
 11. aspa1987

  aspa1987 Regular Member

  Απάντηση: Secrets....

  Οτι εχω και 2ο Κυριο, χαχαχαχαχαχααχ!!!

       
   
 12. thanasis

  thanasis Contributor

  Re: Απάντηση: Secrets....

  Εντάξει ο πρώτος, ο δεύτερος το ξέρει;