Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sessions-συνεδριες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος wifes-sub-maid, στις 17 Σεπτεμβρίου 2006.

 1. anasia

  anasia Contributor

  Απάντηση: Η Εμπειρία του Session.


  απλα η αληθεια !
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Μπαίνω στο νήμα για να τονίσω την σημασία του κλεισίματος της συνεδρίας.

  Για το πώς γίνονται εν γένει οι συνεδρίες με κάλυψαν κυρίως ο LordDragonal και ο L Strike παραπάνω.

  Όχι βέβαια ότι δεν ήταν απόλυτα περιεκτικό το κείμενο της SM_Art Lady post#2.

  Γενικά οι συνεδρίες είναι σαδομαζοχιστικό παιχνίδι δίπλευρης ηδονής και απόλαυσης - ευκταία και μονόπλευρου πόνου η/και ταπείνωσης, μεταξύ ενός Κυρίαρχου και μίας τουλάχιστον υποτακτικής συνήθως (τα φύλα κατά το δοκούν του καθενός).

  Οι συνεδρίες απ ότι γνωρίζω ξεκινούν με κάποια προετοιμασία που ίσως κάνει η υποτακτική μετά από πάγια ή ad hoc (πώς τα λέω η ελεεινή   ) εντολή του Κυρίαρχου. Φροντίζει τον εαυτό της η κοπέλλα, προετοιμάζεται, αφαιρεί τίποτα αθέλητες τρίχες, βάζει καμία ωραία κρέμα σώματος, προετοιμάζει την ψυχή της λίγο να μπει σε ένα κάποιο sub mode και βγάζει στη μέση έτοιμα για χρήση, καθαρά και φροντισμένα, τα εργαλεία και τα παιχνίδια που θα χρησιμοποιηθούν.

  Μπορεί να της έχει δώσει εντολή ο Κύριός της ποιά θα είναι, μπορεί να της έχει πει να διαλέξει δύο - τρία αυτή για να χρησιμοποιηθούν.

  Γνωρίζω ότι πολλοί προτιμούν το αυθόρμητο σύστημα και το χωρίς εργαλεία, αλλά είναι τόσο διαστροφικά απολαυστικό να χρησιμοποιούνται είδη που τα έχεις συγκεντρώσει ή κατασκευάσει ειδικά για παραβατικές ηδονές που είναι κρίμα να μην υπάρχουν.

  Η συνεδρία αρχίζει με μία εντολή του Κυρίαρχου που μπορεί να είναι και "πάρε θέση".

  ... ακολουθούν πολλά και διάφορα για τα οποία δεν θα μιλήσω, έχω ήδη "υβριστεί" ως θεωρητική οπότε ουδείς λόγος να προσπαθήσω ν ανατρέψω τον προσωπικό μου μύθο εδώ μέσα...  

  Αυτά στο οποία διαφέρει η συνεδρία από ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι με προκαταρκτικά - κύριο μέρος και τελειώματα είναι ότι είναι σαδομαζοχιστικό παιχνίδι, δηλαδή ότι μπαίνει είτε ο πόνος είτε η οργανωμένη ταπείνωση είτε και τα δύο και ότι δεν είναι απαραίτητη η σεξουαλική διείσδυση για να γίνει. Ωραία συνεδρία είναι μία που η υποτακτική μπαίνει ωραία και καλά στο subspace όπου μπορεί ευχαρίστως να βρεθεί με "τα βυζιά καρφωμένα στο πάτωμα" που ανέφερε ο LordDragonal και να μην ξέρει πώς της συνέβη καν αυτό, αλλά να το χαίρεται. Η συνεδρία - ευκταία μπορεί να καταλήγει σ ένα είδος κάθαρσης και όχι σε οργασμό.

  Πώς κλείνει μία τέτοια συνεδρία; Θα ήθελα ν ακούσω τις απόψεις σας σχετικά.

  Ευχαριστώ πολύ,
   
 3. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

   

  [Admin: Some images in this post have been rehosted. Originals listed below]
  http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gif
   
 4. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Ας απαντήσω πρώτα στις ερωτήσεις σου Εύα. Για να συμμετέχω σε μία συνεδρία που με προσκαλούν θα πρέπει να υπάρχει προφανώς κάτι που με θα γοητέψει. Είτε άνθρωπος, είτε ένα συγκεκριμένο σενάριο. Αν αυτός που καθοδηγεί την συνέδρια είναι άξιος καπετάνιος (γιατί αυτό ακριβώς είναι για ‘μένα μία συνεδρία, ένα ταξίδι, απόλαυσης ή εξερεύνησης ), μπορεί να μην επέμβω καθόλου, σε αντίθετη περίπτωση επεμβαίνω και η διακριτικότητα της επέμβασης είναι ανάλογη συνθηκών, όπως η οικειότητα, ο κίνδυνος του αρνητικού ανεξέλεγκτου, η υλοποίηση κάποιων εικόνων μου που μου γεννούν τα άτομα και οι καταστάσεις εκείνης της στιγμής.

  Πρόκληση; Η εξερεύνηση στα ψυχοπνευματικά πεδία, συμπεριφορών, δράσεων και αντιδράσεων σε άτομα που κατά την κρίση μου έχουν κάτι το ξεχωριστό. Για αυτό και συνήθως με βάση το «ταξιδιωτικό» μου ζητούμενο και τον προορισμό επιλέγω συγκεκριμένα άτομα. Βλέπω κάποιον, αφήνω το μυαλό μου να περιπλανηθεί διαισθητικά, με οδηγούς συνήθως κάποια κλειδιά αποκωδικοποίησης συμπεριφορών τους, στις εικόνες που πιθανόν μπορεί να έχει. Προσαρμόζω την συνεδρία σε υλικά από την χημεία των θέλω του, με στόχο να παραχθούν τα αποτελέσματα που θέλω.

  Οι συνεδρίες με την μεταξένια μου έχουν και στόχους που αποσκοπούν και ευνόητο γιατί, σε βαθύτερα επίπεδα και με μια ποιο μακροπρόθεσμη πνοή, πρόκληση δράσεων και αντιδράσεων, εμφύτευση ή καλλιέργειας θέλω. Αυτά περί θεωρίας.

  Μία από τις συνεδρίες που έχω αρκετές φορές δοκιμάσει, αλλά ποτέ δεν παύει να με ενθουσιάζει.

  Μία συγκέντρωση φίλων και γνωστών και η παρουσία μίας σκλάβας για την χρησιμοποίηση της ως σεξουαλικού αντικειμένου για την προσφορά εκτόνωσης ή απόλαυσης. Η έκφραση της έλλειψης οποιαδήποτε συναισθήματος, από την πλευρά των ατόμων που την χρησιμοποιούν, ο εξευτελισμός και η ηδονή που της προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, η ισοπέδωση της όποια αντίστασης θα μπορούσε να έχει και η επαφή της με αρχέγονα ζωώδεις ένστικτα παράδοσης, η διαφθορά τους από την εξουσία που αποκτούν τα άτομα που την χρησιμοποιούν, η σταδιακή αποδόμηση του ανθρώπινου χαρακτήρα των αντιστάσεων που μπορούν να έχουν στο να ριχτούν με τα μούτρα σε αυτό το έκφυλο θηλυκό και να του δώσουν να καταλάβει σαν άλλοι άλογοι επιβήτορες, τα ζητούμενα μου…
   
  Last edited by a moderator: 27 Ιουνίου 2017
 5. blindfold

  blindfold Contributor

  μου έχουν ζητήσει αρκετές φορές να παραβρεθώ αλλά ποτέ δεν με κάλεσαν (ώρα και μέρος) οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει το στοιχείο της σχέσης ,αν δεν υπάρχει ένα δέσιμο bdsm sessions δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουν ή να είναι έστω απολαυστικά .
   
 6. Εάν εκανα ποτέ σεσιον θα ηθελα να είναι τυπικό η βασικο και όχι ακραιο.. ο λόγος είναι πως ταυτίζω όλες αυτές τις τεχνικές με την σεξουαλική μου διεγερση... το να μην περιείχε και σεξουαλική επαφή θα ήταν σαν να έφτανα στην πηγή και να μην επινα νερο... βασικά θα ήταν τιμωρία και όχι session για μένα!
   
 7. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Επαναφορά.
   
 8. Vakhos

  Vakhos Regular Member

  Αρχικά θέλω να κάνω μια παρατήρηση στον Οδηγό για συνεδρίες που έχει παραθέσει στην αρχή του νήματος η @SM_Art_Lady . Στη δουλειά σαν τεχνικός για πολλά χρόνια διαβάζω manuals και ακολουθώ τις οδηγίες του κατασκευαστή, όμως σε αυτά που κάνω για την ευχαρίστηση μου θέλω να έχω τη δυνατότητα να ξεφεύγω και να δρω αυτοβούλως και κατά περίσταση. Το λέω αυτό γιατί διάβασα απαντήσεις εγκλωβισμένες στα όρια του οδηγού.
  Σίγουρα ο οδηγός δείχνει έναν δρόμο, δεν διαφωνώ γενικότερα ,όμως τον βλέπω σαν ιδέα και όχι σαν μπούσουλα.

  Για μένα, το πρόγραμμα μιας συνεδρίας, γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της σχέσης, και γιαυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικά άτομα αυτούσιο αλλά προσαρμοσμένο στο κάθε ένα από αυτά.

  Τέλος θεωρώ τις μεμονωμένες συνεδρίες "καλό αλλά λίγο" και προτιμώ την ενσωμάτωση τους στην πραγματική ζωή, όταν αυτό είναι δυνατό, ζώντας έτσι τη σχέση, από τη συνεύρεση για λίγες ώρες και έξω απ΄την πόρτα.
   
 9. MasterK77

  MasterK77 Regular Member

  Μαρεσει αυτή η δομη για τις τρεις πρωτες συνεδριες με ένα καινουριο ατομο. Ιδεα, φαντασιωση, πραγματικοτητα, εχει σημασια?  

  1η συνεδρια (διαρκεια 1-3 ωρες)

  Σαν ‘συνεντευξη’ που συνηθως κατευθυνεται από εμενα.Αυτα που εγω θελω να μαθω για αυτην.Στοχος να εξακριβωθει το εάν θα ακολουθησει δευτερη συναινετικη πρακτικη συνεδρια μετα από μια σειρα ερωτησεων τις οποιες απανταω και εγω εάν ρωτηθω (εάν όχι εξηγω και τον λογο). Από την συζητηση-συνεντευξη εκμαιευω τις ακολουθες πληροφοριες.

  Σωμα / κινηση.Ποσο καλα ξερεις το σωμα σου, ποσο καλα ξερεις το ανθρωπινο σωμα γενικα ή τουλαχιστον στο βαθμο που πρεπει να ξερεις για αυτα που θα ακολουθησουν.Γενικο ιατρικο ιστορικο (γνωσεις αιματολογικων εξετασεων σε καποιες περιπτωσεις).Πως το φροντιζεις? Εισαι στο βαρος που επιθυμεις?Αν όχι, τι κανεις γιαυτο? Ποσο πονο αντεχεις? Τι μπορεις να κανεις μαυτο το σωμα? Τι θαθελες να κανεις? Υπαρχουν οι απαραιτητες δεξιοτητες και αντοχες?

  Μυαλο. Οι αναγκες του μυαλου σου ποιες είναι?Ειναι συντονισμενες με τις αναγκες του σωματος?Αφηνεις στο μυαλο χρονο για να ξεκουραστει από όλα? Πως? Ποσο συχνα? Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανες σεξ και ποσο καλο ηταν? Εγινε ότι ηθελες εσυ? Αν όχι, γιατι? Αν ναι, πως θαθελες ναναι η επομενη φορα? Ποσο ευχαριστημενη ησουν με τον/την τελευταια σου συντροφο? Πως θα επιλεξεις συντροφο αν δεν εχεις ηδη? Με ποια μετρα διασφαλιζεις την σωματικη σου ακαιρεοτητα τοσο προληπτικα οσο και σε περιπτωση που κατι παει στραβα?

  Φαγητο. Τι σαρεσει να τρως?Τι δεν πρεπει? Τι πεθυμας? Τι θεωρεις κακο που τρως και ποσο συχνα το τρως? Ξερεις να μαγειρευεις?

  Αποτελεσμα. Τι θαθελες εσυ να κερδισεις από αυτές τις συνεδριες και ποση χρονικη περιοδο πιστευεις ότι χρειαζεσαι για αυτο?

  2η συνεδρια. – Δυο ως εξι εβδομαδες μετα την 1η. (διαρκεια 2-8 ωρες, 12-18 σε καποιες περιπτωσεις)

  Πρακτικη. Η πρακτικη συνηθως κατευθυνεται από εμενα. Στοχος είναι η εξοικοιωση μου με το σωμα της, τις προτιμησεις και τα οποιαδηποτε ‘φρενα’. Αναλογα με το ατομο που εχω απεναντι μου προσαρμοζω και το ειδος της πρακτικης. Σε καποιες περιπτωσεις εξηγω επακριβως ποια θα χρησιμοποιηθει σε άλλες όχι.

  3η συνεδρια - Εντος 2 εβδομαδων από την 2η συνεδρια (διαρκεια 2-4 ωρες)

  Συζητηση - διαλογος. Αποριες και διευκρινησεις για οτιδηποτε εγινε και λεχθηκε στην 1η και 2η συνεδρια κατά ποσο ανταποκρινεται η τι χρειαζεται για να γινει ισαξιο ρεαλιστικων προσδοκιων.Επισης το εαν θα συνεχιστουν οι συνεδριες, με ποια συχνοτητα και τι εντασεις (αν είναι πρακτικες), υπο ποιες συνθηκες και με ποιο απωτερο σκοπο.Θεματα όπως σχεσεις, ενσωματωση στην καθημερινοτητα και τι γινεται εκτος συνεδριων ειτε συζητιουντε κατά την διαρκεια 1ης και 3ης ως ένα βαθμο, ή σε ξεχωριστη συνεδρια.