Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sharing / lending

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 8 Αυγούστου 2005.

 1. gaby

  gaby Guest

  Οι υποτακτικοί/ες και ακόμα περισσότερο οι σκλάβοι/ες ανήκουν σε κάποιο βαθμό στον Κυρίαρχο.

  Ως "περιουσιακά στοιχεία" του Κυρίαρχου είναι δυνατό να "παραχωρηθούν" σε κάποιον τρίτο lifestyler, ο οποίος έστω προσωρινά, εκτελεί χρέη και έχει τις χαρές του Κυρίαρχου. Διότι μπορεί και αυτός να είναι εν γένει υποτακτικός.

  Ας παραβλέψουμε προς το παρόν την ιδιαίτερα ίσως "δυσκολοχώνευτη" μορφή "παραχώρησης κυριότητας" που είναι η πραγματική πώληση εκπαιδευμένης σκλάβας και ας στραφούμε στις πιό ελαφριές μορφές εκχώρησης υποτακτικού στοιχείου, που είναι το sharing και το lending.

  H (ελεγχόμενη από τον Κυρίαρχο) πολυγαμικότητα, που μάλιστα δεν θίγει καθόλου την ουσία της βασικής D/s σχέσης, ασκεί βαθιά έλξη, είτε ως φαντασίωση, είτε ως παιχνίδι ρόλων αλλά και ως πραγματικότητα, σε πολλές υποτακτικές, ίσως και υποτακτικούς.

  Είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση όπου πολλοί Κυρίαρχοι εκφράζουν ακόμα και κάποια πικρία για το γεγονός ότι (αισθάνονται ότι) απλά "προσυπογράφουν" τη βαθύτερη ανάγκη της υποτακτικής να πάει με άλλους άντρες χωρίς να έχει την ευθύνη της επιλογής.

  Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερα πολυγαμικές ροπές. Το sharing θα το σκεφτόμουν με τον Κυρίαρχο δίπλα μου, να με προσέχει, να με καθοδηγεί, να μου λέει τι να κάνω, άγρυπνο φρουρό της ευζωίας και της καλοπέρασής μου.

  [Το γνωρίζω ότι ακούγομαι κακομαθημένη, αλλά δε μου αρκεί πάντα να γνωρίζω ότι είμαι το "πιό πολύτιμο απόκτημα" του Κυρίαρχου, επιθυμώ και να το αισθάνομαι   ]

  Μία άλλη μορφή sharing {είναι όμως τότε sharing;} που μου φαίνεται εξαιρετικά ερεθιστική, είναι όταν δύο ζευγάρια D/s κάνουν σκηνή one - to - one δηλαδή ο Κ/καθένας με το ταίρι Τ/του και συγκρίνουν τις εμπειρίες και έχουν γύρω Τ/τους πολύ περισσότερες εστίες διέγερσης.

  Το lending ίσως είναι λίγο πιό δύσκολο. Μία ωραία μορφή lending μπορεί να είναι όταν ο Κυρίαρχος "δανείζει" την καλοεκπαιδευμένη υποτακτική του σ' έναν νέο Dom και τις δίνει οδηγία "to teach him the ropes". Έτσι, ο Κυρίαρχος δείχνει και κάποιο σεβασμό για τις ικανότητες της υποτακτικής Του. Από την άλλη πλευρά η υποτακτική έχει έτσι την ευκαιρία να κάνει ένα αποδεκτό topping from the bottom που είναι λογικό να επιθυμεί πότε πότε, αν είναι πιά έμπειρη και έχει να διδάξει πράγματα.

  Και η διεθνώς αποδεκτή conventional wisdom ότι "άλογα, γυναίκες και αυτοκίνητα δε δανείζονται"; Γιατί βγήκε; Επειδή όλοι όσοι την προσυπέγραψαν ήταν κουτοί, ανέραστοι, στενοκέφαλοι και άσχετοι; Πόλύ αμφιβάλλω. Μάλλον από ευάριθμες πικρές εμπειρίες δείχνει να προέκυψε...

  Αποκλείεται στο τέλος ο Κυριαρχός να έχει χάσει μία υποτακτική και έναν φίλο και ομοϊδεάτη εν BDSM; Όταν μάλιστα εξ'ορισμού ο Κυρίαρχος δικαιούται να ειναι polyamorous και δεν έχει ανάγκη να πάρει τέτοια ρίσκα για να βρεθεί με άλλη υποτακτική;

  Η δική Σ/σας γνώμη για το θέμα ποιά είναι; Οι εμπειρίες Σ/σας; Δε ρωτάω "τι πρέπει να προσέχουμε", διότι στον έρωτα και στο σεξ, Ο/όλοι κάνουμε τελικά αυτό που κατεβάζει το κεφάλι Μ/μας. Χιλιάδες φορές Μ/μας έχουν πει "τι πρέπει να προσέχαμε", και σιγά μη προσέχουμε.  
   
 2. τασος0

  τασος0 Regular Member

  αγαπητη tenter lilly μηπως ειναι ευκολο να δωσεις στα ελληνικα το νοημα των αγγλικων λεξεων φρασεων?αναρωτιεμαι ..ειναι αδυνατον να γραφτει ενα κειμενο χωρις τη βοηθεια της αγγλικης?δεν επαρκει η ελληνικη για να εκφραστουν αυτα?
   
 3. gaby

  gaby Guest

  sharing = μοίρασμα
  lending = δανεισμός
  teach him the ropes = του μαθαίνω τις διαδικασίες
  topping from the bottom = "περνάω γραμμή" στον από πάνω αν και είμαι υποτακτικός
  D/s =Κ/υ = Κυριαρχία / υποταγή

  Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι τα γραπτά σου διαβάζονται.

  Υπάρχει το www.in.gr. που κάτω δεξιά έχει ένα ηλεκτρονικό λεξικό. βάζεις τη λέξη και σου βγάζει το αποτέλεσμα.

  Κανείς Μ/μας εδώ δε γεννήθηκε γνωρίζοντας αγγλικά.

  έλεος!
   
 4. coupleds

  coupleds Regular Member

  Ωραίο θέμα θίγεις και ελπίζω σε αυτό να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Βρίσκουμε πολύ ερεθιστική την ιδέα των 2 ζευγαριών ταυτόχρονα με την αλλαγή εμπειριών - τεχνικών και γιατί όχι και εξοπλισμού. Μάλλον όμως δεν πρόκειται για sharing, εκτός αν γίνει και ανταλλαγή των κυριάρχων/sub πράγμα που αφού θα είναι δίπλα ο δικός σου κυρίαρχος μάλλον φεύγουν και οι "αναστολές" της ανασφάλειας ενώ εξασφαλίζεται και η "καλοπέραση"- αφού γνωρίζοντας (?) τα όρια της sub, δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι μη επιθυμητό. Πιστεύω ότι για να έχει επιτυχία μια τέτοια συνεύρεση θα πρέπει να υπάρξει "ταίριασμα" των προτιμήσεων καλή οργάνωση της συνεύρεσης και φυσικά ζευγάρια που να δένουν μεταξύ τους (χημεία) για να αποφευκτεί ξενέρωμα της κατάστασης ή και τυχόν κίνδυνος. Η σχέση πρέπει να είναι πολύ δεμένη για να μην υπάρξουν "διαρροές" όπως φοβάσαι πριν κάνεις τέτοιο εγχείρημα. Θεωρώ επίσης ερεθιστικό την παραχώρηση της sub φυσικά υπό τον έλεγχό μου και σε απολύτως προκαθορισμένα πλαίσια .Πιστεύω ότι δημιουργείται μια ατμόσφαιρα «συνωμοσίας», υπάρχει διπλή ηδονή στη sub, καθώς και ανταλλαγή εμπειριών - τεχνικών. Δεν θεωρώ ότι πειράζει τον dom αφού αυτός δίνει το ΟΚ και προκαθορίζει τα τεκτενόμενα , στα πλαίσια που καθένας τα βάζει. Φυσικά και υπάρχουν ρίσκα αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις. Άσχετα με το τι λέγεται δεν έχεις δανείσει ποτέ το αυτοκίνητό σου?
   
 5. gaby

  gaby Guest

  Ουδέποτε δεν έχω δανείσει το αυτοκίνητό μου.   Και όχι μόνο αυτό, ποτέ δε ζήτησα να μου παραχωρηθεί το οικογενειακό αυτοκίνητο όταν δεν είχα δικό μου. Αστείο δεν είναι;

  Στα καθ ημάς τώρα, ναι το να βρεθούν άνθρωποι να έχουν την κατάλληλη χημεία για να μπουν σε τέτοιες ανταλλαγές, μου φαίνεται κι εμένα το δύσκολο σημείο του εγχειρήματος.

  Εργαλεία να ανταλλάσουμε μόνο τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Δηλαδή, άψογο καθάρισμα, απολύμανση κ.λ.π. Αλλιώς καλύτερα όχι νομίζω. Διότι τότε, εκτός από ένα ακόμα ζευγάρι κ.λ.π. θα χρειαστεί και κάποια υποτακτική/ος ακόμα να εκτελεί χρέη φροντιστή εργαλείων. Οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα.  
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  και οι δύο υποτακτικοί/ες που ήδη θα υπάρχουν θα κάθονται και θα βλέπουν την τρίτη να φροντίζει τα εργαλεία των Dom/me τους tender_lilly ;  
   
 7. gaby

  gaby Guest

  Δε νομίζω ότι θα "κάθονται" MasterJp, τι λέτε κι Εσείς;  

  Και μιλάω για υποτακτική/ό επί των εργαλείων επειδή αμφιβάλλω αν θα γινόταν να κρατήσει κανείς την παραδουλεύτρα λίγο παραπάνω για τέτοια δουλειά. Όχι απαραίτητα ότι δε θα το ήθελε η ίδια...  

  Πάντως νομίζω ότι τα εργαλεία δεν πρέπει να αλλάζουν χωρίς προσοχή χρήστη, για λόγους υγιεινής.
   
 8. coupleds

  coupleds Regular Member

  Φυσικά και είναι δύσκολο tender lilly, γι' αυτό δεν μπορώ να πώ τίς εμπειρίες μας, αλλά είναι κάτι που θα μας άρεσε να δοκιμάζαμε με τις προυποθέσεις που είπαμε. " Εργαλεία" εννούσα φυσικά "εξωτερικής" χρήσης που δεν θέλουν αποστείρωση
   
 9. loyalboy

  loyalboy New Member

  Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον να έχει η Αφέντρα σου πλήρη εξουσία πάνω σου σε βαθμό που να σε δανείζει σε μια φίλη της. Μάλιστα σε αυτήν την περίπτωση έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή η φίλη να μην ξέρει τίποτε για BDSM απλά να πας σαν υπηρέτης για να σερβίρεις σε ένα πάρτυ της.
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Θα πώ πως κι εγώ κάπως έτσι το νιώθω και θα τρομοκρατούμουν αν χρειαζόταν αν μη τι άλλο την πρώτη φορά, που θα με Έδινε με οποιονδήποτε τρόπο, να Ήταν Απων, άσχετα αν γνωρίζω πως για να το Κάνει Έχει εμπιστοσύνη στο Άτομο που με Προσφέρει.
  Αλλά για να του Έχει εμπιστοσύνη, δεν σημαίνει αυτό πως αν μη τι άλλο μια τουλάχιστο φορά Ήταν ο Ίδιος Παρών να δει πως παίζει ο άλλος?

  Αυτό για να είμαι ειλικρινής κι εμένα μου φαίνεται εξερετικά ερεθιστική σαν ιδέα.  

  Υποθέτω πως αυτό έχει να κάνει με τα θεμέλια της σχέσης και το είδος της.

  Δεν μπορώ να φανταστώ μια Ms σχέση να έχει τέτοιο φόβο. Είναι τόσο βαθιά η σύνδεση και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί που θεωρώ κάτι τέτοιο σχεδόν αδύνατο. Και το σχεδόν το βάζω για να μην είμαι απλά απόλυτη.  

  Εμπειρίες τέτοιους είδους δεν έχω ακόμη, και λεω ακόμη γιατί θεωρώ δεδομένο πως κάποια στιγμή θα συμβεί.
  Απλά με Πάει βήμα-βήμα. Έχει Παίξει ο Ίδιος μαζί μου μπροστά σε άλλους αλλά προς το παρών μέχρι εκεί.
  Μόλις έχω κάτι καινούριο θα επανέλθω.  
   
 11. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Ο δανεισμός του υποτακτικού είναι κάτι που με ερεθίζει πάρα πολύ. Αν γίνεται στη φάση που έχει εδραιωθεί η D/s σχέση και έχει θεμειλωθεί, τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τον πάει ο ίδιος ο/η Κυρίαρχος/χη στο νέο του και προσωρινό του Dom. Οι υπηρεσίες που θα εκτελεί θα πηγαίνουν ουσιαστικά στον/ην Κυρίαρχο/χη όπου ανήκει. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά και τον ερεθίζει περισσότερο. Η επιστροφή επιφυλάσσει μια καλή ανταμοιβή για αυτόν, ο/η Κυρίαρχος/η θα τον ανταμοίψει καλά.

  Προσωπικά δεν είχα αυτή την εμπειρία, μόνο αυτή του "μοιράσματος" όταν η Αφέντρα μου έφερε μια σκλάβα Της και την έκανε ουσιαστικά επιστάτρια, αφού αυτή η σκλάβα με τιμώρησε και όχι η Αφέντρα. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας σκλάβοι (π.χ. ζευγάρια) τότε θεωρώ ότι είναι απαραίτητος ένας άλλος σκλάβος που θα επιστατεί και θα εκτελεί τις διαδικαστικές ενέργειες (αυτός ο σκλάβος λέγεται στο εξωτερικό alfa slave) και αυτός ή αυτή θα είναι ανώτερος από όλους τους σκλάβους, χωρίς να μπορεί αυτοβούλως να κάνει κάτι (π.χ. τιμωρία).

  Δεν ξέρω αν συμφωνείς tender;
   
 12. Maley

  Maley Contributor

  Noμιζω οτι σε μια βαθυτερη σχεση D/s δεν εχει θεση το sharing και το lending...δεν μπορει να εφαρμοστει εξορισμου...μονο αν το δει σαν mind game ο Dom μπορει να το επιβαλλει..